| Автор |
Съобщение |
|
spurs
(Arlito)
|

Re: Premier League 2023-2024 | 31.12.2023 21:01
Естествено че няма, той даже няма хора за пълен състав, какво остава за постижения. Например от сума време играе с два бека като централни защитници.
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Premier League 2023-2024 | 31.12.2023 22:04
Уцелихте джакпота с него. Дано Леви не сглупи да го махне след края на сезона.
 |
|
spurs
(Arlito)
|

Re: Premier League 2023-2024 | 31.12.2023 23:19
Не мисля че има и 1% шанс да го махне. По-скоро дано го подкрепи с трансфери.
|
|   |
|
 |
|
falkenbach
(Thug Slugs)
|

Re: Premier League 2023-2024 | 01.01.2024 21:39
Всички видяхме стоп-кадъра, но това не означава, че топката е аут. Ето и опровержението: https://twitter.com/i/status/1741070282700329121
_________________В град като София, никой не е невинен!
|
|   |
|
 |
|
alexbg
(The Thracian Orphics)
|

Re: Premier League 2023-2024 | 04.01.2024 12:51
Знам, че е малко късно, ама сега гледах последните 30-ина минути на Пуул - Нюкасъл на повторение по Диема... А пък никой не е коментирал - явно още изтрезняваме...
Явно беше, че Пуул смачват излезналия от всякаква форма Нюкасъл. По едно време при 1:1 имаше статистика за 28 удара, от които 11 в очертанията (това някъде към 60-тата май беше) - със сигурност над 30 са станали. Спор няма - Пуул са в много добра форма, Нюкасъл определено не са.
Обаче, в светлината на последните ни спорове тук, ми е странно как никой нищо не коментира за някои отсъждания. На мен две ми направиха впечатление: - голът на Гакпо за 3:1 - дори леещия суперлативи и супер благосклонен водещ (да същия, 'дето няма и да си направя труда да му запомня името и 'дето за мен е псевдо фен на Арсенал) възкликна "оо - може и да бъде отменен" и после напразно чакаше да видим линиите за рамото на Кодирания. Така и не се появиха линии - голът си беше зачетен; - дузпата за спъване на Жота: явно аз пак виждам субективно и грешно, ама на мен ми се видя как Жота преминава вратаря, дори не се докосва за ръцете му и изведнъж на третата крачка десния му крак се спъна в тревата. и 3-4те кадъра от различни ъгли някак не ме убедиха, че има дузпа...
Не знам - сигурно някъде из нета е обсъждано в детайли и нагледно е показано. А може би няма и смисъл да го обсъждаме, защото така или иначе Пуул смачкаха Свраките и заслужено биха...
_________________ БЪДИ РАЗЛИЧЕН - БЪДИ ГРАМОТЕН...
|
|   |
|
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: Premier League 2023-2024 | 04.01.2024 12:57
 |  |  |  | alexbg написа: Знам, че е малко късно, ама сега гледах последните 30-ина минути на Пуул - Нюкасъл на повторение по Диема... А пък никой не е коментирал - явно още изтрезняваме...
Явно беше, че Пуул смачват излезналия от всякаква форма Нюкасъл. По едно време при 1:1 имаше статистика за 28 удара, от които 11 в очертанията (това някъде към 60-тата май беше) - със сигурност над 30 са станали. Спор няма - Пуул са в много добра форма, Нюкасъл определено не са.
Обаче, в светлината на последните ни спорове тук, ми е странно как никой нищо не коментира за някои отсъждания. На мен две ми направиха впечатление: - голът на Гакпо за 3:1 - дори леещия суперлативи и супер благосклонен водещ (да същия, 'дето няма и да си направя труда да му запомня името и 'дето за мен е псевдо фен на Арсенал) възкликна "оо - може и да бъде отменен" и после напразно чакаше да видим линиите за рамото на Кодирания. Така и не се появиха линии - голът си беше зачетен; - дузпата за спъване на Жота: явно аз пак виждам субективно и грешно, ама на мен ми се видя как Жота преминава вратаря, дори не се докосва за ръцете му и изведнъж на третата крачка десния му крак се спъна в тревата. и 3-4те кадъра от различни ъгли някак не ме убедиха, че има дузпа...
Не знам - сигурно някъде из нета е обсъждано в детайли и нагледно е показано. А може би няма и смисъл да го обсъждаме, защото така или иначе Пуул смачкаха Свраките и заслужено биха... |  |  |  |  |
Дузпата не се оказа решаваща и може би и затова не се коментира. За сметка на това в нета имаше доста коментари на водещи английски анализатори и повечето бяха на мнение, че няма дузпа - даже питаха що му трябваше на Жота да пада, след като можеше да вкара на празна врата? От друга страна Дубровка го закачи с лакът, така че за това се хванаха в случая. Колкото до коментатора... Дано след 20-30 години се сетите, че има и други опции за гледане на мачове освен Диема. Това е най-добрият начин да накажете коментарите на Боби Дебелия, който изобщо не е псевдо фен на Арсенал ми си е баш фен човека. https://www.softwaretestinghelp.com/best-iptv-service-providers/ 
Последна промяна bai Momchil на 04.01.2024 12:59, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
alexbg
(The Thracian Orphics)
|

Re: Premier League 2023-2024 | 04.01.2024 13:05
Случайно цъках каналите и имах време, та се загледах. Иначе - кажи кои са другите опции да гледам на голям екран на поне HD мачовете от Премиършип и веднага спирам. (Ама ако може да са коментари на английски - не на сръбски, немски, полски, унгарски или арабски, например.) По принцип като не съм си вкъщи, а понякога и когато съм някъде извън БГ, гледам soccertvhd com, но те обикновено са с закъснение (понякога дори минути), има страни, в които не става, отделно там е само един мач. Отделно на големия ТВ да се мъча през браузър (мишка да управлявам с копчета и да пиша с копчета от дистанционно) - не мерси...
|
|   |
|
 |
|
alexbg
(The Thracian Orphics)
|

Re: Premier League 2023-2024 | 04.01.2024 13:12
Видях добавения линк - тук вече си говорим за други неща... Не че не мога да си платя еди-си-колко $ за IPTV, ама в момента плащам 70 лв. за 12 месеца и има 300+ канала (вкл. всички диеми, дори една на 4К, всички максспортове и т.н.). Да - услугата не е перфектна, понякога забива, ама... А да - имам вече и алтернатива на забиването: А1 Х - то пък ми е още по-евтино (4 лв. на месец). Така че - предпочитам да продължа да слушам неприятниците от Диема и разликата в парите да я дам за нещо друго - някоя екскурзийка, например. 
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Premier League 2023-2024 | 04.01.2024 13:17
 |  |  |  | alexbg написа: Знам, че е малко късно, ама сега гледах последните 30-ина минути на Пуул - Нюкасъл на повторение по Диема... А пък никой не е коментирал - явно още изтрезняваме...
Не знам - сигурно някъде из нета е обсъждано в детайли и нагледно е показано. А може би няма и смисъл да го обсъждаме, защото така или иначе Пуул смачкаха Свраките и заслужено биха... |  |  |  |  |
Ще се позова на Еди Хау, който оспори единствено втората дузпа (нямаше претенции за първата, нито за гола на Гакпо), като каза, че има контакт, но Жота е преиграл. Смятам същото, Жота преигра и там вече решението е на съдията, можеше да я даде (даде я), можеше и да не я даде. За мен, Жота трябваше да продължи и вкара, но като латинос избра да преиграе.
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: Premier League 2023-2024 | 04.01.2024 15:14
Ами аз ти давам опция с всякакви канали + филми за 14$ на месец. Даже ако платиш за една година ти е по-евтино - по 12 на месец. Под всякакви канали - кеф ти скай, кеф ти американски, Оптус, немски, сръбски, гръцки, турски, арабелките квото ти се гледа. Реално едва ли има мач от топ първенствата, който да не можеш да гледаш. Каналите са ХД и ФХД. Имаш и филми и сериали всякакви. Да по-скъпо излиза от 70 кинта на година, ама получаваш много повече. Пък ся вече ако 100 лв дето ще платиш повече те оправят за една екскурзия, кажи къде е тая екскурзия и аз да ида Въпрос на личен избор де, не те карам, ама аз не бих се мъчел с Диема. Изгледах 2-3 мача ся докато си бях в България по Диема, включително и тоя за който говориш и след тях трябваше да ида на кални бани да успокоявам нервите. 
 |
|
Anfield
(Real Green)
|

Re: Premier League 2023-2024 | 04.01.2024 15:19
Първо здрава, успешна и спорна година на всички! За мача - отдавна не бях гледал Пуул да играе така като колектив, като желание и глад за игра и т.н. При малко повече късмет, малко повече Нунес, отколкото Дарвин, при малко разконцентриран Дубравка, този мач отиваше на срамен резултат за НЮ. Числата в края на мача също показваха смазващото превъзходство на червените. Пропуснахме наистина сериозни положения през първата част, но за мен играта бе наслада. Особено първите 30-ина минути. За претенциите на НЮ - както Стенли е казал, тя е само за дузпата на Жота. Разбира се Еди Хау не каза нищо за, на моменти дръварски грубата игра на отбора си, за спестените картони и т.н. Но е разбираемо това. Беше много разочарован от играта на отбора си и има върху какво да мисли. За дузпата - дузпа и за мен по-скоро няма или е пресилена, макар контакт да се вижда че има. Да, може и да е минимален, но при тази скорост по принцип не трябва много. Ако дузпата не бе дадена, убеден съм че щеше да има също толкова вой, но от другата страна. Т.е. тук не говорим за някакво категорично грешно решение. За съжаление покрай спора за тази дузпа, на заден план остана страхотния извеждащ пас на Макалистър За Коди - в подобни положения и аз очаквам който и да е гол да се отмени. Човек не знае ВАРаджиите кога ще направят стоп кадъра, какво ще намерят, че е на микрон напред или назад и т.н. Линии (по мой спомен) макар и по-късно бяха показани. Поне там където гледах мача, но си мисля че поне в тази си част, сигнала трябва да е един и същ за всички ТВ, които излъчват мача. За Боби Борисов (ако той е коментирал мача) - категоричен фен на Арсенал. Също така и категоричен фен на английския футбол и поне за мен винаги е оценявал добрите неща в другите отбори. 
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: Premier League 2023-2024 | 04.01.2024 15:30
 |
|
goro_levskara
(Underground)
|

Re: Premier League 2023-2024 | 04.01.2024 16:00
Темата за коментаторите е дълга. Моето лично мнение е, че точно тези на Диема са най-ерудирани и запознати с всичко, което се случва на футболния терен. Лично аз не бих ги сменил с чуждите, дори и да имам тази възможност. Да, автентичния звук от стадиона е нещо невероятно и това е голям митус на Диема, че не могат да го пресъздадат. Разбира се има и слаби коментатори, относно емоции, но в никакъв случай не ги прави по-малко запознати с играта и случващото се на терена. Само за пример ще дам, че в максовете, или екшъна, не помня точно, при последния мач на Лудогорец в групите, коментатора до последния съдийски сигнал беше убеден, че Лудогорец са на първо място в групата, даже се радваше ехидно, че Фенербахче и още десет да вкара, все ще е втори. Оказа се, обаче, че това въобще не е така и Лудогорец са втори. Това в Диема няма да се случи...
Иначе, Алекс, за да кажеш псевдо фен, за някой, или по-малко фен, трябва доста добре да познаваш човека. Не съм убеден, доколко добре познаваш Борисов, но според мен си в голяма грешка за него. Ще те посъветвам, да изгледаш дори само един епизод на Лигата на джентълмените, да видиш как говори и как анализира и тогава пак напиши псевдо фен ли е, или не. Не го познавам, никога не сме се виждали, или комуникирали, но съм го гледал достатъчно и съм следил какво и как говори. Факт е, че е подложен на сериозен натиск от част от феновете на Ливърпул, които постоянно го провокират, но в нито един момент не им е отговорил със същия тон. Освен това ако говорим за обективно мнение, то определено той е пример за това. Пусни си предпоследния епизод, в деня след загубата от Фулъм и ще чуеш някои неща, които ще те убедят в това.
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Premier League 2023-2024 | 04.01.2024 18:05
Аз познавам брат му - Събин. Двамата са фенове на Арсенал.
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: Premier League 2023-2024 | 04.01.2024 18:14
Само че Жорка, между това да си ерудит и добър анализатор на футбола и добър коментатор има много голяма разлика. Не случайно толкова много хора им се дразнят, щото наистина са дразнещи. Дразнещи за това да говорят за всичко друго не и за мача. Дразнещи да показват своята ерудиция. Дразнещи и с това да ти обясняват статистиката която Скай им подават. Мача е емоция, ти се вълнуваш от твоя отбор, от играта и изобщо не ти пука за транзицията, кой по колко минути пърдял на терена и що Еди Койси вече може да бяга на зиг заг. Ако искам да знам това и ми интересно, то ще чета анализи или ще гледам анализи (има много интересни ютубъри и подкасти които обясняват точно тия неща и процесите - всъщност лигата на джентълмените е точно такъв тип предаване), но докато гледам мача аз съм кълбо от емоции и основно се вълнувам от мача. И точно тука не разбирам защо Диемаджиите, които по-принцип се опитват да копират Скай, не го правят точно в коментарите. Щото Скай такива неща не обясняват. Обикновено са двама коментатори, които си подават топката и много рядко се отклоняват от мача. Та в тая връзка, честно казано предпочитам аматьорчетата от Макса - те поне са смешно нелепи, но не и дразнещи. бтв. Нещо което ми направи впечатления в тия 3-4 мача дето гледах по Диема тези дни - защо по-дяволите нямат снимка на всички футболисти? Изписваш стартовите състави - половината от играчите са със снимка, другите са с празни кутийки - едно име и толкоз. На всичката им ерудиция, това изглежда супер аматьорско. 
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: Premier League 2023-2024 | 04.01.2024 18:14
Да спор няма, Боби Борисов е фен на Арсенал и то сериозен фен така да го кажа.
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Premier League 2023-2024 | 04.01.2024 18:19
Аз имам Диема заради Левски, английските и НБА. При това ми е в пакета на Виваком, т.е. не плащам отделно. Макс не ми трябва, защото в Италия и Испания гледам само дербита - ако са ранни, гледам ги навън, ако са късни, пускам си стрийм.
От коментаторите на Диема ме дразнят само тия на българските мачове и понеже гледам само тези на Левски, обикновено го правя без звук.
 |
|
goro_levskara
(Underground)
|

Re: Premier League 2023-2024 | 04.01.2024 20:54
 |  |  |  | bai Momchil написа: Само че Жорка, между това да си ерудит и добър анализатор на футбола и добър коментатор има много голяма разлика. Не случайно толкова много хора им се дразнят, щото наистина са дразнещи. Дразнещи за това да говорят за всичко друго не и за мача. Дразнещи да показват своята ерудиция. Дразнещи и с това да ти обясняват статистиката която Скай им подават. Мача е емоция, ти се вълнуваш от твоя отбор, от играта и изобщо не ти пука за транзицията, кой по колко минути пърдял на терена и що Еди Койси вече може да бяга на зиг заг. Ако искам да знам това и ми интересно, то ще чета анализи или ще гледам анализи (има много интересни ютубъри и подкасти които обясняват точно тия неща и процесите - всъщност лигата на джентълмените е точно такъв тип предаване), но докато гледам мача аз съм кълбо от емоции и основно се вълнувам от мача. И точно тука не разбирам защо Диемаджиите, които по-принцип се опитват да копират Скай, не го правят точно в коментарите. Щото Скай такива неща не обясняват. Обикновено са двама коментатори, които си подават топката и много рядко се отклоняват от мача. Та в тая връзка, честно казано предпочитам аматьорчетата от Макса - те поне са смешно нелепи, но не и дразнещи. бтв. Нещо което ми направи впечатления в тия 3-4 мача дето гледах по Диема тези дни - защо по-дяволите нямат снимка на всички футболисти? Изписваш стартовите състави - половината от играчите са със снимка, другите са с празни кутийки - едно име и толкоз. На всичката им ерудиция, това изглежда супер аматьорско.  |  |  |  |  |
Момчи, между толкова много хора им се дразнят и всички им се дразнят има съществена разлика Като отново е въпрос на предпочитания. Аз лично, ако гледам Юнайтед, емоцията я има, вълнението също. За 30 минути отиват три бири, без да разбереш, просто защото си вътре в мача  Тогава и без коментатор да е, ми е все тая, Юнайтед играе и ми къса нервите обикновено. Но когато играят примерно Брайтън и Уест Хям, ситуацията е съвсем различна. Гледаш мача за удоволствие и крайният резултат те интересува, само заради прогнозата в Британиадата. В такива случаи, всички тези статистики са ми интересни и бих искал да ги следя. А когато и мача е як, както се получи между тези два отбора, то удоволствието от зяпането и от статистиките е доста добро. Така че разни хора, разни идеали. Някой не го интересува, но на друг му е интересно. Що се отнася до двамата коментатори на Скай, в един от лайфовете му зададоха на Борисов точно този въпрос. Отговорът му беше ясен и категоричен, а именно, че иде реч за един комантатор и един анализатор, а не двама коментатори. Аз не мога да взема отношение по тази тема, защото не гледам, но не изключвам възможността наистина единият да е анализатор. За празните кугийки съм напълно съгласен с теб, дразнещо е и бие на очи. Дано го оправят...
|
|   |
|
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: Premier League 2023-2024 | 06.01.2024 15:23
Честно казано на мача Пуул с гаргите, който по никакъв начин не ме касае, точно Боби изговори един тон глупости, особено като взе да се превъзнася колко велик мач гледаме и почна да го сравнява с някакъв друг велик мач между тези два отбора завършил 4:3. Айде мерси от такова прехласване. Тоя велик мач едва ли някой си го спомня, освен ако не е фен на някой от двата отбора...
Последна промяна bai Momchil на 06.01.2024 15:25, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 12958 Местоположение: Augusta Vindelicorum
|

Re: Premier League 2023-2024 | 06.01.2024 15:53
Въпросният мач наистина бе зрелищен и доста хора би трябвало да го помнят. За мене лично, малко се прекалява с мантрите за него, понеже резултатът беше в голяма степен плод на грешки, а не на някакви извънземни изпълнения.
_________________ GREEN AND GOLD UNTIL THE CLUB IS SOLD!
|
|   |
|
|