Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 04:56

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.

Отговори на тема  [ 7 мнения ] 
нови трансфери в зомбитата 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  нови трансфери в зомбитата   |   23.09.2012 18:58

Така, това трябваше да е изненада (само Мейджъра знаеше), но трябваше да има нова тема във форума за Б група за нов отбор... На косъм беше, но след доста положен труд и всичко, което можех да сторя на този етап, Дявола се провали за първи път на трансферния пазар и не успя да докара нов отбор, съставен изцяло от играчи, които никога не са писали в клубовете на дир.бг. Това беше мисията, но уви.
В крайна сметка докарах тук 6 човека, всичките се регистрираха, ужким бяха навити, но 2 ма от тях прецакаха цялата работа. А отбор от 4 ма човека не става. А и от тези 4 ма, двама се оказаха също несериозници, най-вече единия (Емо, това е за теб) няма смисъл само на инат да се прави нов отбор (а беше измислено и име) само заради идеята и после да се разпаднат.

Оказа се, че ние от дир.бг сме уникални по рода си във виртуалното пространство.
ФАКТ, който ни е добре известен и се потвърди за пореден път и на практика!

Така от този провалил се проект все пак взимам най-доброто и привличам в отбора - Пепито и Юве. И двамата са от сайта - Тенискафе и са много запалени фенове на тениса и футбола, като обожават прогнозите и участват в много игри.

Тук е мястото да кажа и че с отбора се разделя Шевченко, който искаше да се откаже още миналия сезон, но го изигра мъжката, за което му благодаря. Не го търсете за трансфери, защото той иска една година пълна почивка от ПМЛ.

А иначе проектът споменат в началото е само замразен, до нови, по-хубави дни... :)

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: нови трансфери в зомбитата   |   23.09.2012 19:49

Здравейте!Ще се опитам да се представя накратко за да имате представа с кого си имате работа :ura:
За "новобранец" съм прекалено възрастен,но това не ме смущава.Голямата ми любов е футбола.Като малък играех в отбора на Левски-Спартак на стадион Раковски.С тях станах юношески шампион на два пъти,но после се отдадох на образованието си-инженер електромеханика.
Бях привърженик на Славия София и знам какво е да бъдеш изстрадал фен. :-) В момента не мога да кажа че съм фанатик на някой отбор,но винаги съм предпочитал "по-малките" отбори,разполагащи със собствена школа за млади играчи.Най-вече обичам футбола като игра и се стремя да бъда честен и безпристрастен.В момента живея на Караибите близо до град Канкун и се вълнувам от европейския,както и от мексиканския футбол.Обичам също тенис,баскет,играя шах-мат.Спортувам "активно" в залата за спорт :-D
Благодаря Ви че ме приехте в Сайта и се надявам да прекараме приятни моменти заедно! :-)

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: нови трансфери в зомбитата   |   23.09.2012 19:58

Благодаря за поканата. Надявам се да се получи страхотна игра. Иначе съм на Юве от 13 години и те ме запалиха по спорта, също така следя тениса от 2003. Това са любимите ми спортове. Дизайна на форума е много добър :-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: нови трансфери в зомбитата   |   23.09.2012 20:02

Айде, добре дошли в правата вяра :devil:

и ако ви хареса играта я споделяйте с виртуални и реални приятели, пък някой ден можем още повече да се разрастнем. Вярвам, че това е само въпрос на време.

Ето и новото ни лого по случай новия форум, новото начало и новите хора :mrgreen:

Изображение

Последна промяна Diavolo на 23.09.2012 20:02, променена общо 1 път

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: нови трансфери в зомбитата   |   23.09.2012 23:17

жалко за новия отбор, дано догодина проекта се осъществи. привет на новите и успех! :)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: нови трансфери в зомбитата   |   23.09.2012 23:22

Привет и от мен на новите играчи и дано догодина има вече и нов отбор - а защо не и повече от един.

- ФЕДЕРАЦИЯ -
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: нови трансфери в зомбитата   |   24.09.2012 13:18

Добре дошли на новите ентусиасти. Успех и хубави емоции с играта! :-)

Надявам се, че ще натрупат опит и на по-късен етап ще сформират свой отбор. :cheers:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 7 мнения ]