|
Страница 1 от 1
|
[ 12 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Байерн - Арсенал | 14.03.2013 00:20
Такова кюскане не бех виждал скоро!
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: Байерн - Арсенал | 14.03.2013 00:28
Разкриха каските за пореден път. Без Рибери са жалки, ако по чудо се класират ше бъдат аналени публично от Реал =)
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Байерн - Арсенал | 14.03.2013 00:29
В момента ми е много смешно просто. Няма да цитирам Гамена 
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: Байерн - Арсенал | 14.03.2013 00:39
Ако някой се е съмнявал в двойката, значи е сектант  - това определение стана модерно напоследък Сериозно - Байерн нямаха нужда да бият пак, имат сериозен мач през уикенда в Бундеслигата, където честта изисква да набият каските на апсирините, нищо, че водят с емнайсе точки. Просто което го сака, оно си требе! Сега дали ще паднат 2:0, 1:0 или 2:1 им е все тази. Сега къде е Сашо Диков да връща Пламен... 
|
|   |
|
 |
|
albertz
|

Re: Байерн - Арсенал | 14.03.2013 00:53
Голямо браво за Арсенал от мен! Така се прави. Въпреки че след първия мач резултата беше безнадежден за тях, те не спряха да търсят своето. Както между другото винаги са го правели. Те не се предават и играят своя стил на игра. Представиха се най -добре от английските отбори в Шампионската лига през този сезон. А и въпреки че нямат трофей от лигата както Челси, Юнайтед и Ливърпул, за мен лично качеството на тяхната игра в евротурнирите е най -впечатляващо, сравнение с другите английски тимове. Арсенал имаха много забележителни представяния срещу най -силните европейски отбори през последната декада и повече, винаги печелеха със стил, а не с някаква опълченска тактика и случайни голове.
Няма да забравя 5-1 срещу Интер насред Милано, как през пролетта на 2006 г. елиминираха два испански отбора - Реал Мадрид и Вилареал, как 2008 г. елеминираха Милан след 0-0 в първия мач и победа на реванша с 2-0, как разбиха Порто с 5-0, през Март 2010. Няма да забравя и мачовете им с Барселона през 2011г. , както и усилията които положиха срещу Милан в миналото издание на Шампионската лига. Този отбор просто никога не се предава, въпреки че не му върви, въпреки поредицата от несполуки в ШЛ, този отбор никога не изневерява на своя стил! Аз не бих нарекъл такъв тим "загубеняци".
Що се отнася до Байерн Мюнхен имат много добър треньор и много силни футболисти, а представяне като това сега е недопустимо. Трябва да свикнат във всеки мач от елиминациите в ШЛ да се раздават максимално и да бъдат концентрирани. В противен случай купата пак ще им избяга, а те може би най - много я заслужават от всички, като се има предвид цялостното им представяне в турнира от няколко сезона насам и колко запомнящи се неща показаха.
|
|   |
|
 |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Re: Байерн - Арсенал | 14.03.2013 00:59
 |  |  |  | albertz написа: Голямо браво за Арсенал от мен! Така се прави. Въпреки че след първия мач резултата беше безнадежден за тях, те не спряха да търсят своето. Както между другото винаги са го правели. Те не се предават и играят своя стил на игра. Представиха се най -добре от английските отбори в Шампионската лига през този сезон. А и въпреки че нямат трофей от лигата както Челси, Юнайтед и Ливърпул, за мен лично качеството на тяхната игра в евротурнирите е най -впечатляващо, сравнение с другите английски тимове. Арсенал имаха много забележителни представяния срещу най -силните европейски отбори през последната декада и повече, винаги печелеха със стил, а не с някаква опълченска тактика и случайни голове.
Няма да забравя 5-1 срещу Интер насред Милано, как през пролетта на 2006 г. елиминираха два испански отбора - Реал Мадрид и Вилареал, как 2008 г. елеминираха Милан след 0-0 в първия мач и победа на реванша с 2-0, как разбиха Порто с 5-0, през Март 2010. Няма да забравя и мачовете им с Барселона през 2011г. , както и усилията които положиха срещу Милан в миналото издание на Шампионската лига. Този отбор просто никога не се предава, въпреки че не му върви, въпреки поредицата от несполуки в ШЛ, този отбор никога не изневерява на своя стил! Аз не бих нарекъл такъв тим "загубеняци".
Що се отнася до Байерн Мюнхен имат много добър треньор и много силни футболисти, а представяне като това сега е недопустимо. Трябва да свикнат във всеки мач от елиминациите в ШЛ да се раздават максимално и да бъдат концентрирани. В противен случай купата пак ще им избяга, а те може би най - много я заслужават от всички, като се има предвид цялостното им представяне в турнира от няколко сезона насам и колко запомнящи се неща показаха. |  |  |  |  |
Арсе нямат психика. Ако имаха нямаше първия мач да паднат с 1-3. А Робен е пълно келеме, този играч е свършил с футбола за мене!
 |
|
Shifter
(Thug Slugs)
Регистриран на: 22.07.2012 14:22 Мнения: 3112 Местоположение: София
|

Re: Байерн - Арсенал | 14.03.2013 10:30
Според мен от английските отбори най-добре се представиха Манчо; вярно, записаха загуба и равен, но и в двата мача си бяха леко по-добри от Реал, които просто имаха малко повече късмет. Арсенал в първия мач бяха наистина жалки, а във втория с 3 точни удара вкараха 2 гола, пак не ме впечатлиха особено с играта си; опитваха се на контри, но рядко се получаваше, общо за 90-те минути имаха 4-5 удара. Не бих ги нарекъл точно "загубеняци", но все пак не са печелили нищо от 8 години, а са оценени на над 1 милиард евро - очевидно не правят нещо както трябва.
 |
|
alexbg
(The Thracian Orphics)
|

Re: Байерн - Арсенал | 14.03.2013 12:19
Абсолютно си прав... нямам милиардер, които да налива безспирно... Нито пък искат, гадовете ньедни, да вземат кредити за милиони... Ама, какво да се прави... Явно и те почват да се учат, че красив футбол не е равно на печеливш футбол... Жалко, че не се усетиха още от първия мач да не спрат да ритат и ръгат каските тъпи...
_________________ БЪДИ РАЗЛИЧЕН - БЪДИ ГРАМОТЕН...
|
|   |
|
 |
|
falkenbach
(Thug Slugs)
|

Re: Байерн - Арсенал | 14.03.2013 12:50
рано или късно Арсенал ще последва съдбата на Ливърпул и ще стане английски средняк. единствено Венгер ги крепи все още
_________________В град като София, никой не е невинен!
|
|   |
|
 |
|
oasis
(Крива Нива)
|

Re: Байерн - Арсенал | 14.03.2013 13:54
аз също не съм съгласен с това че Арсенал са се представили най-добре от английските отбори, много бързо забрави слабото представяне в групата и трагичния първи мач с Байерн, а и снощи не играха нещо особено
 |
|
Shifter
(Thug Slugs)
Регистриран на: 22.07.2012 14:22 Мнения: 3112 Местоположение: София
|

Re: Байерн - Арсенал | 14.03.2013 14:10
Алекс, не разбрах точно идеята на мнението ти... моята беше, че отбори с доста по-малък бюджет от този на Арсенал все пак чат-пат взимат някаква купа поне, при това без да са затънали в дългове или да имат собственик-милионер, който да налива пари. Аргументи от типа "ние сме финансово стабилни, за разлика от другите топ клубове", не важат, когато отбори като Блекбърн и Братфорд могат да те отстранят; 2011 на финала за Купата на лигата паднаха от Бирмингам - не защото играха красиво, а защото защитата им е безобразна. А сега срещу немците не, че икаха да играят грозно, просто толкова си могат и имаха и малко късмет... според мен определено не беше "тактически замисъл".
 |
|
spurs
(Arlito)
|

Re: Байерн - Арсенал | 14.03.2013 15:11
Амин! 
|
|   |
|
|
|