Шампионска лига 2024-2025
| Автор |
Съобщение |
|
alexbg
(The Thracian Orphics)
|

Re: Шампионска лига 2024-2025 | 11.03.2025 23:50
Засега натам отиват нещата. Но вие сте царе на обръщалките, така че още може да дишате спокойно...
_________________ БЪДИ РАЗЛИЧЕН - БЪДИ ГРАМОТЕН...
|
|   |
|
 |
|
alexbg
(The Thracian Orphics)
|

Re: Шампионска лига 2024-2025 | 12.03.2025 00:48
Тоя по МаксСпорт откъде ги вади бисер след бисер... "Еластично нападание" "Пластична атака/нападение" "Салах притежава чувствителност към пространствата" ........... 
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32221 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Шампионска лига 2024-2025 | 12.03.2025 01:53
Дявола си знае работата! Доказвал го е хиляди пъти. ПСЖ обезкостиха червените и трябваше още първото полувреме да си решат мача. Да не говорим за първия мач в Париж, когато помляха Пуул. Ливърпул направи едно много силно второ полувреме, но някак си ПСЖ устояха на зверския натиск, така характерен за този отбор особено на Анфийлд. Много голям мач направи Джиджи Донарума, не само за дузпите. Там той си е цар. Най-добрия вратар в света когато се стигне до дузпи. Средно хваща по 2, смятайте?! Продълженията на мача много голямо предимство за ПСЖ, особено второто продължение все едно Пуул бяха с 9 човека. От общо 8 полувремена (с двете продължения) ПСЖ стояха по-добре на терена в 7 от тях. Пуул беше познатия Пуул само през второто полувреме на реванша. По-футболния отбор е на 1/4 финал. Але, Париж! 
|
|   |
|
 |
|
alexbg
(The Thracian Orphics)
|

Re: Шампионска лига 2024-2025 | 12.03.2025 01:56
Ебахти ПеСеЖе-то - тия много добри бре... Направо се учудвам не как не са били в топ 8, а как не са били в топ 5. Баркола и Хакими (!!!) им бяха най-слабите от стартовите, ама за техен късмет Салах е на другия фланг. А там Нуно Мендеш е покъртителен. А тоя Витиня - не'ам думи...
Още не мога да се начудя - в груповата фаза тия с друг отбор ли са били? Или играят силно само срещу силни отбори? Ако продължат с тази игра, Реал - ПСЖ и после може би ПСЖ - Барса ще са много яки мачове. 'Щото и двата испански отбора са не по-малко добри. За мен Байерн/Интер на полуфинал е почти сигурен финал за Барса. За съжаление Пуул, който за мен е един от 4те най-силни в момента отбори, няма да има шанс за 1/2-финал. Щеше да е яко: Реал - ПСЖ и Пуул - Барса...
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32221 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Шампионска лига 2024-2025 | 12.03.2025 02:03
Нека мине утре мадридското дерби, защото мача си е 50 на 50. Ако Реал мине през Атлетико, полуфинала е ясен: ПСЖ - Реал, Мбапе срещу бившия си клуб. В другия поток продължава да ме притеснява защитата на Барселона, иначе в средата на терена и атаката са феноменални, но да, Барса са фаворити. По принцип Барселона бяха моят избор за победител в турнира, ама сега съм разколебан заради страхотния отбор на ПСЖ. Интер също не са за подценяване, много добра защита и халфова линия имат, а напред Лаутаро винаги може да вкара гол. И не само той. Байерн за мен са прехвалени, нещо като Пуул. Очаквам някой да ги разкрие. Жалко, че формата на Леверкузен падна ама нямаше как, след близо 2 години нон-стоп зверско темпо с не чак такъв голям ресурс.
Последна промяна Diavolo на 12.03.2025 02:04, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Re: Шампионска лига 2024-2025 | 12.03.2025 02:13
Не обичам да падам с дузпи, ние обикновено биеме ако се стигне до там, но това се случва. Честито на ПСЖ, заслужено класиране и дано да вземат ШЛ. Не искам нито Реал, Байерн или Барселона!
П.С. Не мисля, че Донарума е героя, и двете дузпи на Нунес и Джоунс бяха левашки, и дете би могло да ги хване!
Последна промяна TheExorcist на 12.03.2025 02:18, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
borkata
(The Grizzlies)
|

Re: Шампионска лига 2024-2025 | 12.03.2025 07:20
Уникален мач на Анфийлд.Това трябваше да е финал.
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Шампионска лига 2024-2025 | 12.03.2025 08:14
ПСЖ бяха по - футболният отбор в двата мача и логично (макар след дузпи) отидоха на 1/4 финал.
 |
|
ReZo
(New Mersey Razors)
Регистриран на: 05.06.2012 23:27 Мнения: 2711 Местоположение: planet earth
|

Re: Шампионска лига 2024-2025 | 12.03.2025 09:13
дееба, тъкмо се наканих вчера, че ще гледам цял мач открай до край и пак съм заспал на полувремето.....за мое щастие помня само че си мислех ,че няма как да не изравним второто, ама ей го, на...футбол Иначе, ставам си като пич в 5:00, поглеждам си в телефона флашскора ....хм.....0:2. Минават кви ли не мисли....от сорта на "Деееба, как сме ги изпуснали тия беееееее" или "Кой е дал на слепеца Нуниез да бие дузпа бееее, тук трябва да има разследване ! Клопедастер , взимай си го това менте в Лайпциг мама ти демотивирана ! но.....всичко минава за около 5 минути, цялата емоция. Иначе, баткооо, ако бях издаянил до дузпите, нямаше да има сън поне до 03:00 от яд, това го знам . Така чееее, честито на пластмасовия ПСЖ, явно са били по-големи късметлии вчера, едва ли са били по-добри. Няма да гледам нито репортаж, нито дузпи, то е ясно. Ако Атлетико Мадрид успее да острани някак си Реал, най-вероятно ПСЖ-то ще вземе ушатата тази година, с тази игра. Но не ми се вярва. Това си е домашния турнир на мадридчани и дали ще спечелят 15-20 или 30 титли в турнира, това няма значение за другите, защото поне докато има организиран футбол в този му формат, едва ли някой ще ги настигне , или задмине. Не виждам друг отбор в лигата, който може да спре този ПСЖ сега, освен Реал, нека бъдем обективни. Иначе, в следващия кръг стискам палци на Вила, със сигурност, но надали ще направят някакво чудо. По-интересен ще ми е подхода на Емери към мача. Но се отслабиха много с продажбата на дюран дюран при чалмите. Както и да е... важното е , че въпреки загубата, съм в отлично настроение. Аре 
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."
|
|   |
|
 |
|
ReZo
(New Mersey Razors)
|

Re: Шампионска лига 2024-2025 | 12.03.2025 09:22
 |  |  |  | Diavolo написа: Нека мине утре мадридското дерби, защото мача си е 50 на 50. Ако Реал мине през Атлетико, полуфинала е ясен: ПСЖ - Реал, Мбапе срещу бившия си клуб. В другия поток продължава да ме притеснява защитата на Барселона, иначе в средата на терена и атаката са феноменални, но да, Барса са фаворити. По принцип Барселона бяха моят избор за победител в турнира, ама сега съм разколебан заради страхотния отбор на ПСЖ. Интер също не са за подценяване, много добра защита и халфова линия имат, а напред Лаутаро винаги може да вкара гол. И не само той. Байерн за мен са прехвалени, нещо като Пуул. Очаквам някой да ги разкрие. Жалко, че формата на Леверкузен падна ама нямаше как, след близо 2 години нон-стоп зверско темпо с не чак такъв голям ресурс. |  |  |  |  |
ти кажи нещо за предстоящия мач с Комо. Има ли шанс Милан да излезе от комата ? Изобщо, какво се случва с този отбор, сега видях, че са 9-ти в Серия-А. А като се сетя този сезон, само Милан надигра тотално Реал и то в Мадрид, обаче ....догодина кур ШЛ, което ще си е загуба за тирнира, отвсякъде 
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Шампионска лига 2024-2025 | 12.03.2025 12:02
Проблема е в ръководството. Клубът не се управлява добре и то от години, а треньорите си ги менкат на килограм. Консейсао например е пътник, а сезонът е далеч от приключване. Е, как да се работи нормално? Отборът има много добри играчи във всяка една линия, особено атаката е много силна. Проблем е халфовата линия основно, но сякаш в Милан работят слепци и не го виждта този проблем. Сезонът все още не е провален според новите разбирания и тенденции. Но трябва да се елиминира Интер и да се спечели купата на Италия. ШЛ трудно ще видим. 8 точки ни делят от четвъртото място, а пред нас има прекалено много отбори. Говори се, че могат да върнат Алегри, което ще е крачка назад за мен. Скучен треньор. Нищо, че ни направи шампиони.
|
|   |
|
 |
|
ReZo
(New Mersey Razors)
|

Re: Шампионска лига 2024-2025 | 12.03.2025 13:05
Добре де, ами шведския пуяк Златан какъв точно се види в Милан, съветник или директор някакъв ?! Ако той коли и беси и има някаква власт, направо сте обречени докато е при вас.Така си мисля, кофти човек
Да, избора на опитен треньор е ключово решение. Виж Рома само...бяха напълно умрели, но Раниери ги вдигна и то как само.... Или Бохум майна...Тея стартираха с една торба загуби сезона и от сигурен изпадащ, сега може и да се спасят. Ама назначиха в точния момент Дитер Хекинг.
Абе на Милан му трябва само татко Карло. След Реал, спокойно може да се пенсионира удома :)
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Шампионска лига 2024-2025 | 12.03.2025 21:07
Златан е служител на РедБърд ("РедБърд Кепитал Партнерс"), американският инвестиционен фонд, който управлява Милан. Не е никакъв в самия Милан. Отговаря пред собственика на Милан, Гери Кардинален. 'Американският мошеник' Изобщо в Милан ситуацията е много сложна и клубът не се управлява добре. Не може да имаш тази публика и приходи от абонаментни кати и билети, да имаш тази толкова добре работеща школа (най-добрата в Италия от десетилетия) и отбора да ти е на такова дередже години наред.
|
|   |
|
 |
|
alexbg
(The Thracian Orphics)
|

Re: Шампионска лига 2024-2025 | 13.03.2025 01:50
Ебаси - това с дузпата на Хулиан Алварес беше пълен ташак - язък, че по този тъп начин приключиха дузпите...
Иначе - като ги гледах тия два отбора, все тая кой ще ни бие...
|
|   |
|
 |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Re: Шампионска лига 2024-2025 | 13.03.2025 02:03
Атлетико е нещастен отбор, кофти карма, а Реал има магьостници и контактьори, които ги протектират! След Чоло дюшекчиите няма да ги има на картата много време. Жалко, не им връзва срещу богопомазаните в този турнир, срещу други ДА, не и срещу тези!
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Шампионска лига 2024-2025 | 13.03.2025 02:53
Добре де какъв беше този рикошет при дузпата на Алварес? Аз на повторенията не го видях. Сигурно е било някакво лизване. Изобщо не се вижда. А нали имаше правило, че когато не се вижда ясно, остава решението на терен, а именно гол, защото Марчиняк не го е видял 100% А от ВАР го отмениха. Ей това нещо е кармата и съдбата. Не знам защо Атлетико е толкова нещастен отбор. Спокойно можеха да имат поне 2 шампионски лиги, а и сега имаха открит поток за финал (с условието ПСЖ разбира се), но това е положението. Жестоко е да си фен на Атлетико в такъв момент. А феновете на Атлетико за пореден път доказаха, че са номер 1 в Испания и сред най-добрите изобщо в Европа. Жалко, много много жалко за тази уникална публика и за великия Чоло.
Много ми се иска гнусния мангал Винисиус да направи някоя чутовна глупост (близко е до това) и да изгори за много дълго време. Или от Реал да го изгонят. Няма такъв мръсен провокатор. Един от най-противните футболисти в света.
За двубоя. За мен абсолютно 50 на 50. И в двата мача. Но това беше ясно още с жребия. Атлетико е много труден отбор за Реал. Цялостно погледнато Атлетико играеше по-изчистения и правилен футбол и в двата мача. И някак си те контролираха това което искаха да се случва. Най-голямата грешка за мен за Атлетико и Чоло беше, че не използваха психологическия момент да натиснат за втори гол след лудото начало. И в хода на целия мач атаките на Атлетико бяха по-опасните и лъхаше на повече футбол.
Но това е положението.
Яд ме е за Лил. Много ме кефят и за мен това е втория най-силен фрнески отбор след ПСЖ разбира се. Следя ги редовно в Лига 1. Прекрасен отбор, който играе много красив футбол, но някак си и те като Леверкузен излязоха от форма точно когато не трябваше. Но това е положението с 'по-малките' отбори. Въпреки всичко бях сигурен, че ще играят 1/4 финал, но Борусия направиха един от най-добрите си мачове този сезон. А все пак Борусия си е Борусия и да не забравяме, че са актуалния финалист в шампионската лига. Те са ми от край време любим отбор, така че няма драми, но ми се искаше Лил да продължат. Както и да е.
Последна промяна Diavolo на 13.03.2025 02:54, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Шампионска лига 2024-2025 | 13.03.2025 02:59
6 от 8 са на 1/8 финалите. Избягаха ми аспирините и песовете. 1/4 финалиПари Сен Жермен - Астън Вила Арсенал - Реал МадридБарселона - Борусия Дортмунд Байерн Мюнхен - ИнтерНа хартия атрактивни 1/4 финали, но за мен истинска, реална интрига има само на Байерн и Интер, едно класическо дерби. Време е Байерн да бъдат разкрити и нерадзурите ще демонстрират класата на италианския футбол. 
|
|   |
|
 |
|
SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 12992 Местоположение: Augusta Vindelicorum
|

Re: Шампионска лига 2024-2025 | 13.03.2025 08:30
Само не разбрах в какво остава да разкрият Байерн. В това, че са неубедителни ли? Ми че това е така трети сезон вече, дори и в Бундеслигата. Понякога говориш наизуст, а те нещата всъщност са очевидни и доста елементарни. Баварците имат сериозни проблеми в състава, като само част от тях са в чисто игрови аспект, но и те са достатъчни да ги хвърлят зад борд.
От друга страна, поне аз лично не съм убеден от нивото, което Интер показва като игра, макар че, признавам, не съм ги гледал чак толкова много през сезона. И все пак, срещу Наполи миналата седмица не ме убедиха, че могат да играят на макс цял мач, дори когато се налага, а снощи пък дузпата за втория гол само измисленият съдия я видя, а иначе съвсем не се знаеше, накъде щеше да отиде мачът.
_________________ GREEN AND GOLD UNTIL THE CLUB IS SOLD!
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Шампионска лига 2024-2025 | 13.03.2025 09:30
Интер въобще не са убедителни в дербитата този сезон. Байерн може и да не са нищо особено, но според мен ще отидат на полуфинал. В другите мачове, не очаквам интрига при Реал М и Барселона, но Астън Вила ще се опъне на ПСЖ. Франсетата са фаворити, да речем, че шавсовете са 60:40 за тях, но в атака Вила са качествени, а Емери има опита и знанията за ЕКТ.
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: Шампионска лига 2024-2025 | 13.03.2025 09:50
В тоя лесен поток Байерн са на финала. Още повече, че финала е у тях. В другият поток е мазало. Аз залагам на ПСЖ там.
|