Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 06:20

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 74 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
● CRAZY BAND - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг) 
Автор Съобщение
(Thug Slugs)

Мнение  Re: ● CRAZY BAND - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг)   |   17.03.2013 18:11

Просто имахме късмет при жребия. Вторият път , в който играем срещу Бандата, теда нямат за какво да играят. Това, че те са допуснали грешка, не виждам защо трябва да опорочава нашата победа.Абсолютно си заслужихме класирането. Що се отнася да Валките:
1. След този кръг няма да сте пред нас в класирането, тъй като не вкарахте гол на Демба. И затова ли сме виновни ние?
2. Първият полусезон играхте слабо и заслужено сте след нас.
Ай със здраве. Честита победа на отбора и на всички,които ни подкрепят. :-)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● CRAZY BAND - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг)   |   17.03.2013 18:12

На Враца написа:
Просто имахме късмет при жребия. Вторият път , в който играем срещу Бандата, теда нямат за какво да играят. Това, че те са допуснали грешка, не виждам защо трябва да опорочава нашата победа.Абсолютно си заслужихме класирането. Що се отнася да Валките:
1. След този кръг няма да сте пред нас в класирането, тъй като не вкарахте гол на Демба. И затова ли сме виновни ние?

Наде, никой не опорочава нищо. Бандата ги бихме и първия полусезон, сега си взехме мача заслужено след 4 точни попадения и един оставащ мач до края.
Това,че некакви дребнопишковци като тоя ЦЪРВУЛ Агаси ше дойдат да покажат колко още всъщност може да им се смалят пишките от злоба изобщо да не те притеснява. Остави ми ги на мене тия =)

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Crazy Band)

Мнение  Re: ● CRAZY BAND - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг)   |   17.03.2013 18:12

Крал Блуфен написа:
tonzos_justice написа:
Специален поздрав за Надето, Блуфена и компания -http://www.youtube.com/watch?v=hSTivVclQQ0

WE ARE THE CHAMPION :cheers:

ПРАЗНЕНСТВАТА ВЕЧЕ ЗАПОЧНАХА. Феновете предвскусват заслужената промоция, но каквото и да стане последния мач след ДВЕ от ДВЕ срещу Валки и Банда за всички е ясно КОЙ Е НОМЕР 1 в Б група тоя сезон!

.................
Блуф, на всички е ясно кой е номер едно. Не прекалявай чак толкова :-)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● CRAZY BAND - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг)   |   17.03.2013 18:14

Ей СКАПАНЯКА Агаси къде изчезна бе? Кажи защо ви аналихме два мача и там ли ни подарихте мача?
МААААМА ТИ ДЕБА НАРКОМАНСКА ШЕ ТЕ НАРЕЖА НА ПАРЧЕТА БЕ БОКЛУК!

(Crazy Band)

Мнение  Re: ● CRAZY BAND - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг)   |   17.03.2013 18:15

На Враца написа:

...................
В името на коректния тон с който говореше хпрез целия сезон за отбора ни, ти честитя и на теб.
Все пак внимавайте последния мач :-)

(Valiant Knights)
Аватар

Мнение  Re: ● CRAZY BAND - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг)   |   17.03.2013 18:16

Блуфка, нема по-голем смешник и жалкар от тебе в интернет пространството :laugh: . другия кръг срещу Слъгс какво да очакваме? 2 ПСУ-та, без вратар и с намален състав ли? евала на твойте съотборници де, след като ги освободи от присъствието си, се видя, че са добри. докато ти пречеше на отбора се видя къде сте . ае духай, помияр!

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● CRAZY BAND - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг)   |   17.03.2013 18:17

A.Agassi написа:
Блуфка, нема по-голем смешник и жалкар от тебе в интернет пространството :laugh: . другия кръг срещу Слъгс какво да очакваме? 2 ПСУ-та, без вратар и с намален състав ли? евала на твойте съотборници де, след като ги освободи от присъствието си, се видя, че са добри. докато ти пречеше на отбора се видя къде сте . ае духай, помияр!

Еми аре да се видиме в РЕАЛНОТО пространство да видиме там кой смешен и кой жалък искаш ли?
ЖАЛЪК МИШОК!

Последна промяна Крал Блуфен на 17.03.2013 18:18, променена общо 1 път

(Thug Slugs)

Мнение  Re: ● CRAZY BAND - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг)   |   17.03.2013 18:18

terminator написа:
На Враца написа:

...................
В името на коректния тон с който говореше хпрез целия сезон за отбора ни, ти честитя и на теб.
Все пак внимавайте последния мач :-)

Мерси. Каквото се изисква от мен ще го направя , но вече всичко е само в наши ръце.

(Valiant Knights)
Аватар

Мнение  Re: ● CRAZY BAND - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг)   |   17.03.2013 18:18

хахаха, тия закани беха модерни в 10 клас. порастни малко, РЕАЛЕН манекен и милионер :laugh:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● CRAZY BAND - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг)   |   17.03.2013 18:20

A.Agassi написа:
хахаха, тия закани беха модерни в 10 клас. порастни малко, РЕАЛЕН манекен и милионер :laugh:

Да де да викаш друго си е да си мъж зад клавиатурата...ебати формуния МИШОК аз поне стоя зад всяка дума, която напиша и съм готов да я потвърдя и на живо ама ти дали ше ми кажеш тва при една среща? Мишка насрана.
Крал Блуфен никога не се е отказвал от Милионерите бе цървулкьо, и с него и без него пак го лапате.
Аре не ме занимавай повече че ше ядеш много сериозни шамари!

(Valiant Knights)
Аватар

Мнение  Re: ● CRAZY BAND - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг)   |   17.03.2013 18:25

ще ям,ама печено пиле за вечеря, не се коркай толко да не получиш некой удар- пуснах те по пързалката да ти погледам малко срамотиите и не останах разочарован :laugh: аре,че ми писна да се занимавам с глупости.

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● CRAZY BAND - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг)   |   17.03.2013 18:26

Математика:

РОД взе хикс от Милионерите

Милионерите биха Бандата, биха Валките,

следователно уравнението показва, че РОД е класа над Бандата и Валките :laugh:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● CRAZY BAND - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг)   |   17.03.2013 18:28

A.Agassi написа:
ще ям,ама печено пиле за вечеря, не се коркай толко да не получиш некой удар- пуснах те по пързалката да ти погледам малко срамотиите и не останах разочарован :laugh: аре,че ми писна да се занимавам с глупости.

Аз ше те пусна по нещо друго копеле...нема да е пързалка =)

Валките са ми сипматичен отбор, но странно как са допуснали такъв МИШОК като тебе да им разваля пейзажа.
Айде Барни Ръбъл, намери сега оправдание защо ви бихме ДВА от ДВА и защо ше треперите за хикс срещу Демба!

Последна промяна Крал Блуфен на 17.03.2013 18:29, променена общо 1 път

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● CRAZY BAND - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг)   |   17.03.2013 18:29

tonzos_justice написа:
Математика:

РОД взе хикс от Милионерите

Милионерите биха Бандата, биха Валките,

следователно уравнението показва, че РОД е класа над Бандата и Валките :laugh:

По тая логика , ние бихме милионерите и завършихме хикс . Значи , ние сме най добрите :laugh:

(Valiant Knights)
Аватар

Мнение  Re: ● CRAZY BAND - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг)   |   17.03.2013 18:34

Крал Блуфен написа:
A.Agassi написа:

Валките са ми сипматичен отбор, но странно как са допуснали такъв МИШОК като тебе да им разваля пейзажа.
Айде Барни Ръбъл, намери сега оправдание защо ви бихме ДВА от ДВА и защо ше треперите за хикс срещу Демба!

ами просто е... нямаше кой да ни даде дузпа да бием, без нея още щеше д ни гледаш задния номер, ако се сещаш

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● CRAZY BAND - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг)   |   17.03.2013 18:40

A.Agassi написа:
Крал Блуфен написа:
A.Agassi написа:

ами просто е... нямаше кой да ни даде дузпа да бием, без нея още щеше д ни гледаш задния номер, ако се сещаш

Пич, доказа на всички колко жалък,тъп, а и страхлив си не се излагай повече. Ние ли сме виновни,че противниковия мениджър си е объркал мачовете? Да не би тва да е първия случай в играта...тоя сезон имаше отбори играещи с 2 нападателни прогнози, имаше автоголове, имаше дузпи,ПСУ-та и кво ли не. Тва е част от играта, ние специално миналия сезон получихме дузпа срещу Кърск и паднахме. Сега шанса е на наша страна и в тва нема нищо нередно щото много пъти е било обратното - миналия сезон имаше мач в който ни се отмениха 3 редовни гола.
Вкарахме ли си положенията? Вкарахме ги. Бихме ли? Бихме. Вие бехте ли капо и двата мача срещу нас? Бехте.
Кое още не ти е ясно?

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● CRAZY BAND - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг)   |   17.03.2013 18:40

Еми честито Изображение на Милионерите . ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Късмета ги покри в най важния момент . Надявам се , че ще защитават честта на Митичната Б група в първия ешалон . :cheers:

(The Grizzlies)
Аватар

Мнение  Re: ● CRAZY BAND - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг)   |   17.03.2013 18:41

Агаси, дръж се като пълнолетен. Излагаш се.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● CRAZY BAND - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг)   |   17.03.2013 18:42

Гонзо написа:
Еми честито Изображение на Милионерите . ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Късмета ги покри в най важния момент . Надявам се , че ще защитават честта на Митичната Б група в първия ешалон . :cheers:

Мерси ама още не сме се класирали. Можеме и да си останеме в Б, но където и да играеме аз съм напълно удовлетворен след като бихме победителя в Б група и двата мача...единия път и без дузпа =)

Последна промяна Крал Блуфен на 17.03.2013 18:42, променена общо 1 път

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● CRAZY BAND - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг)   |   17.03.2013 18:46

Крал Блуфен написа:
Гонзо написа:

Мерси ама още не сме се класирали. Можеме и да си останеме в Б, но където и да играеме аз съм напълно удовлетворен след като бихме победителя в Б група и двата мача...единия път и без дузпа =)

Трудно може да се случи това . На вас и хикс ви устройва , но и да паднете , головата ви разлика е доста добра .

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 74 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща