Така като гледам на прима виста Реал са абсолютния фаворит, въпреки, че Байерн са им неудобни, но просто в момента класата на Мадрид е по-голяма, аз съм твърдо за победителя от другата двойка!

bai Momchil
(Крива Нива)
Re: Шампионска Лига 2023-2024 | 08.05.2024 08:38
Хо-хо-хо, неочакван финалист. Счупиха гредите.

Vendome
(The Grizzlies)
Re: Шампионска Лига 2023-2024 | 08.05.2024 08:39
Чудесно се получи в този пАток.

SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 13100 Местоположение: Augusta Vindelicorum
Re: Шампионска Лига 2023-2024 | 08.05.2024 09:05
Балонът от чаршафи отново изпусна въздух!
_________________ GREENANDGOLDUNTIL THE CLUB IS SOLD!

bai Momchil
(Крива Нива)
Re: Шампионска Лига 2023-2024 | 08.05.2024 09:11
Има един дето фамилията му е Терзич, да видим дали ще му върже на финала. БВБ играха много организирано до гола, после обаче БДЖ ги смачкатаха като товарен влак. Мисля си, че нямат шанс срещу Реал, ама да видим днес Реал ли ще е.

SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 13100 Местоположение: Augusta Vindelicorum
Re: Шампионска Лига 2023-2024 | 08.05.2024 09:16
Мисля че много прибързано повечето смятат Реал за сигурен финалист. Горе-доле като с ПСЖто до преди мача снощи.
_________________ GREENANDGOLDUNTIL THE CLUB IS SOLD!

alexbg
(The Thracian Orphics)
Re: Шампионска Лига 2023-2024 | 08.05.2024 10:14
Ако баварците излъжат кастилците днес, ще излезе, че за ЕКТ е по-добре да имаш местни 1 купа и елитна група от 34 отбора...
И като стана въпрос - баси тъпото е, че лаутерите няма да могат да играят в ЛЕ догодина (освен ако не вемат да излъжат Леверкузен на 25.05)... Но Дортмунд, дори да загубят финала в ШЛ (и дори да останат 5ти), се оказва, че са си гарантирали участие в ШЛ догодина. Айнтрахт пък са сигурни май вече за ЛЕ.
Ако баварците излъжат кастилците днес, ще излезе, че за ЕКТ е по-добре да имаш местни 1 купа и елитна група от 34 отбора...
И като стана въпрос - баси тъпото е, че лаутерите няма да могат да играят в ЛЕ догодина (освен ако не вемат да излъжат Леверкузен на 25.05)... Но Дортмунд, дори да загубят финала в ШЛ (и дори да останат 5ти), се оказва, че са си гарантирали участие в ШЛ догодина. Айнтрахт пък са сигурни май вече за ЛЕ.
Алекс, не го разбрах това за елитната група. Иначе Германия и Италия спечелиха по още една квота за ШЛ, щото са първи и втори в класацията на УЕФА за този сезон. Айнтрахт все още не е сигурен за ЛЕ.

alexbg
(The Thracian Orphics)
Re: Шампионска Лига 2023-2024 | 08.05.2024 19:06
Грешка - елитна група от 18 отбора, демек 34 мача. А не 38, например. Правилният текст би следвало да е този:
Цитат:
Ако баварците излъжат кастилците днес, ще излезе, че за ЕКТ е по-добре да имаш местни 1 купа и елитна група от 18 отбора, както и зимна пауза...
Обратното не и попречило на никой английски отбор.

bai Momchil
(Крива Нива)
Re: Шампионска Лига 2023-2024 | 08.05.2024 23:51
Проклятието да имаш Китаец и Хари Кейн в отбора... (Чаво да не го взима на сериозно)

Hiksa
Re: Шампионска Лига 2023-2024 | 09.05.2024 00:02
Втората ще бъде спечелена на първи

goro_levskara
(Underground)
Re: Шампионска Лига 2023-2024 | 09.05.2024 00:19
Не е истина просто Този късмет не спира при Реал. Естествено не без съдийска помощ, характерна за този отбор. Как реши съдията да свири предварително тази засада, която никъде я нямаше? Доколкото знам се изчаква и след това се свири. Как пък все се свири в ущърб на противниците на Реал? Но този късмет е просто убийствен. Та те не минаха полето си в мача със Сити а го взеха. Лошо е, че колелото не може да се завърти точно срещу Дортмунд. Но ще дойде ден...
Не е до късмет, а до треньорски решения, а Тухел избра грешните като извади всичките си нападатели. Да им е честит на манчовците.
Вчера се видя, че Хакими и Дембеле избраха грешния отбор, а на 1—ви - Белингам.
Последна промяна Hiksa на 09.05.2024 00:32, променена общо 1 път

spurs
(Arlito)
Re: Шампионска Лига 2023-2024 | 09.05.2024 00:37
За съдийска не знам, но определено получиха много сериозна помощ от Тухел. Тая смяна беше пълно престъпление, не знам какво обяснение може да има.

Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32264 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
Re: Шампионска Лига 2023-2024 | 09.05.2024 00:53
Татко Карло си е гений. Много го обичам този човек и никога няма да забравя какво направи с Милан и като футболист и най-вече като треньор. Няма треньор, който да създава така атмосфера в съблекалнята и винаги е въртял майсторски състава си. При него резервите никога не са били резерви и опасността винаги е дебнела отвсякъде. Освен това е треньора на обратите и 90-те минути. Милан толкова много мачове обърна в 90 минута и отвъд нея и ето сега същото се повтаря и с Реал. Всичко опира до вяра и психология. Каква е атмосферата в отбора и в главата на самите футболисти. Не е просто късмет... Същата магия я имаше и при Алекс Фъргюсън в Ман Юн. Ама това също беше вследствие на много работа на всички нива с футболистите.
Иначе стана поредния велик мач с участието на тези два велики отбора. Но така е понякога, футбола може да е много жесток спорт. Реално второто полувреме си беше за Реал. И само Нойер ги държеше в мача. И дойде този супер пас на Кейн и страхотния гол на Дейвис. Малко по-късно Кейн можеше да вкара за 0-2, но и нямаше кой знае какъв ъгъл и би с левачката. Мина близо топката, не е пропуск. За мен доста спорни смени на Тухел, въпреки че доста треньори на негово място биха направили също дефанзивни смени. Можеше да остави обаче поне единия от двамата, а не да вади и Мусиала и Кейн. И дойде тази контраатака 3 на 1 и изключително лошото решение и отиграване на Мюлер. Първо трябваше да напредне още малко и да пусне топката в ляво към Павлович. Той вместо това пусна надясно и то назад, връщайки цялата атака и губейки скорост. Казах си, че Байерн ще бъдат наказани и така и стана. Но не очаквах да стане след такава левашка грешка на Нойер. Тази топка ще я хване в 9 от 10 случая, ама те на, срещу Реал явно има някаква магия. Справка и онзи удар на Де Бройне в 89 мин. който в 9 от 10 случая ще вкара и мача отиваше за Сити. Като стана 1-1 и като видях как се юрнаха да гонят топката от Реал си казах, това ще е поредния обрат ала Челси и Сити и още куп други последните години. При 9 мин. продължение шашнатите баварци нямаше как да не пуснат гол. То просто си личеше, малко ли футбол сме гледали. Печеше се гола. Даже си мислех, че ще ги качат на Тройчо, вместо това дойде тази за мен груба съдийска грешка. Видя се много добре, че нямаше никаква засада. Защо я свири? За мен това е инстинктивно решение. И той не знае. Реал е получавал много пъти съдийска помощ, но не мисля, че тук е такъв случая. По-скоро подсигуряване и арогантност от страна на Марчиняк. Да си направи мача по-лесен и да свършва по-бързо. А и откъде ще знае, че ще стане гол след това... Тази ситуация първоначално не миришеше на гол. Иначе пак да се повторя засада нямаше. Само че вижте след това защитата на Реал спря и не атакува топката. Лунин също дори не се опита да се хвърли. Не може да се казва, че видите ли това е 100% ощетяване на Байерн, въпреки че съм сигурен, че много ще се коментира. Като цяло този мач можеше да се вземе и от двата отбора и двата заслужаваха финал с оглед двата сблъсъка и всичките 180 мин. Но все пак за мен Реал Мадрид бе по-добрия отбор на терена през по-голямата част от мача и повече заслужаваха финала.

alexbg
(The Thracian Orphics)
Re: Шампионска Лига 2023-2024 | 09.05.2024 01:33
Ебаси радостта след края... Все едно вече са я спечелили... (И коментарите на Анри, Карагър и Ричардс...)
Не е истина просто Този късмет не спира при Реал. Естествено не без съдийска помощ, характерна за този отбор. Как реши съдията да свири предварително тази засада, която никъде я нямаше? Доколкото знам се изчаква и след това се свири. Как пък все се свири в ущърб на противниците на Реал? Но този късмет е просто убийствен. Та те не минаха полето си в мача със Сити а го взеха. Лошо е, че колелото не може да се завърти точно срещу Дортмунд. Но ще дойде ден...
Жорка, някой да не ти е откраднал ника Много глупости си написал, отдавам го на емоциите, защото си доказал, че си мислещ.
Мача е 90 минути и продлжение, не е важно дали ще вкараш в 68-та или в 88-та и 91-та. Късмет да е един път, два пъти, три пъти, но когато е толкова много пъти явно не е късмет - наричат го хъс, борбеност, вяра до края, увереност. Да не говорим, че е нормално е да допуснеш голове точно на Бернабеу. Този сезон Реал никога не е бил капо на Бернабеу - ШЛ+Ла Лига.
Как пък разбрахте, че няма засада (това към Дявола). Не се ли пуснат линиите никой не може да каже. Съдията не е подпрял нищо, сгреши под напрежение, но това нито значи, че е нямало засада, нито, че Байерн щяха да вкарат ако Реал не бе спрял да играе. Но не, ние тука приемаме всичко за факт в обратната посока
Карло отново великан. Тоя мач беше Карло - Тухел 2:1, абсолютно показно от италианеца и сбъркани смени за Тухел. Нормално е да очкаваш, че Реал може да вкара в последните 7-8 минути на Бербнабеу особено в мач от ШЛ и дори да беше останало само 1:1, на Тухел после кой щеше да му вкарва головете в продълженията. Нойер не бива да се вини, той изкара мача за Байерн преди грешката си, а топката си бе коварна.

Balleta
Re: Шампионска Лига 2023-2024 | 09.05.2024 07:31
Деволе, как реши, че нямало никаква засада, аз като гледам даже двама са в засада. Предполагам знаеш че се гледат само частите на тялото с които легално може да се вкара гол, демек ръцете не играят.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения