Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 26.07.2026 10:40

Отговори на тема  [ 186 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Следваща
Манчестър Юнайтед 2024-2025 
Автор Съобщение
(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед сезон 2024-2025   |   18.07.2024 17:02

Чаво следи повече френското и може да изрази по-сериозно мнение, но според мен 60 милиона и 150к заплата на седмица за 18 годишен защитник е продължение на досегашната политика.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед сезон 2024-2025   |   19.07.2024 00:12

Vendome написа:
Чаво следи повече френското и може да изрази по-сериозно мнение, но според мен 60 милиона и 150к заплата на седмица за 18 годишен защитник е продължение на досегашната политика.

Сумата действително е висока, но в случая има и нещо друго. Йоро се считаше за сигурно ново попълнение на Реал Мадрид. Твърдеше се, че той ще откаже да напусне, въпреки получената оферта към Лил от страна на Юнайтед, като ще изчака още един сезон договорът му да свърши и да отиде там със свободен трансфер. Реал не искаха да дадат толкова пари за него сега, а се споменаваше и интерес от ПСЖ. От тази гледна точка трансферът е успех. И Зиркзее се считаше за сигурно ново попълнение на Милан, но избра Манчестър Юнайтед. А как ще процедира клубът с трансферите занапред бъдещето ще покаже. Йоро е талантлив, но Висшата лига е трудно първенство, най-вече защото там във всеки един момент трябва да си концентриран, не можеш да се отпуснеш даже за малко.
Изявяващи се като анализатори хора като Джейми Карагър, Греъм Сунес, Алън Шиърър със сигурност ще го подхванат още след първата неубедителна изява.
И в този смисъл Рио Фърдинанд днес направи много класен жест:

Интересното за Йоро е, че той ми е почти съсед, роден е в Сен Морис (освен ако няма и друг Сен Морис, но лично аз не знам).
Тези дни може да направя разходка до там в негова чест. :-) Поредния талантлив спортист, роден в нашия дерпартамент Вал Дьо Марн, след Анибал Межбри и пилотът от женската Ф1 Академия Дориан Пан. Има и други. Както и спортисти, състезаващи се за клубове от Вал Дьо Марн, най-вече като джудистите Кларис Агбенену, Роман Дико, Лука Мкхеидзе. Последният е от клуба в Соси, а първите две от INSEP.

Лошото е, че Юнайтед вече пръсна доста пари за двама играчи и не знам дали ще може да привлече други защитници. Но и да не привлече Хари Готиното винаги е готов за подвизи, така че нямат грижи.

Според Фабрицио Романо клубът вече е договорил личните условия на Мануел Угарте от ПСЖ, но остава клубовете да се разберат.

Днес официално клубът продаде Мейсън Грийнууд на Марсилия. Споменава се сума от 26 милиона евро (фиксирана), плюс 5 милиона евро добавки, както и 50 процента за Юнайтед при следващ трансфер.

Женският отбор удължи договора на Никита Парис, който изтичаше това лято, като така тя ще остане в клуба още един сезон. Също така бе привлечена и нападателката на Брайтън Елизабет Терланд, с контракт до края на сезон 2025/26. Тя е норвежка, като за два сезона има 20 гола за Брайтън в първенството.

Последна промяна albertz на 19.07.2024 00:13, променена общо 1 път

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед сезон 2024-2025   |   19.07.2024 05:48

albertz написа:
Интересното за Йоро е, че той ми е почти съсед, роден е в Сен Морис (освен ако няма и друг Сен Морис, но лично аз не знам).
Тези дни може да направя разходка до там в негова чест. :-) Поредния талантлив спортист, роден в нашия дерпартамент Вал Дьо Марн, след Анибал Межбри и пилотът от женската Ф1 Академия Дориан Пан. Има и други. Както и спортисти, състезаващи се за клубове от Вал Дьо Марн, най-вече като джудистите Кларис Агбенену, Роман Дико, Лука Мкхеидзе. Последният е от клуба в Соси, а първите две от INSEP.

Е така де - Сен Морис, част от Кретей, в съседство с 12ти арондисман.
А за спортисти - Адриан Рабио е от там. Както и Еван Фурние (дъглогодишния играч на Орландо, понастоящем в Детройт). А от бившите - Хасан Йебда (беше дори във Висшата лига в Портсмут, под наем от Бенфика).
И още една скоба - Южен Делакроа и Маркиз Дьо Сад също са родени в Сен Морис.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед сезон 2024-2025   |   23.07.2024 14:52

Дребнавост е, но според мен Сен Морис не е част от Кретей, дори не е към района на Кретей, а е към района на Ножон. Иначе няма как Кретей като град да граничи с 12-ти район на Париж, с този район граничи Шарентон. Но се радвам, че има интерес. Знаех за Рабио и Фурние, но ги бях забравил.
Ще допълня, че в неделя мина т.н. "олимпийски огън", за мен пълна пародия. Факлата е едно тенеке, най-вероятно произведено в Китай, като силата на пламъка се контролира с едно копче, подобно на газова лампа. Тичат по 200-300 метра, като след това уж си препредават факлата, като двата огъня се доксват, това е напълно фиктивно разбира се, като следващият продължава с тенекето, което предварително е в него, а другият гаси пламъка от своето тенеке чрез копчето. Последвах шествието до входа на Сен Морис, където един поиска да се снима с моя френски флаг, който носех, защото той беше по-голям от останалите, които преди това бяха пуснали по пощенските кутии.

За да не се отклонявам повече от темата ще напиша, че Манчестър Юнайтед проявява сериозен интерес към тинейджъра Чидо Оби-Мартин, който реши да напусне Арсенал. Пръв за това съобщи журналистът Дейвид Орнстейн, след това Фабрицио Рамоно го копира, но няма нова информация, нещата са в застой. Ще е добре Чидо да остане в Англия, не да се възползват разни германски клубове като със Санчо и Белингам и след това да ги продадат за много пари.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед сезон 2024-2025   |   25.07.2024 12:54

Ето това вече е друго нещо. Много ми харесва цветът на новата резервна фланелка, изглежда елегантно, има и якичка. Трябва да я видя и на живо все пак.

Трансферни новини няма. Но съм длъжен да се поправя, че Чидози "Чидо" Оби-Мартин всъщност е роден в Дания, аз си мислех, че е роден в Англия.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед сезон 2024-2025   |   10.08.2024 20:08

Ядохме бой от гражданите,но играта ми хареса.Момчетата се раздадоха,играха с хъс и желание.
Аз този мач не го броя за жив.
За него Сър Алекс казваше"напудрена контрола"

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед сезон 2024-2025   |   11.08.2024 00:28

С оглед на играта не може да се каже, че Юнайтед са яли бой, надиграха експерименталния състав на Сити, но си ритнаха късмета и загубиха по най-идиотския начин. При Фергюсън отборът се бореше за титлата всеки сезон, докато сега е много по-различно. Евентуална победа беше важна, от психологическа гледна точка, за самочувствието. Сега ако не могат да бият Фулъм, което не го изключвам, пак ще падне тонусът и сезонът може да се отпише. Лично аз много се ядосах, по такъв глупав начин да изпуснеш победата и да я подариш на противника, след като си имал инициативата, първо в редовното време, след това на дузпите. Как може да се даде на този лигльо Санчо да бие дузпа, несериозно е. Въобще, тези на които им се даде втори шанс, като Санчо, Пелистри, Маунт, за мен по никакъв начин не го използваха. Рашфорд се стара, но в повечето случаи не му се получаваше. Ако направи още един сезон като предния най-вероятно ще го продадат.
Позитивното е включването на Колиър, заявката Амад да е титуиляр този сезон, както и присъствието на Мейно, Фернандеш и Л.Мартинес. Видя се, че с тях отборът изглежда по различен начин. Особено с Мартинес в защита. Отдавна очаквах да го пробват в ляво на отбраната и се видя, че това е едно добро решение, особено при склонните към контузии Шоу и Маласиа. Вярно, Мартинес изпусна човека си при изравнителния гол за Сити, но и Пелистри не реагира добре, не противодейства на Бернардо Силва. Дано тези трима играчи се опазят от контузии, това ще е решаващо за евентуално добър сезон.
Чета, че Бисака е сигурен за Уест Хам, както и Де Лихт и Мазрауи за Юнайтед. Също така, клубът по всичко личи, че ще уреди Чидо Оби-Мартин, но той е инвестиция за бъдещето.
Йоро се контузи лошо, дори днес четох, че може да не играе до края на годината. От една страна това е по-добре. Ще избегне критиките в началото при евентуално лошо представяне, ще остане встрани, няма да има първоначално такова напрежение над него, ще има време и да се адаптира към живота в Англия. И той е млад, и той е дългосрочна инвестиция.

Но като цяло продължавам да не съм голям оптимист за предстоящия сезон. Всичко зависи от това как ще тръгне сезонът, къде ще са Юнайтед в класирането в края на Октомври, как ще се развие ситуацията с контузиите, защото и през лятната подготовка се контузиха доста играчи.

Може би е малко рано да пиша за женския състав, те започват по-късно, но през изминалите дни привлякоха още един защитник и един халф. И за тях съм без големи очаквания, но съм умерен оптимист. Важно е и привлечените през миналия сезон Жейс, Миязава, вратарката Тулис-Джойс да доразгърнат потенциала си. Американката има добра алтернатива на вратата от младата уелска националка Мидълтън-Патъл. Много се очаква и от завърналата се след наем Грейс Клинтън, на която дадоха номер 8, както и заявка за титуляр.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед сезон 2024-2025   |   12.08.2024 12:43

И третата фланелка излезе, в стил ретро. Аз я видях още вчера на една снимка с легендите Дел Пиеро, Зидан, Виейра, Р. Фърдинанд, които представяха третите екипи на Ювентус, Реал М, Арсенал и Юнайтед.
За съжаление вече май само в Англия ги има третите екипи или могат да бъдат поръчани от там. 2021 г. си купих третия екип от Кретей, но оттогава не съм виждал да продават третите екипи.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед сезон 2024-2025   |   21.08.2024 15:57

Снощи отборът до 21 години обърна Барнзли като гост за EFL Trophy, след като имаше два гола пасив.
С три попадения в последните 10 минути на редовното време Ман.Юнайтед обърна мача. Два пъти се разписа синът на Дарън Флечър Джак Флечър, както и Итън Енис. В този мач за Юнайтед пазеше вратарят Том Хийтън, който бе единствения опитен футболист, след като Том Хъдълстоун вече не е в отбора, нито като треньор, нито като играч.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед сезон 2024-2025   |   21.08.2024 17:20

albertz написа:
Снощи отборът до 21 години обърна Барнзли като гост за EFL Trophy, след като имаше два гола пасив.
С три попадения в последните 10 минути на редовното време Ман.Юнайтед обърна мача. Два пъти се разписа синът на Дарън Флечър Джак Флечър, както и Итън Енис. В този мач за Юнайтед пазеше вратарят Том Хийтън, който бе единствения опитен футболист, след като Том Хъдълстоун вече не е в отбора, нито като треньор, нито като играч.

Малко оффтопик ама и ние обърнахме в края Транмиър, като в отбора бяха 3-ма от мъжкият отбор. Обаче интересното беше, че резервният ни вратар се казваше Пикфорд :laugh: само че не Данчо, а Гошо и за разлика от Флечърите, нямат роднинска връзка.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед сезон 2024-2025   |   24.08.2024 15:29

На полувремето Брайтън - Ман.Юнайтед 1-0

Мисля, че след два цели официални мача и един на полувремето, мога да кажа, че Манчестър Юнайтед имат различно игрово поведение през този сезон. След успешния финал със Сити за купата на страната Тен Хаг предпочита да играе без типичен нападател, предполагам че това ще се промени в хода на сезона, но засега ще се играе по този начин. Юнайтед печелят почти всяка втора топка, имат и повече притежание над нея. Мейсън Маунт изигра много добро първо полувреме, доста се движи по терена.
Лошото е, че подобно и на миналия сезон Юнайтед пак получават гол, противно на развоя на срещата. Брайтън с нищо не си заслужиха този гол, Юнайтед им го подари. Хари Магуайър на два пъти не се намеси добре. Вярно е, че теренът е мокър и е по-лесно топката да получи нежелана траектория, но това не го оправдава, състоянието на тревата е еднакво за всички. Беше длъжен да се намеси по-добре.
Предполагам, че Брайтън ще дебнат за нова грешка през второто полувреме, ако стане 2-0 мачът свършва. Юнайтед имат опции от пейката с Гарначо, Зиркзее, дори Антъни. Трябва да търсят ранен гол през второто полувреме. Ако Брайтън ги "успи" е почти сигурно загубена работата, ще ги хванат на контра и край.
И се видя, че когато вали не само покривът на "Олд Трафорд" тече. :-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед сезон 2024-2025   |   24.08.2024 16:37

E, Манчестър Юнайтед успяха да изравнят, но отново както и много пъти през миналия сезон допуснаха гол дълбоко в добавеното време.
Тъкмо похвалих Мейсън Маунт, но той взе че бе сменен на почивката, вероятно поради контузия. Замени го Зиркзее, но загубата на един допълнителен халф веднага се усети, Брайтън натисна, подобри представянето си. В мача имаше два отменени гола за Манчестър Юнайтед, като и изравнителния, дошъл след шут на Амад Диало и рикошет можеше да бъде отменен, но остана. Вторият отменен гол за Юнайтед бе доста куриозен. Прекрасна контраатака, Бруно Фернандеш подаде на Гарначо, който щеше д а вкара, но без да иска, инстинктивно, Зиркзее посегна за топката, на мокрия терен нямаше как да спре инерцията си, и докосна топката точно на голлинията. Много нелепо, но правилно отменен гол.
С оглед на играта мисля, че равния резултат щеше да бъде най-справдлив, но във футбола никой не те пита кое е справедливо и кое не е.
Сезонът тръгва в руслото на миналия, но този път едва ли на Тен Хаг ще му се размине, освен ако не вземе мерки.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед сезон 2024-2025   |   24.08.2024 16:41

Забравих, че играят и не гледах. Правилно ли
отмениха двата гола? Според мен, Нистелрой ще поеме Ман Ю в някакъв момент от сезона.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед сезон 2024-2025   |   24.08.2024 17:03

Vendome написа:
Правилно ли
отмениха двата гола?

+ :thumbs:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед сезон 2024-2025   |   26.08.2024 14:48

Неприятна загуба,но не бяхме зле на терена.На къдравото нападателче му трябва време да свикне.Не смятам ,че трябва да се правят генерални изводи от един мач.Донякъде ни липсваше и късмет.Ще видим другата седмица как ще играят .

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед сезон 2024-2025   |   28.08.2024 14:01

На добър час, смело сърце

Изображение

По всичко изглежда, че е само въпрос на часове Скот Мактомини да бъде обявен официално като играч на Наполи. Още един юноша, оставял винаги сърцето си на терена е на път да напусне клуба.

Шотландецът прави дебюта си за първия тим още през сезон 2016-2017, под ръководството на Жозе Моуриньо. В следващите два сезона той постепенно е налаган, като му се налага да играе и като централен защитник в някои срещи, преди да се утвърди като титуляр при Оле-Гунар Солскяр през сезон 2019/20. Още тогава вкарва майсторски гол на Арсенал при равенството 1-1 на "Олд Трафорд", играе като титуляр и при успеха над ПСЖ с 3-1 на "Парк де пренс" в ШЛ. Вкарва и майторски с прехвърлящ удар срещу Манчестър Сити на "Олд Трафорд" в последния мач на стадиона с пълни трибуни преди пандемията, като домакините категорично надиграват тима на Гуардиола.
На следващия сезон, белязан от Ковид, вкарва два гола при домакинската победа над Лийдс с 6-2, на 20 Декември 2020 г.
Миналият сезон 2023/24 е най-силният за него в клуба, като и преди него той е на път да смени клуба. Изиграва общо 43 мача и бележи 10 гола, сред тях победни срещу Брентфорд като домакин и Астън Вила като гост, както и открива резултата при знаменитата победа над Ливърпул с 4-3 след продължения за Купата на Англия.

С клуба печели по веднъж Купата на Англия и Купата на лигата, финалист е за Лига Европа през 2021 г., както и има две втори места във Висшата лига през 2018 и 2021.

С една от най-ниските заплати в тима, това не му пречеше винаги да е позитивен и да се раздава за клуба.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед сезон 2024-2025   |   28.08.2024 16:24

Петер Шмайхел говори за дербито с Ливърпул

Изображение

Това трябваше да го пусна още преди дербито на "Анфийлд" миналия сезон, понеже е насочено основно към гостуваниятс там. Тогава не успях, затова го помествам сега.

It's F-Liverpool Next

Не знаех много за това съперничество, преди да дойда (От Дания). Преди да дойда в Юнайтед ние имахме Ян Молби в националния тим и аз играех заедно с него там. Харесваше ми да ги гледам (Ливърпул), разбира се, въпреки това бях привърженик на Манчестър Юнайтед. Но въпреки това не знаех колко сериозно е съперничеството, преди да дойда. Спомням си първия път, когато ми предстоеше мач Манчестър Юнайтед - Ливърпул. Обикновено, когато ни предстои мач мениджърът ни казва каквото има и ни пращя да се изкъпем, с това всичко приключва и гледаме към следващия мач. Той никога не говореше за съперника, освен ден преди мача или дори в деня на самата среща. В случая обаче той ни каза да отидем до се изкъпем след мача, защото следал мач със шиб... Ливърпул и така цяла седмица преди мача се говореше за тази среща. Това беше доста изненадващо за мен, защото дотогава всичко беше съвсем спокойно в седмицата преди даден мач. Но когато предстоеше мач с Ливърпул, Боже Господи, беше напрегнато.

Аз бях доста шокиран

Петер Шмайхел говори за първия си мач с Ливърпул

Преди всичко, мразя този мач. Това беше срещата, след която стана ясно, че не можем да спечелим шампионата. Така че не мисля че от това преживяване излязох много доволен. Ако трябва да бъда откровен, бях доста шокиран когато си проправяхме път през града (Ливърпул). Всъщност да видиш какво представлява Ливърпул не беше хубаво изживяване, това не изглеждаше като едно щастливо място. Беше пределно очевидно, че това е една от най-бедните части на Англия. След като изиграх първото си гостуване за Юнайтед срещу Евертън, моят втори мач за клуба, си казах, че не така съм си представял нещата. Не бях се заглеждал какво съоражение е "Гудисън". Всичките ми впечатления бяха натрупани от гледане на мачове по телевизията, просто исках да бъда на тези стадиони. Гледах на всичко по романтичен начин. Но когато дойде време да гостуваме на Ливърпул това беше нашият предпоследен мач от сезона. Вече бях натрупал опит и впечатления от това колко може да бъде тежък един сезон във Футболната лига. Дотогава вече имах и по-добря представа от страната. И пътувайки към Ливърпул в онзи ден, гледайки районите аз бях леко шокиран.

Атмосферата беше напрегната

Беше напрегнато, защото тъкмо бяхме гледали как Лийдс побеждава Шефил Юнайтед с 3-2 в един луд мач, с два автогола. Това беше отчасти подарена победа, което означаваше, че ние трябва да победим в Ливърпул, за да останем в битката за титлата. Трябва да призная, че бях по-концентриран към мача когато наближихме "Анфийлд", но излязох за малко от комфортната си зона, виждайки нашия домакин Алберт Морган да стои до портите. Той винаги е бил голям привърженик на Манчестър Юнайтед още от дете, но стоеше до портите и изглеждаше някак уплашен. Беше побелял. Когато приближихме портите с автобуса чухме някои не много приятни песни от феновете на Ливърпул по наш адрес. Погледнах го и си казах, че този човек се бои за живота си, това се е запечатало в мен.

Не можеш да отидеш на "Анфийлд" и да се страхуваш

Мислиш си, че това ще се отрази върху представянето ти. Но всъщност не е така, това е част от твоята работа. Когато си в края на сезона и се бориш за титлата това е част от твоята работа. Част от таланта ти трябва да се изразява в това да си над нещата. Не можеш да си позволиш да отидеш на стадион като "Анфийлд" и да те е страх. Чувството на този стадион, поне за мен беше, че се чувствам малък на един тесен стадион. Има значение как са разположени трибуните. И когато играеш, имаш чувството, че нямаш толкова много пространство. Определено и на други стадиони чувстваш различно присъствие, но не усещаш публиката толкова близо до теб. Нещата не опират до пеене, атмосфера. Когато гостуваш си уязвим от много неща и просто трябва да се концентрираш. Никога шумът не ме е притеснявал,не съм му обръщал внимание. Това просто е част от атмосферата покрай мача и ти трябва да се справиш. Когато се прибижаваш към вратата (на която ще пазиш) трябва да знаеш едно нещо. Никога да не ръкопляскаш. Ако го направиш, ще почнат да е обиждат. Просто трябва да игнорираш тълпата.

Те притежават класа

Датчанинът на два пъти е получавал овации от "Анфийлд" , като има голямо уважение към историческия съперник на Ман.Юнайтед

Всъщност аз изиграх последното си гостуване изобщо точно на "Анфийлд" и като се приближавах към вратата публиката започна да ми ръкопляска и аз си помислих "О, по дяволите". Отвърнах им, а те продължиха, знаейки че това е последният ми мач. Това донякъде беше изненадващо, но от друга страна не, защото те често са били снизходителни към мен по различни поводи.
Имахме мач на "Анфийлд", мисля че загубихме с 1-0, а Ян Молби имаше прощален мач и даваше вечеря същата вечер, като събитието се проведе на "Анфийлд". Седях до Ян на централната маса, като всеки един на масата беше представян и получаваше овации. Когато беше прочетено моето име получих овации на крака. Бях наистина изненадан, но осъзнах, че когато опознаеш хората разбираш наистина какви са те. Определено в Ливърпул притежават добри обноски и въпреки че искам да ги победа всеки път, изпитвам уважение към тях.

Следва продължение. Ще го довърша утре или в петък, както и ще се постарая да пусна един материал, свързан с Брус Гробелаар.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед сезон 2024-2025   |   28.08.2024 17:08

Доколкото знам, Шмайхел е бил предложен на Ливърпул, но Сунес е отказал, защото е имал достатъчно вратари.

Между другото Платини е предложил на Сунес Кантона, но Греъм е отказал заради характера на французина.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед сезон 2024-2025   |   29.08.2024 11:33

За Кантона е ясно, докато за Шмайхел не ми е известно или поне не се сещам да съм чел нещо такова.

Продължавам с мнението на Шмайхел за дербито

Трябваше да дадем голяма заявка в онзи ден

Петер говори за равенството 3-3 между двата отбора на "Анфийлд"

Не съм сигурен точно за хронологията, но ние водехме с 3-0 след около 25 минути игра. Имахме и още положения, за да вкараме четвърти или пети гол, но не се възползвахме. Тогава, точно преди края на полувремето резултатът стана 3-2 (все още в полза на Юнайтед), което изобщо не отразяваше съотношението на силите, резултатът не трябваше да бъде такъв. Можеше да бъде 5-0. Ние играехме толкова добре, а те не, това просто е факт. И така завърши полувремето. Въпреки, че все още водехме, когато си имал преднина от 3-0 и се оттеглиш на почивката при резултат 3-2 имаш чувството, че си отстъпил инициативата. А те от своя страна усещат, че имат инициативата. Те се оттеглят на почивка, могат да се консолидират, да обсъдят какво не се е получило. А бние от своя страна трябва да обсъждаме защо сме спрели да играем. Защо не сме отбелязали още голове ? Така че нашият разбор има негативен отенък, докато техният позитивен. Така че те излязоха за второто полувреме пълни с оптимизъм, докато ние се опитвахме да се върнем към играта, която показвахме в началото. И изобщо не ни се получи, докато на тях да. И в крайна сметка Острието Ръдък се извиси и направи 3-3. За много хора това е един от най-великите мачове във Висшата лига, като те се връщат назад в спомените си със задоволство и смятат, че това е било забавно. А аз смятам, че това беше един много, много лош мач (за нас). И един от мачовете за които още се сещам, как трябваше да направим заявка за нещо голямо онзи ден, а не го сторихме. Имам предвид също, че Ливърпул остави своя отпечатък на "Олд Трафорд" в последните години. Щеше да бъде хубаво и ние да имаме записано подобно постижение в архивите, но не се възползвахме.

Винаги е било напрегнато

Винаги тези мачове са били напрегнати, няма никаква разлика. Мисля че ако се върнем с десет години назад що се отнася до съдбите на двата отбора е имало възходи и падения. И разбира се, определени резултати, които са в полза на Ливърпул. Мисля, че те смятат, че имат превъзходство. Но като фен на Манчестър Юнайтед аз не гледам на този мач като нещо от което да се страхувам, да не искам да играем с тях, няма такова нещо. Все още това е мач в който има много напрежение и често срещите са много равностойни. Чувстваме, че сега сме на правилния път, с правилните хора начело, развиваме се в положителна посока.

Това винаги ще си остане най-големия мач

Никога не съм гледал на Манчестърското дерби като на събитие, което е значимо извън (рамките на) града. По времето когато аз играех Сити не бяха сред големите клубове. Изпаднаха, върнаха се отново, след това пак изпаднаха, стигнаха дори до Лига 1, (трета дивизия) не бяха сред големите клубове по онова време. Ливърпул със сигурност беше сред тях (големите отбори), това беше голям мач. Всеки път щом излезе програмата гледаш първо кога ще играеш с Ливърпул. Това е и винаги ще бъде най-големия мач в Англия.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед сезон 2024-2025   |   29.08.2024 14:33

https://www.goal.com/en/news/liverpool-turned-down-cantona--schmeichel/1okgg50bfi88x1jzfbpwdd2hio

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 186 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Следваща