Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 21:44

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 196 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща
Сериали 4 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: Сериали 4   |   30.01.2024 13:23

Lawmen: Bass Reeves
https://www.imdb.com/title/tt15399640/

драма/биографичен/уестърн ; 8 епизода ; продуция на MTV Entertainment Studios ; ТВ/дигитална мрежа: Paramount+

Още един силен сериал под шапката на Тейлър Шеридан, въпреки че тук шоурънърът и създател е друг - Чад Фийхан. Той много умело разказва истинската история на легендата, Бас Рийвс. Един от най-успешните шерифи в американската история, останал верен и честен на значката и дългът си, арестувал или убил хиляди престъпници и то без да бъде по-сериозно ранен нито веднъж.

Много добър каст, всички до един играят добре ролите си. Историята е стегната и без твърде излишни неща в нея, но в същото това време много майсторски се разгръщат героите и ние ги опознаваме и преживяваме с тях.
Топ изпълненията за мен са на първо място на Лорън Банкс (жената на Бас). Много голям талант виждам в нея, дано да успее да пробие. И разбира се Бари Пепър, който има невероятно присъствие като главния антагонист в историята.

Да отбележим поредните големи звезди снимални се в сериал на Шеридан: Доналд Съдърланд и Денис Куейд.

Препоръчвам!
-
7.5 / 7.0

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: Сериали 4   |   30.01.2024 16:07

30 Monedas / 30 Coins
https://www.imdb.com/title/tt9764386/

Изгледах сезон 2.
За мен определено по-слаб от сезон 1, но продължава да ми харесва цялостно. Въпреки че в този сезон прекалиха с гадостите (например завърналит се от Ада ми беше гнус да ги гледам, а не беше необходимо на фона на евтиния хумор леещ се в съсдените сюжетни ниши) и не биваше да превръщат доброто начало в евтин холивудски екшън, ама дайте да го направим така, че да се харесаме на повече хора и да го продадем по-добре.
Има потенциал в Алекс де ла Иглесия обаче и ще следя кариерата му.
Препоръчвам сериала за гледане. Има ги и двата сезона в Макс. Но не подхождайте с твърде големи очаквания.
Оценка на сезон 2: 5.0 / 5.5
Оценка на сериала: 7.0 / 6.5

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: Сериали 4   |   31.01.2024 01:08

Masters of the Air
https://www.imdb.com/title/tt2640044/

Продукция на Amblin Television и Apple Studios / Мрежа: Apple TV+
Минисериал от 9 епизода.

Излязоха премиерните два епизода на тази историческа военна драма за ВСВ - базирана по едноименната книга на Доналд Л. Милър. Сценарист и шоурънър е Джон Орлоф (сценарист на Братя по оръжие)
Изпълнитени продуценти отново са великите Стивън Спилбърг и Том Ханкс, които като тандем направиха великите ''Band of Brothers'' и ''The Pacific''
В главните роли си партнират чудесните Остин Бътлър (Елвис) и Калъм Търнър (Фантастичните животни).

Силно начало. Добре изградени персонажи и страхотни въздушни кадри. Сериалът е правен с пари и размах и създава впечатлението за мащабен кинофилм.

Препоръчвам!

:yes:

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: Сериали 4   |   02.02.2024 15:44

Loki - сезон 2
https://www.imdb.com/title/tt9140554/

Много ми хареса сезон 2! Много повече от сезон 1.
Рдавам се, че са си взели поука от многото критики и в сезон 2 дадоха на Том и неговия герой почти цялото екранно време, както и трябваше да бъде...
Краят ми хареса много и ме трогна много. Някак си поетично приключи всичко, а Локи постигна това към което винаги се е стремял...
И още нещо, от Марвел определено трябва да си търсят нов главен антагонист. С Канг няма да се получат нещата (не визирам актьора, който между другото е страхотен талант и скандалите около него), за което сами са си виновни с АнтМен и сега с Локи, сезон 2.
-
9.0 / 8.5 - за сезон 2
Цялостно за сериала: 8.0

Echo (2023 - 2024)
https://www.imdb.com/title/tt13966962/

Не очаквах да ми хареса, но ето че приятно ме изненадаха. Жалко за критиките обаче и за поредния нисък рейтинг на Марвъл шоу. Специално тази продукция не го заслужава.
Сериалът не е за малки, тук възрастовата граница е по-сериозна. Което е добре.
Героите са добре развити и може да се каже, че всички ми харесаха.
Алакуа Кокс се справя чудесно.
Страшно много ми хареса, че видях любимата си двойка индианци отново заедно - Греъм Грийн и Танту Кардинал (и двамата от любимия ми Танцуващия с вълци + още куп филми).
-
7.5 / 7.0

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: Сериали 4   |   12.02.2024 20:29

Percy Jackson and the Olympians (2023)
https://www.imdb.com/title/tt12324366/

Дисни понякога умеят и да правят добри продукции извън Стар Уорс или Марвел...
Учудващо за мен самия, но взе, че ми хареса и сезон 2 ще си го гледам с удоволствие.

Каста е добър, имаше забавни моменти, екшън, неочаквани обрати. Типично юношеско фентъзи, нищо ново или специално. Екипът, който е работил над този проект е имал ясна идея какво прави и по всичко личи - всички са се забавлявали и крайняит продукт е изненадващо добър.
-
7.0 / 7.5

Последна промяна Diavolo на 12.02.2024 20:34, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: Сериали 4   |   20.02.2024 18:36

Изгледах сезон 4 на Истински детектив
Слабо, много слабо на финала.

има спойлери, ако все още има негледали епизода да не четат
Разочароващ финал на един по-скоро разочароващ сезон. Не слаб сезон, пак си беше добър, НО надявах се с тези мистични неща да приключат, защото не отива на Истински детектив (иначе съм голям фен на мистиката), а то дори завърши мистично...Визирам последния кадър. Който е гледал ще се сети какво имам предвид.
Убийството на Ани тъпо, много тъпо. Убийството на учените, още по-тъпо, освен това не се разбра за изпитания от тях ужас. Намекнаха пак за някакъв отмъстителен дух. Че са измъзнали ОК, ясно, ама ние не видяхме това което уж те са видели. Абе тъпотии. Имаше логика жените майки да се надигнат и саморазправят. В реалния живот трудно ще си го представя, но си има логика и съм съгласен специално с тази линия.
Като тегля чертата за какво изобщо се разказваше в тези 6 епизода и какво му беше специалното? Безумно убийство от временна ярост и после силните жени отмъщават. Няма серийни убицой, няма култ, няма нищо по-така трудно или специално. Направо като битов скандал беше нивото общо взето.
Моята трактовка за финала:
Езикът на Ани го е отрязъл таткото полицай дето синът му го уби (възможно е и да са жените за отвличане на вниманието, ама чак да причинят такова нещо на едно от своите, някак си не ми се вярва и ще малоумно и в разрез с вярванията им). Синчето беше единствения светъл лъч в този сезон. Ама и той ще носи цял живот тежкото бреме на отецоубиец.
Наваро за мен се самоуби, но не с тази мисъл, а с мисълта да се пренесе на по-хубаво място или в реалност отвъд нашата. Твърде много екзсистенциализъм.

Оценка на сезон: 6
Оценка на епизод 6: 4

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: Сериали 4   |   23.02.2024 19:27

Star Wars: The Bad Batch
https://www.imdb.com/title/tt12708542/e ... /?season=3

Сезон 3, епизоди 1, 2, 3
Любимата ми анимация се завърна за последния си сезон.

Изгледах трите епизода и като цяло ми харесаха. Доволен съм.
Като цяло атмосферата е много по-мрачна и има за какво разбира се. Няма и как да бъде иначе.
Омега все повече и повече ми харесва като персонаж. Умее Филони така да пише женските си персонажи, че да не са дразнещи. Да се учат останалите от него...

--> има спойлери <--

Хареса ми, че Омега и Кросхеър бяха оставени да се спасят. По този начин Филони се измъква с един ход от няколко неловки момента. И се запазва реализма също така. Империята е могъща и Д-р Хемлок има защо да вярвам, че пак ще я хванат. Иначе с уцелен кораб и на мушката на файтърите щеше да е нелепо да се измъкнат.
Също така по този начин се измъкват и от друг потенциално 'мех' момент. Банда клонирани да открият най-строго пазената тайна на Императора и да разберат за базата на Тантис.
Кросхеър ми е любим антигерой, но имам неприятно усещане за него, уф.
Децата също има за какво да се радват. Ще си имат нов любимец. Визирам лурката Бачър.

И да, кръвта на Омега е чиста. Нейната ДНК. Репликата и е чиста и непокътната. Лоши новини за нея, но вярвам с добър край все пак...

Средна оценка за трите епизода: 8.0 / 7.5

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: Сериали 4   |   26.02.2024 22:13

The Walking Dead: The Ones Who Live 1.1
https://www.imdb.com/title/tt27916350/

TWD се завърна с гръм и трясък! 8-)
Абсолютен ПИК за мен. Топ епизод, шедьовър от първата до последната минута. Направо да не мигне човек.
И пари са хвърлени в изобилие, все едно гледаш холивудски блокбастър и сценарий и каст. ТОП.
Андрю Линкълн се развихри както само той си може. Бяхме забравили кой е Рик Граймс и какво значи за Вселената на TWD. Е, Рик се завърна и то как само! :love:

==> Има спойлери! <==

Направо да мина на най-важното.
Полковник Окафор каза на Рик миг преди да бъде убит от хората на Мишон, че Рик ще разбере кога да действа. Когато настъпи момента, той ще го разпознае. ''Мълчание пред всички''
Това което аз разбрах е, че се готви преврат в сърцето на СРМ, срещу Генерал-майор Бийл. За един по-добър и свободен свят и без категоризирането на хората на А и Б. А това което стана с геноцида в Омаха, те все още не го знаят, но ние знаем от спинофа ''Светът отвъд'', че чистката дойде именно след нареждане на Бийл.
Рик осъзна, че има по-важна мисия, дори и пред това да се завърне при семейството си. Защото дори и да се прибере, то няма гаранция за тях, защото във всеки един момент може да ги връхлети дългата ръка на СРМ.

Шокиран туист в края, не очаквах Мишон да се появи по този начин, макар че в самият край усетих, че е тя преди да я разпознаем официално... Определено не очаквах смъртта на Окафор. Харесах го и се надявах да го гледам още.
Приятно изненадан останах от кастването на Лесли-Ан Бранд, която много харесвам.

Нямам търпение за епизод 2, където ще видим пътят на Мишон към срещата и с Рик.
-
9.0 / 9.5

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: Сериали 4   |   20.03.2024 14:01

Masters of the Air
https://www.imdb.com/title/tt2640044/

Продукция на Amblin Television и Apple Studios / Мрежа: Apple TV+
Минисериал от 9 епизода.

Приключи третата телевизионна драма на Спилбърг и Ханкс относно ВСВ.
Сериалът е историческа военна драма за ВСВ - базирана по едноименната книга на Доналд Л. Милър.
Сценарист и шоурънър е Джон Орлоф (сценарист на Братя по оръжие).
Изпълнитени продуценти са Стивън Спилбърг и Том Ханкс (''Band of Brothers'' и ''The Pacific'').

Емоционален сериал и исторически достоверен в по-голямата си част. Тежък е за гледане, но има и своите по-леки и забавни моменти. Постарали са се да дадат драмата на войната и от немска гледна точка, че дори и от руска такава, макар и за кратко. Не е някаква американска пропаганда в никакъв случай.
Каста е на високо ниво, както и ефектите и операторската работа.

Единствената ми критика е, че в доста моменти сериалът беше направен като документалка едва ли не, а и твърде много актьори и герои се смениха. Как да бъдеш емоционално провързан към персонажи, които се появяват и изчезват (убити разбира се от немците) за един епизод... Това го нямаше в предните два сериала за ВСВ на Стивън и Том.

Хареса ми и препоръчвам!
-
8

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: Сериали 4   |   20.03.2024 19:16

https://www.imdb.com/title/tt9018736/

Изгледах първите три епизода и не бях никак очарован от сериала. А с толкова голяма кошница тръгнаха. Четвърти епизод леко подобрение, но общо взето в същия тон.
И изведнъж буквално избухнаха с епизоди 5, 6 и 7. Много красиви, много епични, много ефирни и екзистенциални. Последния 8 епизод също беше силен макар и изпъстрен с прекалено много екшън.
Аз бързо забравям лошото, когато хубавото надделява. Имаше толкова красиви и философски моменти, че предпочитам да запомня тях.
Доволен съм от историята и развитието на разказа. Хореографията на бойните сцени е отлична. Общо взето всичко е на високо ниво с едно изключение. И то за съжалние е каста. Като цяло твърде слаба актьорска игра и то на почти всички от актьорския състав. Не един и двама...
И все пак и въпреки всичко ми хареса много, чакам с голям интерес сезон 2 и препоръчвам разбира се!
-
8

(Real Green)
Аватар

Мнение  Re: Сериали 4   |   21.03.2024 18:01

The Dynasty: New England Patriots (TV Mini Series 2024)

https://www.imdb.com/title/tt18257378/
IMDB рейтинг 8.5/10
Документален/Спорт, Apple TV+

Внимание спойлери!

През 1994 пред местния бизнесмен Робърт Крафт, фен на New England Patriots и притежател на сезонен билет още от 70-те се открива възможността да купи отбора по американски футбол.
Макар че в този спорт повече се играе с ръце и основният елемент прилича на яйце вместо на кълбо, тези хора много държат да използват думата “football”.
Рискува с наемането на сприхав и инатлив треньор на име Бил Беличик, който има затруднения в комуникацията с медиите и относително скоро са му били шута от Кливланд Браунс.
Той има талант да открива и използва слабостите на противника.
Не се вмества в ролята на типичния лидер, почти винаги недоволен, предпочита тоягата пред моркова, циничен и лицемерен. Когато са раздавали харизма той е отсъствал.
В началото на тандема Крафт/Беличик имат чудесен и талантлив куотърбек на име Дрю Бледсоу, но за негово съжаление го контузват лошо и задълго трябва да е извън терена.
На Беличик се налага да заложи на някакъв кльощав дългуч от Калифорния на име Брейди, избран чак на 199 място в драфта.
Момчето отчаяно искало отборът който подкрепял като дете San Francisco 49ers да го избере, но уви не било писано.
Отделно самочувствието му било смачкано в началото на кариерата му в университета на Мичигън, когато хората се тълпели за автографи при титулярния куотърбек, а той гледал тъжно отстрани като дълбока резерва.
Феновете на New England не го вземали насериозно, всички смятали че е временно на тази позиция и само запълва мястото докато техният любимец Бледсоу се завърне.
Когато той се възстановил, опърничавият Беличик се запънал и решил да продължи с Брейди като основен куотърбек, а Бледсоу се почувствал предаден.
Феновете били бесни, но Брейди се доказал като работил упорито и всеотдайно и успехите не закъснели.
Срещнал прекрасна принцеса на име Жизел, оженили се, три дена яли, пили и се веселили, и аз бях там и аз гулях, упс :whistle:
В рамките на 20 години отборът преминава през много върхове и няколко кризи.
Успехът на Брейди едва ли ще бъде повторен, макар в Канзас да мътят нещо…

Филмът е поглед отвъд успеха, за усилията, за разочарованията, за грешките, за чувството да те предадат своите, за помията която се върти в медиите, за цената която плащаш за славата.

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: Сериали 4   |   25.03.2024 15:21

Halo - сезон 2
https://www.imdb.com/title/tt26997436/

Много ми хареса финалния епизод и като цяло сезон 2. За мен този сезон беше по-добър от първия като подобриха много неща във всеки един аспект.
Върха на сладоледа беше битката между Мастър Чиф и Арбитъра.

Продължавам да смятам, че единствения излишен персонаж в сериала е китайката или там каквато е. Но в този сезон не дразни толкова, колкото в първи, където даже и бяха посветили цял един епизод?! А тя като герой дори не присъства в игрите.

Така, вече сме на Хало. Въпросът оттук-нататък е дали Адам и Ева ще рестартират живота във Вселената, особено сега след нашествието на Флъда (и тук ще си имаме зомбита) или не. Ще има ло скок в миналото, за да видим как са създадени пръстените и с каква цел (макар то да е ясно).
-
Сезон 2: 8.5
Сериалът дотук: 8.0 / 7.5

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: Сериали 4   |   26.03.2024 02:12

Dr. Death - сезон 2
https://www.imdb.com/title/tt27078450/

Приключих със сезон 2.
Сезонът се развиваше много добре някъде докъм средата, след което издиша, а финалния епизод беше претупан и неудовлетворителен. Не е слаб сезон, цялостно ми хареса, просто съм разочарован след добрата заявка в началото. Определено сезон 1 ми хареса повече.
Иначе относно докторите, аз го писах и за сезон 1. Това са социопати, които трябва да са до живот в затвора, но най-големите злодеи са тези, които си затваряха очите или си заравяха главите в пясъка, защото тези ''доктори'' им носеха дивиденти.

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: Сериали 4   |   01.04.2024 21:59

Constellation
https://www.imdb.com/title/tt19395018/

Хубава идея, но лошо реализирана.
Възможно ли е една частица материя да е в две състояния по едно и също време. Резултатът от експеримента се проявява по различен начин. Не на екран, а в ума на изследователя. Във възприятията му за света. Засяга химичните реакции в мозъка и така се проявява.
Големия туист за мен не беше изненада и се сетих за него още по средата.
Сериалът започна добре, особено сцените в космоса, но след това се изгуби в идеите си и стана скучен и досаден. Към това ще добавя и слабата актьорска игра. Нито един актьор не ми хареса, а повечето яко преиграваха.
Най-досадно беше детето с това Мами. 1/3 от целия сериал протичаше така:
-''Мами, къде си? Мами ти ли си''
Алис, къде си? Алиисс''
-
6.0 / 6.5

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: Сериали 4   |   01.04.2024 22:44

The Walking Dead: The Ones Who Live
https://www.imdb.com/title/tt9859436/

Много ми хареса, един от топ сериалите ще е за 2024 г. изобщо.
Реално Скот Гимпъл беше планувал 3 филма, вместо това години по-късно видяхме лимитиран сериал с 6 епизода, в който да видим историята на Рик и Мишон.
Много стегнат и динамичен сериал със само един малко по-слаб епизод (слаб за наложеното ниво, не по принцип слаб), върнахме се в началото на TWD, с първите 5 сезона. Там нивото беше същото.
Андрю и Данай бяха страхотни, като Рик винаги е бил сърцето и душата на тази Вселена и в този сериал го доказа отново.
Краят беше много щастлив и няма начин феновете да не го харесат. Чудя се дори и дали биха си пожелали отново да видят Рик и Мишон години по-късно, защото тогава тази идилия може и да не се повтори...
-
8.5

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: Сериали 4   |   04.04.2024 17:05

Изгледах сезон 2 на One Of Us Is Lying
https://www.imdb.com/title/tt8354062/

Много по-слаб от сезон 1 с очакван обрат от мен и без изненади. Излишен сезон. Иначе първи сезон ми хареса, но тук свалиха много нивото. Надявам се да няма сезон 3.
-
Общо за сериала: 6

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: Сериали 4   |   04.04.2024 17:40

Quantum Leap
https://www.imdb.com/title/tt17043230/

Изгледах сезон 1 по Стар Ченъл (бившия Фокс) и ми допадна с уговорката, че не е нещо специално, но за отбиване на номера и леко забавление става отвсякъде. От този тип сериали, които се гледта леко и не те натоварват излишно. Винаги съм твърдял, че имаме нужда от подобни. Виждам, че има и втори сезон, но засега не е подновен за трети.
-
6.5

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: Сериали 4   |   04.04.2024 18:16

Сигурно ще шокирам не малко хора, но всъщност моето любимо шоу от трите спинофа си остава това за Деръл Диксън във Франция.
Като сценарий, игра и темпо най-много ми допадна.
Защо Рик и Мишон не е на 1 място?
Според моето скромно мнение откакто Данай реши да се прави на сценарист нещата се развалиха. Като добавим и наивния, комерсиален и пълен с клишета и излишен романтизъм почерк на Гимпъл и ето го резултата.
Не съм доволен, че толкова претупаха СРМ арката и че убиха и Бийл и Торн, а в същото това време не дадоха нито един друг герой с когото да свържем бъдещето на СРМ. Окафор го затриха още в премиерния епизод.
Въпреки че се отрича аз съм убеден сам за себе си, че това е сценария на Гимпъл за филмите навремето и просто са добавили свободните съчинения на Данай Гурира.

Най-голямото достойнство на сериала за Рик и Мишон е пилотния епизод и епилогът. Само тези две неща обединени дават 9.5 / 9.0 оценка. Образа на Джейдъс също беше добре изграден с изключение на нелепата и схватка с Рик и Мишон.

Защо Рик не прояви никакви чувства към Торн? Можеше да не иска да се бие с нея... Толкова години така силно градено приятелство и ей така то си отиде.

Защо самата Торн оцеля като беше в лице в лице с мощната експлозия?! Това не беше само газ, а и гранати по дяволите. Как така тези гранати опустошиха целия периметър, но не и Торн?

Защо Торн която беше толкова убедена, че тя е права, а Рик греши малко преди да умре изведнъж се съгласи с него и промени мисленето си?! Какво на прага на смъртта я озари нов мисъл ли, що ли? Защо изобщо трябваше да умира и не можеше ли ако ще е злодей да си остане такъв? Ето това е типичния Скот Гимпъл.

Защо толкова бързо видяхме зомбита след като те бяха обгазени, а всъщност както добре знаем от World Beyond този газ забавя трансформацията. Скот Гимпъл забравили ли за World Beyond? О, да, той май вече не е канон...

На финала на World Beyond спасиха Портланд. На финала на Рик и Мишон също спасиха Портланд?! WTF?!

Генерал-майор Бийл и СРМ - толкова билдване, билдване, билдване и накрая бам-бам и довиждане.
Можеха да направят поне 8 епизода и в един от тях да видим цялата история на Бийл.
Така излиза, че този Бийл е едва ли не една ненужна бръмка, някакъв статист там, колкото да запълни екранното време.

След всички тези неща, нивото от 9.5 / 9.0 пада до 6.0 / 7.0
Т.е. истината е някъде около 8.0. Но понеже аз съм преди всичко фен и за мен финалът е най-важното нещо дадох една допълнително 0.5 отгоре.

И за това и финалната ми оценка беше 8.5

Как подреждам трите спинофа?
1. Деръл Диксън - категорично и като сценарий и като изживяване.
2. Рик и Мишон - все пка Рим ми е любимец и спасява сериала.
3. Ниган и Маги. Всъщност като сценарий и диалози ги слагам пред Рик и Мишон. Просто те генерално не ме вълнуват особено, а и това което виждаме с тях е една претоплена манджа. Стига вече общности и едни и същи конфликти. Дайте ни кросовъра и финалното сбогом.

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: Сериали 4   |   07.04.2024 10:08

Пороците на Токио - финал на сезон 2
Хареса ми и на мен как завърши. Реалистично и по такъв начин, че не виждам смисъл да се подновява за трети сезон. Но ако го направят ще гледам разбира се.
Не мога да кажа дали сезон 2 бе по-добър от сезон 1, но мога да кажа, че не беше по-слаб. Цялата история бе написана и разказана много добре за тези 2 сезона и 20 епизода.
От чисто емоционална гледна точка не ми хареса, че Джейк предпочете работата пред любовта. И също така вдовицата го заплаши и то директно, че няма да забрави как той е могъл да предотврати цялото това нещо. А тя е доста влиятелна и една подобна заплаха не знам как да я тълкувам...

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: Сериали 4   |   12.04.2024 11:25

The Irrational
https://www.imdb.com/title/tt16288838/

Изненадващо за мен е подновен за сезон 2.
Много посредствен сериал със слаб каст, предвидим и с всички баналности и клишета за които можете да се сетите, особено пък на финала и как изобличиха 'лошия' беше върха на клишето.
Кой ги одобрява тези неща не знам.
-
4

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 196 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща