Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 02:02

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 73 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
● THUG SLUGS - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг) 
Автор Съобщение
(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● THUG SLUGS - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг)   |   17.03.2013 00:18

Крал Блуфен написа:
Айде да не говориме за подаръци,че се сещам за една ваша 100% загуба, която отървахте след подарено ПСУ... :whistle:

А дали беше подарено или :whistle:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● THUG SLUGS - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг)   |   17.03.2013 00:24

Гонзо написа:
Крал Блуфен написа:
Айде да не говориме за подаръци,че се сещам за една ваша 100% загуба, която отървахте след подарено ПСУ... :whistle:

А дали беше подарено или :whistle:

Всяко статично положение си е подарък. Срещу нас през целия сезон всеки скача и играе на 100% мобилизация. Примусите направихе 5 точни удара във вратата и избивка, Гоата ни взе 3 от общо 4 възможни точки от позицията на последни в класирането, с Тонзо направихме два инфарктни мача, за загубата от Слъгс дори не искам да коментирам,че ше се нервирам. Единствено минахме леко през Мечоците, но това беше благодарение на колосалната разлика в класите и силовите постижения, а мачовете с вас бяха нови две класики, където вие се отървавахте и двата случая с греди след 93+

Та специално за нас не е уместно да се говори за подаръци и мачове без съпротива... :boxing:

п.с. Пропуснах да кажа,че бяхме и 1вия отбор нанесъл загуба на Бандата както и тва,че сме ЕДИНСТВЕНИЯ отбор,който бележи във всеки мач.

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Последна промяна Крал Блуфен на 17.03.2013 00:27, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● THUG SLUGS - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг)   |   17.03.2013 00:26

Стига сте се карали, ние винаги сме играли сериозно. Между другото цял сезон за нас дори не е отсъждан ПСУ, така че ние па съвсем сме без подаръци.

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● THUG SLUGS - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг)   |   17.03.2013 00:27

alessandron написа:
nerra написа:
Е как за какво бе,за едната чест играем :music:

Честта да върви на майната си, с нетърпение чакам тоя сезон да се свършва.

Ц,Ц, не така, аз моята чест си я пазя :laugh:

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● THUG SLUGS - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг)   |   17.03.2013 00:28

Крал Блуфен написа:

Всяко статично положение си е подарък. Срещу нас през целия сезон всеки скача и играе на 100% мобилизация. Примусите направихе 5 точни удара във вратата и избивка, Гоата ни взе 3 от общо 4 възможни точки от позицията на последни в класирането, с Тонзо направихме два инфарктни мача, за загубата от Слъгс дори не искам да коментирам,че ше се нервирам. Единствено минахме леко през Мечоците, но това беше благодарение на колосалната разлика в класите и силовите постижения, а мачовете с вас бяха нови две класики, където вие се отървавахте и двата случая с греди след 93+

Та специално за нас не е уместно да се говори за подаръци и мачове без съпротива... :boxing:

В последните два месеца , май ние сме по големи каръци от вас .

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● THUG SLUGS - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг)   |   17.03.2013 00:28

nerra написа:

Още :blink:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● THUG SLUGS - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг)   |   17.03.2013 00:30

alessandron написа:
Стига сте се карали, ние винаги сме играли сериозно. Между другото цял сезон за нас дори не е отсъждан ПСУ, така че ние па съвсем сме без подаръци.

Вие сте си сериозни винаги и точно за това е нелогично и мястото ви в класирането! Просто Гонзо направи много неуспешен опит за провокация и се наложи да взема отношение. Удари под кръста, провокации, мръсотийки...това е цената на промоцията тоя сезон - опасявам се от магии или дори най-лошото: негативен коментар за фигурата ми!!!

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● THUG SLUGS - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг)   |   17.03.2013 00:31

Крал Блуфен написа:
Вие сте си сериозни винаги и точно за това е нелогично и мястото ви в класирането! Просто Гонзо направи много неуспешен опит за провокация и се наложи да взема отношение. Удари под кръста, провокации, мръсотийки...това е цената на промоцията тоя сезон - опасявам се от магии или дори най-лошото: негативен коментар за фигурата ми!!!

А не е ли време да ми благодариш , че спряхме Валките ?

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● THUG SLUGS - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг)   |   17.03.2013 00:31

Гонзо написа:
nerra написа:

Мхм :innocent:

Кралю, сериозни, но слабички :cry:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● THUG SLUGS - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг)   |   17.03.2013 00:32

Крал Блуфен написа:
негативен коментар за фигурата ми!!!

Това е АБСОЛЮТНО НЕВЪЗМОЖНО !!!

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● THUG SLUGS - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг)   |   17.03.2013 00:33

Гонзо написа:
Крал Блуфен написа:

А не е ли време да ми благодариш , че спряхме Валките ?

Не виждам да водите все още! Ние Валките ги бихме 2 пъти в 2 мача, не го намирам за невероятно постижение. Виж на Примусите още не мога да им простя за ония разгром, който инкасираха, но една хубава победа последния кръг ще изчисти иначе кристалните ни отношения :ludnica:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● THUG SLUGS - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг)   |   17.03.2013 00:34

Крал Блуфен написа:
Вие сте си сериозни винаги и точно за това е нелогично и мястото ви в класирането!

всичко е добре преценена стратегия да вдигнем коефициента за нас и да забогатеем от залози!

сандро, виждам, че добре ги целим головете в холандското мачле, ама не и в коя точно врата ще влязат :laugh:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● THUG SLUGS - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг)   |   17.03.2013 00:34

alessandron написа:
Крал Блуфен написа:

Пак казвам - допускам и НЕВЪЗМОЖНОТО! Е така между другото ше го пусне Гонзо..."Ние играем, а други отбори съставени от играчи с лоши фигури бият безпроблемно". От сега медитирам в поза Лотус,че не се знае сърцето дали ше издържи...

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● THUG SLUGS - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг)   |   17.03.2013 00:37

pollo написа:
сандро, виждам, че добре ги целим головете в холандското мачле, ама не и в коя точно врата ще влязат :laugh:

Еми не ми стигнА въображението за 0:4 - то беше ясно, че е оувър тоя мач ...

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● THUG SLUGS - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг)   |   17.03.2013 00:40

nerra написа:
Гонзо написа:
nerra написа:

Мхм :innocent:

Изображение

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● THUG SLUGS - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг)   |   17.03.2013 00:41

Крал Блуфен написа:
alessandron написа:
Крал Блуфен написа:

Пак казвам - допускам и НЕВЪЗМОЖНОТО! Е така между другото ше го пусне Гонзо..."Ние играем, а други отбори съставени от играчи с лоши фигури бият безпроблемно". От сега медитирам в поза Лотус,че не се знае сърцето дали ше издържи...

Пак че не си в поза партер :laugh:

Отсега обаче отговорно заявявам, че при посегателство срещу кралската фигура, ше сезирам УС, виновниците ше бьдат изхвьрлени от пмл и няма да видят до края на живота си ни бело, ни синьо!

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● THUG SLUGS - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг)   |   17.03.2013 00:42

Крал Блуфен написа:

Не виждам да водите все още! Ние Валките ги бихме 2 пъти в 2 мача, не го намирам за невероятно постижение.

Не водим , но и те няма да бият , което вас ви устройва идеално .

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● THUG SLUGS - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг)   |   17.03.2013 00:43

alessandron написа:
Еми не ми стигнА въображението за 0:4 - то беше ясно, че е оувър тоя мач ...

аз па не очаквах да са толко слаби хага

Последна промяна pollo на 17.03.2013 00:43, променена общо 1 път

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● THUG SLUGS - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг)   |   17.03.2013 00:45

Гонзо написа:
Крал Блуфен написа:

Не виждам да водите все още! Ние Валките ги бихме 2 пъти в 2 мача, не го намирам за невероятно постижение.

Не водим , но и те няма да бият , което вас ви устройва идеално .

При положение,че последния мач Валките приемат Ягите, които не е ясно дали исобщо ше се съберат за мача камо ли да вземат нещо...е наложително и за вас и за нас да биете утре ако се сещаш =)

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● THUG SLUGS - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг)   |   17.03.2013 00:45

nerra написа:
Отсега обаче отговорно заявявам, че при посегателство срещу кралската фигура, ше сезирам УС, виновниците ше бьдат изхвьрлени от пмл и няма да видят до края на живота си ни бело, ни синьо!

Изображение :whistle:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 73 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща