Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 20.09.2026 23:14

Отговори на тема  [ 4 мнения ] 
Суперкупа на Европа (Манчестър Сити - Севиля) 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
 Суперкупа на Европа (Манчестър Сити - Севиля)   |   17.08.2023 01:44

Хубав финал се получи между Ман Сити и Севиля.
Пропуска в началото на второто полувреме на Ен-Несири се оказа решаващ за мен. Не че при 0-2, Сити нямаше шанс да обърне. Гражданите са способни да вкарат 2, 3 гол за 5-7 минути с лекота.
Като цяло Сити играха по-добре, като особено второто полувреме си посмачкаха испанците, но липсваше решаващия удар или пас. Де Бройне ще липсва много, а няма да играе близо 4 месеца. Поне...
Сити загубиха след дузпи домашната суперкупа (Къмюнити Шийлд) от Арсенал, но сега не повториха същата грешка. Качествени дузпи също така трябва да се отбележи. Само тази на Кайл Уокър не беше добра и Боно с малшанс при реакцията.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Суперкупа на Европа (Манчестър Сити - Севиля)   |   17.08.2023 09:26

Diavolo написа:
Хубав финал се получи между Ман Сити и Севиля.
Пропуска в началото на второто полувреме на Ен-Несири се оказа решаващ за мен. Не че при 0-2, Сити нямаше шанс да обърне. Гражданите са способни да вкарат 2, 3 гол за 5-7 минути с лекота.
Като цяло Сити играха по-добре, като особено второто полувреме си посмачкаха испанците, но липсваше решаващия удар или пас. Де Бройне ще липсва много, а няма да играе близо 4 месеца. Поне...
Сити загубиха след дузпи домашната суперкупа (Къмюнити Шийлд) от Арсенал, но сега не повториха същата грешка. Качествени дузпи също така трябва да се отбележи. Само тази на Кайл Уокър не беше добра и Боно с малшанс при реакцията.

За мен Сити загуби титлата във ВЛ 23 минута на мача с Бърнли. Без Домата, Гюндоган тоя отбор ще страда и ще им е много трудно да защитят титлата във ВЛ. Виж за ШЛ шанса им остава, щото там пилците се броят на пролет. Иначе вчера изненадващо дългата скамейка на Сити се оказа ... доста къса. Явно ще пазаруват и те до края на прозореца.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Суперкупа на Европа (Манчестър Сити - Севиля)   |   17.08.2023 13:27

И аз мисля така.
Но не бих заложил. В смисъл, Сити са си Сити и Пеп си е Пеп. Да, прогнозирам, че няма да станат шампиони и няколко пъти писах за това, но не бих дал и 1 лв. за това. Само в такива безплатни игри тук за чест и слава.

Освен най-важния проблем (Де Бройне) има и друго. Отбора стигна пикът си и спечели всичко. Чисто на психологическо ниво няма да са толкова гладни както конкурентите им. За да се появи отново гладът, трябва да има един нулев сезон или хайде незадоволителен по техните стандарти (т.е. без титлата в Англия и ШЛ).

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Суперкупа на Европа (Манчестър Сити - Севиля)   |   17.08.2023 14:06

За мен учудващото в мача беше че Гвардиол беше вляво, а Аке в центъра. Интересно дали беше някакъв експеримент това, или смята там да го пуска Пеп.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 4 мнения ]