Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 26.07.2026 09:34

Отговори на тема  [ 26 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Liverpool - Manchester United ● 05-03-2023 18:30ч 
Автор Съобщение
(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Liverpool - Manchester United ● 05-03-2023 18:30ч   |   06.03.2023 10:15

Кой беше Роналдо? Играе ли някъде футбол? :dunno:

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Liverpool - Manchester United ● 05-03-2023 18:30ч   |   06.03.2023 10:19

Между другото, Чаво, много добра аналогия с разгрома от Сити. Явно МЮ има проблеми с такъв тип отбори, защото за мен Сити и Пуул са много сходни.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Liverpool - Manchester United ● 05-03-2023 18:30ч   |   06.03.2023 14:16

Защитата на Манчестър Юнайтед има проблеми с отбори като Сити и Ливърпул защото е тромава, а срещу тях има бързи футболисти.
Това бе проблем и при Фъргюсън, но той бе прикриван много по-умело, защото отпред играчи като Руни, Роналдо и Тевес се скъсваха от тичане и не позволяваха на противника да атакува често. Отделно и Карик се връщаше често дълбоко назад, за да помага. Той бе ключов играч и при Ван Гаал, и при първия сезон на Моуриньо. А и Ван Дер Сар умееше да командва много добре защитниците пред него, нещо, което признават и Видич, и Фърдинанд, при това най-подробно. Видич винаги си е бил тромав, докато Фърдинанд през втората половина на кариерата му в Ман.Юнайтед също не се отличаваше с повратливост.
Някои се подиграваха защо при последния си сезон в клуба Юнайтед на Фъргюсън играе на контраатака на собствения си стадион, е, явно е имало защо.

За Ливърпул и Реал Мадрид. Ливърпул имат своите шансове на "Бернабеу", но в крайна сметка загубата от първия мач най-вероятно ще натежи. Гледах Реал срещу Атлетико за първенство и Барселона за Купата и честно казано не останах никак впечатлен. Определено са в лоша форма и в дупка. Тактиката им срещу Атлетико бе супер елементарна, да търсят с извеждащи подавания Винисиус на левия фланг, докато срещу Барселона бяха съвсем безидейни. Но все пак Анчелоти е стара лисица, а и ШЛ е турнира на Реал, не вярвам да не продължат след такава преднина.
Все пак след тази убедителна победа снощи мисля, че Ливърпул имат много добри шансове да завършат в топ 4.

Това да се пускат снимки с фенове как напускат стадиона не е на място. И снощи доста напуснаха, и срещу Сити също. Разликата е, че единият мач - с Ливърпул 0-5 бе домакински и е нормално да са много повече.

За оставка на Тен Хаг е много пресилено да се говори. Нека бъде оставен да работи два сезона, тогава може да се мисли за евентуална смяна. Факт е обаче, че в някои случаи реагира като пълен глупак.
Но за първи път от доста време в клуба бе направена адекватна селекция през лятото, а мисля че заслугата е и негова. Тимът победи всички топ отбори в Англия на своя стадион, остава в надпреварата за още две купи, много по-постоянен е в изявите си, сравнение с периода при Солскяр и Рангник.

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Liverpool - Manchester United ● 05-03-2023 18:30ч   |   06.03.2023 15:36

Да, определено има подобрение в отбора и ЕТХ заслужава да завърши тоя и може би следващия сезон... И вече тогава мислете дали ще може да ви изведе по-напред или не...
Не знам кой говори за оставка. Аз го критикувах (лесно ми е, защото имаше база за сравнение - подходяща за критиката ми), но най-тъпото би било в момента да го изгоните...

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Liverpool - Manchester United ● 05-03-2023 18:30ч   |   06.03.2023 20:17

Е, тя снимката дето Анфо пусна е в съвсем друг контекст.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Liverpool - Manchester United ● 05-03-2023 18:30ч   |   09.03.2023 01:18

Извинявам се, не съм коментирал нарочно, на фона на двете нелепо изгубени най-важни купи миналия сезон ( едната в последните минути, другата със съмнителнителното нещо с феновете ), безобразния сезон сега и аналенето от Реал, тоя погром над Манчо няма да ме направи щастлив, верно, историческа победа, но не е това, което искам от Пуул!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 26 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2