Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 14:53

Отговори на тема  [ 92 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Уимбълдън 2023 - Тема за коментари 

Кои ще спечелят Уимбълдън?
Новак Джокович 43%  43%  [ 6 ]
Карлос Алкарас 14%  14%  [ 2 ]
Яник Синер 0%  0%  [ 0 ]
Анди Мъри 0%  0%  [ 0 ]
Ник Кирьос 0%  0%  [ 0 ]
Франсис Тиафо 0%  0%  [ 0 ]
Друг 0%  0%  [ 0 ]
Ига Швьонтек 36%  36%  [ 5 ]
Елена Рибакина 7%  7%  [ 1 ]
Арина Сабаленка 0%  0%  [ 0 ]
Петра Квитова 0%  0%  [ 0 ]
Друга 0%  0%  [ 0 ]
Общо гласове : 14

Уимбълдън 2023 - Тема за коментари 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2023 - Тема за коментари   |   15.07.2023 15:16

Всъщност Азаренка не подаде ръка, защото Свитолина щеше да я откаже и не и прави густото.
Свитолина отдавна каза на пресконференция на всеослушание, че няма да се поздравява със съпернички от Русия и Беларус. Ингилизите обаче явно не знаеха това или голяма част от тях (нормално е да не знаят, те не се интересуват от външния свят) и освиркаха напълно несправедливо Азаренка.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2023 - Тема за коментари   |   15.07.2023 15:39

Всички знаем защо Азаренка не подаде ръка. Въпреки всичко, тя можеше да направи жеста и да спечели публиката.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2023 - Тема за коментари   |   15.07.2023 17:24

Diavolo написа:
Всъщност Азаренка не подаде ръка, защото Свитолина щеше да я откаже и не и прави густото.
Свитолина отдавна каза на пресконференция на всеослушание, че няма да се поздравява със съпернички от Русия и Беларус. Ингилизите обаче явно не знаеха това или голяма част от тях (нормално е да не знаят, те не се интересуват от външния свят) и освиркаха напълно несправедливо Азаренка.

то това е позиция на всички украински тенисистки, не само на Свитолина, просто тя е най-известната, а позицията им е своеобразен техен протест срещу войната и начин публично да го изразят. Когато се води разрушителна война в родината ти няма как да се разграничиш от политиката и да си заровиш главата в пясъка като щраус, все едно нищо не се е случва и все едно роднините ти и приятелите ти в Украйна си пеят песен. Това не е протест срещу конкретната съперничка, а протест срещу политиката на Русия.

Да си ходела при идола Зеленски :outofspace: ами тя е украинка бе при кого да ходи при Путин ли ??? :-o Егати логоката. Това за ЕС и работните места е без коментар, значи за БГ, Румъния, Хърватия е ОК но за Украйна не е ОК :-o

Азаренка имаше проблем с публиката, не със Свитолина, Азаренка поздрави Свитолина с кимване и специфичен жест, публиката я освирква, но тя не трябваше в последствие в пост-интервюто да ги нарича пияници. Заради тази публика тя е това, което е. Джоката много пъти е бил осиркван, но не си спомням да е нарачил публиката пияници.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2023 - Тема за коментари   |   15.07.2023 17:47

Защо си ме цитирал мен и пишеш до Наки?

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2023 - Тема за коментари   |   15.07.2023 17:47

Имаме си непоставена шампионка. Първата такава.
Честито на Маркета, напълно заслужена титла! :first:
Изненадан съм. Мислех, че Жабер ще си е научила урока след два финала без успех, включително и миналата година тук. Жабер започна добре, но след това бе твърде разпиляна и грешеше непрекъснато. Маркета игра много по-чисто и без толкова напрежение. Беше по-надеждна и сигурна в ударите си. Сякаш е печелила титлата няколко пъти.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2023 - Тема за коментари   |   15.07.2023 17:53

Diavolo написа:

Jackpot!

:cheers:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2023 - Тема за коментари   |   15.07.2023 17:55

SUBXERO написа:
Всички знаем защо Азаренка не подаде ръка. Въпреки всичко, тя можеше да направи жеста и да спечели публиката.

И това е вярно!

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2023 - Тема за коментари   |   15.07.2023 18:01

Diavolo написа:
Защо си ме цитирал мен и пишеш до Наки?

Сигурно мен имаше предвид с ''идола Зеленски'', аз го написах по-рано, а това с освиркванията е друг въпрос, ти го описа в другата тема и неинформираността на масите там!

Последна промяна TheExorcist на 15.07.2023 18:09, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2023 - Тема за коментари   |   15.07.2023 18:17

Последно по темата:
Не само Свитолина не поздравява съперничките от Русия и Беларус. Другите украинки също го правят както и Швьонтек.
Писал съм конкретно за Свитолина, защото за нея иде реч. А не за всички. Много мразя да се видят думи от контекста или все едно не знам нещо. Специално за тениса всичко знам.
И когато Сабаленка отиде на мрежата да поздрави Свитолина, Свитолина я подмина като крайпътна гара и накрая пак освиркаха Сабаленка. Така че Азаренка постъпи много добре даже. Азаренка не е виновна за това което прави президента на Беларус. А пък Сабаленка дори публично се разграничи и се обяви против войната, но не виждам да се е променило отношението към нея.
При мъжете обаче не е точно така. При жените са тези драми.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2023 - Тема за коментари   |   15.07.2023 18:38

Diavolo написа:
Последно по темата:
Не само Свитолина не поздравява съперничките от Русия и Беларус. Другите украинки също го правят както и Швьонтек.
Писал съм конкретно за Свитолина, защото за нея иде реч. А не за всички. Много мразя да се видят думи от контекста или все едно не знам нещо. Специално за тениса всичко знам.
И когато Сабаленка отиде на мрежата да поздрави Свитолина, Свитолина я подмина като крайпътна гара и накрая пак освиркаха Сабаленка. Така че Азаренка постъпи много добре даже. Азаренка не е виновна за това което прави президента на Беларус. А пък Сабаленка дори публично се разграничи и се обяви против войната, но не виждам да се е променило отношението към нея.

Просто твоето мнение е било последно, не съм мислил да те цитирам теб, а да пиша ново мнение, недоразумение просто :cheers: , много ясно че знаеш че е позиция на всички украинки … цитирах Томича от първите му мнения, не Наката ;-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2023 - Тема за коментари   |   15.07.2023 18:44

...а Сабаленка се заяви против позицията на Беларус малко от немай къде, след като бе притисната от медиите многократно ... Свитолина е поздравявала и само с почукване на ракетата без ръка, както писах това си е начин на протест против Русия, не конкретните рускини, в интервщ е заявявала че няма нищо против тях.

... при война манталитета се променя, човек настръхва, то и навремето е имало турци дето са нямали нищо общо с поробването ни, ама българин, като чуе турчин и винаги има един предразсъдък ..

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2023 - Тема за коментари   |   15.07.2023 18:58

Diavolo написа:
Последно по темата:

''При мъжете обаче не е точно така. При жените са тези драми''

Женската злоба е много по-ужасна от мъжката - женки, кво искаш... 8-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2023 - Тема за коментари   |   15.07.2023 19:09

Balleta написа:
...а Сабаленка се заяви против позицията на Беларус малко от немай къде, след като бе притисната от медиите многократно ... Свитолина е поздравявала и само с почукване на ракетата без ръка, както писах това си е начин на протест против Русия, не конкретните рускини, в интервщ е заявявала че няма нищо против тях.

... при война манталитета се променя, човек настръхва, то и навремето е имало турци дето са нямали нищо общо с поробването ни, ама българин, като чуе турчин и винаги има един предразсъдък ..

Дам, така си е... Абе кошмар като цяло.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2023 - Тема за коментари   |   16.07.2023 13:22

Добре, някой да ми обясни как е възможно и къде е логиката? Ако може!
Маркета Вондроушова преди тазгодишния Уимбълдън имаше максимум 2 кръг в Лондон в цялата си кариера! Никога не е играла 3 кръг!!!
Тази година има максимум полуфинал и то в турнир категория' 250. На трева само един турнир в Берлин, две победи и един загуба. И това е?! Загубата и е от... Мария Сакари...
Какво да добавя повече.
WTA...

Днес ще е големия мач и тест за Карлитос!
Напомня много на ситуацията с Надал 2008 г. срещу Федерер. Да го детронира в собствения му дом на финал и да стане номер 1 в света. Разбира се Рафа дотогава вече беше навъртял 3 ГШ титли и таман два финала на Уимбълдън, просто Алкарас изпреварва събитията така да се каже.
Но Алкарас ако е писано да стане легенда и дори ГОАТ (както всъщност смятат много тенис специалисти и нека не се лъжем, не са празни приказки, вижте само играта му, а и е само на 20 г.) трябва да направи един паметен мач и една велика победа срещу някой от тримата мафиоти на турнир от шлема, а какво остава на финал.
Така че това е положението.

Този път Новак е фаворита, докато в Париж беше обратното. Дали това ще помогне на Карлос? Би трябвало, поне ментално. А и би трябвало да си е взел поука от Шатрие и да играе една идея по-разумно, не с такъв брутален интензитет.

Сърцето ми казва Карлос, но разумът Новак!
3-1 за Джокович!
п.п. И дано не позная!

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2023 - Тема за коментари   |   16.07.2023 14:45

И аз мен мачът е 3:1 за Джоката, най-вероятно. :-)
Ако не позная, значи 3:0? :-D

А примерно 3:2 за Джоката не мисля, че може да стане...
Хмм, 3:2 за Алкараз!? Да видим.. :-)

ICQ YIM WWW
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2023 - Тема за коментари   |   16.07.2023 16:40

Алкараз започва ударно, няма що, върви смело към геврека :uuu: :uuu: :uuu:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2023 - Тема за коментари   |   16.07.2023 18:13

1-1 след тaй-брек. Прогнозата ми за 3-1 за Джокович ще се окаже успешна.

6-3 , 6-4 и 24.

Последна промяна Hiksa на 16.07.2023 18:21, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2023 - Тема за коментари   |   16.07.2023 19:03

Без значение как ще завърши сетът и мачът - Алкарас е животно!!!

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2023 - Тема за коментари   |   16.07.2023 19:05

Ако хлапето вземе този сет, не виждам как Джокович ще се върне в мача, освен ако не реши да бункира сета с надеждата да излезе свеж в четвъртия.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2023 - Тема за коментари   |   16.07.2023 19:06

27 минути гейм. :blink: Липсват ми добрите стари времена през 90-те.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 92 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща