На АО вече официално погребаха тениса
| Автор |
Съобщение |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 15.01.2022 13:15
Няма лесна работа и който смята, че тази на другия е такава, обикновен празнословец (без да ми се обиждате).
 |
|
Nole
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 15.01.2022 16:07
 |  |  |  | terminator написа: Когато чета нещо за австралийската епопея на Джокович, в главата ми изплува образ на хиени, заобиколили лъв. Виждали сте такива гледки, нали :) Няма нищо по-показателно за омразата, с която по-слабите /интелектуално, ментално и физически/ преследват силните, от тази нелепа история с която се занимава обществото. Хаха... имал ли правилната виза Джокович, нямал ли, кихал ли е, кашлял ли е, в колко часа е кихал и защо не е направил тъй, ми инак. Гьобелсовата пропаганда е скалъпена толкова евтино и очевадно, и се крепи на такива махленски похвати, че чак е обидно да я коментирам. Дори на посумите в Австралия е ясно, че цялата патаклама няма нищо общо нито с визи, нито с тенис, ами трябва да покаже на света каква зла участ очаква всеки, който се мисли за много силен и здрав, и отказва да се покръсти в правата вяра чрез ритуално набождане. Това е ясно на посумите, но не и на зомбираните, в чийто мозъци са нанесени тежки интелектуални пробойни. Причинявам си да чета от време на време тази тема /все отгоре стои, мамка му/ да мъчително е, особено да се четат мисли на хора сякаш с ампутирани мозъци, но си има и положителни страни - колкото повече се напъват гьобелсовите медии да нарочат тоя или оня за антиваксър (глупава дума за класически глупаци), толкова по-ясно се виждат зависимостите им. Колкото повече обиди сипят по адрес на здравите и успелите, толкова по-нелепа изглежда политиката и медицината им. На този етап такива безсмислици могат да бъдат пробутвани само на 1) деца до тригодишна възраст, 2) домашни любимци, 3) хора със занижен интелектуален капацитет. Аз лично от самото начало знам за какво става въпрос и май вече съм отегчен от това, че развитието следва едно към едно най-мрачните ми прогнози. За съжаление някои мислиха, че им слагат маските за 2 седмици, други мислиха, че края на май 2020 ще се изчистим от вируса, трети боготворяха Мутафчийски, четвърти мислят, че омикрона е последната вълна, а бустера е спасението :))) да, това беше отклонение, но има връзка с основното. А то е, че Джокович има по-голяма и читава аудитория от който и да е вестник в момента, и трупа по повече от половин милион лайка на постовете си във фейса, и това дали ще играе в затвора Алкатраз или няма да играе вече е напълно все едно, важното е, че успя да изложи смехотворното правителство на Австралия пред света по наистина зрелищен начин. Това фашистко правителство вече няма правилен ход. Оттук насетне дори да го забранят, екстрадират и заточат в Сибирската тайга, ПОБЕДИТЕЛЯТ в Australian Open Е ДЖОКОВИЧ! |  |  |  |  |
братко, гледам, че коментарът е цъфнал тук: https://www.otizvora.com/2022/01/14480/ ... YhF2LZ8pfg
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 15.01.2022 16:24
Тоя коментар се въртеше в суратника сума ти време.
 |
|
Nole
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 15.01.2022 16:29
ето и разказът на още един депортиран: https://www.tenniskafe.com/atp/novak-dz ... zhokovich/тя повика шефа си и той ни каза, че може да влезем свободно в страната.поредното доказателство, че правилата се промениха на 04.01.2022.
 |
|
Nole
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 15.01.2022 16:34
това има ли го в някой документ или е трябвало сами да се сетят, че не важи за не-граждани на Австралия. Звучи ми като фермата на животните на Оруел, където прасетата след всеки случай променяха правилата с по някоя дума или изречение. Алекс Ястребът, министърът, който отне визата на Ноле вчера през 2021г. нарича Джокович посланик на Австралия https://www.foxsports.com.au/tennis/aus ... d266a9bebc
Последна промяна Nole на 15.01.2022 16:35, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 15.01.2022 17:33
Сесилчето уникални глупости е написала, тая изкара тия тенис шлемове едва ли не над държавния суверен, класиран ли си и автоматично имаш достъп и и червен килим трябва да ти постелят Трябвало да уважаваме Джокович, че не си бил извадил фалшив сертификат ... олелеле малелеееее, ама така сме свикнали ... уважавайте ме пичове, видях една кака с много къса пола и прозрачна блузка, но не я изнасилих, достоен гражданин съм за пример  ...изродено мислене Шева, Сесил казва истини, Циципас предполагам е женчо и измекяр, казвайки, че някои се опитват да тарикатеят и правят другите на глупаци (убеден съм 90% от тенисистите си го мислят това, никой няма топки да го каже)... Надал каза и той нещо подобно - Джокович много добре знаеше изискванията на Австралия аз ваксиниране много преди турнира .... Австралийците обаче сами си го направиха този касуз издавайки му виза изначало и си сложиха този таражелж в гащите .... за мен те са си най-виновни за тая патаклама
|
|   |
|
 |
|
Nole
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 15.01.2022 20:02
Има някакъв напредък.
Фогелът говори за двусмислие в правилата, Балетът най-накрая се насочи към главните виновници.
фогеле, имаме ли линк към събмишаните на двете страни? Четох резюмето им в австралийско издание и ми направи впечатление, че в това на властите няма нищо по темата, че Джокович не отговаря на изискванията за влизане в държавата. Сега тезата е че негово оставане би изострило анти-ваксърските движения в страната и за това би бил заплаха за общественото здраве.... wtf - за това да бъде изгонен Джокович от Австралия ? В такъв свят ли искате да живеете ?
 |
|
Nole
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 15.01.2022 20:05
Балет, изобщо не е казал това Циципас, страшно манипулираш изказването му или си го чел в медия, която го е манипулирала, но честно казано ми писна да се обяснявам и споря... Само ще кажа, че въпросното изказване беше пуснато и от сръбския туитърджия Саса Озмо, който е от най-близките журналисти до Новак като бяха извадени аргументите на контра тезата. Циципас изрече размишления и в двете посоки.
 |
|
Balleta
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 15.01.2022 20:21
..ами Шева ние не сме коне с капаци, ама вие дето защитавате обратната теза сте яко във филма ,,, Джоката герой и светия, победител над фашюгиите и Ковид мафията, пръв лидер и знаменосец ...като чета само тея комунистически надъхващи лозунги и простотии направо не ми го побира главата (при това съм израстнал точно по времето на комунизма) Други зачеркнаха цяла една нация, каторжници били, престъпници, фашисти ...  Хората в елита на световните икономики, но ние сме пак най-знаещите и най-умните, големите тарикати с фалшивите сертификати  Какво има за неразбиране от казаното от Циципас не знам .. 
|
|   |
|
 |
|
Nole
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 16.01.2022 10:31
Е Федералния Съд в Австралия не можа да докаже, че Джокович е влезнал нелегално в страната им, но успя да "докаже", че е антиваксър. Без нито едно мнение на Ноле по темата за ваксините в медиите, с една единствена реплика през април'20 в инстаграм лайв, в който казва, че не иска друг да решава вместо него какво да вкарва в тялото си.
Само си представям, ако нещо такова се случеше в Китай, Северна Корея или Русия, какво би станало.
Честито на печелившите. След 15-16 часа започва Файзър Опън. Приятно гледане.
Последна промяна Nole на 16.01.2022 10:32, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 16.01.2022 11:46
Къде е цялото решение, за да сме сигурни, че това е единственият мотив на съда?
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32268 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 16.01.2022 13:48
Не само това, но и ще е аут от АО в следващите 3 години. Дано това последното не стана факт, защото така направо го заклаха на любимия му турнир. Ама буквално. В мисъл чета, че ще е аут и следващите 3 години, но не знам дали е официално и също така не знам дали не може да се направи изключение и да махнат тази клауза, че е прекалено вече. Иначе решението е логично, както писах, никой не е по-голям от закона. Прави, не прави, но ако го бяха пуснали щяха да се изгаврят с милиони австралийци. Казусът беше пердута за Ноле. Жалко, че се подведе по тенис АО. Интересно как тези хора минаха метър и излязоха сухи от водата, а те носят огромна за случилото се.
|
|   |
|
 |
|
Naki
Регистриран на: 11.01.2013 23:28 Мнения: 3677 Местоположение: София област
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 16.01.2022 13:52
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32268 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 16.01.2022 13:52
В темата за коментари за АО съм пуснал анкета относно Джокович и разигралата се драма с Австралия.
|
|   |
|
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 16.01.2022 14:17
 |  |  |  | Diavolo написа: Не само това, но и ще е аут от АО в следващите 3 години. Дано това последното не стана факт, защото така направо го заклаха на любимия му турнир. Ама буквално. В мисъл чета, че ще е аут и следващите 3 години, но не знам дали е официално и също така не знам дали не може да се направи изключение и да махнат тази клауза, че е прекалено вече. Иначе решението е логично, както писах, никой не е по-голям от закона. Прави, не прави, но ако го бяха пуснали щяха да се изгаврят с милиони австралийци. Казусът беше пердута за Ноле. Жалко, че се подведе по тенис АО. Интересно как тези хора минаха метър и излязоха сухи от водата, а те носят огромна за случилото се. |  |  |  |  |
Аз мисля, че освен АО, голяма вина носи и тенис федерацията. В крайна сметка ако една държава не може да организира турнир от големият шлем, защото законодателството и не го позволява (в смисъл не позволява на всички тенисисти да участват), то тогава лиценза на тоя турнир трябва да бъде отнет. Ся разбирам, че в тениса са някакви дърти консерви, дето държат на традиции, ама все пак. 
 |
|
vogelfrei
(Extreme Zombies)
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 16.01.2022 16:24
Мотивът, че ще разпали антиваксърски настроения, е глупав и създава опасен прецедент за в бъдеще, но по същество Джокович няма право да стои в Австралия и в тази тема бяха представени всички очевидни доказателства за това. Преболедуването не е основание за изключение на границата и това е повече от ясно, но явно австралийците не са склонни да скочат открито на тези, които в опитите си да слугуват на "онеправдания" "Христос" са забъркали тази каша и носят своята вина.
|
|   |
|
 |
|
fc_bayern
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 16.01.2022 21:26
Инакомислещите са и винаги са били проблем за хората с власт. Има Джокович на АО-има проблем! Няма Джокович на АО- няма проблем! Необходими са същества, приличащи на хора, но с овча психика. Те ТРЯБВА да изпълняват нещa като: няма да се усмихваш 11 дни ( севернокорейския идиот), ако не се ваксинираш до 28 февруари 2022 ще бъдеш "настанен" в (конц) лагер (заповед на новият фюрер - хер Шаленберг в Австрия), ще играеш на АО, само и единствено, ако АЗ реша, че не си опасен за "околните" (Алекс Хоук) и т.н. и т.н.
_________________ЛУДОГОРЕЦ ШАМПИОН!!! 
|
|   |
|
 |
|
spurs
(Arlito)
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 17.01.2022 00:12
Е тая чехкинята и на нея ли са й слугували, че са я пуснали по същата схема?
|
|   |
|
 |
|
Naki
Регистриран на: 11.01.2013 23:28 Мнения: 3677 Местоположение: София област
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 17.01.2022 12:41
Напротив, при Ворачова е по-гадно! Цял турнир е играла в Австралия, след което изведнъж се оказва, че не могло било да е там. За чий к@р тогава е играла цяла седмица!? Освен ако е хванала вируса там на място де, ама едва ли..
|
|   |
|
 |
|
vogelfrei
(Extreme Zombies)
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 17.01.2022 12:41
Чехкинята, която депортираха ли? : )
Ти си също човек на фактите - какво мислиш за кореспонденцията от ноември, която Тенис Австралия НЕ СА изпратили на щатското правителство и за това, че срокът да се иска exemption е 10.12?
|
|   |
|
|