Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 00:10

Отговори на тема  [ 104 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6
Copa America 2024' USA (20.06 - 14.07) - тема за коментари 
Автор Съобщение
(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Copa America 2024' USA (20.06 - 14.07) - тема за коментари   |   16.07.2024 16:46

Balleta написа:
Всеки себеуважаващ се форум досега щеше да банне 100 пъти горния потребител. Явно не и тоя форум.

От всички постове аз чета само за гейове, джендъри, лични обиди, неприязън. Явно дори и на модераторите не им пука, дали тоя форум ще се превърне в кенеф, не по различен от коментарите под статиите на Спортал.

Обиждат се феновете на Англия, Германия, слагат се лични епитети и какво ли не, но реакция няма.

Живи и здрави всички.

Ама и ти си един... Намери точно на какво да се връзваш и да отговаряш. Подадох ти тема за 400м с препятствия - никакъв те няма...
Пусни функцията "Игнор" на тоя Добрил и не се хаби повече...

Отговори с цитат
Мнение  Re: Copa America 2024' USA (20.06 - 14.07) - тема за коментари   |   17.07.2024 18:42

Balleta написа:
Всеки себеуважаващ се форум досега щеше да банне 100 пъти горния потребител. Явно не и тоя форум.

От всички постове аз чета само за гейове, джендъри, лични обиди, неприязън. Явно дори и на модераторите не им пука, дали тоя форум ще се превърне в кенеф, не по различен от коментарите под статиите на Спортал.

Обиждат се феновете на Англия, Германия, слагат се лични епитети и какво ли не, но реакция няма.

Живи и здрави всички.

Аз те разбирам напълно, най-малкото защото и аз съм бил жертва на двоен стандарт, но както ми каза Бай Момчил преди време основната функция на този форум са игрите и има участници, които са тук единствено заради това. Като не ни харесва изборът е наш.
Личните нападки, особено системни, не са приятни, но ти най-добре можеш да прецениш какво ти носи този форум като емоция, ако емоцията е само негативна, то няма смисъл, но аз не мисля че е така.
Аз също мога да имам претенции за много неща, далеч не всички мнения ми допадат, но намирам и неща които си струват, приятно ми е да комуникирам с хора като теб, както и с други.
Хората които се грижат за този форум вече са на възраст, те си имат и по-важни ангажименти, семейства, не могат да влизат в ролята на пъдари непрекъснато. Разбира се, това не оправдава определени потребители да имат нещо като дипломатически имунитет, защото са участници в разни отбори и играят в игрите, но както писах това е положението.
И ще напиша и нещо друго. Навремето с Бай Хуй (сигурно се сещаш за него) доста се обиждахме, псувахме се, но съм запазил уважение към него, защото и той е носил на обиди, виждали сме се и доста на живо, не се е правил на интересен, истински е, такъв какъвто е, който го харесва харесва, който не си е негов проблем. Не като някои други, които също ме обиждаха системно, но когато реших да отговоря се вдигна вой до небесета, нямало ли модератори, как можело такова нещо. И познай какво? Веднага ми изтриха мнението. Вярно е, че това беше в дира, но го направиха хора, които и сега са тук. Поне за себе си съм сигурен, че е така.
Този същия и сега е тук. Всяко негово мнение заслужава да го напсуваш и да му се изплюеш в лицето, но аз предпочитам да не му обръщам внимание.
А нивото на други места е още по-лошо. Предполагам четеш не само Спортал, четеш и сайтове с новини от България, под които има коментари, там е трагедия.

Така че ти си знаеш най-добре. Ако продължиш ще можем да четем още интересни мнения, ако не всичко най-добро и животът продължава.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Copa America 2024' USA (20.06 - 14.07) - тема за коментари   |   17.07.2024 18:46

Добрил е пичага наживо. Просто го игнорирайте, като не ви кефи и няма да го четете.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Copa America 2024' USA (20.06 - 14.07) - тема за коментари   |   17.07.2024 18:58

В предното ми мнение аз не съм имал предвид конкретно Добрил, на мен лично не ми пречи, но не е хубаво да има системни обиди, няма значение от кой идват.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 104 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6