# [22261007] ● EXTREME ZOMBIES [2:2] CRAZY BAND ● ПМЛ Лига, XIV кръг
Автор
Съобщение
SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 12958 Местоположение: Augusta Vindelicorum
# [22261007] ● EXTREME ZOMBIES [2:2] CRAZY BAND ● ПМЛ Лига, XIV кръг | 28.04.2023 18:19
EXTREME ZOMBIES 2:2 CRAZY BAND (1:2) FT
ПОСЛЕДНА ПРОМЯНА НЕДЕЛЯ 24:00
Последна промяна Mandor на 01.05.2023 00:36, променена общо 8 пъти

Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32163 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
Re: # [22261007] ● EXTREME ZOMBIES [:] CRAZY BAND ● ПМЛ Лига, XIV кръг | 29.04.2023 22:09
Слаба атака в най-важния ни мач. Дано утре се реваншираме. Ковънтри е непростим пропуск. Класика 2-0! Лайпциг на троен също трябваше да го вкараме предвид моментната форма на Лайпциг. Но не е чак такъв пропуск като на Ковънтри. В една друга вселена щяхме да водим с 3-2, но това е положението... Много ме е яд. Потоците бяха коварни, но спокойно можехме да си вземем мача.

PEPITO
(Extreme Zombies)
Re: # [22261007] ● EXTREME ZOMBIES [:] CRAZY BAND ● ПМЛ Лига, XIV кръг | 29.04.2023 22:38
Diavolo написа:
Слаба атака в най-важния ни мач. Дано утре се реваншираме. Ковънтри е непростим пропуск. Класика 2-0! Лайпциг на троен също трябваше да го вкараме предвид моментната форма на Лайпциг. Но не е чак такъв пропуск като на Ковънтри. В една друга вселена щяхме да водим с 3-2, но това е положението... Много ме е яд. Потоците бяха коварни, но спокойно можехме да си вземем мача.
Но затова пък хванахме Айнтрахт с Аугсбург. Надали някой го е познал за 1:1. Еми ако е казано щ е губим и това е. Бира все още продават в магазина.

terminator
(Crazy Band)
Регистриран на: 06.06.2012 19:49 Мнения: 5880 Местоположение: София
Re: # [22261007] ● EXTREME ZOMBIES [:] CRAZY BAND ● ПМЛ Лига, XIV кръг | 29.04.2023 23:15
Diavolo написа:
..... Само да кажа, че при прогноза 2:0 за Ковънтри, вероятността да избия нея, а не 1:0 беше поне 50% :)

Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32163 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
Re: # [22261007] ● EXTREME ZOMBIES [:] CRAZY BAND ● ПМЛ Лига, XIV кръг | 29.04.2023 23:54
PEPITO написа:
Diavolo написа:
Но затова пък хванахме Айнтрахт с Аугсбург. Надали някой го е познал за 1:1. Еми ако е казано щ е губим и това е. Бира все още продават в магазина.
Ами здраве да е! Така сте ги видели Лайпциг и Ковънтри така сте ги отиграли. Всички бъркаме, аз също съм бъркал, няма драми, просто съм малко разочарован, утре като преспя ще е друго. Утре се хвърляме в атака и обръщаме!

Diavolo
(Extreme Zombies)
Re: # [22261007] ● EXTREME ZOMBIES [:] CRAZY BAND ● ПМЛ Лига, XIV кръг | 29.04.2023 23:56
terminator написа:
Diavolo написа:
..... Само да кажа, че при прогноза 2:0 за Ковънтри, вероятността да избия нея, а не 1:0 беше поне 50% :)
Може... Той си беше нарисуван. Тази шибана ъндърска Португалия дето ни я натресе дано не се окаже разликата. Син поток Португалия в решителен мач за титлата, тъпотия до шия. Мислех да ви дам Брага, че те често вкарват много, ама ако бият 2-0 и съм ви го дал, после ще ми се смеят всички. Не е лесно...
Последна промяна Diavolo на 29.04.2023 23:56, променена общо 1 път

Diavolo
(Extreme Zombies)
Re: # [22261007] ● EXTREME ZOMBIES [:] CRAZY BAND ● ПМЛ Лига, XIV кръг | 30.04.2023 00:00
Между другото титлата се решава на 99% в този мач или всичко ще се реши в последния кръг. Драмата е пълна. Феновете на Грийн също са замрели пред драмата на Зомби Арина Ако бандата бие на над 90% е шампион. Ако ние бием сме шампиони над 80% Ако завършим наравно ние или Грийн ще решим шампиона в последния кръг. Бандата ги устройва само победа.

terminator
(Crazy Band)
Re: # [22261007] ● EXTREME ZOMBIES [:] CRAZY BAND ● ПМЛ Лига, XIV кръг | 30.04.2023 01:55
Diavolo написа:
Между другото титлата се решава на 99% в този мач или всичко ще се реши в последния кръг. Драмата е пълна. Феновете на Грийн също са замрели пред драмата на Зомби Арина Ако бандата бие на над 90% е шампион. Ако ние бием сме шампиони над 80% Ако завършим наравно ние или Грийн ще решим шампиона в последния кръг. Бандата ги устройва само победа.
Точно така, правилни сметки. Ние също с 2 пропуска, в Португалия и Кьолн....

alexbg
(The Thracian Orphics)
Re: # [22261007] ● EXTREME ZOMBIES [:] CRAZY BAND ● ПМЛ Лига, XIV кръг | 30.04.2023 02:20
Diavolo написа:
Дяволе, предварително се извинявам, ако се получи така, че ние с нашата несериозност наклоним везните в една или друга посока. Може да си убеден, че със сигурност не е нарочно и с умисъл... Този сезона сме пълна дупка, за което допринесе както заетостта на Редо, така и в не малка степен каръщината ни в началото на сезона. Да се паднем с отборите от Блуфен лигата (тоест играем с тях два пъти през сезона), които в момента са на 1, 2, 3 и 7 място - пълен карък е за мен. (Което ми напомня, че лятото трябва да се спазаря със Швабата да ни размине с поне 3 от тия отбори догодина, ако ще участваме...)
Re: # [22261007] ● EXTREME ZOMBIES [2:2] CRAZY BAND ● ПМЛ Лига, XIV кръг | 01.05.2023 04:31
Браво на Мадридиста! Честно казано, въобще не съм и помислял, че Спортинг могат да завършат 2:1. Шанс просто имахме.
Последна промяна PEPITO на 01.05.2023 04:32, променена общо 1 път

Diavolo
(Extreme Zombies)
Re: # [22261007] ● EXTREME ZOMBIES [2:2] CRAZY BAND ● ПМЛ Лига, XIV кръг | 01.05.2023 16:35
Уф, всичко е добре, когато свършва добре!
Яд ме е, че не победихме и не подпечатахме титлата още в този кръг, а имахме 6 удобни за гол мачове. НО, срещу нас беше един от най-трудните ни съперници през годините (както сме и ние за тях) с много тактически коварни потоци пуснати от един от най-добрите капитани и майстори на прогнозата какъвто е Терминатора. Така че тук не всичко е само шанс, а и надлъгване и както е и в реалния спорт, някои дребни грешки решават изхода от двубоя... Вярно е, че Бандата вкараха с греда в Чемпиъншип, но именно този мач до последно мислех да го избия (1-1) вместо 2-1 на Сервет. И сбърках! Но бях убеден, че Уигън са в добра серия и ще бият. И можеха да бият, имаха отличен шанс за 0-2. Така че ако си бях избил 1-1, тази греда нямаше да тежи.
В 5 от мачовете ни излязоха прави и твърди резултати (2 пъти 1-0 + 2-0/2-1/3-0). Логично беше да вкараме поне 2 гола. Както писах, спокойно можеше и повече, НО не е лесно, а и когато свърши един мач е лесно да се коментира резултата.
Терми случи на поток Португалия, нищо че вкарахме със Спортинг. Ако имаха 1-1 на Сервет щях да го избия. Тяхната грешка за мен беше, че дублираха Фрайбург на 2-1, защото аз този мач го виждах като изненадка и да ги литна един вид. Ама тия взеха, че си биха ботската?! При 0-1/1-1/1-2 вкарваха тук! Но всеки греши. И ние и те и всеки...
Поздравления за страхотния мач на Терми и компания. Бандата са голям отбор, един от най-силните през последните 3, 4 години. Мисля, че оправдахме очакванията като за супер дерби. Първия и втория, двата отбора доминатори през този сезон. Положения, обрати, греди, спасявания, гол в 90-та минута и 2-2. Магията на ПМЛ!

terminator
(Crazy Band)
Re: # [22261007] ● EXTREME ZOMBIES [2:2] CRAZY BAND ● ПМЛ Лига, XIV кръг | 01.05.2023 17:31
Diavolo написа:
Уф, всичко е добре, когато свършва добре!
Яд ме е, че не победихме и не подпечатахме титлата още в този кръг, а имахме 6 удобни за гол мачове. НО, срещу нас беше един от най-трудните ни съперници през годините (както сме и ние за тях) с много тактически коварни потоци пуснати от един от най-добрите капитани и майстори на прогнозата какъвто е Терминатора. Така че тук не всичко е само шанс, а и надлъгване и както е и в реалния спорт, някои дребни грешки решават изхода от двубоя... Вярно е, че Бандата вкараха с греда в Чемпиъншип, но именно този мач до последно мислех да го избия (1-1) вместо 2-1 на Сервет. И сбърках! Но бях убеден, че Уигън са в добра серия и ще бият. И можеха да бият, имаха отличен шанс за 0-2. Така че ако си бях избил 1-1, тази греда нямаше да тежи.
В 5 от мачовете ни излязоха прави и твърди резултати (2 пъти 1-0 + 2-0/2-1/3-0). Логично беше да вкараме поне 2 гола. Както писах, спокойно можеше и повече, НО не е лесно, а и когато свърши един мач е лесно да се коментира резултата.
Терми случи на поток Португалия, нищо че вкарахме със Спортинг. Ако имаха 1-1 на Сервет щях да го избия. Тяхната грешка за мен беше, че дублираха Фрайбург на 2-1, защото аз този мач го виждах като изненадка и да ги литна един вид. Ама тия взеха, че си биха ботската?! При 0-1/1-1/1-2 вкарваха тук! Но всеки греши. И ние и те и всеки...
Поздравления за страхотния мач на Терми и компания. Бандата са голям отбор, един от най-силните през последните 3, 4 години. Мисля, че оправдахме очакванията като за супер дерби. Първия и втория, двата отбора доминатори през този сезон. Положения, обрати, греди, спасявания, гол в 90-та минута и 2-2. Магията на ПМЛ!
..... Благодаря за добрите думи, Дяволе! Гадно е, тъй като почти докосвахме титлата, и вие с последната си останала прогноза вкарахте. Едно нещо е сигурно след този мач, че ние за 3 пореден сезон сме втори. Деба и орисията :))) Нека другия кръг по - добрият между Вас и Грийн вдигне титлата. Шансът Ви е по-голям от техният, но какво ще стане "един Господ знае". Ние сме се запасили с пуканки :)))

Diavolo
(Extreme Zombies)
Re: # [22261007] ● EXTREME ZOMBIES [:] CRAZY BAND ● ПМЛ Лига, XIV кръг | 01.05.2023 17:59
alexbg написа:
Diavolo написа:
Дяволе, предварително се извинявам, ако се получи така, че ние с нашата несериозност наклоним везните в една или друга посока. Може да си убеден, че със сигурност не е нарочно и с умисъл... Този сезона сме пълна дупка, за което допринесе както заетостта на Редо, така и в не малка степен каръщината ни в началото на сезона. Да се паднем с отборите от Блуфен лигата (тоест играем с тях два пъти през сезона), които в момента са на 1, 2, 3 и 7 място - пълен карък е за мен. (Което ми напомня, че лятото трябва да се спазаря със Швабата да ни размине с поне 3 от тия отбори догодина, ако ще участваме...)
Определено ще е трилър финала на първенството.
Алекс, аз писах само веднъж, защото бях ядосан тогава, повече не съм писла по темата. Ти сега се включи. Вярвам, че не е било нарочно и както виждаш си пиша с теб по темите, нито съм се засегнал нещо, но реално какво се получи? Ами ние завършихме 0-0 срещу вас, яко се натегнахте тогава (лошо няма разбира се) и следващите ви мачове - дузпа срещу Бандата и дузпа и непълен състав срещу Грийн. Ако не беше игра, а в реалния спорт какво щяха да коментират феновете по форумите? Ааа тия скачат само на нас, а на другите лягат... Щяха да ви хейтят яко. Това са сухите факти, как се е стигнало дотам, вече не знам, ти си писал, явно си е така и просто ние дръпнахме късата клечка.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения