Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 06:10

Отговори на тема  [ 41 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
# [22282101] ● VALIANT KNIGHTS [4:3] EXTREME ZOMBIES ● Купа на ПМЛ, финал, неутрален терен 
Автор Съобщение
(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [22282101] ● VALIANT KNIGHTS [:] EXTREME ZOMBIES ● Купа на ПМЛ, финал, неутрален терен   |   14.05.2023 15:42

Diavolo написа:
Първо вашия ПСУ е нереален за мен. Аз не го приемам и финала се опорочи в моите очи. Ако ни вкарате с някакъв умрял ПСУ от умрялата Украйна халал да ви е. И ще искам преиграване. Аз ако бях на ваше място дори не бих бил подобен жалък ПСУ.
Второ, когато Нуф си пусна неговия ПСУ, за нас ПСУ все още нямаше!!!
Редакцията на Мандор в основното мнение е от 23:19 ч. --> Последна промяна Mandor на 13.05.2023 23:19 <--, променена общо 6 пъти <-- Ако е редактирал преди това не съм видял и не съм длъжен да гледам. Мислех, че всичко е приключило вече след 16:00 ч. Нито някой ме е предупреди.

Дяволе, нарушението на Алфи става факт в 15:41. Няма как просто Мандора да го нанесе преди да се е случило.

Преди всичко обаче, като опитен играч, трябваше да си наясно с това, че ще има ПСУ за вас в момента, в който Алфи ще пусне нов пост. Просто не мога да повярвам, че не си го очаквал. Освен това, в ПМЛ често се случва при очевидно нарушение потърпевшите да изпълняват ПСУто още преди да е нанесено в темата. А това, че не си длъжен да гледаш и проверяваш всичко... това най-добре да го оставя без коментар.

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [22282101] ● VALIANT KNIGHTS [:] EXTREME ZOMBIES ● Купа на ПМЛ, финал, неутрален терен   |   14.05.2023 16:03

Anfield написа:
Амиии.. то си има:

:pukanki:

Мерси. Чак сега забелязвам линкчето "виж всички усмивки"... Аз се учудих, че не го виждам, защото имам спомен за подобен емотикон... а то къде билл ключа... Тенк ю, наборе...

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  3:1   |   14.05.2023 17:51

Наближава крънч тайм.

Гол на Хенман във Франция!!!
Евала - златен е този сезон за купата!!!
Все още абсолютно нищо не е решено!

Много важен гол!

Идемо, рицари!!!

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [22282101] ● VALIANT KNIGHTS [:] EXTREME ZOMBIES ● Купа на ПМЛ, финал, неутрален терен   |   14.05.2023 18:20

Идемо! :-D

(The Mummies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [22282101] ● VALIANT KNIGHTS [:] EXTREME ZOMBIES ● Купа на ПМЛ, финал, неутрален терен   |   14.05.2023 18:25

След като директно ме обвинявате, ще се защитя.

От поне 5 години насам, вратарските избивки и наказанията от тях се нанасят в главната тема за мачовете около 17:30 всяка седмица. Конкретно тази седмица редакцията беше в 17:41 с ЖК за Алфи и ПСУ за Зомбитата.

Самите ПСУта се нанасят в главната тема след срока за изпълнение 24:00, обикновено с последния ъпдейт на лайвскора за събота, за да могат вратарите да си избиват нормално. Снощи отново редакцията беше в 00:19, заедно с резултатите от 22:00.

Истината е, че всеки, който се е поинтересувал за състоянието на мача между 18:00 и 24:00 е щял да види ПСУто. Вие сте знаели за обърканото разпределение, знаете че в 90% от тези случаи някой се обърква с прогнозите и обикновено има ЖК и въпреки всичко не сте си направили труда да погледнете. Не е коректно да хвърляте обвинения и да искате специално за вас някой да праща бележки "за заслуги".

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [22282101] ● VALIANT KNIGHTS [:] EXTREME ZOMBIES ● Купа на ПМЛ, финал, неутрален терен   |   14.05.2023 20:37

Аз вече се съгласих (с Нуф), че съм сбъркал в предположенията си. Но предполагам, че е редно и да се извиня, че се усъмних коректността на Мандора и Швабата. Сорри пичове - нищо лично, надявам се да не го приемате навътре. Неясно ми беше, изказах мнения, стана дискусия, изясниха се нещата...

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  4:3   |   14.05.2023 23:44

Драмата беше пълна.
Невероятно догонване от страна на Зомбитата до 3:3.
Голям гол на Андре -> Марсилия 3:1.

5 години по-късно сме отново носители на купата!!!

Амунт

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [22282101] ● VALIANT KNIGHTS [:] EXTREME ZOMBIES ● Купа на ПМЛ, финал, неутрален терен   |   14.05.2023 23:54

ВАМООООООС!

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [22282101] ● VALIANT KNIGHTS [:] EXTREME ZOMBIES ● Купа на ПМЛ, финал, неутрален терен   |   15.05.2023 00:09

"сто пъти гледах темата в събота и не го видях?" - явно не са били достатъчни. Видях, че на почти всички теми във форума си отговорил. Ергена също трябва да се анализира.

"Първо вашия ПСУ е нереален за мен." - НашияТ ПСУ си е доста реален.

"Аз не го приемам и финала се опорочи в моите очи." - За мен също се опорочи. Ама стана яко драма. Евала за двата ви гола в Испания 2, надхитри ме там.

"Ако ни вкарате с някакъв умрял ПСУ от умрялата Украйна халал да ви е. И ще искам преиграване. Аз ако бях на ваше място дори не бих бил подобен жалък ПСУ." - Сега не разбрах. Халал да ни е или ще искаш преиграване? Айде сега сложи ръка на сърце и повтори "Аз тоя ПСУ нямаше да го бия."
Вие имахте ПСУ, ти като мениджър защо не им кажеш на твоите, секунди отнема, гледайте пичове, ако има ПСУ, да го бием, че да не стане после, заради един умрял ПСУ, да изтървем историческия дубъл...

"Второ, когато Нуф си пусна неговия ПСУ, за нас ПСУ все още нямаше!!!" - Това сега ако наистина както каза 100!!! пъти си гледал темата щеше да видиш, че ги има и двата.

"Редакцията на Мандор в основното мнение е от 23:19 ч. --> Последна промяна Mandor на 13.05.2023 23:19 <--, променена общо 6 пъти <-- Ако е редактирал преди това не съм видял и не съм длъжен да гледам. Мислех, че всичко е приключило вече след 16:00 ч. Нито някой ме е предупреди." - Кофти, ама и мен никой не ме предупреди, че Алфа е пуснал грешен пост. Ако Швабата ми беше писал до 5-10 минути, щяхме да се оправим, ама като ветеран не ми казват, ебаси.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [22282101] ● VALIANT KNIGHTS [4:3] EXTREME ZOMBIES ● Купа на ПМЛ, финал, неутрален терен   |   15.05.2023 00:10

Благодаря на целия отбор за КУПАТА - втора такава.
Големи сте, пичове -
АЛФА
АНДРЕ
ДЪ НАЙТ
ТИМИ

Вамос!!!

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [22282101] ● VALIANT KNIGHTS [:] EXTREME ZOMBIES ● Купа на ПМЛ, финал, неутрален терен   |   15.05.2023 00:13

Класика 3-3 и непростим пропуск на 3-0 за Фейенорд на тройна прогноза?!

Сега,
Обръщам се към рицарите и в частност Нуфа да преиграем финала или директно да бием дузпи, все ми е тая. По-добре нов мач обаче все пак.
Отказвам да приема безумния жълт картон за нещо което не е никакво нарушение на правилата. Въпросът е преди всичко морален и е нечестно (меко казано) по този начин да се решава един финален мач!
Разбирам да е сгрешен поток или мач или пускане на прогноза извън срока и т.н.
Но най-важното нещо. Тъй като бързах за кино изрично попитах в чата дали ще имам картон за нелепо сгрешеното разпределение и бях уверен, че такова няма да има. Ако ми беше казано, че това е жълт картон щях да се опитам да се поправя, не отнема кой знае колко време, но аз бях убеден и уверен, че наказание няма да последва.
Не приемам тази загуба по този начин. По абсолютно нищо не заслужавахме да загубим финала за купата!

Нуфе ; рицари, дайте да изиграем един истински и честен финал. Ако не желаете никой не може да ви накара насила разбира се, а и си е ваше право да откажете...

:give5:

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [22282101] ● VALIANT KNIGHTS [4:3] EXTREME ZOMBIES ● Купа на ПМЛ, финал, неутрален терен   |   15.05.2023 00:23

Дяволе, Аз предлагам да го играем финала, докато не ни биете. Алфи също се беше объркал, защото имаше полет и то до Южна Америка и беше пускал от летищата с часови разлики и т.н. Всички сме на по 40 год вече, че някои и повече. Бачкаме, деца гледаме, аз петъците пътувам постоянно и пускам от телефона, което е супер неудобно. И все пак, гледам да отделям по половин час и на тая краста.
Мачът си е напълно редовен, както и успехът ни. Поздравления и за вашия отбор- титла и финал за купа не се постига всеки ден! Все пак ще се съгласиш, предполагам, че имаме по-силни прогнози и съвсем заслужено бихме, макар и с последната атака.

Последна промяна A.Agassi на 15.05.2023 00:27, променена общо 2 пъти

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [22282101] ● VALIANT KNIGHTS [4:3] EXTREME ZOMBIES ● Купа на ПМЛ, финал, неутрален терен   |   15.05.2023 00:29

Доброто възпитание просто задължава, да честитя победата и Купата на Рицарите. Дали е честно, или не, това няма кой знае какво значение. Вярно че съперника се оплакваха дълго от грешката на Дявола, но честно казано, с какво толкова пострадаха? Каква е трагедията, която преживяха, освен психична травма, която ще им се отрази на личния и професионален живот, следващите 20 години??? Както и да е, ние със сина ми играем за кеф. В момента съм му на гости на Коко, празнуваме Рожден Ден и нямаме нито време, нито желание да се задълбаваме в разни негативни емоции. Станахме Шампиони, тук също се представихме на ниво. Живи и здрави Пичове...Както винаги съм казвал. всичко е въпрос на шанс. Мачовете можеха да свършат по съвсем различен начин, но Фортуната така избра. Ако толкова държите, ето ще напиша, че Рицарите ни надиграха напълно, че заслужават победата много повече от нас. Да им е честито!!! Чао и бъдете здрави!

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [22282101] ● VALIANT KNIGHTS [4:3] EXTREME ZOMBIES ● Купа на ПМЛ, финал, неутрален терен   |   15.05.2023 01:02

Никакво преиграване не трябва да има!

Не съм водил статистика, но съм убеден, че 90 % от наказанията изобщо в ПМЛ са следствие на недоглеждане/технически грешки, а не на умишлено поведение. Та в тоя ред на мисли, не виждам с какво грешката на Дяволо е по-различна от всички останали случаи, довели до жълт картон.

Още повече, че от грешното разпределение реално произтекоха негативни за нас последици:

- трябваше да си разменим вътрешно вратарски и нападателен пост, за да няма по-големи вреди, като Алфа трябваше да пуска от летищата в Южна Америка в последния момент, за да не играем с човек по-малко;
- получихме жълт картон, без да имаме вина за нещо - нека бъдем сериозни, хора на по 30-40 години сме, едва ли се очаква в петък вечер да сверяваш главния пост в темата и поста на капитана на другия отбор. Самият аз бях на косъм също да пусна грешен пост и се усетих в последната минута. Това, че никой от зомбитата не ебава да бие ПСУ-то през целия този интервал от време, а се коментира Ергенът, е отделен въпрос, за който също не носим вина.

@Пепито - не ние ревем, а вие искате преиграване - което и повлече дискусията по темата.

В крайна сметка, стана страхотен мач, за който поздравявам и двата отбора! :red_fan: Тази драма и последващата дискусия ми напомни за временета в дир-а, когато още имахме време и енергия да се занимаваме с глупости. :laugh:

Честито, рицари!! :music:

Последна промяна Henman на 15.05.2023 01:05, променена общо 1 път

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [22282101] ● VALIANT KNIGHTS [4:3] EXTREME ZOMBIES ● Купа на ПМЛ, финал, неутрален терен   |   15.05.2023 02:49

Истински финал с много емоции и голове :-)

Браво и на двата отбора за добрия мач и честито на Рицарите за спечелената купа :cheers:

(Dune Warriors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [22282101] ● VALIANT KNIGHTS [4:3] EXTREME ZOMBIES ● Купа на ПМЛ, финал, неутрален терен   |   15.05.2023 08:24

Честито на Рицарите за купата! Явно е имало шоу не само на терена, но и по трибуните, та чак и в официалните ложи :D.

Знам от личен опит, че пускането на разпределение е задължително и съответно непускането води до наказание. Също от горчив личен опит знам, че пускането на втори пост с цел корекция на неправилен първи също води до наказание. А аз не съм от тези, които постоянно си спомнят правилата и често съм си патил от това. И у мен често е възниквало недоволство, смея да кажа понякога дори справедливо, но никой никога не ми е отменил наказание или не е насрочил преиграване на мач по подобен повод. Дори един сезон така се реши титлата на Мумиите, за който си спомня. Както и да е - да се върнем на финала. Не виждам нищо нередно в провеждането на целия мач с изключение на ВАРа на Швабата, когато се е изказал неподготвен и е предизвикал недоволство у играчите на Реал М... ъъъ, Зомбитата :). Но ПСУ без ЖК - мисля, че няма такова животно, така че и това не е съществен пропуск. ПМЛ не е жизненонеобходима част от живота, дайте да не си създаваме излишно отрицателни емоции :).

И така, още веднъж: честита титла на Зомбитата и купа на Рицарите! Може би ще се видим и в следващия сезон, успех на всички!

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [22282101] ● VALIANT KNIGHTS [4:3] EXTREME ZOMBIES ● Купа на ПМЛ, финал, неутрален терен   |   15.05.2023 14:16

Горчилката е, че загубихме заради това ПСУ, което можех да избегна, защото можех да се редактирам. А не го направих, защото приех, че няма да последва жълт картон.
Направо съм извън кожата бесен на цялата нелепа ситуация. Не загубата ме ядосва, а начина по който стана! Да не говорим, че бяхме на крачка от истотрически дубъл, нещо което се прави веднъж на две високосни.
Премахнете това правило занапред, моля! :-)

Агаси,
Напротив, ние бяхме по-близо до гол в повече мачове. Вярно е, че ударихте греда в Нидерландия, ама как може да играете този мач 1-1/1-1 не разбирам. Аз бях сигурен, че ще е зверски оувър. Е, знаем, че във футбола все пак трудно се познава и винаги го има риска от провал... Бях на косъм да се проваля и тук, но логиката надделя все пак. Иначе браво за това 2-1, можеше да се литнете на 1-2 като нищо... С Хееренвеен ви излъгах, там бях сигурен, че Екселсиор ще изъкне нещо в мача. Аз го гледах и даже изтърваха победата!

Това 1-0 на Мадридиста на Фейенорд беше груба грешка. Не може да нямаме 3-0 на отбора шампион бе хораааааа :-(

На АЕК и ПСЖ бяхма на един гол от попадение. АЕК излишно се натегнаха за 4-ти гол. Пълно безумие бе това.
Рицарите не познаха знака на цели 3 мача, ние само на 1 мач. Безумната загуба на Минетико срещу Елче. А като го видях само мача си казах класика 0-1/0-2 умрел мач. То и Минетико винаги с толкова бият Смелче.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [22282101] ● VALIANT KNIGHTS [4:3] EXTREME ZOMBIES ● Купа на ПМЛ, финал, неутрален терен   |   15.05.2023 14:50

Нека внеса още малко яснота, понеже някои хора принципно явно или не умеят или не желаят да се съобразяват с фактора време.

Дяволе, когато ти писах във ФБМ, че си объркал разпределението, вече беше минал почти час от пускането на поста ти. Редакцията беше така или иначе невъзможна и трябваше да пускаш ново разпределение, което така или иначе щеше да доведе до ЖК и ПСУ. Затова и не те накарах да го правиш (а явно е трябвало). Единственото, за което можеш да упрекваш мене, е че те "излъгах", че няма да има наказания. Извиних ти се за което, но ти пак можеш да ме мразиш. За всичко останало, драги мой, си си виновен ти самият! От сбъркания копи-пейст на потоците (макар че всичко ти беше поднесено на тепсия в главния пост, ама къде акъл за това?!?), та чак до проспаното ПСУ във ваша полза! Така че бих разбрал напълно и съотборниците ти, в случай че са ти бесни. Защото други виновници НЯ-МА!

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [22282101] ● VALIANT KNIGHTS [4:3] EXTREME ZOMBIES ● Купа на ПМЛ, финал, неутрален терен   |   15.05.2023 17:46

Не мисля така и не приемам загубата по този начин.
Никой не ми е бесен, момчетата плачат в съблекалнята срещу съдията (апропо гледай Валядолид и Севиля и края на 1-то полувреме ; аз се чувствам така, хаха). :-D

Явно преиграване няма да има. Окей, както и писах не са длъжни да се съгласяват. Извадих се много полезни поуки за бъдеще... Благодаря на 'доблестните и съвестни' админи и на всички останали.
Поне направихме шоу, като за последно...

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [22282101] ● VALIANT KNIGHTS [4:3] EXTREME ZOMBIES ● Купа на ПМЛ, финал, неутрален терен   |   15.05.2023 20:24

Абе аз ли нещо не схващам или Дявола иска преиграване, защото той е направил грешка (2 даже - достатъчно дълго е в играта да не се налага да му се напомня да проверява за ПСУ в събота вечер), ама по някаква си негова причина си е решил, че организаторите са виновни за всичко? Хич не е спортсменско това, ама хич...

Честита купа на рицарите! :cheers: Дори и капитана на съперника ви да се държи като 3-годишно дете.

Последна промяна Venabili на 15.05.2023 20:24, променена общо 1 път

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 41 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща