Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 06:44

Отговори на тема  [ 29 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Блога на Момчил или защо Икер не празнува головете на Реал срещу Сити 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: Блога на Момчил или защо Икер не празнува головете на Реал срещу Сити   |   26.09.2012 23:49

БАТЕ нали се сещаш, че купите, ако спрат и на Меси няма вече да му се иска да си завърши кариерата в Барса. Пуйол може би (въпреки че е казвал, че е фен на Милан и не бих се учудила дойде при нас за един сезон преди да окачи бутонките), ама Меси е не по-малък егоист от Роналдо. Вярността към един отбор се доказва когато въпросния отбор е в криза, докато си на върха и печелиш трофеи е лесно. Обаче само истински мъже като Алекс Дел Пиеро могат да останат с отбора си в Серия Б. И за мен Раул по собствено желание трудно би си тръгнал от Мадрид.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Блога на Момчил или защо Икер не празнува головете на Реал срещу Сити   |   27.09.2012 00:15

С Меси в състава Барса няма как да не се стреми към титли :)
Плюс това Лео Меси стана голям след идването на Гуардиола (впрочем и Шави и дон Андрес също),преди това си беше много талантлив но чуплив футболист и пак имаше желание да играе въпреки че Реал тогава под ръководството на Капело станаха шампиони и то категорично!
Към Меси трябва да се подходи разумно и всичко ще е ок.Мисля че и той е егоист но някак си при него отбора е над всичко.Видя ли му реакцията след гола на Шави с/у Гранада?Ако не си,тогава му виж реакцията след гола на Вия с/у МанЮ на финала в Лондон.
Естествено че иска да е най-добрия и понякога и мен ме дразни с егоистичната си игра но при Меси се усеща че отбора го приема такъв какъвто е а и самия той знае че без отбора е едно нищо.Роналдо например си мисли че може без треньор,отбор,публика и т.н. ...

Та,иска ми се тази генерация да си остане заедно до край.Пуйол надали ще отиде в Милан дори за един полусезон,не виждам и смисъл.Да,каза че е фен на Милан (както и Иниеста),но не ми се вярва да изостави Барса ... тия са потомствени каталунци и Барселонисти.

ПС: Впрочем ако си ходила в Барселона знаеш за какво ти говоря.
В този град всичко се върти околко някакъв патриотизъм и към стремежа да се отделят от Испания.Барса е важна част от идеологията на хората там :) за това не ми се вярва легенда като Пуйол да напусне,поне не ми се иска :)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Блога на Момчил или защо Икер не празнува головете на Реал срещу Сити   |   27.09.2012 00:45

Balleta написа:
Хората искат свободна Каталуния и каталунци в Барса!Това е ...

Да си я постигат тази "свободна Каталуня" час по-скоро. На нормалните испанци не им трябват някакви комплексирани мангали да им висят на врата во веки веков.

Иначе визираният от теб "проект" ще се сгромоляса с пълна сила рано или късно, както обикновено се случа с всяко изкуствено поддържано нещо. Сега сте много големи на приказки и претенции, като имате възможност да се идентифицирате с мошенническите успехи на "ел гранде мангало", но ще е истинска забава да ви търси човек, когато цялата тази измама се изпари в небитието 8-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Блога на Момчил или защо Икер не празнува головете на Реал срещу Сити   |   27.09.2012 02:33

Мейджър написа:
Balleta написа:

Да си я постигат тази "свободна Каталуня" час по-скоро. На нормалните испанци не им трябват някакви комплексирани мангали да им висят на врата во веки веков.

Иначе визираният от теб "проект" ще се сгромоляса с пълна сила рано или късно, както обикновено се случа с всяко изкуствено поддържано нещо. Сега сте много големи на приказки и претенции, като имате възможност да се идентифицирате с мошенническите успехи на "ел гранде мангало", но ще е истинска забава да ви търси човек, когато цялата тази измама се изпари в небитието 8-)

аааа моля, моля, държа да се редактираш, това не съм го казвал азИзображение :-D
Иначе не знам за какъв морал ми говори Кръстника. Ще каже човек, че там е свято братство, а останалите са пълни мизерници.
Каталунците баце са яко комплексарско и себевлюбено племе. Яко подмолни.
само ден след като Роналдо изръси глупостта, че бил нещастен, ония ми излизат с официални изявления - Меси е щастливИзображение алоооо кой ви пита бе??? :-o
След още един ден, като се разбра, че е заради екстеншъна, Росел ни в клин, ни в ръкав заявява, че Барса щели да се постараят да подпишат с Меси до края на кариерата му :moufan: ... смятай за каква показност става на въпрос.
Като ги питаха - добре де, ако има свободна Катуня, Барса къде ще играе - в каталунската лига или в Примера - Роселчо отговаря, еееее ами в Примера. Ахахаа значи независими от "робството" на Испания, НО при парите на Ла Лига ... е няма такова лицемерие.
И за какъв морал иде реч - за пръскачките ??? :innocent:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Блога на Момчил или защо Икер не празнува головете на Реал срещу Сити   |   27.09.2012 18:40

Мейджър написа:
Balleta написа:

Както винаги - знаеш всичко и си информиран 'отлично'.

Не ми се пишат романи,провери защо именно ИСПАНЦИТЕ не искат Каталуния да се отдели :)

За другите ти глупости - от субективен драскач се превърна в хейтър номер 1 :)
Всичко е изкуствено,само ти и норвежкото първенство сте 100% чисти като сълза! :helpless:

Балет - това с пръскачките беше тъпо ама ако тръгна да ти изброявам всички ваши такива глупости няма да ми стигне време .... само ще спомена за 'бомбената заплаха' на Бернабеу при Реал Мадрид 0 - 1 Реал Сосиедад и вторите ставаха шампиони :)
Интервюто с изказването че Меси е щастлив нали ти е ясно че някой го е попитал :) а Барса плануваше така или иначе да подпише нов договор с Меси,баси показността нали?

Вие двамата с Мейджъра имам чувството че или сте на наркотици или Португалския циганин изместил всички икони от стените ви ...

Отговори с цитат
Мнение  Re: Блога на Момчил или защо Икер не празнува головете на Реал срещу Сити   |   09.10.2012 19:38

Цитат:
En los últimos encuentros cada acción del portero madrileño es estudiada al detalle por la crítica. Casillas lo acepta y no piensa que exista una campaña detrás porque esté en la pelea por el 'Balón de Oro' y quieran perjudicarle.

"Es bueno que hablen de uno, quiere decir que estas ahí. Me gustaría no ser tan protagonista pero si hablan de mi con respeto no hay problema. Hay que saber encajar la crítica, somos personas públicas", aseguró en una entrevista concedida a la Cadena COPE.

"Cuando estas en lo más alto en el fútbol mundial y has sido galardonado varias veces como mejor portero del mundo salen discrepancias. A mi me gusta porque así me exigen. Ante el Barcelona dicen que puede hacer más en el gol de falta, pero me quedo con el primero o con el del Ajax. La gente tiene que opinar", asume.

Pero asegura Casillas que antes que nadie opine, él es el primero que se examina. "Soy crítico conmigo mismo. Cuando encajo goles no me gusta, soy bastante autocrítico. Me como la cabeza tras los partidos después de encajar un gol, sé que está dentro del juego pero quizás soy demasiado severo conmigo mismo, en cualquier gol pienso que puedo hacer más aunque sea un gol por la escuadra".

Tras el empate a dos del clásico ante el Barcelona en el Camp Nou, el capitán madridista expresó la sensación de haber dejado escapar una oportunidad. "Estuvimos muy bien. La primera parte merecimos mucho más porque tuvimos tres o cuatro acciones de llegada con mucho peligro, el palo de Karim, otra volea que falla. Ellos en una jugada rápida difícil de asimilar por nuestra parte se encontraron con el gol".

Сега искам пак да чуя от всички ЕКСПЕРТИ в тази тема как Икер не искал да празнува заради смъртта на момченцето ... смешковци.Нали говорехме за пропаганда и каталунски интриги?
Икер си е пич,ясно е ... жалко само че повечето фенове на Реал не са.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Блога на Момчил или защо Икер не празнува головете на Реал срещу Сити   |   10.10.2012 09:41

BATE написа:
Цитат:
En los últimos encuentros cada acción del portero madrileño es estudiada al detalle por la crítica. Casillas lo acepta y no piensa que exista una campaña detrás porque esté en la pelea por el 'Balón de Oro' y quieran perjudicarle.

"Es bueno que hablen de uno, quiere decir que estas ahí. Me gustaría no ser tan protagonista pero si hablan de mi con respeto no hay problema. Hay que saber encajar la crítica, somos personas públicas", aseguró en una entrevista concedida a la Cadena COPE.

"Cuando estas en lo más alto en el fútbol mundial y has sido galardonado varias veces como mejor portero del mundo salen discrepancias. A mi me gusta porque así me exigen. Ante el Barcelona dicen que puede hacer más en el gol de falta, pero me quedo con el primero o con el del Ajax. La gente tiene que opinar", asume.

Pero asegura Casillas que antes que nadie opine, él es el primero que se examina. "Soy crítico conmigo mismo. Cuando encajo goles no me gusta, soy bastante autocrítico. Me como la cabeza tras los partidos después de encajar un gol, sé que está dentro del juego pero quizás soy demasiado severo conmigo mismo, en cualquier gol pienso que puedo hacer más aunque sea un gol por la escuadra".

Tras el empate a dos del clásico ante el Barcelona en el Camp Nou, el capitán madridista expresó la sensación de haber dejado escapar una oportunidad. "Estuvimos muy bien. La primera parte merecimos mucho más porque tuvimos tres o cuatro acciones de llegada con mucho peligro, el palo de Karim, otra volea que falla. Ellos en una jugada rápida difícil de asimilar por nuestra parte se encontraron con el gol".

Сега искам пак да чуя от всички ЕКСПЕРТИ в тази тема как Икер не искал да празнува заради смъртта на момченцето ... смешковци.Нали говорехме за пропаганда и каталунски интриги?
Икер си е пич,ясно е ... жалко само че повечето фенове на Реал не са.

Бате, аз прочетох какво си постнал, и за разлика от други юзъри даже и разбрах какво е казал икер, та да те питам, нали, ако може: Като как в този изваден от теб цитат става дума за непразнуването на голове?!? В текста изобщо не става дума за това, човека говори за други работи, които, освен всичко друго, ние (поне аз със сигурност) знаем добре... Та, пак да питам, аз ли изпускам нещо или ти си пускаш произволно подбран цитат на испански и после подскачаш за нещо, дето го няма в цитата изобщо... ?

Отговори с цитат
Мнение  Re: Блога на Момчил или защо Икер не празнува головете на Реал срещу Сити   |   14.10.2012 18:47

Грешката е моя.Въпроса беше свързан със сдържаното празнуване на головете на Реал ... трябваше да копирам цялото интервю барабар с въпроса.

Общо взето Икер казва че маймунските истории покрай головете (дали има предвид Кристиано и Петциалния не знам) са излишни и че те са публични личности,ама ти тва го разбра вече.Въпроса беше че трябваше да копирам и въпроса :)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Блога на Момчил или защо Икер не празнува головете на Реал срещу Сити   |   15.10.2012 12:18

BATE написа:
Грешката е моя.Въпроса беше свързан със сдържаното празнуване на головете на Реал ... трябваше да копирам цялото интервю барабар с въпроса.

Общо взето Икер казва че маймунските истории покрай головете (дали има предвид Кристиано и Петциалния не знам) са излишни и че те са публични личности,ама ти тва го разбра вече.Въпроса беше че трябваше да копирам и въпроса :)

FYI

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 29 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2