Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари
| Автор |
Съобщение |
|
Balleta
|

Re: Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари | 17.03.2013 00:02
Рафа се върна и ги смачка, не съм очаквал тука такова нещо, а мислеха дори да пропускат турнира. 
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари | 17.03.2013 00:09
Аз кво ти разправях преди три страници в тая тема? Сега обаче искам Джокович да го разкове както си знае, пак и пак тоя смешен номер, дето му минава - седи на три-четири метра зад основна на сервис на Бердих и насраният чех един път не игра сервис воле. Абсолютен смешник е Томашчо.
|
|   |
|
 |
|
Maldini
Регистриран на: 06.06.2012 17:14 Мнения: 333 Местоположение: The Netherlands
|

Re: Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари | 17.03.2013 00:21
Сандро, Рафа какво е виновен, че разни тенисисти сами се бият срещу него. Психологическият натиск си е част от играта, особено като имаш 11 поредни победи срещу въпросният противник. Ще ми се Гришо да можеше да се поучи на това от Ноле и Рафа, вместо да се самопробива при първия малък проблем.
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари | 17.03.2013 00:22
Григор ще се научи, не го мисли толкоз. 
|
|   |
|
 |
|
A.Agassi
(Valiant Knights)
|

Re: Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари | 17.03.2013 00:53
доста солидна игра на Рафа, без да играе нещо специално- успя да държи топката дълбоко и да не дава ритъм на Бердих. движеше го успешно ляво-дясно, което е от голямо значение срещу чеха, защото когато се нагласи добре и има време да замахне, може да ниже уинър след уинър. добър обрат в края на втория сет, който говори,че и на ментално ниво всичко е наред. изобщо, много съм доволен от развитието на турнира. дано и утре гледаме интересен мач, най-вероятно с Ноле.
ВАМОС РАФА!
 |
|
Balleta
|

Re: Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари | 17.03.2013 03:31
Голям Дел Потро, епичен негов мач. Два пъти трябваше да се връща, след като изоставаше и накрая завърши по шампионски с ас. След 3:0 за Джоко в третия, всичко изглеждаше решено, но .... кой да предполага, пълен контрол до края, като на няколко пъти си задържа сервиза на 0 и на два пъти проби, докато Джоката трябваше да се мъчи за всяка точка Интересен финал, ще направи ли Дел По трета поредна победа над ''топ 4'' утре 
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32268 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари | 17.03.2013 03:33
Това е последното нещо което съм очаквал. Истински ШОК. Дел По изведнъж възкръсна, когато всички очакваха големи дела от Мъри, говори се и за уникалното завръщане на Надал и какво стана, Дел По в два поредни дни обръща Топ 3 и Топ 1 от сет пасив на хард корт в Северна Америка - любимата им настилка?! WTF
Последна промяна Diavolo на 17.03.2013 03:35, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32268 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари | 17.03.2013 03:40
На някой направи ли му впечатление, че Ноле беше уморен третия сет и не стигаше навреме за перфектния тайминг? Изненадан съм. Първоначално си мислех, че Ноле ще бие комфортно Дел По и утре ще става мътна и кървава, нови 3 сета и 3 часа тенис, после като видях развитието на мача и това, че се вкараха трети сет, а и двамата бяха видимо уморени (Дел По винаги си изглежда уморен, но за Ноле беше показателно, че не се нагласяше перфектно за топката, точно в това което е най-силен, таймингът на хард корт му е страхотен) и си викам идеално, сега е моментът в който Надал ще бие Ноле на хард корт, защото е по-свеж, а и по-гладен така да се каже, но ето тя каква стана. Само адмирации за Дел По де. Обърна в два дена подред най-добрите на хард корт за последната година и половина и то от сет пасив и в двата мача?! Но си мисля, че развали големия финал утре, защото не ми се вярва да има сили и за сет срещу Рафа.
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари | 17.03.2013 03:50
Уф, тази седмица е яко аржентинска в цял свят, дано и утре не продължи така 
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари | 17.03.2013 03:53
Ей, това феновете на Федерер сте несравними хейтъри... Извинявай, но Джокович дори и 2011 и 2012 г. нито веднъж не е разковавал Надал, с изключение може би на финала в Рим. Нямаше да стане и утре, бъди сигурен. Твърде много подценяваш много голям шампион и боец какъвто е Надал. Винаги си го подценявал, още от както се появи 2005 г. В заключение ще ти кажа само три неща 1) 19-10 2) 2 мачбола и топката лети ли, лети нали се сещаш  и това в най-силната тенис година на един състезател в цялата история на играта - звездната 2006 г. 3) 7 месеца аут от всякакви турнири, завръща се човека и дава само 6 гейма на ГОАТ на хард корт... 
|
|   |
|
 |
|
juve
(Extreme Zombies)
|

Re: Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари | 17.03.2013 03:54
Радвам се за Рафа супер завръщане прави, днес 1 сет бе почти перфектен, втория по-слабо, но добре че и Бердих не се възползва и се гипсира, а можеше да изравни сетовете и третия не се знаеше. Обаче съм впечатлен от обрата на Дел По срещу Джоко показа голяма психика, а изглеждаше в началото на третия че мача се доиграва, но се вдигна и с помощта на публиката изигра незабравими 4-5 поредни гейма и Джоко бе всякаш неподготвен за тази уникална игра на аржентинеца. Утре поне ще е хубав финал Рафа ще се бори за Мастърс на хард след завръщането си, а Дел По за трети пореден скалп на топ 4 и първа титла, не знам за кой да бъда 50:50 съм, но съм много че тия ботски финали на Рафа и Джоко ми писнаха, макар че е ясно че особено в клей сезона ще са в изобие, но Дел Потро доказа че може да притеснява големи играчи, което е супер, малко разнообразие, никога не излишно. Успех на по-добрия утре и дано стане спектакъл 
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари | 17.03.2013 03:59
Силно се съмнявам... Но и да стане, какво да кажеш на човек, който в 3 поредни дена ще е победи на хард корт, Мъри, Ноле и Рафа?! Само и единствено респект и нищо повече. Аз не очаквах чудеса от Надал на този турнир, нямаше да се изненадам ако беше отпаднал още от Гулбис, така че всяка следваща негова победа е бонус за него и неговите фенове.  Таймингът все още не е същия, но пък е подобрил сервиса и е станал по-агресивен (една идея, но все пак), така че съм оптимист за клей сезона. Само дано да остане здрав, има всички шансове дори да си върне номер 1 в света. И защо не? Тази година ще е изключително интересна. Джокович, Мъри, Надал, вече можем да кажем и Дел Потро. А все си мисля, че и Роджър ще има какво да каже на Уимбълдън например, както и на заключителните турнири в зала.
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари | 17.03.2013 04:06
Публиката не беше много справедлива... Голям шампион като Ноле заслужаваше също подкрепа, а ония крещяха като отвързани, все едно е Купа Дейвис. Но в Калифорния испаноговорящите са повече от англоговорящите сигурно... Рафа например в ИУ и Маями все едно играе в Каха Махика в Мадрид. Апропо сега чета в МТФ, където хейтърите на Надал ще се самоубият ритуално, та пишат, че ХМДП бил личния килър на милиардера Лари Елисън и че Елисън направил всичко възможно, за да нагласи нещата така, че неговия голям любимец Надал да спечели титлата. О, колко мъка има по този свят... 
|
|   |
|
 |
|
juve
(Extreme Zombies)
|

Re: Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари | 17.03.2013 04:11
дяволе, колко пъти публиката е подкрепяла ноле особено на ЮСО, тъй че нека усети и той какво е да си от другата страна, май не го очакваше, ама не може навсякъде да е за него, а и дел по си я заслужи отвсякъде това да обърнеш в два поредни дни играчи от ранга на мъри и джоко си заслужава отвсякъде похвала, май божията помощ е с него на тоя турнир да видим утре дали ще довърши делото 
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари | 17.03.2013 04:33
Дано Надал се пусне и в Маями, днес Тони е казал, че Рафа е изявил желание да играе и в Маями, иначе в Кий Бискейн ще скука, ако липсват едновременно Фед и Рафа. А публиката си е публика, не знам защо търсиш справедливост в нея, имат си любимец подкрепят го, няма място за политическа коректност, като в ложите на футболните президенти в Испания Колкото до утре, дори и Дел По да бие, ще ми е кеф за него, защото го заслужава след тия големи мачове, които направи ... но все пак яко Рафа 
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари | 17.03.2013 05:04
Викаш откакто новия папа стана аржентинецът, Берголио всичко що е аржентинци полуде Меси ни заби два деба и лилипута, Дел По пък е като отвързан и обръща Мъри и Джокович със сет пасив в два поредни дена. Викам направо да даваме световната титла на Аржентина догодина в Бразилия?
|
|   |
|
 |
|
Нема Значка
(New Mersey Razors)
|

Re: Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари | 17.03.2013 07:46
Гледах само първия и част от втория сет. Всичко вървеше към победа на Нолката, ама виж ти какво е станало. Даже ми се струваше, че Делпо е свършил бензина, а накрая обърнал  Баси... Значи, ако утре победи Надал, го признавам, а ако падне гейски, за мен си остава пълен аржентински МАНГО, и никога повече няма да му се кефя. Е, не че сега му се кефя много, но ми изглежда симпатяга. Само мразя да гледам как "путкясва" срещу Надал и си кюска форхендите в аут или в мрежата. Дано утре стане мач и покаже това, което показа срещу Мъри и (предполагам) Ноле. Дано не се "изсере" на метеното... А за собственика на турнира, се сещам за едни кадри преди година-две, когато Надал беше загазил в един мач и беше тръгнал да губи яко, и го даваха (собственика) през 2 минути, как се ядосваше и как удряше по какво ли не, за малко да кюсне и горката му дъщеричка  Абсолютен МАНГО!!! Знае се, че си обича Надал. На цял свят е известно. За нагласяне, не ми се вярва, ама е ясно, че би дал всичко на света Рафата да пИчели шибаното му турнирче всяка година. Да му *ба *айката и на него! В серия съм! Както каза Тони Монтана - FUCK'EM ALL!!! По-здрав: http://www.youtube.com/watch?v=szGbSNf-Nfc
Последна промяна Нема Значка на 17.03.2013 07:46, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари | 17.03.2013 10:10
Както винаги една и съща плоча. Забравил си, че Надал никога не губи, когато не е контузен. 
|
|   |
|
 |
|
Nole
|

Re: Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари | 17.03.2013 11:25
За втора поредна година Ноле не може да премине 1/2 финалите в Инидън Уелс като действащ номер едно. Миналата година след като поведе с пробив преднина, подцени малко Иснър и не можа да го победи, въпреки че игра доста силно (особено като за Мастърс турнир), сега след като върна пробива във втория сет също лековато подходи беше пробит отново и докрая беше адски трудно. Вярно, че поведе в началото на третия с 3-0, но си личеше, че по-свежият е Дел По и ще е много трудно до края... По едно време аржентинецът беше заключил корта, не можеше да му се завърши топка и това след тежкият мач с Мъри вчера... Не е чак такава изненада, просто Дел По в момента е на макс физически, докато Ноле не е. Важното е че като дойде следващият ГС ще е обратното, а аржето ще падне от поредния Шарди или пък след два сета ще капне срещу Федерер и няма да може да се движи грам... Не може през цялата година да си на топ ниво, но и миналата и тази, ако Иснър и Дел Потро не правеха някакви мачове, които са им аутстендинг перформънс, Джокович щеше да спечели рутинно турнира.
Не мисля, че Надал заслужава титлата. И Мъри и Ноле щяха да го бият, при това доста лошо, а сега не се знае дали Дел По ще има сили (ако повтори представянето от мача с Ноле също ще бие). Аз бих заложил все пак на Хуан Мартин на финала. Рафа изигра най-добрият си мач на турнира с Бердих, беше доста солиден, особено в първия сет. Във вторият обаче Томас вкарваше с лекота ретурите включително на първи сервис и ако си вярваше малко повече щеше да пробие много по-рано и евентуално да прекърши Рафа... В крайна сметка май се очертава Надал да е претендент номер едно да измъкне първото място на Ноле в ранглистата към края на годината...
При така стеклите се обстоятелства всеки друг различен финал от Ноле - Мъри в Маями би бил супер изненада.
 |
|
Nole
|

Re: Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари | 17.03.2013 11:40
И още нещо имаше една топка сервис-воле на втори сервис при брейкпойнт за Дел По, където Джокович направи някакви изумително стоп воле и после завърши още по-трудно воле. Ей за тоя момент си заслужаваше цялото висене до два и половина през нощта. Въобще истинска красота е да гледаш колко трудни волета прави Ноле, колко правилни са му 80-90% от излизанията на мрежата и т.н. По едно време беше 15/18 на мрежата (нещо не мога да немря статистика след тъпите промени в дизайна на статистиката от мачовете какъв е бил крайният процент) срещу толкова силен Дел По, просто изумително. И не на последно място Джокович поздрави доста топло Хуан Мартин и публиката след мача, но си личеше, че е много разочарован и ядосан. Мен единственото, което ме притеснява е че един ден ще загуби мотивация след толкова много мачове, победи и т.н. Явно обаче този момент не е близко 
|