Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 14:45

Отговори на тема  [ 128 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари   |   17.03.2013 12:39

Евала на Дел Потро. Много впечатлеващ обаче за мен е факта, че и Мъри, и Ноле бяха победени не след нон стоп блъскане по ъглите на корта (именно така Понито взе УСО през 2009), а с много търпение и не малко мисъл. Ако показва по-често подобна тактика и игра, би ми бил с няколко идеи по-симпатичен.

Иначе ми се струва, че мачът днес далеч не е чак толкова сигурен за Рафа. Бердих например трябваше да вкара мача вчера поне в три сета, но се гътна при сервиз за затваряне и оттам даде адски много самочувствие на Надал да го довърши набързо. Но... това е Бердих - наежва се само срещу Федерер, а срещу Ноле и Рафа се гътва винаги. Идеята ми е, че Надал може да бъде атакуван, има все още достатъчно големи пропуски в играта му, които докато не бъдат изчистени, особено на хардкорт, могат да бъдат оползотворени (както показа и Гулбис). Много зависи и в какво физическо състояние ще е Хуан Мартин.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари   |   17.03.2013 14:15

Санде, това ще да е подточка 4, добре, че ми напомни :-P :yes:

Ноле, не мисля, че Надал би загубил лошо от Джокович и Мъри, това е само в сферата на догадките. Ноле би бил фаворит срещу него при всички положения, но Ноле не беше ОК физически за този турнир, това се видя явно, а и сам си го признава, че не се е движил добре. Не че Надал е цъфнал, но е много по-свеж, освен това щеше да е мотивиран на 100% за битка до последно. Може би все пак Ноле в три сета. Но в никакъв случай не съм съгласен, че Мъри щял да го победи. Точно този Мъри никакъв шанс. Сега как ще изглежда Мъри в Маями ще видим и аз мисля, че ще е доста по-добре, все пак това му беше първи турнир след АО и си личеше в хода на целия турнир.

Последна промяна Diavolo на 17.03.2013 19:13, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари   |   17.03.2013 14:19

zorijb написа:
Но... това е Бердих - наежва се само срещу Федерер, а срещу Ноле и Рафа се гътва винаги. Идеята ми е, че Надал може да бъде атакуван, има все още достатъчно големи пропуски в играта му, които докато не бъдат изчистени, особено на хардкорт, могат да бъдат оползотворени (както показа и Гулбис). Много зависи и в какво физическо състояние ще е Хуан Мартин.

Според мен си има причина, че се хвърля само срещу Фед. ;-) Стилът на игра на Роджър му е по-удобен с по-плоските му удари, а и Фед на тия години (защото Бердих е в серия срещу Фед, но не оригиналния Фед) не е толкова добър във фаза защита. А Ноле и Рафа не само му връщат тупалките, но и вкарват много топспин, а това е което тормози най-много чеха. Особено срещу въртенето на Надал сам си казва в интервюта, че се чувства много зле. Е, какво да очакваш от него тогава ;-)
Може би някой ден ще изиграе един мач на един дъх и ще победи немезисите си, на някоя по-бърза настилка и последния да не е на 100%, ще видим.
А в гейма в който Бердих сервираше за сета нямаше никакво гътване, точно в този гейм Рафа направи три (3) феноменални точки и напълно заслужено върна пробива веднага. Виж, Бердих беше тотално насран и гътнат при 5-5 гейма :) После при сервис на Рафа за мача игра силно и търсеше пробива, но Надал и при трите брекбола сервира изключително, веднъж по правата и два пъти по диагонала.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари   |   17.03.2013 14:31

два пъти по правата беше и веднъж по диагонала на 3-те брекбола последния гейм. иначе супер много ме дразни подобно отношение към Рафа- кой щял да го бие, кой щял да го разгроми. когато некой от гореспоменатите се върне след 8 месеца пауза и направи 4 поредни финала с 2 титли, да ми се обади. Рафа за пореден път показа колко е голям,колко е адаптивен и как прави всичко необходимо като промени в геймплана и подготовката си, за да е на върха всичките тези години. освен да му се свали шапка друго не виждам какво може да се направи!

ВАМОС!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари   |   17.03.2013 15:32

alessandron написа:
Diavolo написа:
:finger:

:finger: :salute:

Сладури любими :ura:
Чета ви и ви се радвам :wave:

ВАМОС :moufan:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари   |   17.03.2013 18:11

Агаси, мисля че и двата бяха по диагонала, а първия по правата, но нз, аз сега ще го дръпна мача, защото си водя една статистика за форхенд/бекхенд уинъри и за това ще го прегледам още веднъж, но бързичко. :)

Впрочем, за да не пускам ново мнение
Някои форумисти (от западни форуми) пишат, че Джокович нарочно загубил от Дел Потро, защото не искал на този етап да се среща с Надал, защото не е форсиран както Рафа и нямал да издържи на темпото му.
А американските конспиратори стигат още по-далеч. Ноле бил омръзнал като продукт и на неговото господство като номер 1 щяло да се сложи край този сезон. Първоначално идеята е била Мъри да стане номер 1, но последния не можел да се справи с трафика и се е чакало да се разбере как ще е коляното на Надал, ако е ОК, всичко е ясно...
Не случайно намекнах за странната загуба на Пикс още в 2 кръг и сега Рафа при титла става номер 4 ;)
Сега всички тези писаници ме карат да се усмихвам, но витаят във вритуалното пространство... Разбира се, конспирацията е част от нашето общество. Аз не вярвам на тези неща, но винаги имам едно на ум за всяко едно нещо в което са намесени пари и интереси.

Последна промяна Diavolo на 17.03.2013 18:34, променена общо 2 пъти

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари   |   17.03.2013 18:43

Diavolo написа:
Агаси, мисля че и двата бяха по диагонала, а първия по правата, но нз, аз сега ще го дръпна мача, защото си водя една статистика за форхенд/бекхенд уинъри и за това ще го прегледам още веднъж, но бързичко. :)

Някои форумисти (от западни форуми) пишат, че Джокович нарочно загубил от Дел Потро, защото не искал на този етап да се среща с Надал, защото не е форсиран както Рафа и нямал да издържи на темпото му.
А американските конспиратори стигат още по-далеч. Ноле бил омръзнал като продукт и на неговото господство като номер 1 щяло да се сложи край този сезон. Първоначално идеята е била Мъри да стане номер 1, но последния не можел да се справи с трафика и се е чакало да се разбере как ще е коляното на Надал, ако е ОК, всичко е ясно...
Не случайно намекнах за странната загуба на Пикс още в 2 кръг и сега Рафа при титла става номер 4 ;)
Сега всички тези писаници ме карат да се усмихвам, но витаят във вритуалното пространство... Разбира се, конспирацията е част от нашето общество. Аз не вярвам на тези неща, но винаги имам едно на ум за всяко едно нещо в което са намесени пари и интереси.

Пълни глупости, как да не се усмихваш.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари   |   17.03.2013 19:06

Diavolo написа:
Агаси, мисля че и двата бяха по диагонала, а първия по правата

Категорично беше така - първият беше по правата, ас, а после два по диагонала.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари   |   17.03.2013 19:38

http://www.youtube.com/watch?v=GADFP3zCh9g
ето го целия мач, в тубата най-лесно се гледа и можеш да превърташ почивките, иначе за брекпойнтите сте прави- Рафа направи два сервис уинъра по правата в тоя гейм, но единия е при 15-30, а втория е на 30-40. после другите 2 брекпойнта ги спаси с любимия си сервис по диагонала.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари   |   17.03.2013 23:35

Бахахаха! Каролинка е много убава и ослепителна красавица, ама тенис не може да играе. :-)
Честито на феновете на Маша. :-)

Последна промяна Naki на 17.03.2013 23:35, променена общо 1 път

ICQ YIM WWW
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари   |   17.03.2013 23:37

Мария размаза тотално недоразумението :rofl: :laugh:
Браво! :yes:

Марийчето се нарежда до много тенис легенди с втората си титла в ИУ (Навратилова, Граф, Серина и т.н.)

А от понеделник ще е номер 2 в света на малко точки зад Серинка

Уинъри/Ънфорси:
33/25 / 2/19

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари   |   17.03.2013 23:38

Naki написа:
Каролинка е много убава и ослепителна красавица

:blink: :-o

:sick: :sick: :sick:

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари   |   17.03.2013 23:47

Naki написа:
Бахахаха! Каролинка е много убава и ослепителна красавица, ама тенис не може да играе. :-)
Честито на феновете на Маша. :-)

Откакто почна за пише в туитър повече за Рори отколкото за тенис, тенисът й стана хоби на Каролината

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари   |   17.03.2013 23:57

Балатче, махнали са Надал от списъка за Маями, до вчера стоеше в страницата на ATP. Няма официално изявление, но на 99%, Рафа пропуска Маями.
Така при мъжете ще е адската скука
Поне ще гледам Серинка :-)

Жалко, изглежда, че Надал така и няма да спечели Маями, което е абсолютна гавра на съдбата, нещо като с това, че Бенето все още няма титла.. :dunno: Но пък е добро и мъдро решение в перспектива, защото целта пред Надал е да доминира през сезона на клей, а после предстои и Уимбълдън.
Нека Джокович и Мъри се морят в жегата и влагата на Маями.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари   |   18.03.2013 01:07

Diavolo написа:
Жалко, изглежда, че Надал така и няма да спечели Маями, което е абсолютна гавра на съдбата, нещо като с това, че Бенето все още няма титла.. :dunno:

Сигурен съм, че единствената причина, да не спечели Маями тази година е че няма да играе. :ludnica:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари   |   18.03.2013 01:12

Diavolo написа:

Тия страхотно четат играта, направо цитирайки ни ги винаги и след всеки турнир. :clown:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари   |   18.03.2013 01:12

Еее, евала на Дел Потро и Надал за десетия гейм на сета - страшни точки след 40:0 за аржето, браво все пак и на него, че си взе сета от третия опит, щото щеше да му е в повечко на Надал да направи пак обрат както срещу чешката страхлива чекия. Дано Дел По си затвори мача, лека нощ на всички.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари   |   18.03.2013 01:25

Да, Санде, страхотен сет. Аржето се върна от 0-3 гейма и 15-40!!!
ставаше 0-4 по дяволите :besnyo:
И след това ХМДП направо разнеся Рафа, ужас.

Но двете най-яки точки в сета бяха спечелени от Рафо :-)
При 3-1 за Рафа и 30-30
И при 5-4 за Дел По и 40-15

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари   |   18.03.2013 01:27

Nole написа:
Diavolo написа:

Тия страхотно четат играта, направо цитирайки ни ги винаги и след всеки турнир. :clown:

Четат я и то много добре, просто залитат в различни течения, а и отделно са страшни хейтъри, там страстите са като дира на ента степен :laugh:

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари   |   18.03.2013 01:45

http://www.atpworldtour.com/Players/Head-To-Head.aspx?pId=N409&oId=D683

щом почнахме с конспиративните теории- някой може ли да ми обясни защо на официалния сайт на АТП са обявили ДелПо за победител, сигурно при сет и пробив са решили да се изтърчат :laugh:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 128 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Следваща