Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 25.08.2026 11:53

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 217 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Следваща
CDLM BLUE POWER - PRIMUS MAXIMUS 
Автор Съобщение
(Demba Boyz)

Мнение  Re: CDLM BLUE POWER - PRIMUS MAXIMUS   |   11.03.2013 00:12

alessandron написа:
Гонзе, не сравнявай, моля те, вашето с нашето представяне - от небето до земята е. Ние ще завършим последни, батка, при това втори пореден сезон дори не можем да помиришем зона на баражи - преди поне дотам го докарвахме.

Ами миналия сезон , като бях свободен , вие привлякохте Резо :dunno:

(The Grizzlies)

Мнение  Re: CDLM BLUE POWER - PRIMUS MAXIMUS   |   11.03.2013 00:14

само искам да вметна че всички намеци за черно тото и обръщалки и азиатски букмейкъри са напълно неоправдани

(Primus Maximus)

На Враца написа:
Начи, миналият сезон ние бяхме последни.

Абе дали си последен, предпоследен или предпредпоследен, нема значение - все е провал.

(Primus Maximus)

stg написа:
само искам да вметна че всички намеци за черно тото и обръщалки и азиатски букмейкъри са напълно неоправдани

:laugh:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: CDLM BLUE POWER - PRIMUS MAXIMUS   |   11.03.2013 00:15

Гонзо написа:

Мда, перфектно щеше да ни дойдеш на вратата... Айде, вкарвай Дембите в А група и се връщай да играеш при нас в Б от следващия сезон!

(Primus Maximus)

Мнение  Re: CDLM BLUE POWER - PRIMUS MAXIMUS   |   11.03.2013 00:16

Гонзо написа:
alessandron написа:
Гонзе, не сравнявай, моля те, вашето с нашето представяне - от небето до земята е. Ние ще завършим последни, батка, при това втори пореден сезон дори не можем да помиришем зона на баражи - преди поне дотам го докарвахме.

Абе глупости, ти си си Демба - не може да си в друг отбор. Виж даже като отиде при Милионерите не се получи - просто някои неща са си писани.

(Thug Slugs)

Мнение  Re: CDLM BLUE POWER - PRIMUS MAXIMUS   |   11.03.2013 00:18

Аре стига бе Сандро, направихте хубав мач. Вкарахте 3 гола, имате и избивка. Просто нямахте късмет, това е. В крайна сметка и да бяхте взели точка, пак нямахте големи шансове за бараж.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: CDLM BLUE POWER - PRIMUS MAXIMUS   |   11.03.2013 00:19

Така, след като Краля изпи 3 хапчета за да се успокои (защото той се вълнува както от греди така и от излезнали голове след 90тата)
искам да заявя,че тоя мач направо си еба мамата. За втори път тоя сезон вкарваме 4 гола и биеме с 4:3.
В крайна сметка победата ни е абсолютно заслужена макар и доста неочаквана. Нека Примусите не униват въпреки,че е
зловещо да паднеш така защото както казах и по-рано не са единствените членове на престижната компания да нацелиш 5 гола и да паднеш.
На нас дори ни избиха 3 гола и ни вкараха с последната си прогноза след НЕРЕДОВЕН гол в Бундеслигата.
Вече от нас зависи дали ше се класираме директно, но каквото и да стане представянето ни тоя сезон е много силно и
тая победа дойде точно в правилния момент. И да не се ласираме в скучната А група няма никакво значение защото
емоциите и големите драми са тук...за пореден сезон.
Специални поздравления за Надя за избора на Алкоркон. Краля искаше съвсем друг мач, който щеше да е 10 метров аут, но и той се реваншира
с избора на други мачове, които ни носят също голове.
Перфектната локига съчетана с отличната женска интуиция даде резултат и ше дава и занапред.
Приемам тоя мач като компенсация от съдбата за ония мач със Слъгс, за гредите и двата мача срещу Демба, за избягалия ни гол с Тулуза
именно срещу Примусите 1вия мач и изобщо за всички несполуки до момента.
Просто оная загуба ме съсипа психически и дадох фира, сега си събирам ЛИХВИТЕ!

Поздравления за Примусите за отличния мач - разменихме по една инфарктна победа тоя сезон и мисля,че е заслужено!

VAMOS MILLLONARIOS!!!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Primus Maximus)

Мнение  Re: CDLM BLUE POWER - PRIMUS MAXIMUS   |   11.03.2013 00:19

Ма е грозно така да те обърнат, Наде, съгласи се! Остави ни сега да си похленчим и ние!

(Primus Maximus)

Мнение  Re: CDLM BLUE POWER - PRIMUS MAXIMUS   |   11.03.2013 00:22

pollo написа:
Ма е грозно така да те обърнат, Наде, съгласи се! Остави ни сега да си похленчим и ние!

:laugh: :laugh: :laugh:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: CDLM BLUE POWER - PRIMUS MAXIMUS   |   11.03.2013 00:23

И да не забравя да благодаря и на нея:

:moufan: :moufan: :moufan: :moufan:

Последна промяна Крал Блуфен на 11.03.2013 00:23, променена общо 1 път

(Thug Slugs)

Мнение  Re: CDLM BLUE POWER - PRIMUS MAXIMUS   |   11.03.2013 00:23

pollo написа:

Разбира се. След една наша подобна загуба даже успях да се разрева, ама какво да направя като съм с чувствителна душа. Иначе мислия, че ние бяхме по - щастливи от втория гол на Алкоркон, отколкото самите те и всичките им фенове взети заедно. Ама и във футбола е така. И Рекреативо паднаха като вас.

(Primus Maximus)

Мнение  Re: CDLM BLUE POWER - PRIMUS MAXIMUS   |   11.03.2013 00:24

Крал Блуфен написа:
Така, след като Краля изпи 3 хапчета за да се успокои (защото той се вълнува както от греди така и от излезнали голове след 90тата)
искам да заявя,че тоя мач направо си еба мамата. За втори път тоя сезон вкарваме 4 гола и биеме с 4:3.
В крайна сметка победата ни е абсолютно заслужена макар и доста неочаквана. Нека Примусите не униват въпреки,че е
зловещо да паднеш така защото както казах и по-рано не са единствените членове на престижната компания да нацелиш 5 гола и да паднеш.
На нас дори ни избиха 3 гола и ни вкараха с последната си прогноза след НЕРЕДОВЕН гол в Бундеслигата.
Вече от нас зависи дали ше се класираме директно, но каквото и да стане представянето ни тоя сезон е много силно и
тая победа дойде точно в правилния момент. И да не се ласираме в скучната А група няма никакво значение защото
Специални поздравления за Надя за избора на Алкоркон. Краля искаше съвсем друг мач, който щеше да е 10 метров аут, но и той се реваншира
Перфектната локига съчетана с отличната женска интуиция даде резултат и ше дава и занапред.
Приемам тоя мач като компенсация от съдбата за ония мач със Слъгс, за гредите и двата мача срещу Демба, за избягалия ни гол с Тулуза

Поздравления за Примусите за отличния мач - разменихме по една инфарктна победа тоя сезон и мисля,че е заслужено!

VAMOS MILLLONARIOS!!!

Класирайте се барем в А група, щото наистина ще е крайно тъпо след днешната вечер.

(Primus Maximus)

Мнение  Re: CDLM BLUE POWER - PRIMUS MAXIMUS   |   11.03.2013 00:24

На Враца написа:
pollo написа:

Разбира се. След една наша подобна загуба даже успях да се разрева, ама какво да направя като съм с чувствителна душа. Иначе мислия, че ние бяхме по - щастливи от втория гол на Алкоркон, отколкото самите те и всичките им фенове взети заедно. Ама и във футбола е така. И Рекреативо паднаха като вас.

:give5:

(Demba Boyz)

Мнение  Re: CDLM BLUE POWER - PRIMUS MAXIMUS   |   11.03.2013 00:26

Абе всичко днес е дело на "черното тото" . Няма как и четирите мача днес в Испания -Б да завършат 2:1 :stop:
Утре ще чуем за някоя голяма печалба там :whistle:

Последна промяна Гонзо на 11.03.2013 00:27, променена общо 1 път

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: CDLM BLUE POWER - PRIMUS MAXIMUS   |   11.03.2013 00:26

alessandron написа:
Крал Блуфен написа:

VAMOS MILLLONARIOS!!!

Класирайте се барем в А група, щото наистина ще е крайно тъпо след днешната вечер.

Значи КРАЛЯ вече е квит с некои индивиди там горе, които 2 години се гавреха с него. Да не споменавам какво беше миналия сезон и мача с Арлито.
Краля е ОК, няма претенции от тук натам. КВИТ!
Не ме интересува в коя група ше сме!!!!

(Primus Maximus)

Мнение  Re: CDLM BLUE POWER - PRIMUS MAXIMUS   |   11.03.2013 00:28

Крал Блуфен написа:

Значи КРАЛЯ вече е квит с некои индивиди там горе, които 2 години се гавреха с него. Да не споменавам какво беше миналия сезон и мача с Арлито.
Краля е ОК, няма претенции от тук натам. КВИТ!
Не ме интересува в коя група ше сме!!!!

Е поне на някой в ПМЛ му се върна вярата в играта. Дай ги тия хапчета, дето ги пи, че сега сигурно цяла нощ няма да спя от яд заради тия испански цигани мръсни.

(Primus Maximus)

Мнение  Re: CDLM BLUE POWER - PRIMUS MAXIMUS   |   11.03.2013 00:31

Аре бе, ше ми ходят в А група, как догодина ще се подмажа на Краля с некое мексико ;-)
Кралю, ти между другото си помисли дали да не тушираш бунта срещу кметицата, щото ако поста го вземе некоя мека душа като Тонзето отидЕ целото бело :laugh:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: CDLM BLUE POWER - PRIMUS MAXIMUS   |   11.03.2013 00:35

alessandron написа:

Е поне на някой в ПМЛ му се върна вярата в играта. Дай ги тия хапчета, дето ги пи, че сега сигурно цяла нощ няма да спя от яд заради тия испански цигани мръсни.

Абе казах,че сме квит и то само защото съм широкоскроен. Не знам за друг случай да вкараш в 3 отделни потока и да ти анулират всички голове =)
Пий 50гр уиски и не го мисли...аз ше си разбия висококачествена сурватъчна матрица щото вдигнах адреналина!
Иначе решението на проблемите в ПМЛ е само едно:

http://www.mariaasenova.bg/?from-splash

Последна промяна Крал Блуфен на 11.03.2013 00:35, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Мнение  Re: CDLM BLUE POWER - PRIMUS MAXIMUS   |   11.03.2013 00:44

Крал Блуфен написа:
alessandron написа:

Абе казах,че сме квит и то само защото съм широкоскроен. Не знам за друг случай да вкараш в 3 отделни потока и да ти анулират всички голове =)
Пий 50гр уиски и не го мисли...аз ше си разбия висококачествена сурватъчна матрица щото вдигнах адреналина!
Иначе решението на проблемите в ПМЛ е само едно:

http://www.mariaasenova.bg/?from-splash

Айде наздраве тогава. :cheers:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 217 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Следваща