Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 25.08.2026 15:03

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 26 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
● THE CURSED - NEW MERSEY RAZORS ● (ПМЛ "A" Лига, XVII кръг) 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● THE CURSED - NEW MERSEY RAZORS ● (ПМЛ "A" Лига, XVII кръг)   |   17.03.2013 19:44

ReZo написа:
Абе ти остави тея летящи пениси
Грасхопърс са ми много важни да бият ПРЕДПОСЛЕДНИЯ точно сега !
Ако не го направят , очаквайте скорошни новини за фалити , защото още от днес почвам с магиите :90:

Стискам палци тогава - успех.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● THE CURSED - NEW MERSEY RAZORS ● (ПМЛ "A" Лига, XVII кръг)   |   17.03.2013 19:46

ReZo написа:

Абе ти остави тея летящи пениси
Грасхопърс са ми много важни да бият ПРЕДПОСЛЕДНИЯ точно сега !
Ако не го направят , очаквайте скорошни новини за фалити , защото още от днес почвам с магиите :90:

КОПЕЛЕ, ти продължаваш да ме изумяваш? Играеш за загуба на....СИНИТЕ ЛЪВЧЕТА и Кралски Любимци - ЛЮЦЕРН?
Ти сериозно ли...

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(The Cursed)
Аватар

Мнение  Re: ● THE CURSED - NEW MERSEY RAZORS ● (ПМЛ "A" Лига, XVII кръг)   |   17.03.2013 20:59

Що не дублираме явни мачове ?!?!? Кога за последно Палермо са вкарвали гол ?? Ами Уест Хям ??? Ами Челси 3 гола ?? От тук натам който иска да пуска и каквото иска да пуска ... спирам участие аз. По цял ден мисля мачовете и накрая влизате и се изсирате за секунди.... Мерси

Само сър-ове ....

(New Mersey Razors)

Мнение  Re: ● THE CURSED - NEW MERSEY RAZORS ● (ПМЛ "A" Лига, XVII кръг)   |   17.03.2013 21:13

qUeStIoN написа:
Що не дублираме явни мачове ?!?!? Кога за последно Палермо са вкарвали гол ?? Ами Уест Хям ??? Ами Челси 3 гола ?? От тук натам който иска да пуска и каквото иска да пуска ... спирам участие аз. По цял ден мисля мачовете и накрая влизате и се изсирате за секунди.... Мерси

виж ся, приказки за спиране и отказване да не чувам
не и преди да мине мача ви с Нивата
бийте ги и имате покана за купона на вилата по случай първата :laugh:

п.с
поканата важи, ако биете нивата , а ние вземем първата
ако пак гушнем калъфката, не спираш ти, аз спирам :innocent: :whistle: :-D

(Крива Нива)
Аватар

Мнение  Re: ● THE CURSED - NEW MERSEY RAZORS ● (ПМЛ "A" Лига, XVII кръг)   |   17.03.2013 21:58

ReZo написа:
qUeStIoN написа:

виж ся, приказки за спиране и отказване да не чувам
не и преди да мине мача ви с Нивата
бийте ги и имате покана за купона на вилата по случай първата :laugh:

п.с
поканата важи, ако биете нивата , а ние вземем първата
ако пак гушнем калъфката, не спираш ти, аз спирам :innocent: :whistle: :-D

тука нещо подкупи под масата се раздават, предлагам отнемане на точки от актива на Рейзърс :rofl: :rofl: :rofl:

(Les Mousquetaires)
Аватар

Мнение  Re: ● THE CURSED - NEW MERSEY RAZORS ● (ПМЛ "A" Лига, XVII кръг)   |   17.03.2013 22:58

Честита победа и от мен :cheers:

Хубав и открит мач, с много положения, с добри атаки и от двата отбора и с добри намеси на вратарите (особено Резо :yes: ). Много добър повторен дебют за Томи - продължавай в същия дух братле :cheers:

Това ни е 7-ми мач този сезон със суха мрежа. Не е зле за 17 изиграни мача :-) Битката за титлата продължава да е оспорвана и е учудващо, че никой не се отказва :-o :-)

Поздрави на Кърсд за хубавия мач и дано имат повече късмет в оставащите мачове до края на сезона :cheers:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 26 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2