Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 22:57

Отговори на тема  [ 30 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Ще прогресира ли Ботев Пд под ръководството на Мъри? 
Автор Съобщение
(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ще прогресира ли Ботев Пд под ръководството на Мъри?   |   13.02.2013 14:16

falkenbach написа:
В Пловдив ще пристигнем...

Ти ела на стадион Христо Ботев
Там говедата в клетки стоят...

8-)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ще прогресира ли Ботев Пд под ръководството на Мъри?   |   13.02.2013 16:39

falkenbach написа:
жалко, че тъпаците сложиха мача в събота, а не в неделя и няма да мога да присъствам.
иначе е хубаво, че се надъхвате, но ние сме ЛЕВСКИ СОФИЯ!

В Пловдив ще пристигнем...

Копеле аз като гледам ква руина е тва подобие на стадион и 100 единици хормон да ми даваха пак немаше да стъпа =)

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Real Green)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ще прогресира ли Ботев Пд под ръководството на Мъри?   |   13.02.2013 17:42

Botev Plovdiv - Dukla Praha 2:0

Botev Plovdiv - Slovan Liberec 1:7

Levski Sofia - Dukla Praha 2:2

И ся какво ще се окаже, че Левски се затрудняват с отбор, който ние бихме. Ама според мен тези контроли не значат нищо....всичко ще се види в началото на септември.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ще прогресира ли Ботев Пд под ръководството на Мъри?   |   13.02.2013 19:17

izgrev_lamerz написа:
Botev Plovdiv - Dukla Praha 2:0

Botev Plovdiv - Slovan Liberec 1:7

Levski Sofia - Dukla Praha 2:2

И ся какво ще се окаже, че Левски се затрудняват с отбор, който ние бихме. Ама според мен тези контроли не значат нищо....всичко ще се види в началото на септември.

А бе а дано е септември, че миналата година още август си събрахме такъмите... :rofl:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ще прогресира ли Ботев Пд под ръководството на Мъри?   |   13.02.2013 21:34

НЕ!

Успех на отбора на Пловдив

КЗЛ :petku:

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ще прогресира ли Ботев Пд под ръководството на Мъри?   |   02.04.2013 11:28

Сега след като минаха няколко кръга , нека "папагалчетата" да ни кажат , как виждат отбора с Мъри .
Аз съм гледал само един мач , този с Левски , но първо Левски игра много слабо и второ , Ботев не направиха кой знае какъв мач .

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ще прогресира ли Ботев Пд под ръководството на Мъри?   |   02.04.2013 12:45

Гонзо написа:
Сега след като минаха няколко кръга , нека "папагалчетата" да ни кажат , как виждат отбора с Мъри .
Аз съм гледал само един мач , този с Левски , но първо Левски игра много слабо и второ , Ботев не направиха кой знае какъв мач .

Какво да кажем като резултатите са видими - отбора играе със самочувствие, Вандер е тотално променен, футболист като Педро не е влизал в игра, просто щото има по-добри от него. Сега предстоят 2 поредици - лека и тежка. В леката влизат Тича (д), Берое (г), Пирин (д) и БДЖ (г) в които очакванията за мен са за около 10 точки. Ако тази серия мине ок предстои тежката - Литекс (д), ЦСКА (г), Мангал в която окончателно ще проличи дали Стоилов наистина е на прав път.

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ще прогресира ли Ботев Пд под ръководството на Мъри?   |   02.04.2013 16:00

bai Momchil написа:
Какво да кажем като резултатите са видими - отбора играе със самочувствие, Вандер е тотално променен, футболист като Педро не е влизал в игра, просто щото има по-добри от него. Сега предстоят 2 поредици - лека и тежка. В леката влизат Тича (д), Берое (г), Пирин (д) и БДЖ (г) в които очакванията за мен са за около 10 точки. Ако тази серия мине ок предстои тежката - Литекс (д), ЦСКА (г), Мангал в която окончателно ще проличи дали Стоилов наистина е на прав път.

Резултатите ги виждам . Интересна ми е играта и това дали се е променила към по добро .

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ще прогресира ли Ботев Пд под ръководството на Мъри?   |   02.04.2013 17:55

Първия полусезон нямах възможност да гледам всичките ни мачове, докато от втория не съм пропуснал мач и според мен играта се е подобрила, не мога да кажа че промяната е огромна, но я има и с някои нови попълнения и изхварляне на дупките, които посочих в друга тема мисля че отбора ще е потенциален шампион след една, две години

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ще прогресира ли Ботев Пд под ръководството на Мъри?   |   20.04.2013 19:12

За пореден път ни отменят гол заради несъществуваща засада, явно сме много бързи за бългърските съдии :-D

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 30 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2