Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 25.08.2026 10:10

Отговори на тема  [ 256 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Следваща
Други първенства 
Автор Съобщение
(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Други първенства   |   05.06.2023 10:30

Точно това се опита да ти каже и Момчил. Всички са местни таланти, независимо от името.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Други първенства   |   05.06.2023 13:13

alexbg написа:
Diavolo написа:
Супер. Йънг Бойс са симпатяги. Не гледах мача, мерси за репортажа. :-)
Е че те Галата си бяха шампиони още преди тоя мач... И как няма да размажат Фенерите при положение, че почти цял мач са с човек повече...

Не, ако бяха загубили от фенерите и в последния кръг пак да загубят, а фенерите да спечелят нямаше да са шампиони. Имаше го в математиката.
Иначе цял мач доминираха. Червения картон дойде след като бяха повели с 1-0 и беше напълно заслужен.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Други първенства   |   05.06.2023 13:13

Vendome написа:
Икарди как се справя там?

Супер. Пасна като дялан камък.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Други първенства   |   05.06.2023 13:31

Diavolo написа:
Не, ако бяха загубили от фенерите и в последния кръг пак да загубят, а фенерите да спечелят нямаше да са шампиони. Имаше го в математиката.
Иначе цял мач доминираха. Червения картон дойде след като бяха повели с 1-0 и беше напълно заслужен.

Бъркаш Дяволе. Титлата беше решена още предния кръг, понеже в последния кръг и двата отбора почиват.

Явно забравяш, че покрай земетресенията два отбора се отказаха от участие и точно тези два отбора трябваше по програма да играят с Фенерите и Галата последния кръг.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Други първенства   |   05.06.2023 17:38

Относно белгийската драма, мисля че през 1992 в Германия имаше подобна. Щутгарт (с късен гол на Гуидо Бухвалд) спечели титлата за сметка на Айнтрахт и Дортмунд.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Други първенства   |   05.06.2023 18:07

Vendome написа:
Относно белгийската драма, мисля че през 1992 в Германия имаше подобна. Щутгарт (с късен гол на Гуидо Бухвалд) спечели титлата за сметка на Айнтрахт и Дортмунд.

Точно! И аз точно за това се сетих вчера. Подобна драма с участието на три отбора имаше обаче и 2007, когато отново Щутгарт триумфира за сметка на Шалке и Вердер.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Други първенства   |   05.06.2023 19:30

Да, да, спомням си.
Еее какви времена бяха тогава с немската САТ1 :)

Да бе, аз не съм обърнал внимание за почивката заради отказалите са отбори, хахах. По мои сметки и хикс ги оправяше, ама го засилих 1т в бирената :-D

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Други първенства   |   05.06.2023 19:50

Diavolo написа:
Да, да, спомням си.
Еее какви времена бяха тогава с немската САТ1 :)

Да бе, аз не съм обърнал внимание за почивката заради отказалите са отбори, хахах. По мои сметки и хикс ги оправяше, ама го засилих 1т в бирената :-D

Явно и пресата не си чел защото още миналата седмица имаше статии, когато станаха шампиони :-D

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Други първенства   |   05.06.2023 21:25

Не съм, нямам време.
Свободното време е изцяло върху гледане на спорт, филми и сериали + форуми и групи. А вие като не пишете и е мъртвило как да стане?
Едно време за всичко се осведоямвах само от форума. Няма време вече за сайтове и пр.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Други първенства   |   05.06.2023 23:05

Алекс е виновен. Направи тема за Турция и не я завърши.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Други първенства   |   12.06.2023 15:54

Голям мач направиха Маритимо и Ещрела Амадора. Много атакуващ мач, хубава атмосфера и драма в края. Маритимо вкараха за 2-1 (след като в първия мач паднаха с толкова) в 96 минута, буквално в последната си атака.
След това се стигна до дузпи и там Ещрела спечелиха. Така Маритимо изпада за мое съжаление, но и Ещрела Амадора не е лоша опция.

Твенте спечели реванша с хита на сезона, Спарта Рот. и спечелиха последната квота за ЛК.
Твенте така и не загубиха мач на собствениия си стадион за целия сезон в Нидерландия!!!

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Други първенства   |   12.08.2023 11:52

Балет, надуха ли ти главата с Меуснгера в УСА? Нашете медии не спират да му масажират...

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Други първенства   |   12.08.2023 11:53

За какво иде реч? :-o

Иначе чакай и да похваля с нещо женския футбол все пак.

Най-големия плюс обаче е желанието и страстта с която се хвърлят в играта и липсата на симулации и провокации!
Признавам си, че на клубно ниво на гледам женски футбол, но съм гледал не малко по олимпиади, СП и ЕП. И 'Неймарки' така и не съм видял...

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Други първенства   |   12.08.2023 11:58

Diavolo написа:
За какво иде реч? :-o

Иначе чакай и да похваля с нещо женския футбол все пак.

Най-големия плюс обаче е желанието и страстта с която се хвърлят в играта и липсата на симулации и провокации!
Признавам си, че на клубно ниво на гледам женски футбол, но съм гледал не малко по олимпиади, СП и ЕП. И 'Неймарки' така и не съм видял...

Ми играят някаква купа в момента (Балета да каже какво е това, щото не било шампионата) и Месунгера бележи всеки мач, а нашите медии го възхваляват все едно има СП. :dunno:

Иначе при жените и аз не съм гледал симулации, не че и аз много мачове съм гледал. Техните мачове са все едно гледам юноши младша, като при юношите също почти не съм виждал Неймарки, а там вече съм гледал много мачове. Сега с ВАР-а обаче всякакви такива изпълнения почват да стават излишни и това е едно от големите предимства на вара и киреча. 8-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Други първенства   |   12.08.2023 15:05

Не го следя, Купа на лигите - състезание между отборите от МЛС и Мексиканската лига

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Други първенства   |   12.08.2023 15:20

Balleta написа:
Не го следя, Купа на лигите - състезание между отборите от МЛС и Мексиканската лига

Според БГ спортните медии и най-вече Спортал се играе някакво мега галактическо първенство. :dunno:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Други първенства   |   04.09.2023 03:13

Днес в Португалия поставиха световен рекорд сигурно.
На Порто - Арука съдията даде 22 минути допълнително време. :outofspace: :-D

:uuu: :uuu: :uuu:

Последна промяна Diavolo на 04.09.2023 03:14, променена общо 1 път

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Други първенства   |   04.09.2023 10:16

Diavolo написа:
Днес в Португалия поставиха световен рекорд сигурно.
На Порто - Арука съдията даде 22 минути допълнително време. :outofspace: :-D

:uuu: :uuu: :uuu:

Играли са до гол. :laugh: Бенфика са пуснали официално изявление питайки кое е наложило 17 мин продължение и защо са се играли 23. Явно и при тях ситуацията е до болка позната.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Други първенства   |   22.10.2023 01:44

Понеже няма тема за турския шампионат за новия сезон ще пиша тук.

Днес се изигра ед но от най-големите истанбулски дербита между Галатасарай и Бешикташ. Радващото е, че имаше гостуваща агитка, макар и малка. Впечатляваща хореография на стадиона, свързана с турските символи.
Стана много хубав мач, подобно на предния, когато Бешикташ бе домакин. Галатасарай победи днес с 2-1. За съжаление реферът не бе никак благосклонен към гостите, като тълкува правилата буквално и изгони вратаря на Бешикташ през първата част, а през втората даде дузпа в ;последните 15 минути от мача, с която домакините спечелиха.
При първото положение вратарят на гостите игра с ръка извн наказателното поле, но се получи много неприятен рикошет и той просто нямаше какво да направи, топката се отби в ръката му, но си личеше че няма умисъл. При второто положение отново беше невъзможно играч на Бешикташ да промени посоката на ръката си, която и беше прибрана към тялото.
Гостите разчитаха прекалено много да връщат топката към вратаря, като това на няколко пъти им изигра лоша шега, включително и при първия гол на Икарди, и при изгонването на техния титулярен вратар.
Не веднъж съм писал, че Икарди е много класен играч, заслужава да играе и в по-силен тим. Това си личи от всяко негово действие и движение по терена. А в наказателното поле е като лисица. Той много ловко и на;пористо изненада отбраната на гостите и си спечели предимство, за да стреля неспасяемо към вратата.
И миналия сезон Бешикташ показаха, че могат да играят добре и с човек по-малко на терена, когато спечелиха на стадиона на Фенербахче. И сега въпреки че изоставаха в резултата и бяха с чпвек по-малко те бяха равностойни на домакините, не им позволяваха да ги натиснат и на свой ред създаваха положения. При едно от тях Алекс Окслейд-Чембърлейн изравни, след хубаво центриране отдясно и удар с крак.
При дузпата за Галатсарай обаче Мауро Икарди не показа никаква милост и би неспасяемо, въпреки че резервния вратар на Бешикташ усети ъгъла.
Резервата на Бешикташ Анте Ребич пък се забърка в неприятности, след като изрита с все сила топката към една от централните трибуни с привърженици на домакините.
Бешикташ имаха и няколко отсъстващи важни играчи, като защитника Ерик Бай. За Галатасарай не игра пък Зиеш.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Други първенства   |   22.10.2023 07:03

Проблемите на Икарди са характерът му и влиянието на откачената му жена.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 256 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Следваща