Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 02:04

Отговори на тема  [ 10 мнения ] 
Никакъв феърплей 
Автор Съобщение
(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Никакъв феърплей   |   02.04.2013 23:23

И смешен гол на паляка от засада. Поне на реванша ще има интрига.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Никакъв феърплей   |   02.04.2013 23:59

bai Momchil написа:
И смешен гол на паляка от засада. Поне на реванша ще има интрига.

Еее, ти да бе гледал какви ги надроби Клатенбърг... тоя явно е педераст :laugh: обича да го попържат!
А каква интрига да има? Аз не бих заложил лев при коефициент под петуна за ПСЖ. За равен, да не мислиш нещо друго! Просто има разлика в класите, голяма. Само погледни реакцията на играчите на ПСЖ след тегленето на жребието!

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Никакъв феърплей   |   03.04.2013 03:47

Изключително смешно съдийство и на двата мача, особено на британския нещастник, Клатенбърг. Съдиите от този остров не бива да свирят в Европа, това от години е ясно.

Иначе и с него и без него, Байерн смачка Юве и всякаква победа освен с 2 гола разлика щеше да е незаслужена.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Никакъв феърплей   |   03.04.2013 10:11

Какво е станало на другият мач?

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Никакъв феърплей   |   03.04.2013 14:01

Също гол от засада, при това също толкова очевадна. И като цяло изключително слабо съдийство. Аз гледах само второто и там определено си буташе Байерн здраво. Показа картон на Видал защото топката го удари по ръката и сега ще пропусне реванша. Лихщайнер също е наказан заради картон за симулация, дето спокойно можеше да не го дава. Въобще раздаваше безумни картони, а на няколко пъти за груби влизания не даваше и фалове даже.

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Никакъв феърплей   |   03.04.2013 14:27

spurs написа:
Също гол от засада, при това също толкова очевадна. И като цяло изключително слабо съдийство. Аз гледах само второто и там определено си буташе Байерн здраво. Показа картон на Видал защото топката го удари по ръката и сега ще пропусне реванша. Лихщайнер също е наказан заради картон за симулация, дето спокойно можеше да не го дава. Въобще раздаваше безумни картони, а на няколко пъти за груби влизания не даваше и фалове даже.

Хахаха , не се излага бе . Седни , изгледай мача и дай тогава мнение .

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Никакъв феърплей   |   03.04.2013 15:47

Гледах Байерн-Юве и не мисля, че съдията буташе немците... италианците не направиха нищо цял мач, сещам се за няколко разбърквания и 1-2 полуопасни удара отдалече. Ако някой наистина мисли, че съдията е ощетил Ювентус, трябва да е голям антифен на Байерн.
ПСЖ-Барса (естествено) не го гледах - казват, имало засада при 1-я гол на ПСЖ - голям праз (освен ако не сте го играли 2-ка де); по-скоро прасетата ще полетят, отколкото Барса да отпадне от французите. Този полуфинал е решен и без капка интрига.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Никакъв феърплей   |   03.04.2013 23:35

spurs написа:

Несериозно, моля кажи на какво основание смяташ, че има засада при 2ия гол на Байерн> при удара КЪМ вратата на друг играч Манджукич не е в засада, имаше прекрасен стоп-кадър; оттук натам паса бе назад.
Първото имаше 2 дузпи на Киелини за Байерн, отделно по Ст.Т. трябваше да има директен червен картон на същия Киелини.
Реалният резултат бе 5:1 за баварците (минимум).

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Никакъв феърплей   |   03.04.2013 23:53

navy написа:
spurs написа:

Несериозно, моля кажи на какво основание смяташ, че има засада при 2ия гол на Байерн> при удара КЪМ вратата на друг играч Манджукич не е в засада, имаше прекрасен стоп-кадър; оттук натам паса бе назад.
Първото имаше 2 дузпи на Киелини за Байерн, отделно по Ст.Т. трябваше да има директен червен картон на същия Киелини.
Реалният резултат бе 5:1 за баварците (минимум).

Хм, признавам си, че вчера го гледах с едно око мача (и то само второто), ама бях останал с впечатление, че има поне два метра засада на Манджукич. Сега като каза пуснах в спортала да видя и верно има защитник до него, странно какво съм гледал :) Пак не съм сигурен, че няма засада де, като че ли тялото му е по-напред от защитника, ама поне от клипа там не може да се каже със сигурност.

Но си държа на думите, че картона, заради който Видал пропуска реванша е смешен, а в обратната посока примерно не се даде нищо за ей това :

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=d_8RjzCyc84

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Никакъв феърплей   |   04.04.2013 00:10

Не знам кой го е набедил тоя за съдия, явно си имат некви схеми. На мене лично ми е през кура и за двата отбора, но накрая исках Юве да вкара един гол за да остане двубоя отворен. Втория мач е х2 според мене, след показаното, което видях. Байерн не са Тотнъм и не са от типа отбори, които ше клатят топката и като нищо ше ги нагънат и в Торино. Със сигурност съм за Юве за да има някаква драма иначе два от 1/2 финалистите вече са ясни.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 10 мнения ]