Re: Copa America 2024' USA (20.06 - 14.07) - тема за коментари
| 17.07.2024 18:42
Аз те разбирам напълно, най-малкото защото и аз съм бил жертва на двоен стандарт, но както ми каза Бай Момчил преди време основната функция на този форум са игрите и има участници, които са тук единствено заради това. Като не ни харесва изборът е наш.
Личните нападки, особено системни, не са приятни, но ти най-добре можеш да прецениш какво ти носи този форум като емоция, ако емоцията е само негативна, то няма смисъл, но аз не мисля че е така.
Аз също мога да имам претенции за много неща, далеч не всички мнения ми допадат, но намирам и неща които си струват, приятно ми е да комуникирам с хора като теб, както и с други.
Хората които се грижат за този форум вече са на възраст, те си имат и по-важни ангажименти, семейства, не могат да влизат в ролята на пъдари непрекъснато. Разбира се, това не оправдава определени потребители да имат нещо като дипломатически имунитет, защото са участници в разни отбори и играят в игрите, но както писах това е положението.
И ще напиша и нещо друго. Навремето с Бай Хуй (сигурно се сещаш за него) доста се обиждахме, псувахме се, но съм запазил уважение към него, защото и той е носил на обиди, виждали сме се и доста на живо, не се е правил на интересен, истински е, такъв какъвто е, който го харесва харесва, който не си е негов проблем. Не като някои други, които също ме обиждаха системно, но когато реших да отговоря се вдигна вой до небесета, нямало ли модератори, как можело такова нещо. И познай какво? Веднага ми изтриха мнението. Вярно е, че това беше в дира, но го направиха хора, които и сега са тук. Поне за себе си съм сигурен, че е така.
Този същия и сега е тук. Всяко негово мнение заслужава да го напсуваш и да му се изплюеш в лицето, но аз предпочитам да не му обръщам внимание.
А нивото на други места е още по-лошо. Предполагам четеш не само Спортал, четеш и сайтове с новини от България, под които има коментари, там е трагедия.
Така че ти си знаеш най-добре. Ако продължиш ще можем да четем още интересни мнения, ако не всичко най-добро и животът продължава.