● CRAZY BAND - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг)
| Автор |
Съобщение |
|
A.Agassi
(Valiant Knights)
|

Re: ● CRAZY BAND - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг) | 17.03.2013 18:48
Аз ше те пусна по нещо друго копеле...нема да е пързалка =)
Валките са ми сипматичен отбор, но странно как са допуснали такъв МИШОК като тебе да им разваля пейзажа. Айде Барни Ръбъл, намери сега оправдание защо ви бихме ДВА от ДВА и защо ше треперите за хикс срещу Демба![/quote]
ами просто е... нямаше кой да ни даде дузпа да бием, без нея още щеше д ни гледаш задния номер, ако се сещаш[/quote]
Пич, доказа на всички колко жалък,тъп, а и страхлив си не се излагай повече. Ние ли сме виновни,че противниковия мениджър си е объркал мачовете? Да не би тва да е първия случай в играта...тоя сезон имаше отбори играещи с 2 нападателни прогнози, имаше автоголове, имаше дузпи,ПСУ-та и кво ли не. Тва е част от играта, ние специално миналия сезон получихме дузпа срещу Кърск и паднахме. Сега шанса е на наша страна и в тва нема нищо нередно щото много пъти е било обратното - миналия сезон имаше мач в който ни се отмениха 3 редовни гола. Вкарахме ли си положенията? Вкарахме ги. Бихме ли? Бихме. Вие бехте ли капо и двата мача срещу нас? Бехте. Кое още не ти е ясно?[/quote]
Не бе, всичко ми е ясно, само на тебе не ти стана ясно,че те бъзикам и ти гледам сеира- псува ме, заплашва ме, обижда ме- щом така се чувстваш по-голям мъж, твоя работа. честита победа, ще ви честитим и класирането другия кръг, голяма работа, въпроса ми беше само ти как щеше да реагираш при подобен сценарий във ваша вреда- помисли си, но не ми казвай- нека си остане за теб. бихте ни и двата мача- браво на вас, ние пък бихме отбори дето вие не можахте и по някаква случайност бехме пред вас в класирането. не са подходили сериозно Бандата- живи и здрави да са, вие си бихте- евала и на вас. сега вече разбра ли ме? айде
 |
|
A.Agassi
(Valiant Knights)
|

Re: ● CRAZY BAND - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг) | 17.03.2013 18:50
виж мненията тук и в съседната тема за нашия мач и ми кажи кой се излага. честита победа!
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: ● CRAZY BAND - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг) | 17.03.2013 18:51
 |  |  |  | A.Agassi написа: Не бе, всичко ми е ясно, само на тебе не ти стана ясно,че те бъзикам и ти гледам сеира- псува ме, заплашва ме, обижда ме- щом така се чувстваш по-голям мъж, твоя работа. честита победа, ще ви честитим и класирането другия кръг, голяма работа, въпроса ми беше само ти как щеше да реагираш при подобен сценарий във ваша вреда- помисли си, но не ми казвай- нека си остане за теб. бихте ни и двата мача- браво на вас, ние пък бихме отбори дето вие не можахте и по някаква случайност бехме пред вас в класирането. не са подходили сериозно Бандата- живи и здрави да са, вие си бихте- евала и на вас. сега вече разбра ли ме? айде
|  |  |  |  |
Еми ако си се ебавал приеми извиненията ми. Краля има леко сприхав характер и не обича, когато се омаловажава труда на отбора му. На мене изказванията ти не ми приличаха на ебавка, а на злобеене. В крайна сметка не е наша вината,че противника ни е дал дузпа.
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
|
|   |
|
 |
|
A.Agassi
(Valiant Knights)
|

Re: ● CRAZY BAND - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг) | 17.03.2013 18:54
еми чети между редовете 
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: ● CRAZY BAND - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг) | 17.03.2013 19:05
Честито на КРАЛЯ и от мен, но само за победата сега, а не за класиране, защото не е хубаво преди да е окончателно ясно да се честити - на лош късмет и уроки е. Затва тая честитка ще я запазя за следващия кръг.
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: ● CRAZY BAND - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг) | 17.03.2013 19:20
След като страстите от победата ни започват да затихват искам да поздравя отбора на МИЛИОНЕРИТЕ за брилянтната тактическа дисциплина тоя мач. Специално гола с ПСВ за мене е ужасно важен не само защото по ирония на съдбата той ше се окаже победен, но и заради две неща:
1во. Най-сетне се научихме да играеме двойните мачове като хората. Най-сетне отборът разбра,че стратегията "аз пускам 3-0 или 3-1 па другия да покрие" е грешна! Не мога да преброя колко нарисувани 2-0 в Холандия сме изпускали точно заради такива изсилвания. Най-песен пример е от преди 2 кръга, когато изиграхме ПСВ с фамозното покриване 3-0 и 2-1, а те си биха 2:0. Тоя път евала на Бате,че прояви дисциплина и ме послуша да не почва с 3:0
и 2ро. Радвам се,че имах пръст в тоя гол защото вината да не вкараме със Сасуоло беше изцяло моя. Просто не го виждах под 1.5 гола тоя мач,а тия па баш сега решиха да ми бият минимално. Така,че въпреки огромния ми гаф там се радвам,че се реванширах на отбора и БАТЕ-то с ПСВ.
Другото, което е важно да се отбележи - сменихме стратегията в правилния момент. След като нямахме победа като гост цял сезон (което е супер неприсъщо за нас защото винаги сме се славели като по-силен гост ) сега заложихме да агресивна игра с 4 дубъла (също не се беше случвало тоя сезон) и тактически избегнахме иначе задължителния ни поток Мексико. Аржентина вече щеше да е прекалено да не ги играеме, но там мъдро елиминирахме мача изцяло защото още като гледах мачовете за избор бех 200% убеден,че Бандата ше си дадат точно Велес на тех. Спечелихме навънка в най-важния момент! Просто евала. Супер много ме е яд за избития дубъл, който излезе в 95тата минута и еуфорията ни щеше да е още по-голема, но тва е.
VAMOS MILLONARIOS и НАЗДРАВЕ!
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
Последна промяна Крал Блуфен на 17.03.2013 19:27, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: ● CRAZY BAND - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг) | 17.03.2013 19:35
Пропуснах само да кажа,че победата ни ми струва 100евро защото на два пъти правех злаог по 50 от суеверие. Първо в 80тата на мача ни дузпа с Видзев сложих,че ше има гол, а ако това стенеше дузпата ни биваше спасена, а после при 3-1 за Аякс сложих,че нема да има повече голове поради същата причина.
Дето се вика...сладка загуба в бета тоя път =)
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: ● CRAZY BAND - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг) | 17.03.2013 23:57
Ето,че аржентинския Ахмед Ахмед първо призна, а след това отмени изравнителния гол на Ривър и ни лишава от заслужен и пореден двоен гол срещу Бандата! Язък, тъкмо щяхме окончателно да бетонираме и головата разлика! 
|
|   |
|
 |
|
NuFc
(Valiant Knights)
|

Re: ● CRAZY BAND - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг) | 18.03.2013 02:23
Оригиналните мачове за Блу - избрани от Терми: Мачове - гост: 10204 | Нюрнберг - Шалке 3:0 21703 | Нюелс Олд Бойс - Ривър Плейт 1:0 10607 | ВВВ-Венло - Хераклес 0:2 20706 | Блякпул - Питърбъро 0:1 10604 | НЕК Ниймеген - Хееренвеен 1:3 21001 | Новара - Кротоне 5:1 21103 | Кордоба - Алмерия 4:1 10206 | Хофенхайм - Майнц 0:0 Добър избор, Терми, само да не ги беше разбърквал...
 |
|
NuFc
(Valiant Knights)
|

Re: ● CRAZY BAND - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг) | 18.03.2013 03:20
Евала, блу... 2:1 и 2:1 ако е аналене, не знам... и айде да не се нареждаме така... некак си е верно стил 2002ра...
 |
|
NuFc
(Valiant Knights)
|

Re: ● CRAZY BAND - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг) | 18.03.2013 03:35
аз на такава "победа" не бих се радвал толкова... но Вие сте ВИПове :) Евала :) Големи сте! Дерзайте! успех в А група!
Бихте ни два пъти. Браво, за което. и Демба ни взеха 3 точки - евала.
 |
|
NuFc
(Valiant Knights)
|

Re: ● CRAZY BAND - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг) | 18.03.2013 03:43
Аз не искам да знам... ясно ми е колко "кибер"-мастило щеше да изхаби Великият Крал Блуфен... айде спирам да пиша. догодина само да не искате да се връщате в Б група...
 |
|
terminator
(Crazy Band)
Регистриран на: 06.06.2012 19:49 Мнения: 5900 Местоположение: София
|

Re: ● CRAZY BAND - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг) | 18.03.2013 08:07
 |  |  |  | NuFc написа: Оригиналните мачове за Блу - избрани от Терми: Мачове - гост: 10204 | Нюрнберг - Шалке 3:0 21703 | Нюелс Олд Бойс - Ривър Плейт 1:0 10607 | ВВВ-Венло - Хераклес 0:2 20706 | Блякпул - Питърбъро 0:1 10604 | НЕК Ниймеген - Хееренвеен 1:3 21001 | Новара - Кротоне 5:1 21103 | Кордоба - Алмерия 4:1 10206 | Хофенхайм - Майнц 0: Добър избор, Терми, само да не ги беше разбърквал... |  |  |  |  |
Сори, но и аз се изненадах, когато хем им дадоха дузпа, хем служебни мачове. Спроред мен трябваше да е едното от двете в случая, все пак мачовете бяха избрани, само бях объркал подредбата. Спокойно можеха да си ги поставят правилно наредени и да им дадат дузпа или изцяло да приложат принципа на служебните мачове, без дузпа. И в двата случая мача, щеше да е хикс. Станалото - станало, но е хубаво да има правило за подобно нещо.
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: ● CRAZY BAND - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг) | 18.03.2013 10:29
С Агаси се изяснихме на предишната страница. Нито сме се класирали още в А група нито сме виновни,че ни е дадена дузпа. Освен нея вкарахме гол, избиха ни нови два, а аржентинския Ахмед Ахмед ни лиши от двоен гол в Аржентина - ето на тва повече се радваме - че проявихме добър усет в някои от мачовете. Били сме ощетявани не малко пъти от правила и от късмет за тия години, нека сега ние ликуваме! Шо се отнася до хипотетичната ми реакция ако беше обратната ситуация то можем само да гадаем както се казва. Вероятно щях да си замълча!
|
|   |
|
|