Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 26.07.2026 09:33

Отговори на тема  [ 352 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Следваща
Premier League 2023-2024 
Автор Съобщение
(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premier League 2023-2024   |   07.02.2024 12:53

SUBXERO написа:
На Бензема май само корените му са сходни с тези на Сала. Роден и израснал във Франция, пие, пуши, изнудва... Май няма особено голяма база за сравнение. :laugh:

Ясно какво си имал предвид, като си го писал това, обаче погледнато малко спекулативно излиза че европейците сме ебаси и отрепките и помиярите спрямо арабските "ангели".
Добре че си се спрял само до "изнудва", щото е можело доста още глаголи напишеш или най-малкото "...и т.н."
:rofl: :rofl: :rofl:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premier League 2023-2024   |   07.02.2024 12:56

Prototype_Iblis написа:
SUBXERO написа:
На Бензема май само корените му са сходни с тези на Сала. Роден и израснал във Франция, пие, пуши, изнудва... Май няма особено голяма база за сравнение. :laugh:

Ясно какво си имал предвид, като си го писал това, обаче погледнато малко спекулативно излиза че европейците сме ебаси и отрепките и помиярите спрямо арабските "ангели".
Добре че си се спрял само до "изнудва", щото е можело доста още глаголи напишеш или най-малкото "...и т.н."
:rofl: :rofl: :rofl:

Съвсем не се наемам да генерализирам, просто в случая Сала ми се чини далеч по-благ човек от Бензема и като свържем двамата със съответния им бекграунд, асоциациите стават неизбежни.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premier League 2023-2024   |   07.02.2024 13:26

ReZo написа:
Ако това е реално предложение, мириканците няма как да не го приемат.
Остава и Салах да е съгласен
Може пък Клоп да е бил пречка пред трансфера досега и това да му е изяло главата, знае ли човек.... На мен обяснението му за бърнаут ми звучи малко нелепо....

При всички положения, такова наливане на средства ще развърже малко ръцете на бъдещия мениджър за нови попълнения.
Предстоят ключови решения, които ще определят посоката оттук нататък за Пуул. Трансфер на топ играч, нов мениджър ...да видим, интересно ще е :)

Анфо, кой е твоя фаворит за мястото на Клоп ?

Аз не случайно болднах Атлетик, защото си мисля че там има някакво ниво на професионализъм и се надявам наистина да има нещо подобно, което всеки разумен човек на Анфийлд би следвало да прегърне с радост :)

Да ти кажа, аз му вярвам на Клоп. И то точно поради причините, които ти писа в другата тема. Мисля че му писна да гледа израждането на играта в различни посоки. Онзи ден каза нещо от рода - не ме питайте мен за шампиони, аз имам повече втори места. Един вид, каквото и да направя - това ще е. Постоянно му се подиграваха, че мрънка като говореше да има по-малко натоварване, по-малко мачове, да има реален FFP и т.н. Затова си мисля, че не се крие зад тази умора, а още на първия ден след ЕП да поеме Германия примерно или да смени Тухел. Тази година която си даде, си мисля че ще е реална и си я заслужава.

За наследник - аз съм с 2 ръце за Шаби и то не от деня, в който Клоп каза че ще се махне. Когато се каза че Анчелоти ще поеме Бразилия, виждах опцията Шаби в Пуул като невъзможна, защото си мислех че ще подпише в Реал и няма да чака 2026-а, когато принципно свършва доовора на хер Клоп с Пуул. Сега обаче няма причина да не се случи подобен трансфер, освен FSG.

Със сигурност ни чакат интересни месеци, но с това което оставя Клоп - а именно един млад, но вече пообигран отбор, промените трябва да са точно аут на Салах, един читав играч пред защитата и още една опция за ЦЗ, защото за мен другата година Куанса трябва да е титуляр

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premier League 2023-2024   |   07.02.2024 16:35

https://www.youtube.com/watch?v=9w-fJDLrPFo

Ако FSG са пичове на място, ще продадат на арабите Ахмед, вместо Мохамед.
Остава само Мо Салах да се навие за пластична операция, за да остане в Пуул. Ще го боядисат рус, без брада ..... и пак ще имаме топ играч, но и 235 милки в касата !
Да метнеш араби с 200 мильона, тва си е безценно ! :dance:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premier League 2023-2024   |   18.02.2024 06:48

Глупости, Мо Сала си остава, ще видим след сезона обаче, в момента след хикса на Челси и Сити, юздите пак са у нас!

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premier League 2023-2024   |   18.02.2024 16:52

Че водите-водите.
Ама Шити имат мартенските трудни мачове (с късмета на паузата на националните отбори), а именно 3.3 МанЮ 10.3 Пуул 17.3 Брайтън и 31.3 Арсенал. Може би да добавим и първия им мач за април - срещу Вила. Оттам насетне 7 мача лесни, единствено гостуване на Шпорите. Тоест удобната за тях позиция да преследват.
Вие от друга страна имате Сити, Евертън и Брайтън през март, МанЮ през април и Спърс и Вила през май. Да - не са 5 поредни трудни мача, ама пък трябва да държите форма открай докрай - не знам кое е за предпочитане.
Ако приемем, че и ние сме в борбата (засега), нашите са подобни на вашите; март имаме Челси и Сити, април Вила и Брайтън последвани от Спърс в края на месеца, а края на сезона ние е МанЮ и Евертън.

Реално, Сити могат да загубят титлата, ако загубят преките с вас на Анфийлд и с нас в Манчестър. Тия мачове не загубят ли - почти сигурно са първи... Както се оказа - надяваме Родри да не играе, че той не губи...

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premier League 2023-2024   |   18.02.2024 20:45

alexbg написа:
Че водите-водите.
Ама Шити имат мартенските трудни мачове (с късмета на паузата на националните отбори), а именно 3.3 МанЮ 10.3 Пуул 17.3 Брайтън и 31.3 Арсенал. Може би да добавим и първия им мач за април - срещу Вила. Оттам насетне 7 мача лесни, единствено гостуване на Шпорите. Тоест удобната за тях позиция да преследват.
Вие от друга страна имате Сити, Евертън и Брайтън през март, МанЮ през април и Спърс и Вила през май. Да - не са 5 поредни трудни мача, ама пък трябва да държите форма открай докрай - не знам кое е за предпочитане.
Ако приемем, че и ние сме в борбата (засега), нашите са подобни на вашите; март имаме Челси и Сити, април Вила и Брайтън последвани от Спърс в края на месеца, а края на сезона ние е МанЮ и Евертън.

Реално, Сити могат да загубят титлата, ако загубят преките с вас на Анфийлд и с нас в Манчестър. Тия мачове не загубят ли - почти сигурно са първи... Както се оказа - надяваме Родри да не играе, че той не губи...

Много ми е драго, че слагаш мачовете с Евертън за трудни, но както казваше Блуфена - мач предрешен и без капка интрига. Ще ни отупате като куцо пиле домат. Всъщност вие може и да не ни биете, щото е последен кръг и ако не играете за нищо, може и да паднете.

Програмата на Ливърпул е най-лесна. Тежките им мачове са на Анфийлд (със Сити и Тотнъм), и като изключим мача с МЮ (тоя с Вила не го броя, щото до тогава Вила ще е аут от всякакви борби). Балансирана програма не влизат в серия от тежки мачове, така че всичко сочи към титла за тях. Дори и в ЛЕ мачовете ще са им по-леки отколкото на вас и Сити в ШЛ.

От друга страна вие също като Ливърпул сте в супер форма, ама програмата ви е доста по-тегава, а и изоставате.

Иначе поредните глупости се изговориха от знайни и незнайни анализатори, как Ситито по това време на годината включвали на турбо скорост, еми ето не включиха. Печелят мъчно, с Челси се издъниха и ще имат още издънки. Просто тази година състава им е доста по-слаб, докато вие и Ливъра надградихте. Вероятно има и момент на изчерпване. Новите им попълнения са пълна скръб (в сравнение с това, което имаха). Нунес и хърватите трагедия, единствено Доку Доку става за нещо, ама и той е един безмозъчен мухоглав тип Рахит Стърлинг. Единственият светъл лъч при тях са ония двамата малките, но за тях има време да се превърнат в основни играчи като Фодън. Та титлата тая година няма да е за тях. Виж ШЛ може и да дублират ако имат късмет (за ся имат с жребия).

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premier League 2023-2024   |   20.02.2024 15:59

бтв. "дербито" ще бъде отложено, освен ако Ливърпул не отпадне от Светците у дома за купата. Най-вероятно ще се играе последната седмица (освен ако Ливърпул не отпадне на ранен етап от ЛЕ и си освободи някоя седмица).

Цитат:
Midweek congestion after the current Merseyside "derby" date

Scheduled derby date: Sunday, March 17

Midweek 1: International break

Midweek 2: International break

Midweek 3: (Weds, April 3) Liverpool v Sheffield United; Newcastle v Everton

Midweek 4: (Thurs, April 11) Europa League QF, first leg

Midweek 5: (Thurs, April 18) Europa League QF, second leg

Midweek 6: Potential free date for derby (or Fulham v Liverpool should Liverpool reach FA Cup SF)

Midweek 7: (Thurs, May 2) Europa League SF, first leg

Midweek 8: (Thurs, May 9) Europa League SF, second leg

Midweek 9: Potential free date

Последна промяна bai Momchil на 20.02.2024 16:00, променена общо 1 път

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premier League 2023-2024   |   26.02.2024 22:48

И така ВЛ върна 4 точки за бог да прости на Евертън. Нашите уж бяха наели някакъв топ адвокатин да ни представлява, който щял да иска пара само ако ни върнат точки. Е ще плащаме, дано не го закършим с нов ФФП брийч, както му викат. Между другото за Сити се говори, че техният адвокат взимал надник колкото Халанд, но предвид че тяхното обвинение е доста преди нашето и преди няколко седмици се заговори, че май уж вече имало дата за разглеждане на случая, явно пича си заслужава хонорара. :laugh:

Какво предстои. За "новото" обвинение, което дефакто е старото ама за различен период, комисията ще трябва да се произнесе до 8 април. Освен нас трябва да нахендрят и Гората. При тях нямам идея за колко милиона над позволеното ги цакат, но да предположим, че са в нашето положение, демек същото наказание. Предвид че се оляха и ся с обжалването намалихме 4 точки, то да предположим, че нас и Гората ще ни накажат с по -6 точки. Тогава ако предположим ,че точковото съотношение ще е подобно на днес ситуацията ще е следната:

Шапката 20т
Ние 19т
Гората 18т

До тук всичко хубаво, обаче... Датата за произнасяне на решение ако има обжалване е... решението трябва да се обяви до 24 май, демек седмица след като първенството е приключило. И ся представете си горната ситуация. трите отбора сме в рамките на 2 точки, то някаква комисия ще решава кой ще е третият отпадащ. :outofspace: :outofspace: :outofspace:

Пълно безумие. :uuu:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premier League 2023-2024   |   03.03.2024 22:16

Не го казвам заради двата гола, но Иниеста от Стокпорт е специален играч.

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premier League 2023-2024   |   04.03.2024 00:32

Много е добър - вярно е.

Обаче МанЮ много зле - баси смотаните играчи. За мен от тия 15, които играха, само 3ма заслужават да носят тази фланелка - Рашфорд, Дало и Мейну. Или 'айде с уговорки и портулекето Бруно Фе. Всичко друго е плява, някои дори скъпа плява... И ще ме извинявате, ама тоя ЕТХ не става...

П.С. Амрабат пък направи Дявола вратар на кръга в ПМЛ...

Последна промяна alexbg на 04.03.2024 00:34, променена общо 1 път

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premier League 2023-2024   |   04.03.2024 20:16

Пропуснал съм нещо май, а тук има фенове и на двата отбора - какво се е провинил съдията на мача Форест - Пуул?

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premier League 2023-2024   |   04.03.2024 21:12

Не сме им дали изкарана от тях топка при медицинска намеса за наш, но пък те бавиха яко времето. Формално, няма грешка на съдията.

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premier League 2023-2024   |   04.03.2024 22:15

Vendome написа:
Не сме им дали изкарана от тях топка при медицинска намеса за наш, но пък те бавиха яко времето. Формално, няма грешка на съдията.

Формално има грешка и е факт, че бивши съдии като Майк Дийн и Марк Клатенбърг потвърдиха, че съдията е направил "монументална грешка" (цитат на Майк Дийн). Никога не ми е допадало бавенето на времето и примерно завирането в ъгъла с тази цел, но това едва ли е основание за удължаване на продължението на редовното време. Форест загубиха заради собствената си наивност и неумение да си бележат положенията. Просто тази ситуация в края на мача беше предшествана от друго дискусионно решение на ВАР (при гола за 0-1) в сряда за Купата срещу Ман Юнайтед и затова и емоциите ескалираха.

Иначе в момента едва ли има някой, който знае, колко точно е продължителността на един футболен мач.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premier League 2023-2024   |   04.03.2024 22:26

Формално реферът не наруши правилата. Изклатенбърг е един авторитет. Добавеното време е минимално такова.

Последна промяна Vendome на 04.03.2024 22:27, променена общо 1 път

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premier League 2023-2024   |   04.03.2024 23:57

Vendome написа:
Формално реферът не наруши правилата. Изклатенбърг е един авторитет. Добавеното време е минимално такова.

Сега някъде четох, че топката била на Форест, когато играта бива спряна, заради евентуална контузия в главата на Ибрахим Конате. При подновяването съдията я дава на Пуул, които в хода на последвалата атака стигат и до гола.
Ако е така - определено е "фундаментална грешка"...

Мале - чак ми е жал за шефилд Юнайтед и особено за феновете им... 0:5 още на полувремето...

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premier League 2023-2024   |   10.03.2024 20:49

Ебаси якия мач...
Пуул изпуснаха Сити, макар че и двете греди на сините можеха да обърнат мача в другата посока...

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premier League 2023-2024   |   10.03.2024 22:01

alexbg написа:
Ебаси якия мач...
Пуул изпуснаха Сити, макар че и двете греди на сините можеха да обърнат мача в другата посока...

1:1 за Арсенал ;-)

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premier League 2023-2024   |   10.03.2024 23:04

Съдията педераст. Не даде чиста втора дузпа срещу Макалистър.

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premier League 2023-2024   |   10.03.2024 23:54

bai Momchil написа:
alexbg написа:
Ебаси якия мач...

1:1 за Арсенал ;-)

Мани-мани, голяма разлика има за нас - цели 2% ни се вдигнаха шансовете:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 352 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Следваща