Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 02:03

Отговори на тема  [ 67 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Барса - Милан 
Автор Съобщение
(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Барса - Милан   |   13.03.2013 00:35

Трепереха им на Барса пишките преди мача... :laugh:

Голям отбор, най-големият в историята!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Барса - Милан   |   13.03.2013 00:36

TheExorcist написа:
Или погром или типично италианско отстраняване!
4:0 какво ли ще да е - подиграха се, и може би си върнаха за същия резил 19 години по-рано в Атина! Милан незнаеха за какво са на терена, да подцениш Барселона е ужасяващо!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Барса - Милан   |   13.03.2013 00:36

Diavolo написа:
Барса са пътници! :wave: :devil:

Милан е тръгнал по пътя към осмата и трудно ще бъдем спрени! :devil:

Плати 5 лв на Блуфен и толкова. Или той да ти ги плати, се двайсе, просто и Пеле ще ви завиди! :rofl:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Барса - Милан   |   13.03.2013 00:39

Да им еба майката на Милан. загубих яко пари заради тях!

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Барса - Милан   |   13.03.2013 00:40

:-) мда, пътници са Барса... към 1/4 финалите обаче. нищо кой знае какво не се е случило де... просто с класи по-добрият отбор продължи, както бяха прогнозите на всички , които горе-долу разбират от тая игра. чакаме жребия- искам Галатасарай :laugh:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Барса - Милан   |   13.03.2013 00:50

Престъпно поведение на Милан и ранният гол реши много неща. Ако черньото, както КРАЛЯ каза, беше вкарал, Барселона 4 гола нямаше да отбележи. Тук и Алегри е виновен - Амброзини за сметка на Мунтари да е титуляр е пълна глупост. Иначе съм напълно съгласен с мнението на КРАЛЯ, че при нов сблъсък с Реал Барселона ще отпадне.
А на Нейви, пък и на други някои по-еуфорични хорица да им припомня, че Милан играе без Балотели и без Пацини. Дали Барселона ако играеше без Меси нямаше да им се отрази? Росонерите имат бъдеще и с още няколко точни корекции в състава отново може да има голям отбор в червено-черно.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Барса - Милан   |   13.03.2013 01:01

е ясно е,че това реши мача- вместо 1:1 стана 2:0 в рамките на 2-3 минути, както можеше да се очаква се получиха някакви грешки отзад, но слава Богу този път и късметът беше на страната на по-силния. БОГ МЕСИ няма какво да го коментираме ми се струва, а сравненията с Балотели и Пацини ще ги подмина с усмивка :-) много си бяхте повярвали ми се струва, отрезвяването дойде бързо. уважавам Милан безкрайно, но ви трябва много време и доста попълнения от класата на Супер Марио и Фараончето, за да си върнете облика от едно време!
ВИСКА БАРСА!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Барса - Милан   |   13.03.2013 01:02

alessandron написа:
Престъпно поведение на Милан и ранният гол реши много неща. Ако черньото, както КРАЛЯ каза, беше вкарал, Барселона 4 гола нямаше да отбележи. Тук и Алегри е виновен - Амброзини за сметка на Мунтари да е титуляр е пълна глупост. Иначе съм напълно съгласен с мнението на КРАЛЯ, че при нов сблъсък с Реал Барселона ще отпадне.
А на Нейви, пък и на други някои по-еуфорични хорица да им припомня, че Милан играе без Балотели и без Пацини. Дали Барселона ако играеше без Меси нямаше да им се отрази? Росонерите имат бъдеще и с още няколко точни корекции в състава отново може да има голям отбор в червено-черно.

Милан игра като сбирщина, очаквах много повече! Искаш ли да знаеш - малко ги биха, реално имаше дузпа за Барселона, и резултата трябваше да е 8-9 :1! Няма как да е друго, след като за 45 мин росонерите минаха 8 пъти центъра, 6 от тях след изритвания от пеналта или вратаря! 2 пъти след индивидуални акции... И друго - след 3:0 спряха да играят каталунците, мисля ако им трябваше петуна без проблеми щяха да я вземат с този дашен Милан! Боли ме кура за праселона, и за риял мъдуродрид, и за Жалке. Ако някой си мисли, че симпатизирам на някой друг отбор, освен на ЛЕВСКИ, значи е болен мозък!

(The Mummies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Барса - Милан   |   13.03.2013 01:03

alessandron написа:

Така е, а следващия им финал в ШЛ ще е с Ливърпул ;-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Барса - Милан   |   13.03.2013 01:05

AnfieldIron написа:
alessandron написа:

Така е, а следващия им финал в ШЛ ще е с Ливърпул ;-)

Е, това за дъщеря ми, защото аз няма да съм жив свидетел :finger:

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Барса - Милан   |   13.03.2013 01:05

Много съм разочарован от Милан и най-вече от Алегри. Изключително страхлив подход. Вместо да се възползва от рехавата напоследък защита на Барса и да им треснат един гол, който щеше да реши всичко, той ми почва с охлюва Амброзини в средата... Трябваше да си тръгне с Мунтари и Робиньо, които веднага раздвижиха играта, а защо не и с Къркич.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Барса - Милан   |   13.03.2013 01:07

Хенмане, ти тоя турнир гледаш ли го? Челски не се ли изявяват на други места?

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Барса - Милан   |   13.03.2013 01:09

A.Agassi написа:
е ясно е,че това реши мача- вместо 1:1 стана 2:0 в рамките на 2-3 минути, както можеше да се очаква се получиха някакви грешки отзад, но слава Богу този път и късметът беше на страната на по-силния. БОГ МЕСИ няма какво да го коментираме ми се струва, а сравненията с Балотели и Пацини ще ги подмина с усмивка :-) много си бяхте повярвали ми се струва, отрезвяването дойде бързо. уважавам Милан безкрайно, но ви трябва много време и доста попълнения от класата на Супер Марио и Фараончето, за да си върнете облика от едно време!
ВИСКА БАРСА!

Имахме основания да си повярваме след първия мач и ти самият даже писа тогава. Наистина Меси реши нещата тук и то с първия гол по-скоро - достатъчно футбол да сме гледали. А Балотели и Пацини ги казвам като важност за отбора, не като сравнение с Меси - не знам какво подминаваш с усмивка. ;-) Успех нататък в турнира, макар че мисля, че няма да играете финал - вашите проблеми в защита си остават, а се видя, че дори не само Реал може да блокира Меси.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Барса - Милан   |   13.03.2013 01:11

navy написа:
alessandron написа:

Милан игра като сбирщина, очаквах много повече! Искаш ли да знаеш - малко ги биха, реално имаше дузпа за Барселона, и резултата трябваше да е 8-9 :1! Няма как да е друго, след като за 45 мин росонерите минаха 8 пъти центъра, 6 от тях след изритвания от пеналта или вратаря! 2 пъти след индивидуални акции... И друго - след 3:0 спряха да играят каталунците, мисля ако им трябваше петуна без проблеми щяха да я вземат с този дашен Милан! Боли ме кура за праселона, и за риял мъдуродрид, и за Жалке. Ако някой си мисли, че симпатизирам на някой друг отбор, освен на ЛЕВСКИ, значи е болен мозък!

И аз очаквах повече, но се гипсираха - нормално, 18 и 20-годишни с първи такъв мач с огромен залог срещу отбора, който диктува модата в Европа вече над пет години. Алегри също направи грешки, заради които Дявола и Шевата отдавна считат, че не трябва да ни е треньор. Това обаче е друга тема.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Барса - Милан   |   13.03.2013 01:12

Челси си взеха миналата година каквото трябваше. Не се превъзбуждай, за да няма пак тъжни фермани и пожелания за приятна вечер на "хейтърите". 8-)

п.п. Григорката ще вземе ли сет, бре, как я виждаш?

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Барса - Милан   |   13.03.2013 01:13

не те визирам точно теб, ти винаги си по-скоро критичен (както и аз) и виждаш това, което липсва, а не обратното. далеч съм от мисълта да злорадствам, Милан все още е по-голям в Евротурнирите от Барса, но ме подразни преждевременното погребване на един много голям отбор като тази Барса. и аз мисля, че няма да играем финал, тук се измъкнахме, в друг мач няма да ни простят толкова слаб първи мач. и все пак на този отбор липсваше голям обрат срещу голям отбор и най-после се случи. горд съм с представянето днес!

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Барса - Милан   |   13.03.2013 01:14

Henman написа:
Много съм разочарован от Милан и най-вече от Алегри. Изключително страхлив подход. Вместо да се възползва от рехавата напоследък защита на Барса и да им треснат един гол, който щеше да реши всичко, той ми почва с охлюва Амброзини в средата... Трябваше да си тръгне с Мунтари и Робиньо, които веднага раздвижиха играта, а защо не и с Къркич.

Алегри сбърка много с Амброзини - жалко, защото определено бяхме на път да направим изненадата с отличния първи мач. Но пък и не Алегри изпуска сам срещу вратаря - в крайна сметка Нианг трябваше да го закове, но му се подкосиха краката. Видя се разликата когато Вия се оказа в тая ситуация.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Барса - Милан   |   13.03.2013 01:15

Е, той е малък тоя Нианг, ако беше Робиньо, нямаше да пропусне.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Барса - Милан   |   13.03.2013 01:15

Henman написа:
Челси си взеха миналата година каквото трябваше. Не се превъзбуждай, за да няма пак тъжни фермани и пожелания за приятна вечер на "хейтърите". 8-)

п.п. Григорката ще вземе ли сет, бре, как я виждаш?

е като са зели, дай да закрием футбола :laugh: не се коси, аз съм си спокоен, даже ми се спи,че всеки ден ставам рано. тъжни фермани ще има ако се налага, това е да си фен, един път след Сан Сиро, друг път след Кампа, така че не виждам за кво ме иронизираш...
Гришата ще вземе толкова сета, колкото гола вкараха Милан тая вечер. рано му е още :-)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Барса - Милан   |   13.03.2013 01:16

A.Agassi написа:
не те визирам точно теб, ти винаги си по-скоро критичен (както и аз) и виждаш това, което липсва, а не обратното. далеч съм от мисълта да злорадствам, Милан все още е по-голям в Евротурнирите от Барса, но ме подразни преждевременното погребване на един много голям отбор като тази Барса. и аз мисля, че няма да играем финал, тук се измъкнахме, в друг мач няма да ни простят толкова слаб първи мач. и все пак на този отбор липсваше голям обрат срещу голям отбор и най-после се случи. горд съм с представянето днес!

И с право си горд. Аз също съм доволен от представянето ни в Шампионската лига - никой не очакваше, че ще ви изпотим толкова много в този сблъсък. Догодина, живот и здраве, с по-конкурентен състав може да направим повече.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 67 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща