| Автор |
Съобщение |
|
Balleta
|

Re: Сървайвър - сезон 7 | 08.03.2023 16:19
Абе тя и Елица беше олимпийска шампионка, ще ги видим новите.
Червените са дразнещи, а сините слабички, Благо и Елина кефят
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32268 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Сървайвър - сезон 7 | 09.03.2023 01:18
Благо е приятната изненада да. Не е лигльото от ВИП Брадър. И е най-добрия в игрите. След него е Иван. Елина и аз я харесвам, но като игра, Ермина блести най-много от жените. 
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: Сървайвър - сезон 7 | 12.03.2023 08:01
Ами блести, ама не ме кефи подвепричини - първо си избра най-неприятната част от племето за коалиция и второ няма как да толерирам човек развяващ нацистки знамена в реалния живот (да,знаем кой баща и, но е голяма и може вече сама да мисли и избира) А сините са мега зле, чак жалки в игрите - нито стратегия, нито възможности. Много слаб кастинг на продукцията.
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32268 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Сървайвър - сезон 7 | 12.03.2023 16:08
Снощи тотален погром за сините. Много са зле горките. Дано Елина пак се спаси. Мария не мога да я понасям. Поредната джукеса, която не знае какъв го дири там.
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Сървайвър - сезон 7 | 20.05.2023 00:26
Да отбележим все пак победата на Благо! Аз като цяло съм доволен. Макар че Ермина ми беше доста симпатична. Дани също беше свежар. Готин финал ама с предизвестен край с това жури и с тази осанка на Благо. Никакъв шанс за останалите. Според мен единствено Тино би бил заплаха за Благо, след него Павел. Просто Тино имаше шанс да обере неутралните гласове. Иначе червената коалиция имаше предимство в журито спрямо синята. Слаб сезон с чести промени в правилата, но турците знаят какво правят и ако догодина подберат много по-качествен каст, който знае за какво играе и какво представлява Сървайвър ще им се получи. Игрите бяха с много красив дизайн и най-важното обезопасени както никога досега. И бяха много интересни, предразполагащи за равностойни и драматични сблъсъци.
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: Сървайвър - сезон 7 | 20.05.2023 02:13
 |  |  |  | Diavolo написа: Да отбележим все пак победата на Благо! Аз като цяло съм доволен. Макар че Ермина ми беше доста симпатична. Дани също беше свежар. Готин финал ама с предизвестен край с това жури и с тази осанка на Благо. Никакъв шанс за останалите. Според мен единствено Тино би бил заплаха за Благо, след него Павел. Просто Тино имаше шанс да обере неутралните гласове. Иначе червената коалиция имаше предимство в журито спрямо синята. Слаб сезон с чести промени в правилата, но турците знаят какво правят и ако догодина подберат много по-качествен каст, който знае за какво играе и какво представлява Сървайвър ще им се получи. Игрите бяха с много красив дизайн и най-важното обезопасени както никога досега. И бяха много интересни, предразполагащи за равностойни и драматични сблъсъци. |  |  |  |  |
Тино игра тъпо и не заслужаваше да спечели, имаше шанс да обърне играта, но и той като всички останали шушомиги се остави на течението на синята 5-на коалиция, която ги извади един по един, като жертвени агнета, а те само гледаха и кимаха послушно макар, че поне 2-3 път имаха шанс да разбият 5-ката. Ермина и Цецо направиха най-интересния ход в цялата игра, ама Ерминка толкова няма грам дар слово и толкова не може да мисли, че на края само се оплете, като мина в унизителен самопорицателен режим и то за ход, който ще остане в историята на БГ Сървайвъра. Още след като се размешиха племената и Божана и Снежана минаха в синьото племе бях твърдо за червените, сините станаха мега антипатични, Снежана и Геновева като почнат да говорят ми идва да изключа компа, особено противна стана Геновева с въртящите очички. Татяна също. Благо спечели с финес и в последните дебати пак бе на най-високо ниво, нито предаде някой, нищо, но имаше и огромния късмет да е на Острова на отшелника и така да избяга от интригите и коалициите в племената. Идиотското отпадане на Жоро с тая тъпа игра с клечките разпадна цялата червена коалиция. Продуцентите 2-3 пъти се намесиха грубо в играта и дадоха всички козове на неутралните за да разбият сините, но тия наведени глави така и нищо не направиха и поне 4-5 епизода бяха тотално предизвестени и безинтересни. Мара която отпадна с идол и допълнителен глас без да ги използва няма дори да я коментирам. Не разбирам какво и е харесал Благо на тая, че е тръгнал с нея и след предаването - нито акъл, нито симпатяга в лице, нито дори тяло Иначе победителя излезе в публичното пространство поне 3 седмици преди финала - 24 часа бяха писали статия за Благо, който се разделилл с жена си след завръщането от Доминикана и бяха написали буквално - ""След като се завърна от Доминикана, победителя от Сървайвър, Благой Георгиев ..." На Игри на волята също бяха писали далеч преди Алекса да спечели, че той е победителя, а Джеферович стига полуфинал и така и стана За Хелс Китчън също някъде писаха кой е победителя този сезон алеч преди финала ... Как така не могат да си опазят информацията не знам 
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Сървайвър - сезон 7 | 20.05.2023 06:22
И аз така. Виках за Благо след като го изгониха и сините започнаха да стават твърде нагли, особено по време на племенните съвети. Иначе харесвах много Павел и това момче заслужава втори шанс след години. Тино имаше шансове, защото беше харесван, но той е популист и просто не е за Сървайвър. Разочарова. Най-много ме дразнеше щатната перачка.
Иначе за Елена (която изнесе и направи сезон 2 на Ергена) много ме е яд как я изгавриха чалгарите от Олд Скул и на неин гръб си скалъпиха нагласения финал с кучкарката ама това е друга тема...
|
|   |
|
 |
|
alexbg
(The Thracian Orphics)
|

Re: Сървайвър - сезон 7 | 20.05.2023 07:40
Друга, друга - колко да е друга... Не че съм гледал много епизоди от тоя Ерген, ама беше ясно, че едната има акъл, култура и образование - а това в днешно време не е на мода, не се котира, дори бих казал е нежелано. Друго си е да си плиткоумен, самозалъгващ се, клиширан, един нормален разговор неможещ да проведе тренди веган, обичащ кучета (дори повече от деца.....) - някакси се връзва с директивите в световен мащаб...
_________________ БЪДИ РАЗЛИЧЕН - БЪДИ ГРАМОТЕН...
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Сървайвър - сезон 7 | 20.05.2023 07:46
Ергенинът го засякох веднъж покрай дъщеря ми. Смея да твърдя, че и начетената, и кучкарката биха разказали играта на мъжа, който реши да се ожени за тях. Много злобни и токсични женички, а едната и с нелепи татуировки.
Последна промяна Vendome на 20.05.2023 07:56, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
alexbg
(The Thracian Orphics)
|

Re: Сървайвър - сезон 7 | 20.05.2023 07:55
|
|   |
|
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: Сървайвър - сезон 7 | 20.05.2023 11:40
Единственото положително в това реалити е че спечели една от малкото, която не беше последователка на Мечо Джуката и не беше тунингована. Ако питате кой е Мечо Джуката, това е един от първите ЕТ в края на комунизма, когато червените боклуци отпуснаха малко каиша хората да си развият някакъв дребен бизнес. Та Мечо беше един циганин, който си беше наел едно фургонче и продаваше сокчета "Фъш-фъш". Някакви течни химийки, които ги газираше с машинка със сифонче (ония с патрончето). И понеже бяхме супер залюхано поколение, за което киндер яйцето и тоблерона бяха някаква манна небесна, то и тази менделеева сокова таблица беше нещо уау за нас (после ми разправяйте за нашето поколени - пълни загубеняци). В междучасието ходихме да си купуваме и пием сокчета Фъш-Фъш. На Мечо прякора му беше Джуката, щото явно имаше някакво заболяване и долната му устна беше като на участничките в Ергена. Разбира се това му пречеше на говора и фъфлеше. Та в днешно време много жени са последователки на Мечо Джуката. Странно за мен откъде тръгна тая мода и защо мъжете я харесват. За мен това е супер грозно и единственото обяснение е че хората имат някакъв риболовен фетиш за секс със скумрия. Нямам друго обяснение. 
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Сървайвър - сезон 7 | 20.05.2023 12:02
Да, кучкарката май няма корекции и татуси.
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Сървайвър - сезон 7 | 20.05.2023 12:38
Само че победата и бе служебна, нямаше истинско формат/състезание. Излязоха компромати, че са се залюбили още в Япония и че просто са използвали момента да направят един романтичен сезон за да се изкефят зрителите след проваления сезон 1 с онзи уникален фарс на финала. Т.е. да има любов. И всичко това се разигра на гърба на останалите момичета и най-вече върху хлътналата Елена, която им изнесе и направи сезона и е уникално ТВ попадение като риалити герой. Много отдавна не се е появявал един толкова по-различен образ от масовката. Общо взето Евгени и Валерия бяха на гости с поддържащи роли в сезона на Елена. Снощи при Цитиридис на върпоса за сватба отклониха въпроса. Бъдещето ще покаже, но за мен всичко беше много шум за нищо и гледахме цирк за втора поредна година. Просто с хубав край за една малка част от зрителите, защото масовката са фенове на Елена. Във фейсбук, инстаграм, ютюб и Бг мама. И Евгени отнесе страшно много хейт. Толкова хейт не е отнасяла и Жени Джаферович и Алексам хаха. 
|
|   |
|
 |
|
alexbg
(The Thracian Orphics)
|

Re: Сървайвър - сезон 7 | 20.05.2023 15:00
Дреме му на него... Взел е едни пари, сега прави други от реклами, тати явно има достатъчно, ходи си на фитнесче в Литекс тауър (сина го е засичал там няколко пъти) и сигурно се прави на музикант...
|
|   |
|
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: Сървайвър - сезон 7 | 20.05.2023 23:13
 |  |  |  | Diavolo написа: Само че победата и бе служебна, нямаше истинско формат/състезание. Излязоха компромати, че са се залюбили още в Япония и че просто са използвали момента да направят един романтичен сезон за да се изкефят зрителите след проваления сезон 1 с онзи уникален фарс на финала. Т.е. да има любов. И всичко това се разигра на гърба на останалите момичета и най-вече върху хлътналата Елена, която им изнесе и направи сезона и е уникално ТВ попадение като риалити герой. Много отдавна не се е появявал един толкова по-различен образ от масовката. Общо взето Евгени и Валерия бяха на гости с поддържащи роли в сезона на Елена. Снощи при Цитиридис на върпоса за сватба отклониха въпроса. Бъдещето ще покаже, но за мен всичко беше много шум за нищо и гледахме цирк за втора поредна година. Просто с хубав край за една малка част от зрителите, защото масовката са фенове на Елена. Във фейсбук, инстаграм, ютюб и Бг мама. И Евгени отнесе страшно много хейт. Толкова хейт не е отнасяла и Жени Джаферович и Алексам хаха.  |  |  |  |  |
Дяволе, ти верно ли се вълнуваш от това? 
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Сървайвър - сезон 7 | 20.05.2023 23:17
Мани, мани що фермани изписах. Станах много популярен  А май това ми коства и Купата на ПМЛ + подценяване на съперник и ситуация. Бях сигурен в победата, пък и някак си се чувствах изпразнен след титлата и ми избяга целия фокус.
Последна промяна Diavolo на 20.05.2023 23:17, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
spurs
(Arlito)
|

Re: Сървайвър - сезон 7 | 21.05.2023 00:10
И аз не мога да повярвам, че уж зрели мъже на възраст изобщо го гледат това, пък камо ли да се вълнуват и коментират. У нас дъщеря ми тръгна да го гледа, ама аз като видях в първия (или един от първите) епизод каква гнусотия е цялото нещо, ѝ забраних - ебати отвратителната концепция, ебати и "момичетата", които са подбрали, не знам как влияе това на възпитанието и светогледа на едно момиче. Не че в днешно време има как изцяло да я изолирам, ама поне да не гледа абсолютно всичко, пак е от полза.
Тя тя почти не е гледала, ама сега преди няколко дни аз нещо имах работа и тя пусна един от последните епизоди, като ми обясни че то сега вече не било гадно и ги нямало ония джукестите. Понеже нямах време да се разправям, я оставих да си гледа, а аз си вършех работата в същата стая, та горе-долу чувах какво се случва. През цялото време даваха едно и също момиче и въпросния ерген, и двамата обясняваха колко си подхождат, радваха се как им съвпадаха вижданията, правеха едва ли не планове за бъдещето и се целуваха. На другия ден разбрах, че той всъщност бил избрал другата "финалистка". Не знам дали проблемът е в мен, ама това ми се струва някаква тотална извратенящина, и ако зависеше от мен бих го забранил на секундата. Много глупости и тъпотии дават по телевизията, ама това в толкова сбъркано и нередно според мен, че си е откровено вредно.
И понеже, както казах, ѝ слушах на тая около час-час и нещо разсъжденията и възгледите, съм още по-шокиран да прочета че според вас тя била начетена и имала акъл, култура и образование. Тежко ни и горко, ако такива са ни умните и културните...
|
|   |
|
 |
|
alexbg
(The Thracian Orphics)
|

Re: Сървайвър - сезон 7 | 21.05.2023 00:17
По принцип си прав... Подобни предавания са част от схемата за разрушаване на обществото - чрез маргинализиране на семейството и ценностите, които носи със себе си...
Само не разбрах последното - това, че умното момиче тоя "музикант" не го избра, тя каква вина има? И как се връзва с начетеността й? Ако имаш предвид, че бидейки наистина умна и културна - то тогава не бива въобще да участва в подобни предавания: съгласен и с това...
|
|   |
|
 |
|
spurs
(Arlito)
|

Re: Сървайвър - сезон 7 | 21.05.2023 00:26
Да, първо че според мен е напълно изключено умна и културна жена да участва в такова нещо. Но и също така, както казах, от това което слушах през тоя един час по никакъв начин не останах с впечатление за умна, начетена и културна жена. Напротив, стори ми се обикновено, елементарно съвременно момиче - може в другите епизоди да е изпъкнала с начетеност и култура, не знам...
А това че не я е избрал нямам предвид че тя има вина за нещо, за мен беше фрапиращо как се целуваше с нея и след това е избрал другата, това имах предвид.
|
|   |
|
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: Сървайвър - сезон 7 | 21.05.2023 10:20
Алекс, не че нещо ама точно в тая тема разказах как нашето поколение се радваше на сокчета Фъш-Фъш и се избиваше да ги купува. Иначе продължавам да не доумявам, защо се вълнувате от някакво тъпо реалити, което на всичкото отгоре е и 100% режисирано(никой не може да ме убеди в противното). Всички тия кокошки (умни, тъпи. джукести, кокалести) са там за да станат разпознаваеми, да натрупат повече последователи в социалките и да бъдат едни "успешни" "инфлуенсърки". А, Спърсче вместо да забраняваш на дъщеря си да гледа тоя шит, по-добре и обясни всичко това и ако тя самата не ги последва в инстаграма или там където ги следват тия джофри, то тогава ще си постигнал една малка победа. 
|