# [21162206] ● CRAZY BAND [3:1] СИНЯТА ЛАВИНА ● Купа на Памела, четвъртфинал, реванш
Автор
Съобщение
SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 12957 Местоположение: Augusta Vindelicorum
# [21162206] ● CRAZY BAND [3:1] СИНЯТА ЛАВИНА ● Купа на Памела, четвъртфинал, реванш | 14.01.2022 12:19
CRAZY BAND 3:1 СИНЯТА ЛАВИНА (1:1) ПЪРВИ МАЧ2:2 ● 5:3 FT
ПОСЛЕДНА ПРОМЯНА НЕДЕЛЯ 24:00
Последна промяна Mandor на 17.01.2022 01:41, променена общо 7 пъти

Tiro
(Crazy Band)
Re: # [21162206] ● CRAZY BAND [:] СИНЯТА ЛАВИНА ● Купа на Памела, четвъртфинал, реванш | 16.01.2022 00:21
Е какъв гол сега??? А правилото за неправилно изписана прогноза къде отиде ???? Аз като един път бях трезвен миналата година и сгреших, не ми беше отчетена прогнозата, а сега кво правиме???

Tiro
(Crazy Band)
Re: # [21162206] ● CRAZY BAND [:] СИНЯТА ЛАВИНА ● Купа на Памела, четвъртфинал, реванш | 16.01.2022 00:36
Хахаха, смешници и Хондурас отпадна.... Сега ще прогнозираме първенството на Науру!!! То ще замести Хондурас.

Mandor
(The Mummies)
Re: # [21162206] ● CRAZY BAND [:] СИНЯТА ЛАВИНА ● Купа на Памела, четвъртфинал, реванш | 16.01.2022 01:44
За неправилно въведена прогноза, която все пак е ясно за кой мач и за какъв резултат се отнася, наказанието винаги е било предупреждение за картон.

terminator
(Crazy Band)
Регистриран на: 06.06.2012 19:49 Мнения: 5880 Местоположение: София
Re: # [21162206] ● CRAZY BAND [:] СИНЯТА ЛАВИНА ● Купа на Памела, четвъртфинал, реванш | 16.01.2022 10:26
Mandor написа:
За неправилно въведена прогноза, която все пак е ясно за кой мач и за какъв резултат се отнася, наказанието винаги е било предупреждение за картон.
..... Да кажем първо, че Бандата гледа с пълно пренебрежение за купата на Памела, смята че е излишно и участваме единствено, заради общото решение да я има. Това не пречи да я имаме и я имаме във витрината :) И ВСЕ ПАК! Нашето вратарче в този мач е било заблудено, именно поради некоректно пуснатите от противника прогнози. Току-що говорих с него и ми каза, че е правил избивките, гледайки качените/администрирани от Вас прогнози. 2 или 3 от тях бяха с маймунки, а не резултати, което освен, че не се зачитат друго не би могло да означава. Аз също ги видях, те стояха така до точния удар на Лавината. Интересно щяха ли да се превърнат в коректни прогнози, ако немския мач не беше излязъл? На този въпрос няма как да има коректен отговор. Нещо не е така... наистина, но приемаме 1:1 е резултата.

Tiro
(Crazy Band)
Re: # [21162206] ● CRAZY BAND [:] СИНЯТА ЛАВИНА ● Купа на Памела, четвъртфинал, реванш | 16.01.2022 11:40
Мдааа, и аз ги видях маймунките и ако бях вратар, нямаше да ги избия!!! Те стояха до последно. За да беше всичко коректно, то тези маймунки трябваше да бъдат махнати веднага с качването на прогнозите, ако може да се счита некоректното им пускане за коректно!!! И между другото Терми аз не признавам резултата 1:1 , защото вече сме отбелязали в Мексикана Жалко за Науру!!! И там щяхме да бележим

Mandor
(The Mummies)
Re: # [21162206] ● CRAZY BAND [:] СИНЯТА ЛАВИНА ● Купа на Памела, четвъртфинал, реванш | 16.01.2022 18:09
terminator написа:
Mandor написа:
..... Да кажем първо, че Бандата гледа с пълно пренебрежение за купата на Памела, смята че е излишно и участваме единствено, заради общото решение да я има. Това не пречи да я имаме и я имаме във витрината :) И ВСЕ ПАК! Нашето вратарче в този мач е било заблудено, именно поради некоректно пуснатите от противника прогнози. Току-що говорих с него и ми каза, че е правил избивките, гледайки качените/администрирани от Вас прогнози. 2 или 3 от тях бяха с маймунки, а не резултати, което освен, че не се зачитат друго не би могло да означава. Аз също ги видях, те стояха така до точния удар на Лавината. Интересно щяха ли да се превърнат в коректни прогнози, ако немския мач не беше излязъл? На този въпрос няма как да има коректен отговор. Нещо не е така... наистина, но приемаме 1:1 е резултата.
Аз много добре знам какво се качва - прогнозите във вида, в който ги е пуснал всеки състезател стоят в главната тема до края на срока за пускане на вратарски прогнози. След това всичко се нанася във файла за обработка на лайвскора, където са се появили въпросните ""маймунки", но това е било в 18:00 и изобщо не е оказало влияние на вашия вратар към часа на пускане на избивките, който чак сега виждам, че е извън срока и съм пропуснал ЖК и ПСУ, за което се извинявам на Лавината.

Tiro
(Crazy Band)
Re: # [21162206] ● CRAZY BAND [:] СИНЯТА ЛАВИНА ● Купа на Памела, четвъртфинал, реванш | 16.01.2022 18:27
Има 4 мача от Гватемала, които не са се играли още за даване на ПСУ

Tiro
(Crazy Band)
Re: # [21162206] ● CRAZY BAND [:] СИНЯТА ЛАВИНА ● Купа на Памела, четвъртфинал, реванш | 16.01.2022 18:43
2. Жълт картон – Състезателите се наказват с жълт картон за следните допуснати нарушения: а/ Получаване на второ предупреждение за жълт картон в рамките на мача.
Е тази част от правилника не ни ли показва, че е трябвало и ние да имаме присъдено ПСУ, в следствие на това, че противниковия състезател е изписал погрешно 2 прогнози? Това не води ли до 2 предупреждения за жълт картон и съответно жълт картон?
Нищо лично, но да не останат Лавините с впечатлението, че са били ощетени

Mandor
(The Mummies)
Re: # [21162206] ● CRAZY BAND [:] СИНЯТА ЛАВИНА ● Купа на Памела, четвъртфинал, реванш | 16.01.2022 21:50
Tiro написа:
2. Жълт картон – Състезателите се наказват с жълт картон за следните допуснати нарушения: а/ Получаване на второ предупреждение за жълт картон в рамките на мача.
Е тази част от правилника не ни ли показва, че е трябвало и ние да имаме присъдено ПСУ, в следствие на това, че противниковия състезател е изписал погрешно 2 прогнози? Това не води ли до 2 предупреждения за жълт картон и съответно жълт картон?
Нищо лично, но да не останат Лавините с впечатлението, че са били ощетени
Правилото за предупреждение за ЖК е следното:
Цитат:
1. Предупреждение за жълт картон - Състезателите се наказват с предупреждение за жълт картон за следните допуснати нарушения: а) пускане на прогнози без посочено коректно състезателно име по картотека. б) пускане на прогнози без посочен коректен състезателен номер в мача. в) пускане на избор-потоци/избор-мачове/прогнози като отговор на мнение, различно от главното мнение за съответната ПМЛ-среща. г) некоректно изписване на мачовете или прогнозите (под некоректно изписване се визира всяко изписване на мачовете и прогнозите, което нарушава правилата за участие в Главната тема (описани в приложението “Правила за участие в Главната тема”). д) неизписване на номера пред съответния поток или мач. е) пускане на странично мнение в Главната тема (под странично мнение се визира всяко мнение, което НЕ Е валиден постинг с избор-потоци/избор-мачове/прогнози или основателна забележка във връзка с допусната неточност в съответния мач/кръг).
Тоест за некоректно изписване се взима предвид всеки отделен пост като цяло, а не прогноза по прогноза. Затова е само едно предупреждението. Ако беше записано "некоректно изписване на мач или прогноза" можеше да поспорим по въпроса.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения