Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 06:10

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 135 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
● CDLM BLUE POWER - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг) 
Автор Съобщение
(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг)   |   31.03.2013 12:56

tonzos_justice написа:
Кариерата на Надето върви нагоре. Започна своя път в школата на Олимпия и Тонзо, където се научи от старите кучета, тази година усъвършенства мерника си при Милионерите и догодина А група да му мисли ;-)

Аааа , това е нещо друго . Като искаш я похвали , но не чак да я качваш на стъпало , което не е стигнала . При тях има една звезда - Блуфи , другите са на едно добро ниво .

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг)   |   31.03.2013 12:58

tonzos_justice написа:
Гонзо написа:
tonzos_justice написа:

Иначе феноменална Надя, може би най-добрият играч в ПМЛ ;-)

Е търррр де , много боза има да изпие .

Кариерата на Надето върви нагоре. Започна своя път в школата на Олимпия и Тонзо, където се научи от старите кучета, тази година усъвършенства мерника си при Милионерите и догодина А група да му мисли ;-)

Надето има огромен потенциал. Нещо като Барбуков в цска - само с потенциала обаче не ставаше. Трябваше да попадне на опитен и успял мениджър с богати познания, който да шлифова този диамант. Тонзо има още много какво да учи от към организация и разбири - не може всеки да си пуска квото иска, това е подхода на бездарника Олимпията. Тонзо трябва да действа по друг начин и резултатите ше са на лице защото отбора ви има потенциал =)
Абе с две думи - тандема Крал Блуфен - Надя е водещия такъв в съвременната история на ПМЛ! :ludnica:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг)   |   31.03.2013 13:02

Гонзо написа:
tonzos_justice написа:

Аааа , това е нещо друго . Като искаш я похвали , но не чак да я качваш на стъпало , което не е стигнала . При тях има една звезда - Блуфи , другите са на едно добро ниво .

Мисля,че Хайзенберг е нещо като новото дете чудо на ПМЛ. Ще видите след години =)

(The Grizzlies)
Аватар

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг)   |   31.03.2013 13:34

tonzos_justice написа:
ReZo написа:
Дано с вас дойде още някой атрактивен отбор от Б група
честно казано всички са ми симпатични от Б група, но ще стискам палци на Тонзьо :football:

Мерси :) Всичко зависи от турбо звездата Бате Петку, който не е вкарвал от 2 месеца, поради контузия. Но мисля, че след завръщането си от Копенхаген и изпитите количества алкохол, ще бъде вече готов да вкарва на Гонзо и компания :petku:

Аз те предупредих за бате ти Петку, че след първите 7-8 гола ще започне да го дава голяма звезда, все контузен заради курви и пиене, и да мрънка за по-голяма заплата, че тази му стига само за поддръжка на Кю 7-та.

(Arlito)

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг)   |   31.03.2013 13:55

Vendome написа:
Кю 7-та.

Тц тц тц, не знам Краля как ще приеме това, че собствените му играчи не го четат внимателно и се изказват некомпетентно по толкова съществени въпроси :dunno:

(Thug Slugs)
Аватар

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг)   |   31.03.2013 15:07

изравняваме, бутаме им руския.

2:2, не се даваме, макар, че домакините имат още 2 мача и 3 прогнози.

Цитат:
CDLM BLUE POWER: 2 (1)
22:00 | Лион - Сошо 1:0 2:0
16:30 | Волфсбург - Нюрнберг 1:1!1:1!2:1

THUG SLUGS: 2 (1)
===
VALIANT KNIGHTS: 0
ЖФК БАБА ЯГА: 3
16:30 | Волфсбург - Нюрнберг 0:1 1:1 0:2
20:00 | Еспаньол - Реал Сос. 0:2 1:2 1:1
15:00 | Ница - Марсилия 1:1 2:0
===
голова разлика:
THUG SLUGS : 34:33
ЖФК БАБА ЯГА : 29:30

За да не играем бараж, треа да ни вкарат поне 1 или 2 гола, а ягите да вкарат 2 или 1 гол, в зависимост от сценария.

:pukanki:

Последна промяна falkenbach на 31.03.2013 15:07, променена общо 1 път

(Thug Slugs)
Аватар

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг)   |   31.03.2013 16:12

Ми то Ница-Марсилия гола се пече, а в Германия и Испания разчитам повече на странните им женски отигравания, отколкото да им избягат мачовете на овър... Ще съм доста изненадан, ако ягите не вкарат поне още един гол. Най-вероятно съдбата ни ще се решава с последния мач на блутата.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг)   |   31.03.2013 16:57

Ягите няма как да бият с повече с прогнози 0-1 и 0-1 на Волфсбург. Слез изравнителния ви гол мисля,че драмата за баража приключи.
Ние финишираме минимум 2 точки пред Демба и 3 пред Валките така,че целата олелия около подарената ни дузпа миналия мач сега изглежда смешна :innocent:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг)   |   31.03.2013 16:58

ReZo написа:
Ха честито класиране в групата на майсторите ! :first:
Напълно заслужено, трябва да се отбележи...

Очаквам с нетърпение първия официален мач между резачки и блута, че имаме да оправяме баланса малко :-D
Дано с вас дойде още някой атрактивен отбор от Б група
честно казано всички са ми симпатични от Б група, но ще стискам палци на Тонзьо :football:

Мерси! Догодина се очакват кървави дербита между едни от най-големите противници в ПМЛ. Мисля,че на бот-формацията нема да и е никак леко :ludnica:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг)   |   31.03.2013 17:12

Само искам да кажа,че съм малко изненадан от отиграванията ни на немския мач Волфсбург - Нюрнберг. Мач избиран за единица ние го дублираме 1-1? Тва,че противника се е подвел по нашите глупости и го избива 2 пъти не променя факта,че не трябваше да се играе така. Въпреки,че вече класирането ни е ясно го казвам сега за да не бъде фатално в друга ситуация. :stop:

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг)   |   31.03.2013 17:17

Крал Блуфен написа:
Само искам да кажа,че съм малко изненадан от отиграванията ни на немския мач Волфсбург - Нюрнберг. Мач избиран за единица ние го дублираме 1-1? Тва,че противника се е подвел по нашите глупости и го избива 2 пъти не променя факта,че не трябваше да се играе така. Въпреки,че вече класирането ни е ясно го казвам сега за да не бъде фатално в друга ситуация. :stop:

Ще им даваш ли премии за промоцията? ;-)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг)   |   31.03.2013 17:23

tonzos_justice написа:
Крал Блуфен написа:

Ще им даваш ли премии за промоцията? ;-)

Извънредни премии за класиране няма да има защото още преди сезона ние бяхме основен фаворит и напрактика нищо кой знае колко чудно не се е случило, но все пак една разходка до братски КАНКУН нема да навреди =)

:ludnica:

(Thug Slugs)
Аватар

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг)   |   31.03.2013 18:07

след като Нюрнберг вкараха втори гол, вече сме официално на бараж, тъй като дори и да паднем, а ягите вкарат още 1 гол, най-много да имаме равна голова разлика с тях, но предимството в преките двубои е за нас.

за втора поредна година сме с равни точки с тях, но сме пред тях в класирането.

и така, треперете на бараж сме и ще мачкаме :salute:

надявам се да удържим равенството, за да играем срещу найтс още другата седмица :razor:

(The Grizzlies)
Аватар

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг)   |   31.03.2013 18:53

Крал Блуфен написа:

Надя ли ме е дублирала за 1:1?

(The Grizzlies)
Аватар

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг)   |   31.03.2013 18:54

falkenbach написа:
след като Нюрнберг вкараха втори гол, вече сме официално на бараж, тъй като дори и да паднем, а ягите вкарат още 1 гол, най-много да имаме равна голова разлика с тях, но предимството в преките двубои е за нас.

за втора поредна година сме с равни точки с тях, но сме пред тях в класирането.

и така, треперете на бараж сме и ще мачкаме :salute:

надявам се да удържим равенството, за да играем срещу найтс още другата седмица :razor:

Успех, за вас съм на баража.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг)   |   31.03.2013 19:00

Vendome написа:
Крал Блуфен написа:

Надя ли ме е дублирала за 1:1?

Да. В крайна сметка Нюрнберг изравниха за 2-2. В случая се оказвам,че правилно сте го виждали хикс, но като вече имаме 1-1 нищо не пречи да се играе 2-2. Искаше ми се да завършиме с победа както подобава представянето ни през целия сезон.

(The Grizzlies)
Аватар

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг)   |   31.03.2013 19:05

2:2 не се случва често в Германия, но имаме и Лион, усещам гол на Рогача там.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг)   |   31.03.2013 19:07

Vendome написа:
2:2 не се случва често в Германия, но имаме и Лион, усещам гол на Рогача там.

Дано. Рогача твърдеше,че Лион ше допуснат гол, но аз го накарах да подсигури. Кой крив кой прав ше видиме =)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг)   |   31.03.2013 19:19

http://www.youtube.com/watch?v=qT1Uoz6-2b4

MILLONARIOS SERA CAMPEON...MILLONARIOS SERA CAMPEON

ИзображениеИзображениеИзображение

ИзображениеИзображениеИзображение

Millonarios será campeón,
se lo puedo asegurar,
nadie nos puede negar
que ahora vamos a ganar.

Nuestro equipo les ganará
nadie Los puede vencer
ya no podemos perder
éste año si la tendrá.

Millonarios Será Campeón!

Con Segrera, Millán y Gómez
Y con Segovia Llonto y González!

Y ya podremos cantar el gol
con Alejandro Ortíz y Morón.

Y con Ochoa nuestro gran doctor,
ya les haremos un gan favor.

En éste año no hay cardenales,
ni azucareros ni tiburones.

Gooooooooll!

Ni Nacional con sus condiciones,
podrá ganarle a nuestros campeones,

Ya les haremos bailar Ballet,
para que sepan quién es campeón.

Les bailaremos el nuevo ritmo,
al ver la cumbia de los cien goles.

Les ofrecemos la nueva estrella,
para que todos brinden por ella.

Ra, Ra!
Millonarios para todo el mundo!

ИзображениеИзображениеИзображение ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

(Thug Slugs)

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг)   |   31.03.2013 21:08

Хайде, пак Надя виновна. Първо, че мачът бил сигурна единица, сега пък - че не съм дала 2:2. Стига си бил максималист. Вкарваме им с Лион и толкова. :-P

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 135 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща