Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 15:43

Отговори на тема  [ 286 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  Следваща
На АО вече официално погребаха тениса 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   12.01.2022 19:14

Nole написа:
не знам какви факти споменаваш ти, но само от последния пост се бъркаш яко, защото събитието с децата е на 17-ти и джокович твърди, че не е знаел към това време за позитивния ПСР, така че май дори не си вникнал достатъчно в тематиката...

по всички постове, където казвам дали е знаел или не е знаел съм слагал усмивчици, защото ние няма как да знаем дали той е знаел и съм ги писал на бъзик. явно тук се станали някакви буквалисти. надявам се, че си бил разсеян и не си вникнал, а не от много мас медии, ковид пропаганда си забравил да мислиш.

споменаването на баща му е напълно излишно и не по темата. не подкрепям действията му, нито на когото да било от семейството му.

..май ти не си вникнал в тематика, а уж следиш всичко или само това което е угодно ;-) (да сложа и аз усмивчица)...събитието с децата е на 17-и, а събитието за което Джоката признава, че е сгрешил и знейки, че е позитивен е участвал е на другия ден с журналистите от L'Equipe ... абе самия той си признава и казва, че е трябвало да го отмени и е направил грешка, само ти продължаваш да спориш ... :outofspace:

Цитат:
“Искам да подчертая, че се постарах да осигуря безопасността на всички и проведох своевременно тестове. Присъствах на баскетболен мач в Белград на 14 декември, след което стана известно, че у редица хора е бил установен Ковид-19.

Нямах симптоми, но си направих бърз антигенен тест на 16 Декемрви, който беше отрицателен. Въпреки това си направих и PCR тест.

На следващия ден 17 декември посетих мероприятие в Белград, за да наградя деца, като преди това си направих нов бърз антигенен тест, който също беше отрицателен.

Нямах никакви симптоми, чувствах се добре. Нямах все още резултатите от официалния ПСР тест, получих ги след събитието с децата.

На следващия ден, 18 декември, бях в своя тенис център в Белград, за да изпълня ангажимент към френското издание L’Equipe. Отмених всичките си останали ангажименти. Спазвах социална дистанция и мерки, като свалих маската си единствено за фотосесията.

На връщане към дома ми след интервюто, за да се изолирам за определения период, си дадох сметка, че съм направил грешка. Трябвало е да откажа този ангажимент, но не исках да подвеждам представителите на изданието”,

На 18 той вече знае, че е тествал позитивно и се е подготвял за изолация, но за да не подведе журналистите от Екип е отишъл ... такова е неговото обяснение де :whistle: Дори и сръбското правителство започна разследване срешу Джоката за неспазване на изолация... :whistle:

Последна промяна Balleta на 12.01.2022 19:23, променена общо 3 пъти

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   12.01.2022 20:02

Балет, в предпоследния си пост казваш, че Джокович твърди, че е знаел за ПСР-а си по време на събитието за децата. Прочети го пак, ако искаш. Това репликирах.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   12.01.2022 20:59

Nole написа:
Балет, в предпоследния си пост казваш, че Джокович твърди, че е знаел за ПСР-а си по време на събитието за децата. Прочети го пак, ако искаш. Това репликирах.

да, сори, написал съм "събитието с децата", вместо "събитието с журналистите от Екип", но съм написал 18-и, ясно е какво имам впредвид :-)

До вчера бях почти сигурен, че ще му позволят да играе, но след тия две изцепки вече не знам, не е толкова сигурно ...

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   12.01.2022 21:33

Не знам дали са две.

1) Шансът да е пълна измама този пср, както всички "овце" си знаехме още преди дни, е висока - ето подробното разследване на Шпигел, в което има само смущаващи факти. И да, няма нищо странно да е тръгнал на Австралия, мислейки, че ще му се размине с тази хартишка - все пак няма да е първият реверанс към него и все пак Тенис Австралия са се нагъзили изцяло, за да участва и са му казали, че това ще е достатъчно;

2) Не знаел на 17 декември за "позитивния" тест, само си направил пср предния ден и какво по-добро да направи, докато чака да излезе теста, ако не да ходи на закрито да сее зараза без маска. Отделно - събитието на 18-и, където дори той признава, че е сбъркал и знаел;

3) На австралийските власти при интервюто по повод отнемането на визата под клетва е казал, че тестът му е излязъл на 16-и - ето го, така че със сигурност е излъгал поне още веднъж - сега или в интервюто;

4) Ако приемем, че е бил наистина болен, очевидно е нарушил сръбските правила за карантина, което дори и тяхната премиерка го призна днес и заяви, че трябва да носи наказателна отговорност. За правилата в Испания дори да не отваряме дума, че там не е съвсем ясно;

5) Оправданието за грешната информация в декларацията е също уникално - очевидно, че е упълномощил някого да попълни, че не е пътувал 14 дни преди пристигането в Австралия и който и да го е попълнил, е действал от негово име и последиците са за Джокович.

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   12.01.2022 22:18

Хаха, пичове, това за Шпипгел, мислех, че ще го пропуснете : ))))
това е все едно да цитирате Пик, бяхме с ИТ-та и първо се появи това, ама после се появи онова, имайте малко ниво : )

Питам пак фогела, смята ли че за грешка в някаква декларация, от чиято грешка грешка не извличаш никаква полза, трябва да има затвор ? Защото до там ви стигна дивотията. Това е казал фогела.

Въобще тази тема е показателна за обществото ни днес. Да припомня само, че аргументите Новак Джокович да не бъде допуснат карантина-фрий до Австралия е че би представлявал опасност за общественото им здраве. Тук съм сигурен, че няма нито един, където да мисли, че представлява такава опасност обаче сочим с пръст човека, че видиш ли искал да участва на тенис турнир и да търсим аргументи да го вкараме в затвора. Жалко и тъжно...

Иначе спокойно, в дейли мейл има информация, че решнието вече е взето, не е в полза на Джокович и утре ще бъде анонсирано.

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   12.01.2022 22:24

и последни две неща (ще се радвам от коментар на фогела):

1.) не виждам никъде в това, където е постнал фогела да се казва, че е знаел на 16.12. за теста си, само че фогела го е написал, че е знаел... Виждам, че в прикаченото казва, че е казал, че е диагностициран, което е различно. Диагнозата ти я дава тестът, но знанието е когато видиш тестът т.е. дори тук фогела се опитва да манипулира истината. доста жалко, предвид че сочи пръст към Ноле като лъжец, а всъщност той самия да манипулира в постовете си, да не казвам лъже...

2.) ако фогелът е прав, че Джокович не отговаря на изискванията (ковид политиката им), така и не можахте да дадете смислено обяснение, защо аджеба са пуснати Ворочова и съдията на база същото изключение ?

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   12.01.2022 22:48

Nole написа:
Хаха, пичове, това за Шпипгел, мислех, че ще го пропуснете : ))))
това е все едно да цитирате Пик, бяхме с ИТ-та и първо се появи това, ама после се появи онова, имайте малко ниво : )

Питам пак фогела, смята ли че за грешка в някаква декларация, от чиято грешка грешка не извличаш никаква полза, трябва да има затвор ? Защото до там ви стигна дивотията. Това е казал фогела.

Въобще тази тема е показателна за обществото ни днес. Да припомня само, че аргументите Новак Джокович да не бъде допуснат карантина-фрий до Австралия е че би представлявал опасност за общественото им здраве. Тук съм сигурен, че няма нито един, където да мисли, че представлява такава опасност обаче сочим с пръст човека, че видиш ли искал да участва на тенис турнир и да търсим аргументи да го вкараме в затвора. Жалко и тъжно...

Иначе спокойно, в дейли мейл има информация, че решнието вече е взето, не е в полза на Джокович и утре ще бъде анонсирано.

Не съм казал това. Дали да има затвор или нещо друго, ще го решат съответните органи, но наказанието е такова, каквото съм цитирал. А пср-ът и сам можеш да си го пробваш на приложение, което чете qr кодове.

Предположението ти, че може Джокович да не следи дали ще излезе позитивен и да се сети да провери ден по-късно, след като вече има такава информация, е нелепо, но ако наистина е така, това само говори още по-зле за него - пак ти казвам, трябва да си ултра безразсъден, за да правиш събитие с много хора на закрито без маски, докато си чакаш резултати от теста и твърдиш, че си притеснен, че може да си се заразил на 14-и на баскетболен мач. Но спокойно, аз не смятам, че е безразсъден, а че е обикновен лъжец, който изобщо не е боледувал и си мисли, че ще му се размине, а ти не коментираш още много неща, които съм показал с факти и доказателства и това е разбираемо.

Не знаем дали са пуснати със същите скалъпени и незадоволителни доказателства като Джокович. Освен това Ворачова беше депортирана, което не знам дали разбираш, че не е в твоя полза също. Който и да е, ако е пуснат неправилно, трябва също да се маха, а two wrongs don't make a right.

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   12.01.2022 23:20

не знам, кое не съм коментирал, ако искаш нещо специално да коментирам, само кажи, ще коментирам, няма проблем : )

аз чакам да ми кажеш защо в тема, в която обвиняваш джокович, че е лъжеч, всъщност ти самия послъгваш, че е казал че е знаел, че на 16.12. е позитивен ?

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   12.01.2022 23:22

И последно колко от вас "моралистите" могат да кажат, че не са лъгали никога през живота си, за да заобиколят правило, което им се струва тъпо и несправедливо ? аз за себе си, не мога да кажа такова нещо, за това и не го съдя Ноле. айде, кажете и вие ?

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   13.01.2022 00:37

Изображение

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   13.01.2022 01:40

Nole написа:
не знам, кое не съм коментирал, ако искаш нещо специално да коментирам, само кажи, ще коментирам, няма проблем : )

аз чакам да ми кажеш защо в тема, в която обвиняваш джокович, че е лъжеч, всъщност ти самия послъгваш, че е казал че е знаел, че на 16.12. е позитивен ?

Буквално ти пуснах линк, в който казва под клетва "бях диагностициран с ковид на 16.12". И пак ти казвам - това или значи, че е знаел тогава, или че е можел да узнае тогава и не е заради собствената си небрежност и незаинтересованост, тъй като е имало резултат на тази дата. При всички положения едно от нещата, които не коментираш, е що за идиот трябва да си, че да си направиш пср с основателни съмнения за ковид (заради баскетбола на 14.12) и въпреки това да ходиш да заразяваш на закрито без маска и социална дистанция. Ако, естествено, приемем, че не е постановка, което също не коментираш.

Преди да говорим кой какъв моралист е, ти вземи най-накрая да признаеш, че има проблем и Джокович е нарушил правилата, защото се гънеш да обясняваш колко е чист и какви ли не други конспирации, въпреки че имаме изобилие от доказателства. На мен лично ми е дори малко забавно как от глупост си съсипва наследството пред милиони хора, за които вече няма значение, ако ще да спечели 30 титли от Шлема.

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   13.01.2022 02:19

НОЛЕ, НОЛЕ, НОЛЕ!

По мелодия на Луда по тебе :-D

Австралията пуста да остане,
коронавирус цяла да я хване.
Не давате на Джокович да влиза
и го затвориха в хотел.
Дали не знаят тез аборигени
за БЦЖ и за балкански гени.
И кенгуруто нека си подскача,
а Джокович печели пак.

Лудият Ноле ги побеждава,
печели той балканска слава!
Лудият Ноле ще ги финтира
и няма да се ваксинира!

С плескавица и крушова ракия
и Омикрон и Делта ще убия,
а Новак Джокович е с корона,
защото е Балкански крал.

Лудият Ноле ги побеждава,
печели той балканска слава!
Лудият Ноле ще ги финтира
и няма да се ваксинира!

People in Paris got in the streets to support Novak Djokovic!

В Сърбия всички могат да играят тенис и да пеят!

https://svet-scandal.rs/wp-content/uploads/2020/09/3-Mile-Kitic-foto-RAjko-Ristic-120-935x1024.jpg

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   13.01.2022 10:37

vogelfrei написа:
Nole написа:

Буквално ти пуснах линк, в който казва под клетва "бях диагностициран с ковид на 16.12". И пак ти казвам - това или значи, че е знаел тогава, или че е можел да узнае тогава и не е заради собствената си небрежност и незаинтересованост, тъй като е имало резултат на тази дата. При всички положения едно от нещата, които не коментираш, е що за идиот трябва да си, че да си направиш пср с основателни съмнения за ковид (заради баскетбола на 14.12) и въпреки това да ходиш да заразяваш на закрито без маска и социална дистанция. Ако, естествено, приемем, че не е постановка, което също не коментираш.

Преди да говорим кой какъв моралист е, ти вземи най-накрая да признаеш, че има проблем и Джокович е нарушил правилата, защото се гънеш да обясняваш колко е чист и какви ли не други конспирации, въпреки че имаме изобилие от доказателства. На мен лично ми е дори малко забавно как от глупост си съсипва наследството пред милиони хора, за които вече няма значение, ако ще да спечели 30 титли от Шлема.

Вече го обясних това. Диагностицира го тестът, а знанието е когато той види въпросния тест. Така, че диагностициран е на 16.12. видял е тестът на 17.12. Недей да манипулираш, нищо, че сме 10 човека на кръст тук!

питаш ме какво мисля дали е манипулирал ПСР-а и дали е знаел докато е бил на събитията. Мислех, че си говорим с фактология, а не с усещане.

ОК, ще ти кажа какво мисля: Когато излезна информацията за положителен ПСР бях скептично настроен и е нормално да са се появили съмнения в мен за достоверността му. Аз за разлика от вас не съм на принципа: "Щом има документи, значи е така", обичам да си здавам въпроси и да мисля критично. Това, което ми е странно обаче е че ако Джокович и сръбския здравен институт са манипулирали нещата, то е можело вероятно да го "направят теста на 18.12." и да няма толкова драма сега. Разбира се, може да са подценили нещата и да не са изпипали или пък да са искали да стъпят на истински тест и Новак наистина има тест от 16.12. (отрицателен да речем). Не съм коментирал това, защото няма как да знаем и само правим догадки.

Не вярвам да е имало положителен ПСР и Ноле да е знаел за него по време на стбитието с децата.

Не бери грижа за наследството, всяко чудо е за 3 дни след като приключи. Дори това. Основно му скачате хора, които и без това не го харесвате (най-меко казано).

П.С. И днес няма да има окончателно решение.

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   13.01.2022 12:31

Лъжците са в цялото му семейство. Ето ново интервю на майка му, в която казва, че той изобщо не знаел, че има ковид и щом разбрал, се изолирал - нещо, което противоречи на думите на самия Джокович, който призна, че за събитието на 18-и е знаел. Закопават се с всяка следваща дума.

Показах ти цитата, в който изобщо не се твърди, че е разбрал на 17-и, това е някакво твое тълкуване. Отделно - както многократно посочих, ако наистина не е знаел на 16-и, това е заради неговата небрежност и елементарната съобразителност предполага докато чакаш резултат от пср-а, да не правиш събитие на закрито без маски и дистанция. Или според теб е супер адекватно това, ако приемем, че му вярваме на версията с боледуването?

Междувременно и от Испания го погнаха.

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   13.01.2022 16:34

4-ти ден Австралийската вихрушка не посмява да вземе повторно визата на 9-кратния си шампион.
4-ти ден Новак Джокович тренира на Род Лейвър Арина знаейки, че във всеки един момент може да бъде задържан.
Излизащата информация е че нещата продължават да клонят към депортиране, само че и от лагера на Ноле има информации, че ще бъде пуснат моментално обжалване.

Въпросът е защо се бавят властите ? Моето обяснение: страх ги е от повторна загуба в съда.
Това вече ще бие всякакви сценарии за сензационност и имиджови щети.
Щом Джокович е готов да обжалва, явно адвокатите са му казали, че шансове има. Не вярвам да излиза в един последен мач за още малко крошета от вихрушката.
И после пак ми казвайте, че трябвало да се прави както Кайри Ървинг, Тенис Сандгрен и Юго Ербер ? Какво постигната те ? Абсолютно нищо, керванът си върви, кучетата си лаят. Кораво копеле се оказа Джоката и извън корта. Само адмирации за този Мъж от мен!

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   13.01.2022 16:45

Отношение към казуса взе и СЗО и тя зае страната на ... Джокович!

The Sydney Morning Herald
@smh
As the Djokovic controversy rumbles on in Australia, the World Health Organisation has reiterated its stance that COVID-19 vaccination should not be required to enter a country |
@latikambourke

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   13.01.2022 17:04

И още нещо, Политико от днес: Испания НЕ разследва Новак Джокович. Това е казал министъра на вътрешните работи на Испания, така че поредните фалшиви новини по очерняне на най-великият тенисист раждал се на Земята, които за съжаление достигнаха и до тази тема с любезното съдействие на федалистите.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   13.01.2022 17:41

Nole написа:
4-ти ден Австралийската вихрушка не посмява да вземе повторно визата на 9-кратния си шампион.
4-ти ден Новак Джокович тренира на Род Лейвър Арина знаейки, че във всеки един момент може да бъде задържан.
Излизащата информация е че нещата продължават да клонят към депортиране, само че и от лагера на Ноле има информации, че ще бъде пуснат моментално обжалване.

Въпросът е защо се бавят властите ? Моето обяснение: страх ги е от повторна загуба в съда.
Това вече ще бие всякакви сценарии за сензационност и имиджови щети.
Щом Джокович е готов да обжалва, явно адвокатите са му казали, че шансове има. Не вярвам да излиза в един последен мач за още малко крошета от вихрушката.
И после пак ми казвайте, че трябвало да се прави както Кайри Ървинг, Тенис Сандгрен и Юго Ербер ? Какво постигната те ? Абсолютно нищо, керванът си върви, кучетата си лаят. Кораво копеле се оказа Джоката и извън корта. Само адмирации за този Мъж от мен!

откога на евтино шикалкавене се вика мъжество :outofspace: :-o

Остави федалистите, ти кажи как конспираторите и мега анти-ваксърите изведнъж станаха върли фенове на шмекера :laugh:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   13.01.2022 17:42

Nole написа:
И още нещо, Политико от днес: Испания НЕ разследва Новак Джокович. Това е казал министъра на вътрешните работи на Испания, така че поредните фалшиви новини по очерняне на най-великият тенисист раждал се на Земята, които за съжаление достигнаха и до тази тема с любезното съдействие на федалистите.
Обадиха се извънземните от Алфа Кентавър и другите им събратя от яркия Ригел, от Съзвездието Орион! :laugh:
Казаха, че подкрепят Джокович, и че нямат проблем да ги посети когато желае, без виза -- дори и да е заразен с КОВИД ОмиКрон. :-D ;-) :wave:

ICQ YIM WWW
(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   13.01.2022 18:38

Nole написа:
Отношение към казуса взе и СЗО и тя зае страната на ... Джокович!

The Sydney Morning Herald
@smh
As the Djokovic controversy rumbles on in Australia, the World Health Organisation has reiterated its stance that COVID-19 vaccination should not be required to enter a country |
@latikambourke

Тия паляци пък като какви точно се изказват по този казус? :outofspace: :outofspace: :outofspace:

Нещо много на сериозно се взеха. :uuu: :uuu: :uuu:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 286 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  Следваща