Premier League ● Everton - Liverpool ● 12.02.2025 21:30
| Автор |
Съобщение |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Re: Premier League ● Everton - Liverpool ● 12.02.2025 21:30 | 13.02.2025 10:47
 |  |  |  | ReZo написа: Евертън имат два мача финали за ШЛ през сезона, спечелиха първия, честито ! Не съм гледал мача, но предполагам, че са празнували дълго и пищно. Те за друго не играят ! Това е същото като Локо Пловдив срещу Ботев. Един мач само, осмисля целия сезон на по-малкия клуб. Тези ни хейтят повече от феновете на манюр, да го знаете. Предполагам ,че сте били в Ливъпрул, феновете на Пуул и сте наясно как е, там на място.
На 02.04 обаче е втория мач, само че на Анфийлд. Ще ги видим нашите, как ще се държат на реванша. Подозирам, че и този мач е бил подценен, като гледам статистиката. Но пак казвам, не го гледах.
Дано поне него вземем, защото този сезон може и да изгубим титлата , ако продължим да кръводаряваме на отбори от долната половина на таблицата, които играят за здраве - с Йонайтед 2:2 удома, Евертън, Фулъм 2:2 удома...... Но пък и е ясно, че няма как да се спечели всичко. Най-хубавото е, че 14 кръга преди края, имаме само един основен конкурент за титлата, и това е Арсенал. Няма как да имаш по-мечтан "конкурент" за титлата, защото не е шампионски отбор. Чудесен треньор имат, да, но не и отбор към този момент. |  |  |  |  |
Абсолютно, това е анти отбор, който гледа само да преЕбе другия, не да гради себе си! Резо, няма да изпуснем титлата, въпреки анатемите на Алекс. Опитва се да си вкарва магиите, но няма да се получи! 
 |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Re: Premier League ● Everton - Liverpool ● 12.02.2025 21:30 | 13.02.2025 10:51
 |  |  |  | SUBXERO написа: Някои хора гледат футбол от незнамсиколко години (или поне така твърдят), а все още не са наясно с правилата на играта. Добавеното от съдията време след края на редовното време никога не е било фиксирано като продължителност. С оглед на вероятността, през въпросните Х минути да има нови прекъсвания, добавеното време винаги се е разглеждало като "минимум".
Нямам никаква представа къде въпросният г-н Разбирачев гледа мачовете от ВЛ, но аз лично ги гледам по SKY с английски коментар и хората там винаги подчертават този момент, казвайки "a MINIMUM of X minutes of added time".
Извинявам се на останалите четящи и пишещи в темата, но както е казал народът, на малки деца в малки лъжички.
P.S. Адски ме е яд, че не гледах мача! Хем видях темата и писаното от Анфо и Момчи по-рано през деня и въпреки това вечерта тотално изключих и се мъчих с яловата ШЛ конференция, на която по средата на второто полувреме направо си заспах. Мачове като този винаги са били със специален заряд и в тях домакинските отбори обикновено надскачат сами себе си. Очаквам нещо подобно и в последния мач изобщо на този стадион, който принципно се очертава да е срещу Саутхамптън. Още помня последните мачове на Болейн Граунд и Уайт Харт Лейн, където по стечение на обстоятелствата и в двата гостуващ бе Ман Юнайтед. И в двата мача домакините играха "като за последно" (в позитивен смисъл) и естествено ни биха, като смея да заявя, че при други обстоятелства тези мачове си ги вземахме. Особено интересно бе срещу Уест Хам, където дори водехме с 2:1 и определено бяхме по-добрият отбор, но... мача свърши при 3:2 и така...
Надявам се новото начало за Евертън да е начало на по-добра епоха в историята на този велик клуб! |  |  |  |  |
Опаа, иносказателно говорим, на някой май му пари 20-ката, 5 минути е 5 минути, не десет ( айде 8 ). 
 |
|
goro_levskara
(Underground)
|

Re: Premier League ● Everton - Liverpool ● 12.02.2025 21:30 | 13.02.2025 11:13
Това е така, но ходи да го обясниш на момчетата от Underground. Вече 12 ти час стоят в съблекалнята и плачат Ограбиха им многогодишния труд. Толкова години се готвеха да стигнат за първи път на полуфинал в своята кариера, но не би, всичко отиде на Марс Когато целия стадион беше притихнал за последната дузпа на Дюн и когато капитанът им (който не се уплаши да надене ръкавиците, въпреки напредналата си футболна възраст) изби удара в гредата, то всички си помислиха, че полуфиналът вече не е само блян. Но не, топката направи невероятна парабола и влезна в мрежата. Още тогава сълзите бликнаха в очите на момчетата и още не могат да се успокоят. Но догодина пак 
|
|   |
|
 |
|
SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 12957 Местоположение: Augusta Vindelicorum
|

Re: Premier League ● Everton - Liverpool ● 12.02.2025 21:30 | 13.02.2025 11:14
 |  |  |  | TheExorcist написа:  |  |  |  | SUBXERO написа: Някои хора гледат футбол от незнамсиколко години (или поне така твърдят), а все още не са наясно с правилата на играта. Добавеното от съдията време след края на редовното време никога не е било фиксирано като продължителност. С оглед на вероятността, през въпросните Х минути да има нови прекъсвания, добавеното време винаги се е разглеждало като "минимум".
Нямам никаква представа къде въпросният г-н Разбирачев гледа мачовете от ВЛ, но аз лично ги гледам по SKY с английски коментар и хората там винаги подчертават този момент, казвайки "a MINIMUM of X minutes of added time".
Извинявам се на останалите четящи и пишещи в темата, но както е казал народът, на малки деца в малки лъжички.
P.S. Адски ме е яд, че не гледах мача! Хем видях темата и писаното от Анфо и Момчи по-рано през деня и въпреки това вечерта тотално изключих и се мъчих с яловата ШЛ конференция, на която по средата на второто полувреме направо си заспах. Мачове като този винаги са били със специален заряд и в тях домакинските отбори обикновено надскачат сами себе си. Очаквам нещо подобно и в последния мач изобщо на този стадион, който принципно се очертава да е срещу Саутхамптън. Още помня последните мачове на Болейн Граунд и Уайт Харт Лейн, където по стечение на обстоятелствата и в двата гостуващ бе Ман Юнайтед. И в двата мача домакините играха "като за последно" (в позитивен смисъл) и естествено ни биха, като смея да заявя, че при други обстоятелства тези мачове си ги вземахме. Особено интересно бе срещу Уест Хам, където дори водехме с 2:1 и определено бяхме по-добрият отбор, но... мача свърши при 3:2 и така...
Надявам се новото начало за Евертън да е начало на по-добра епоха в историята на този велик клуб! |  |  |  |  |
Опаа, иносказателно говорим, на някой май му пари 20-ката, 5 минути е 5 минути, не десет ( айде 8 ).  |  |  |  |  |
Олеее... ама ти сериозно ли??? Копеле, ти си най-големият тенекиджия тук. Биеш дори Дявола в това отношение. То бива бройкане, ама твоето на нищо не прилича. И недей да отричаш, понеже всеки тук го знае и дори не става въпрос само за английски футбол, а генерално. Едва ли имаш представа, колко ми е през крачола кой какво и колко. Аз си гледам единствено моя отбор и нямам комплекси от успехите на другите. Не съм му станал фен заради титлите (за разлика от тебе) така че не ме брига нито колко титли имали Ливърпул, нито колко КЕШа имали Реал, Милан или който и да е. Заслужили, спечелили, да са живи и здрави! Бахти, докъде ме докара в рамките на няколко часа, да отваряме дума за подобни бейсикс.
_________________ GREEN AND GOLD UNTIL THE CLUB IS SOLD!
|
|   |
|
 |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Re: Premier League ● Everton - Liverpool ● 12.02.2025 21:30 | 13.02.2025 17:53
 |  |  |  | SUBXERO написа:  |  |  |  | TheExorcist написа:  |  |  |  | SUBXERO написа: Някои хора гледат футбол от незнамсиколко години (или поне така твърдят), а все още не са наясно с правилата на играта. Добавеното от съдията време след края на редовното време никога не е било фиксирано като продължителност. С оглед на вероятността, през въпросните Х минути да има нови прекъсвания, добавеното време винаги се е разглеждало като "минимум".
Опаа, иносказателно говорим, на някой май му пари 20-ката, 5 минути е 5 минути, не десет ( айде 8 ).  |  |  |  |  |
Олеее... ама ти сериозно ли??? Копеле, ти си най-големият тенекиджия тук. Биеш дори Дявола в това отношение. То бива бройкане, ама твоето на нищо не прилича. И недей да отричаш, понеже всеки тук го знае и дори не става въпрос само за английски футбол, а генерално. Едва ли имаш представа, колко ми е през крачола кой какво и колко. Аз си гледам единствено моя отбор и нямам комплекси от успехите на другите. Не съм му станал фен заради титлите (за разлика от тебе) така че не ме брига нито колко титли имали Ливърпул, нито колко КЕШа имали Реал, Милан или който и да е. Заслужили, спечелили, да са живи и здрави! Бахти, докъде ме докара в рамките на няколко часа, да отваряме дума за подобни бейсикс. |  |  |  |  |
Фен заради титлите?!?!?!  WTF И ме докарваш до незнам си какво. И на Булс ли болен фен заради титлите... Или трябва да съм от Лейкърс или Селтикс ... П.С. Тенекиджето е едно само и направи супер огромна пи-ар кампания за едно тенеке по кината вече!
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Premier League ● Everton - Liverpool ● 12.02.2025 21:30 | 13.02.2025 18:10
Води се некъв безумен спор. Съдията не е виновен, а Ливърпул е.
 |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Re: Premier League ● Everton - Liverpool ● 12.02.2025 21:30 | 13.02.2025 18:24
Да, спорът е безумен, не знам дали Ливърпул е виновен за изключително дългото продължение, но ще видим колко струваме в следващите мачове!
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Premier League ● Everton - Liverpool ● 12.02.2025 21:30 | 13.02.2025 18:27
Имаше основание за по-дълго продължение.
 |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Re: Premier League ● Everton - Liverpool ● 12.02.2025 21:30 | 13.02.2025 18:38
Предполагам заради спречкванията, но пак до гол, а това накрая сбиването си е като филм на Гай Ричи примерно!
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Premier League ● Everton - Liverpool ● 12.02.2025 21:30 | 13.02.2025 19:15
Пак, че не беше като филм на Тарантино.
 |
|
alexbg
(The Thracian Orphics)
|

Re: Premier League ● Everton - Liverpool ● 12.02.2025 21:30 | 13.02.2025 19:39
_________________ БЪДИ РАЗЛИЧЕН - БЪДИ ГРАМОТЕН...
|
|   |
|
 |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Re: Premier League ● Everton - Liverpool ● 12.02.2025 21:30 | 13.02.2025 20:28
''Хаха'' смешно ... ама, който се смее последен се смее най-добре!!! 
 |
|
alexbg
(The Thracian Orphics)
|

Re: Premier League ● Everton - Liverpool ● 12.02.2025 21:30 | 13.02.2025 20:30
Виж сега - няма смисъл да спорим по този въпрос. Всички сме на мнение, че вие ще сте шампиони този сезон. Така че - тейк изи... И чиърс 
|
|   |
|
 |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Re: Premier League ● Everton - Liverpool ● 12.02.2025 21:30 | 13.02.2025 21:51
Ок, чиърз бро,  но не анатемосвай плийз 
 |
|
ReZo
(New Mersey Razors)
Регистриран на: 05.06.2012 23:27 Мнения: 2711 Местоположение: planet earth
|

Re: Premier League ● Everton - Liverpool ● 12.02.2025 21:30 | 14.02.2025 15:07
Пичове, няма да се изненадам ако и Майкъл Оливър излезе гей, като брата/сестра си по свирка Дейвид Куут, позорно изритан от съдийството заради оня запис, в който кълне по Ливърпул. Тези са глутница , пичове, не са единаци и ако има един в съдийството, най-вероятно има поне още един. Я колега, я шефче. Помним преди време като Батков разкри на целия свят, че един Бритиш хомосекшъл броук дъ гейм, след един мач на Левски. Май по адрес на Майк Райли. Хомосексуализма като състояние на духа навярно се е родил в Англия. Като състояние на гъза , ясно че е навсякъде. Нищо чудно, в този мач Оливър да е отмъщавал за Куут. Щото, нали и Пеп го е ръкостискал вече по подобен начин, ама нашия го гледа с влажен поглед. Друго си е Чеп да те разтърси нали....
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."
|
|   |
|
 |
|
ReZo
(New Mersey Razors)
Регистриран на: 05.06.2012 23:27 Мнения: 2711 Местоположение: planet earth
|

Re: Premier League ● Everton - Liverpool ● 12.02.2025 21:30 | 14.02.2025 15:14
ае, чикибоец такъв. Ти какъв ЕКЗОРСИСТ си, ако от една анатема те е страх, бе ...само да попитам за един преател ?! Алекс да не е някакъв висш духовник можеби ?! Преподобния архимандрит Артилерий Топчийски от Лондон ??? ма си една шматчица и ти :)
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Premier League ● Everton - Liverpool ● 12.02.2025 21:30 | 14.02.2025 15:44
Всъщност Майкъл Оливър е фен на Нюкасъл и още мрази Ливърпул заради онзи победен гол на Стан Колимор. 
 |
|
HumanFactor
(Real Green)
Регистриран на: 18.06.2012 16:22 Мнения: 1189 Местоположение: Fields of Anfield Road
|

Re: Premier League ● Everton - Liverpool ● 12.02.2025 21:30 | 14.02.2025 20:05
|
|   |
|
 |
|
alexbg
(The Thracian Orphics)
|

Re: Premier League ● Everton - Liverpool ● 12.02.2025 21:30 | 14.02.2025 20:35
Това е добро. Особено с тоя английски...
И ми напомня за две клипчета, на които съм попадал в нета. Едното беше интервю с фен на Пуул пред стадиона - абсолютно неразбираем английски, дори за повечето англичани. А другото беше как обясняват, че Манчестър бил град, известен с това, че е близко и удобно до Ливърпул, където се играе футбол...
Последна промяна alexbg на 14.02.2025 20:35, променена общо 1 път
|
|   |
|
|