Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 07:16

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 26 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Мастърсмания' 2013 * МАЯМИ * ~ 1 кръг - жени ~ 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: Мастърсмания' 2013 * МАЯМИ * ~ 1 кръг - жени ~   |   19.03.2013 23:03

Naki написа:
Организаторе, моля ве - нека за другите кръгове/мъжете имената на тенисист(к)ите да бъдат на английски, както беше в Indian Wells?
Please! Pretty please. :dunno: :help:
И разбира се това с времето - 16:00 часа чие време - наше или тяхно? Или го пиши примерно, 16:00 местно време.

Наки, ако говорим за правилно изписване на имена на български в това никога не съм имал проблеми за разлика от много други, но разбирам кое те дразни, познавайки те :) Бъди сигурен, че и за мен ще е по-лесно и бързо да ги копирам. Понеже избързах с 1 ия кръг за да има време за всички, а и да не пропускаме все пак тегави мачове ги написах на кирилица, тъй като просто нямаше откъде да ги копирам. В официалния сайт жребия го има като PDF формат от какъвто не мога да копирам, а в Евроспорт още не бяха качили жребия ония мързели (ебати аматьорщината :uuu: )

А относно часовата разлика, мисля че е ясно написано.
Ние сме 6 часа напред! Сега в Маями е 16:03 ч.

Аватар

Мнение  Re: Мастърсмания' 2013 * МАЯМИ * ~ 1 кръг - жени ~   |   20.03.2013 00:07

В грешка си - въпреки че има 1-2 дребни грешчици в имената, ме дразни не това, а това че отивам в сайта на WTA или ATP (където имената на тенисист(к)ите естествено са на английски) и правя едни неща (какви точно, няма да кажа, всеки си има тайни :-)), за да мога да си пусна прогнозите. :-P :-) Та ако може за бъдещите кръгове + при мъжете вече да са на английски имената, ще съм ти много благодарен. :-)

А за часа - изплаших се да не би да почват мачовете в 16:00 наше време, и да не успея да пусна прогнози, и да не ми бъдат зачетени, не за друго. :-)

EDIT: Как така не можеш да копираш!? При мен от PDF идеално се копират имената (ползвам Google Chrome) - ама ходя през сайтовете на WTA/ATP, не през другия сайт (май има и такъв).
EDIT пак: Ааа, да май схванах. :-) При опит за копиране от PDF на Order of Play-а става мазало, защото е на няколко реда. Хмм.

Последна промяна Naki на 20.03.2013 00:18, променена общо 4 пъти

ICQ YIM WWW
(Primus Maximus)

Мнение  Re: Мастърсмания' 2013 * МАЯМИ * ~ 1 кръг - жени ~   |   20.03.2013 09:56

Naki написа:
В грешка си - въпреки че има 1-2 дребни грешчици в имената, ме дразни не това, а това че отивам в сайта на WTA или ATP (където имената на тенисист(к)ите естествено са на английски) и правя едни неща (какви точно, няма да кажа, всеки си има тайни :-)), за да мога да си пусна прогнозите. :-P :-) Та ако може за бъдещите кръгове + при мъжете вече да са на английски имената, ще съм ти много благодарен. :-)

А за часа - изплаших се да не би да почват мачовете в 16:00 наше време, и да не успея да пусна прогнози, и да не ми бъдат зачетени, не за друго. :-)

EDIT: Как така не можеш да копираш!? При мен от PDF идеално се копират имената (ползвам Google Chrome) - ама ходя през сайтовете на WTA/ATP, не през другия сайт (май има и такъв).
EDIT пак: Ааа, да май схванах. :-) При опит за копиране от PDF на Order of Play-а става мазало, защото е на няколко реда. Хмм.

Абе аре земи се спри с постоянните си претенции - дразниш вече жестоко.

Аватар

Мнение  Re: Мастърсмания' 2013 * МАЯМИ * ~ 1 кръг - жени ~   |   20.03.2013 10:09

alessandron написа:
Naki написа:

Абе аре земи се спри с постоянните си претенции - дразниш вече жестоко.

Тихо, тихо там. Брой до 10, ако трябва до 100 преди да се дразниш. :rofl:

ICQ YIM WWW
(Valiant Knights)
Аватар

Мнение  Re: Мастърсмания' 2013 * МАЯМИ * ~ 1 кръг - жени ~   |   20.03.2013 16:01

Жени - 1 кръг

Флавия Пенета - Йохана Ларсон 2:0
Хедър Уотсън - Аюми Морита 2:0
Кристина Младенович - Александра Возняк 0:2
Марина Еракович - Ирина-Камелия Бегу 2:0
Кимико Дате-Крум - Шанел Скипърс 2:0
Бояна Йовановски - Андреа Петкович 0:2
София Арвидсон - Пън Шуей 2:0
Цветана Пиронкова - Даниела Хантухова 1:2
Симона Халеп - Забине Лизики 0:2
Анабел Медина Гаригес - Александра Дюлгеру 2:0
Женг Жи - Ярослава Шведова 0:2
Джейми Хемптън - Моника Никулеску 1:2

(Primus Maximus)

Мнение  Re: Мастърсмания' 2013 * МАЯМИ * ~ 1 кръг - жени ~   |   20.03.2013 21:10

Naki написа:
Тихо, тихо там. Брой до 10, ако трябва до 100 преди да се дразниш. :rofl:

:salute: :salute: :salute:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 26 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2