| Автор |
Съобщение |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Premier League 2024-2025 | 31.12.2024 08:12
Викаш, че в Лондон няма нет. :)
 |
|
ReZo
(New Mersey Razors)
Регистриран на: 05.06.2012 23:27 Мнения: 2718 Местоположение: planet earth
|

Re: Premier League 2024-2025 | 31.12.2024 12:01
Абе, не съм следил сагата с треньорския избор в Пуул, след като Клоп се почувства изморен, но мернах някъде, че Румен Аферим бил сред вариантите !?!?!Това сериозно ли е ?!  Той ли е отказал или клуба не го е одобрил? Щото, реално, голям уй щяхме да ядем с него. Пръста на съдбата тук ни е спасил от голямо зло. Ето, търкулна се гърнето, та си намери похлупака. Румен Аферим е роден за Манафчестър Юнайтед, един за друг са. Просто ще ги довърши и ще ги накара да съжаляват за ЕТХ. Това никой друг не е в състояние да го направи. 
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Premier League 2024-2025 | 31.12.2024 12:33
Аморим направи отлични неща в Спортинг, пребори два пъти успешно Бенфика и Порто, беше тръгнал да взима и трета титла. Повтарям, Спортинг, а не двата хегемона. Просто в Юнайтед е тотален хаос управлението, който и да ги поеме, надали ще има промяна.
 |
|
Anfield
(Real Green)
|

Re: Premier League 2024-2025 | 31.12.2024 12:48
Съвсем сериозно е. В началото заедно с Шаби бяха основните варианти за наследник на Клоп. Причината да не се стигне до по-сериозни разговори и т.н. е, че твърд в това да играе със схема с трима в защита. Нашите хора са настоявали за треньор, който да запази направеното от Клоп и да се търси сходен профил треньор. Отделно от това се разбра, че Аморим е бил на разговори и с Уест Хям. Това бе потвърдено от няколко източника, но защо не се стигна и там до договор, не ми е ясно. Та на последното ти питане в цитата - не е бил одобрен от нас. Арне тогава не се спрягаше, но си мисля че са текли някакви разговори и това също е причина, защото когато се спомена за Арне и вече бе почти 100% че идва.
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Premier League 2024-2025 | 31.12.2024 12:53
Спрягаха Аморим и за Челси.
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: Premier League 2024-2025 | 31.12.2024 13:51
Много припързани изводи си правите за Аморим. Възможно е да се провали, ама е рано още. Между другото Сираков търси точно профил Аморим. 
Последна промяна bai Momchil на 31.12.2024 13:52, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
albertz
|

Re: Premier League 2024-2025 | 08.01.2025 21:04
Уест Хам очаквано се разделиха с Лопетеги. За мен назначебнието му бе грешка още от самото начало. Не съм чел кой се спряга за негов наследник, но дано "чуковете" направят по-удачен избор.
|
|   |
|
 |
|
SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 13105 Местоположение: Augusta Vindelicorum
|

Re: Premier League 2024-2025 | 08.01.2025 21:07
Като основен кандидат се спряга Греъм Потър.
_________________ GREEN AND GOLD UNTIL THE CLUB IS SOLD!
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Premier League 2024-2025 | 08.01.2025 23:20
Потър може да стегне чуковете.
 |
|
alexbg
(The Thracian Orphics)
|

Re: Premier League 2024-2025 | 18.01.2025 19:50
Не го знам как се казва коментатора на мача Брентфърд - Пуул, но да му изсъхнат топките дано, лекенце нещастно... Дееба и калитарите сте...
П.С. Разбира се, сега очаквам другия капут отново да ни препъне...
_________________ БЪДИ РАЗЛИЧЕН - БЪДИ ГРАМОТЕН...
Последна промяна alexbg на 18.01.2025 20:00, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Anfield
(Real Green)
|

Re: Premier League 2024-2025 | 18.01.2025 22:33
Не знам дали топката или коментатора (предполагам от Диема) е виновен и за 2:2 на Емирейтс, но ще пусна един цитат от Томас Франке. Малко по-навътре е от плюнчовци като нас и казва следното: "Да, за кратко време играхме със Сити, Арсенал и Ливърпул. За мен днешния ни съперник е с едно ниво над другите два отбора. За мен те са завършен тим. Това наистина е най-добрият отбор в Премиър лийг . . . " Има и още неща, които казва, но ги пропускам умишлено.
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Premier League 2024-2025 | 18.01.2025 23:12
Алекс, скоро ще станеш дядо (това като пожелание), а се държиш като пубер.
 |
|
alexbg
(The Thracian Orphics)
|

Re: Premier League 2024-2025 | 18.01.2025 23:18
Кое точно не ти хареса?! Че тъпия коментатор на Диема ми говори как Арсенал щял да има сега възможност да намали на 2 точки. И точно 30 секунди след това ви върза и вкарахте?! Хич ми не е, честно казано... Да, добри сте. Този сезон сте по-добри от нас - ама не защото имате нов треньор, не защото играчите ви са прогресирали. Просто този сезон нямате контузени както ние плюс това, че имате доста по-голяма скамейка от нас. Така че - радвайте се, ще спечелите отново титла. Което по никакъв начин не виждам защо трябва да ми пречи да се изказвам и да давам мнение - който иска да го приема, който не иска - нека и аз да цитирам един познат ни от футболния свят: "да духа супата". Пак ще повторя - хич ми не е...
А за Емирейтс я кажи - топката викаш?! А за ВАР нещо да кажеш?! Или като удари ръката на Конате е в естествено положение, но когато ръката е на Хаверц, прибрана е към тялото - не е естествено положението й, нали?! Въобще не искам и да споря дали въобще удари ръката му или под нея, в коремната област. И понеже днес ще цитираме, ето и аз ще ти пусна още един цитат: "Ollie Watkins on Kai’s handball: “Seeing it back, I think it’s gone in favour for us. If that was against me, I’d be disappointed”"
Давай - не пропускай умишлено. Нямам проблеми всеки в тоя форум да държи да се заяжда с мен - ще потретя: "баш ме брига"!!!
П.С. Предполагам се разбира, че отговарям на Анфо... П.С. 2 Ама да кажа и на Стенли - хич ми не е кой и как се заяжда с мен. Не знам кой точно е пубера - аз моя (все още е тийн - има да чакам до дядо, но мерси за пожеланията - да ти се връща) го виждам постоянно как на всяка цена и за всичко е на контра и спори с мен. Досущ като... а, изненада - като теб...
Последна промяна alexbg на 18.01.2025 23:22, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
goro_levskara
(Underground)
|

Re: Premier League 2024-2025 | 18.01.2025 23:36
Според мен Стенли имаше предвид клетвата. Не съм ти никой да те поучавам, но няма как това, което си написал, да не направи впечатление и на мен, неутралния зрител. Моят отбор се бори да се вдигне на крака и дори и да имам някакви предпочитания за носителя на титлата, то моето мнение не е важно. Не е, обаче хубаво да се кълне така, още повече, че е нещо свързано със здравето на който и да е човек. Аз също често кълна, като даже преди няколко дни в мача с Арсенал, го правих няколко пъти, срещу рефера на мача. Но моята клетва е една единствена, а именно...цял живот чалга да слушаш и азис на уше да ти пее... Но не бих си позволил и на най-големия си враг да пожелая нещо свързано със здравето. Защото това не е никак хубаво, както ще и да го представяш. Приемам, че си силно афектиран (нямам идея защо, не успях да гледам мачовете), но се надявам да разбереш това, което съм ти написал. Животът продължава и е хубаво да му се радваме, докато сме тук. Бъди Здрав, Алекс, това е най-важното... Благодаря!
|
|   |
|
 |
|
alexbg
(The Thracian Orphics)
|

Re: Premier League 2024-2025 | 18.01.2025 23:42
Еее - сорри, ако някой е приел насериозно тази "клетва"... Въобще и не зацепих, че може да се отнася за това точно... Не бих си позволил насериозно да пожелавам кофти здраве на който и да било... Афектиран бях, абсолютно вярно - ама все тая. Важното е, че стана повод за приказки - за кой приятни, за кой не... Абе нали знаете - и да паднем, и да бием все ще се напием... Така че - наздраве... 
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Premier League 2024-2025 | 18.01.2025 23:44
 |  |  |  | alexbg написа: Кое точно не ти хареса?! Че тъпия коментатор на Диема ми говори как Арсенал щял да има сега възможност да намали на 2 точки. И точно 30 секунди след това ви върза и вкарахте?! Хич ми не е, честно казано... Да, добри сте. Този сезон сте по-добри от нас - ама не защото имате нов треньор, не защото играчите ви са прогресирали. Просто този сезон нямате контузени както ние плюс това, че имате доста по-голяма скамейка от нас. Така че - радвайте се, ще спечелите отново титла. Което по никакъв начин не виждам защо трябва да ми пречи да се изказвам и да давам мнение - който иска да го приема, който не иска - нека и аз да цитирам един познат ни от футболния свят: "да духа супата". Пак ще повторя - хич ми не е...
А за Емирейтс я кажи - топката викаш?! А за ВАР нещо да кажеш?! Или като удари ръката на Конате е в естествено положение, но когато ръката е на Хаверц, прибрана е към тялото - не е естествено положението й, нали?! Въобще не искам и да споря дали въобще удари ръката му или под нея, в коремната област. И понеже днес ще цитираме, ето и аз ще ти пусна още един цитат: "Ollie Watkins on Kai’s handball: “Seeing it back, I think it’s gone in favour for us. If that was against me, I’d be disappointed”"
Давай - не пропускай умишлено. Нямам проблеми всеки в тоя форум да държи да се заяжда с мен - ще потретя: "баш ме брига"!!!
П.С. Предполагам се разбира, че отговарям на Анфо... П.С. 2 Ама да кажа и на Стенли - хич ми не е кой и как се заяжда с мен. Не знам кой точно е пубера - аз моя (все още е тийн - има да чакам до дядо, но мерси за пожеланията - да ти се връща) го виждам постоянно как на всяка цена и за всичко е на контра и спори с мен. Досущ като... а, изненада - като теб... |  |  |  |  |
Не ми харесва тонът ти. Не си Блуфи и Тошев преди 20 години. Това захсъдиите го научихме.
 |
|
Anfield
(Real Green)
|

Re: Premier League 2024-2025 | 19.01.2025 00:45
 |  |  |  | alexbg написа: Кое точно не ти хареса?! Че тъпия коментатор на Диема ми говори как Арсенал щял да има сега възможност да намали на 2 точки. И точно 30 секунди след това ви върза и вкарахте?! Хич ми не е, честно казано... Да, добри сте. Този сезон сте по-добри от нас - ама не защото имате нов треньор, не защото играчите ви са прогресирали. Просто този сезон нямате контузени както ние плюс това, че имате доста по-голяма скамейка от нас. Така че - радвайте се, ще спечелите отново титла. Което по никакъв начин не виждам защо трябва да ми пречи да се изказвам и да давам мнение - който иска да го приема, който не иска - нека и аз да цитирам един познат ни от футболния свят: "да духа супата". Пак ще повторя - хич ми не е...
П.С. Предполагам се разбира, че отговарям на Анфо... П.С. 2 Ама да кажа и на Стенли - хич ми не е кой и как се заяжда с мен. Не знам кой точно е пубера - аз моя (все още е тийн - има да чакам до дядо, но мерси за пожеланията - да ти се връща) го виждам постоянно как на всяка цена и за всичко е на контра и спори с мен. Досущ като... а, изненада - като теб... |  |  |  |  |
Чакай бе, човек.. къде отиде... Влезе и почна да нареждаш наред, после като ти отговорих и излезе, че аз те нападам. Разбирам, че си афектиран, ама не мисля, че с нещо съм те засегнал лично, не съм ти приел мнението или съм казал че нямаш право на такова. Чак вече до супи да го докараш ми е малко в повече, честно казано. Аз за моя отбор съм си писал в темата за Ливърпул. Нов, стар тренер - това е положението. Все си мисля че един отбор, който се гради от стар тренер и който остана на една точка от титлата предния сезон, би следвало да е по-добре от един отбор, който не направи нито един трансфер и смени мениджъра си. За контузените - сезонът е дълъг и не значи че утре няма да напълним лазарета с половин отбор. Случвало се е, ама тогава всички се присмиваха на Клоп че "мрънка" за прекалено многото мачове през сезона. За пропускането.. пропуснах частта от цитата, с която не съм съгласен и тя гласи в прав текст " and probably the best team in the world". Това че и там ти се привижда че някой е намесил Арсенал (съдя по написаното от теб) или че ще се заяжда с теб, също го отдавам на афект.
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: Premier League 2024-2025 | 19.01.2025 12:32
Абстрахирайки се от спора за пореден път недуомявам (въпрос към Алекс): За какво си причиняваш Диемата? Да изключително са дразнещи, да особено ако отбора ти губи хора като Врачев го наритват яко с кубинките. Ама пусто му, защо ги гледаш и най-вече за какво им плащаш? Не знам колко им е таксата ама май беше 15 лв на месец ако не се лъжа. 
 |
|
alexbg
(The Thracian Orphics)
|

Re: Premier League 2024-2025 | 19.01.2025 14:15
Не бих си причинил да плащам такива пари на тия смешници. Но в момента имам две телевизии - едната е през устройство (преди бяхме говорили с Дявола по темата), което не помня как точно се казва (ама и няма значение), за което плащам 70 лв. на година. Получавам 270 (май толкова бяха) канала като ги има диемите (дори преди бяха HD и не-HD - сега са само HD и 4K) и максспорт, плюс още някакви спортни (дръбски, унгарски, руски и т.н.) - някъде към 30-тина мисля. Но минус е, че понякога устройството (него платих в началото преди 2 години - 170 лв.) се "претоварва" (предполагам му е малка паметта) и започва да накъсва картината - хардуерен рестарт оправя нещата в рамките на около минута. За тия пари мисля е ок. Все пак сме БГ и сивата икономика е всевластна... А втората телевизия ми е на А1 - ползвам служителски акаунт и дори е по-евтино, нещо от сорта на 4 лв. на месец. Там основно гледам, защото мога да превъртам назад. Там пък минусът е, че нито можеш да пренареждаш, нито са подредени по групи (както е при устройството). И понякога има една разходка между 25 и 120 канал (например)... Та затова си причинявам Диема, Момчи...
|
|   |
|
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: Premier League 2024-2025 | 19.01.2025 15:18
Мани го това устройство. Ей ти тука варианти за IPTV, ползваш си ги с апп на СмартТВ-то: https://www.geeksforgeeks.org/best-iptv-service-provider-subscriptions/Тази дето ползвам има всякакви канали - европейски, американски, арабски, азиатски, абе всичко. Има филми и сериали, включително и с БГ субтитри. Цени от 10 до 15 долара на месец. Да по-скъпо е от Диема и вероятно не е бюджетен вариант за България, ама имаш всичко. Реално няма мач, който не можеш да гледаш. Приемат и плащания в крипто. 
|