Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 26.07.2026 10:58

Отговори на тема  [ 311 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  Следваща
Premier League 2024-2025 
Автор Съобщение
(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premier League 2024-2025   |   23.09.2024 10:42

alexbg написа:
Еми педераст е съдията. Нямаше основание за 7 минути продължение.
Тия шибани резани шитняци пак се спасиха. Да, разбира се, че всички тук ще са доволни от това 2:2 (и Пуул, и Манчу, и Спърс феновете). И разбира се, че няма да се съглася, че съдията не беше пристрастен - абсолютно доказано некадърен олигофрен е Майкъл Оливър. Точка.

Само не ми е ясно тоя малкия пишльо холанд какво се пъчи. Добре, че несработилия се още Калафиори направи грешка, че да може да вкара. През останалото време - пълен фигурант...

Между другото - по-рано днес при жените: Арсенал - Ман Сити 2:2 също.

Как пък реши, че всички фенове на конкурентите са доволни от този хикс?

В тази игра все още има нещо повче от сметки и поне аз лично все още стоя над подобни аритметики.

Има фенове всякакви и всеки си има критерии и причини за и против всеки отбор, но съм убеден, че далеч не съм единственият, който желае загуби на Сити, без значение срещу кой отбор играят. Единствено срещу Ливърпул е трудно, но това е отделна тема.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premier League 2024-2025   |   23.09.2024 14:46

Не гледах мача, че по това време бях на стадион Александър Шаламанов в Овча купел, но хванах последните двайсетина минути. Това,което ме шокира, беше статистиката, която показаха малко преди изравнителния гол. Притежание на топката през второто полувреме - 88% на 12%. Удари САМО ПРЕЗ ВТОРОТО ПОЛУВРЕМЕ - 26 на 0! :О Аз такова нещо никога не съм виждал. Хубаво човек по-малко, но ми се струва абсурдно да имаш такава статистика срещу отбор, на който претендираш да си поне равностоен, и с който се бориш за титла.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premier League 2024-2025   |   23.09.2024 19:53

Родри аут до края на сезона заради контузия. Арсеналците могат да са доволни освен ако Пеп не извади някой жокер от ръкава.

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premier League 2024-2025   |   23.09.2024 20:50

Яд ме е за играча - един от най-добрите.
Но това е само малко възмездие за тъпите шитняци.

Спърсе - говориш глупости. Това беше единствения ни полезен ход с оглед ситуацията.
Колко пъти говорим, че статистиката е едно, реалността и крайния резултат - друго. Ама сега нали е срещу Арсенал - баницата е друга. А мислех, че си що годе обективен... Макар че те разбирам де - видно е, че още дълги години пак ще завършвате след нас и това дразни, разбираемо е.

Иначе - толкова сме били зле, че накрая играчи (начело с недоразумението Холанд) и фенове на Шити се радват на равен у дома срещу отбор с 10 играча, а ние сме недоволни и тъжни. Заеби направо - много зле сме играли.

Не че не се знае, ама пак да припомня за Майкъл Оливър. БТВ - същия, който миналия сезон не показа втори жълт картон на Ковачич (срещу нас разбира се), защото "didn't want to ruin the game". Сега този довод срещу Тросар липсваше. Ето защо:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premier League 2024-2025   |   23.09.2024 20:55

Нападаш спърса за обективност, а ти всеки кръг ревеш срещу съдиите.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premier League 2024-2025   |   24.09.2024 00:15

alexbg написа:
Спърсе - говориш глупости. Това беше единствения ни полезен ход с оглед ситуацията.
Колко пъти говорим, че статистиката е едно, реалността и крайния резултат - друго. Ама сега нали е срещу Арсенал - баницата е друга. А мислех, че си що годе обективен... Макар че те разбирам де - видно е, че още дълги години пак ще завършвате след нас и това дразни, разбираемо е.

Иначе - толкова сме били зле, че накрая играчи (начело с недоразумението Холанд) и фенове на Шити се радват на равен у дома срещу отбор с 10 играча, а ние сме недоволни и тъжни. Заеби направо - много зле сме играли.

За кое говоря глупости? Аз казах, че не съм гледал мача, така че не знам за кое не съм обективен. Казвам, че това е абсурдна статистика и си държа на думите. Гледали сме мачове с човек по-малко, гледали сме фаворити срещу много слаби отбори, но 26 на 0 удари за едно полувреме никога не съм виждал.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premier League 2024-2025   |   24.09.2024 09:33

spurs написа:
За кое говоря глупости? Аз казах, че не съм гледал мача, така че не знам за кое не съм обективен. Казвам, че това е абсурдна статистика и си държа на думите. Гледали сме мачове с човек по-малко, гледали сме фаворити срещу много слаби отбори, но 26 на 0 удари за едно полувреме никога не съм виждал.

Сигирно за това, че не отчиташ единия удар на Арсенал през втората част:

Изображение

Едва ли е заради това че ударите на Сити са 28 ;-)

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premier League 2024-2025   |   04.10.2024 14:40

Чаво, понеже ти бях обещал да те държа в течение. Снощи Майки Мур беше титуляр и игра цял мач срещу Ференцварош. Остави много добри впечатления - въпреки че има само 2-3 мача, играе с голяма увереност и много ми хареса. Като стил на игра ми напомни за Фоудън, а на всичкото отгоре е взел и номер 47. Щеше да запише и асистенция, ако Вернер за пореден път не беше пропуснал 100% положение сам срещу вратаря.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premier League 2024-2025   |   04.10.2024 21:13

:thumbs: in Mikey we trust!

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premier League 2024-2025   |   21.10.2024 10:12

Честно казано мислех да си затрая - сигурно вече ви писна от моето мрънкане за съдиите.

Обаче тая сутрин попаднах на ето този туит.
Привърженик на Спърс (иронично с името Henry Wright), който коментира поредния ЧК за Арсенал.

Вчера не гледах Шити срещу Уулвс, ама май и там е имало някакво решение in favour на арабеските.
Май все повече става неодобрението на PMOL и шефа й.

А ако си говорим за Арсенал - Артета има вина за случващото се и това, което тепърва предстои да се случи. Визирам, че нищо добро не ни чака, поне до трансферния прозорец. Ние просто нямаме скамейка. И при 4-5 контузени става трагично.
Освен това имаме и няколко играча, които явно не стават вече за отбора, но няма на кой да ги продадем и по-важното няма с кой да ги заместим. Визирам освен Габриел Жезус и Зинченко и Кивиор, Тросар, Тиърни, Фабио Виера, Нелсън, Локонга, Нуно Тавареш. Може би има някаква надежда поне един от последите 4ма (които са под наем) да успее да повтори това, което стори Салиба (да се утвърди след 2 сезона под наем), макар че честно казано не вярвам...
Йодегор няма алтернатива, Хаверц няма алтернатива. Сака няма алтернатива (патето Стърлинг е ебаси абсурдния трансфер), Мартинели няма алтернатива - продължавам да не харесвам Тросар, който колкото е добър в нападение и отбелязване на голове, толкова е пасивен и в защита и дори вече отговорен за загуби (негово беше ужасното връщане, което доведе до ЧК за Салиба - което е загуба от тъпите Борнемут и вероятно още една от Пуул следващия уикенд). Ебаси: едно отиграване - 6 точки минус...
Мерино дотук не показва нищо особено, но нека има още 2-3 месеца за адаптиране и тогава пак ще си говорим...
И последно - младежите. Има надежда за някои от тях, но пък Артета май не му се рискува да ги пуска по-редовно, камо ли пък да са титуляри. Сака примерно на 18 вече беше титуляр често, докато Нванери (17) и Люис-Скели (18) едва помирисват минутки (заостаналите въобще няма какво да се каже).

Та не знам - освен ако не си върнем късмета от миналата година да сме почти без контузени, просто не виждам как ще се опрем на Шити или Пуул. Само като им видя скамейката в атака и в центъра на последните и просто... нямам думи. За мен те са уж скрития фаворит, дефакто съвсем явен...

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premier League 2024-2025   |   21.10.2024 12:21

За мен Арсенал заслужаваха да загубят,въпреки спорните положения.Просто направиха слаб мач .
Сити също си заслужиха победата.През цялото време мачкаха Вълците.Просто бяха по-добрия отбор на терена.
Ливърпул и Челси направиха интересна среща.
За мен най-хубав беше мачът на Шпорите.Винаги е екшън на техните двубои.Де де можеха и моите издънки така да играят.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premier League 2024-2025   |   23.10.2024 06:02

[quote="alexbg"]

което е загуба от тъпите Борнемут и вероятно още една от Пуул следващия уикенд). Ебаси: едно отиграване - 6 точки минус...

Ти сега някаква застраховка ли си правиш, тоя мач си е троен, а с Челси можехме да си бием и по-спокойно, ако съдиите с Вар-а бяха по-внимателни.

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premier League 2024-2025   |   24.10.2024 13:07

И да се върнем 20 години назад.
Специални поздрави за Майк ПедеРайли - всичкото манчестърци смърдите яко: преди Юнайтед, сега Шити.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premier League 2024-2025   |   26.10.2024 12:18

Ех, Алекс, Алекс. Запален си по Арсенал, ясно е, но е хубаво да сдържаш тона понякога. В същия мач, от който си пуснал клипчето, Тиери Анри ритна в главата Габриел Хайнце при спряла игра с коляно, като аржентинецът дори беше на земята, но "хомосексуалиста" дори не му показа жълт картон.
Но тази ситуация явно не изнася на пусналия манипулативния монтаж.

Да не говорим колко други има. "Волейбола" на Коло Туре, няколко години по-късно, ритника в лицето на Ван Дер Гоу, когато беше хванал топката, но самозабравилите се артилеристи искаха гол.
Клането в полуфинала за купата 1999г. , когато изгониха Рой Кийн, дадоха дузпа в последната минута, която Бергкамп изпусна и въпреки това Юнайтед пак биха.
И лично за мен, не ангажирам никого, когато футболистите на Арсенал се опитаха да бият Ван Нистелрой наказанията трябваше да бъдат много по-тежки, а не да погалват гамените с перце.

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premier League 2024-2025   |   26.10.2024 15:01

Ами... И ти си прав, няма да споря...
Но накрая - кур за Шити и наздраве
:cheers: :cheers: :cheers:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premier League 2024-2025   |   27.10.2024 09:00

Ся Алекс много добре знаеш,че могат да се намерят спорни моменти и в обратна посока.Имаме история двата отбора и беше интересно,защото бяхме равностойни.Няма нужда да се обиждаме.
Иначе влязох в темата да ви препоръчам да гледате Брентфорд-Ипсуич .Драма до последно.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premier League 2024-2025   |   27.10.2024 11:21

Аз като неутрален смятам, че антагонизмът между Юнайтед и Арсенал беше толкова голям, че двата отбора винаги играеха на метър кожа и кило кръв. Грубостите бяха практика и на двете страни, съответно ощетяванията като цяло ги имаше и в двете посоки. Не мисля, че имаше по-онеправдан.

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premier League 2024-2025   |   28.10.2024 09:54

Така се случи, че вчера не можах да гледам мача.
Днес в туитър ми попадат само мнения на фенове на топчиите (логично), та ми е интересно какво мнение за мача имат не-фенове на Арсенал - били те пуулци или неутрални.

П.С. И сега ми прави впечатление, че Анфо не пуска редовните теми за дерби мачовете на Пуул. Нямаш време ли, наборе? Или нещо друго?

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premier League 2024-2025   |   28.10.2024 10:16

alexbg написа:
Така се случи, че вчера не можах да гледам мача.
Днес в туитър ми попадат само мнения на фенове на топчиите (логично), та ми е интересно какво мнение за мача имат не-фенове на Арсенал - били те пуулци или неутрални.

П.С. И сега ми прави впечатление, че Анфо не пуска редовните теми за дерби мачовете на Пуул. Нямаш време ли, наборе? Или нещо друго?

Добър мач се получи. Бяхте леко по-активният отбор и определено изпуснахте победата, но с това не казвам, че равенството е незаслужено. Пуул са страшно ефективни през този сезон.

Иначе по любимата ти тема, вторият ви гол е от засада нокът. Аз лично не останах убеден след повторението, но както и да бяха свирили това положение, все тая. В тая връзка щото коментирахме, колко много време отново се гледа това положение, то прочетох че ВЛ отлага полуавтоматичната система за засадата за 2025, а уж трябваше вече да е въведена. Трябвало им още време за тестватне. :helpless: Дебили.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premier League 2024-2025   |   28.10.2024 10:35

Отделно от засадата, имаше фаул в нападение.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 311 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  Следваща