Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 26.08.2026 04:03

Отговори на тема  [ 301 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 16  Следваща
Шампионска лига 2024-2025 
Автор Съобщение
(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига 2024-2025   |   13.03.2025 11:05

Гледах сега и аз разни забавени повторения на дузпата. Май наистина и другият крак докосва топката при подхлъзването, но със сигурност не е първо да я е ритнал с единия и после тя да е докоснала другия. По-скоро е едновременно и с двата. И тук възниква въпросът, имаш ли право да биеш дузпа с два крака едновременно - може ли например да скочиш трупешката и да я ритнеш с двата крака напред? Според мен би трябвало да можеш, сякаш. При това положение изобщо не съм сигурен, че беше правилно отменен голът...

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига 2024-2025   |   13.03.2025 12:37

SUBXERO написа:
Само не разбрах в какво остава да разкрият Байерн. В това, че са неубедителни ли? Ми че това е така трети сезон вече, дори и в Бундеслигата. Понякога говориш наизуст, а те нещата всъщност са очевидни и доста елементарни. Баварците имат сериозни проблеми в състава, като само част от тях са в чисто игрови аспект, но и те са достатъчни да ги хвърлят зад борд.

От друга страна, поне аз лично не съм убеден от нивото, което Интер показва като игра, макар че, признавам, не съм ги гледал чак толкова много през сезона. И все пак, срещу Наполи миналата седмица не ме убедиха, че могат да играят на макс цял мач, дори когато се налага, а снощи пък дузпата за втория гол само измисленият съдия я видя, а иначе съвсем не се знаеше, накъде щеше да отиде мачът.

Никога не говоря наизуст. Едва ли има някой, който да гледа толкова много футбол като мен освен Чаво. Ти сам пишеш как почти не си гледал Интер, но идваш да ме репликираш с точно тези очевидно неправилно подбрани думи. Е, аз съм гледал 90% от мачовете и на Интер и на Байерн този сезон, както и на всички останали четвъртфиналисти.
Този Байерн е на път да стане шампион с един от най-убедителните си сезони в историята, но чисто игрово няма нищо общо с миналите им състави и начин на игра.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига 2024-2025   |   13.03.2025 12:38

Топ 8 в Европа.

Испания - 2 отбора
Германия - 2 отбора
Англия - 2 отбора
Франция - 1 отбор
Италия - 1 отбор

Да си дойдем на думата. Топ 5 първенствата в света. :dunno:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига 2024-2025   |   13.03.2025 13:12

Diavolo написа:
SUBXERO написа:
Само не разбрах в какво остава да разкрият Байерн. В това, че са неубедителни ли? Ми че това е така трети сезон вече, дори и в Бундеслигата. Понякога говориш наизуст, а те нещата всъщност са очевидни и доста елементарни. Баварците имат сериозни проблеми в състава, като само част от тях са в чисто игрови аспект, но и те са достатъчни да ги хвърлят зад борд.

От друга страна, поне аз лично не съм убеден от нивото, което Интер показва като игра, макар че, признавам, не съм ги гледал чак толкова много през сезона. И все пак, срещу Наполи миналата седмица не ме убедиха, че могат да играят на макс цял мач, дори когато се налага, а снощи пък дузпата за втория гол само измисленият съдия я видя, а иначе съвсем не се знаеше, накъде щеше да отиде мачът.

Никога не говоря наизуст. Едва ли има някой, който да гледа толкова много футбол като мен освен Чаво. Ти сам пишеш как почти не си гледал Интер, но идваш да ме репликираш с точно тези очевидно неправилно подбрани думи. Е, аз съм гледал 90% от мачовете и на Интер и на Байерн този сезон, както и на всички останали четвъртфиналисти.
Този Байерн е на път да стане шампион с един от най-убедителните си сезони в историята, но чисто игрово няма нищо общо с миналите им състави и начин на игра.

Репликирах те относно Байерн, а не Интер. Твърдението ти, което болднах в червено по-горе, е абсурдно и нямащо нищо общо с реалността, пък ти си ги гледай всеки ден, че и насън ако искаш.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига 2024-2025   |   13.03.2025 16:51

spurs написа:
Гледах сега и аз разни забавени повторения на дузпата. Май наистина и другият крак докосва топката при подхлъзването, но със сигурност не е първо да я е ритнал с единия и после тя да е докоснала другия. По-скоро е едновременно и с двата. И тук възниква въпросът, имаш ли право да биеш дузпа с два крака едновременно - може ли например да скочиш трупешката и да я ритнеш с двата крака напред? Според мен би трябвало да можеш, сякаш. При това положение изобщо не съм сигурен, че беше правилно отменен голът...

Предполагам вече си чел и си разбрал, че голът е отменен правилно. За мен по-интересното е, че досега е имало два такива случя и във Висшата лига.

https://www.bbc.com/sport/football/articles/cgm14y04g04o

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига 2024-2025   |   13.03.2025 22:00

Diavolo написа:
6 от 8 са на 1/8 финалите. Избягаха ми аспирините и песовете.

1/4 финали

Пари Сен Жермен - Астън Вила
Арсенал - Реал Мадрид
Барселона - Борусия Дортмунд
Байерн Мюнхен - Интер

На хартия атрактивни 1/4 финали, но за мен истинска, реална интрига има само на Байерн и Интер, едно класическо дерби. Време е Байерн да бъдат разкрити и нерадзурите ще демонстрират класата на италианския футбол. :devil:

Не съм сигурен, че Арсенал лесно ще се дадат на Реал, на кантар ми се вижда. С другите се припокриваме. Оттука съм за Вила, ама малко шансове!

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига 2024-2025   |   13.03.2025 22:10

Кой ще вкара гол за Арсенал? Тиери Анри вече не играе.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига 2024-2025   |   13.03.2025 22:16

albertz написа:
Предполагам вече си чел и си разбрал, че голът е отменен правилно. За мен по-интересното е, че досега е имало два такива случя и във Висшата лига.

https://www.bbc.com/sport/football/articles/cgm14y04g04o

Ами не, въобще не съм убеден, че е правилно. Ако погледнеш двата случая в Англия, за които говориш, и при двата топката тръгва в едната посока, удря се в другия крак, и сменя посоката. Тук няма такова нещо, евентуално се е докоснала до другия крак, но това става в момента на удара и не си сменя посоката.

Последна промяна spurs на 13.03.2025 22:18, променена общо 1 път

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига 2024-2025   |   13.03.2025 23:06

Vendome написа:

Е как кой бе - великия Стърлинг... :outofspace: :outofspace: :dunno: :dunno:

Вярно, че имаме контузени, вярно, че си бяхме осигурили 1/4-финала вече, ама да пуснеш състав със 6 защитника, 3ма дефанзивни полузащитника и 1 крило........
Па да беше пуснал поне единия от двамата тийнейджъри нападатели, 'дето само търкат скамейката...

Иначе сериозно - ако някой вкара, това ще е Сака, стига да си върне формата (което силно се съмнявам да се случи)...
Отсега виждам как ще играем за 0:0 и Мбапе ще ни разкрие в един момент... Нищо чудно да е систуация 1-към-1 с вчерашната, само че защитника ще е Габриел...

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига 2024-2025   |   13.03.2025 23:44

Vendome написа:

Шампионската лига е друго, тия ще скочат на кръв, а и са ги отстранявали, в шампионския сезон на Рийкард. ПЪРВИЯТ английски отбор побеждавал Реал в Мадрид. Отделно Артета е БАСК, така, че ще е кървав мач мисля!

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига 2024-2025   |   13.03.2025 23:50

alexbg написа:
Vendome написа:

Е как кой бе - великия Стърлинг... :outofspace: :outofspace: :dunno: :dunno:

Вярно, че имаме контузени, вярно, че си бяхме осигурили 1/4-финала вече, ама да пуснеш състав със 6 защитника, 3ма дефанзивни полузащитника и 1 крило........
Па да беше пуснал поне единия от двамата тийнейджъри нападатели, 'дето само търкат скамейката...

Иначе сериозно - ако някой вкара, това ще е Сака, стига да си върне формата (което силно се съмнявам да се случи)...
Отсега виждам как ще играем за 0:0 и Мбапе ще ни разкрие в един момент... Нищо чудно да е систуация 1-към-1 с вчерашната, само че защитника ще е Габриел...

Защо за 0-0, като го няма правилото за гол на чужд терен, може спокойно да играете, мача е отворен, нервите са важни, а тия с белите екипи ги имат в изобилие, фаворити са все пак!

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига 2024-2025   |   14.03.2025 00:00

Шваба не те разбрах отново.
Моля, да си по-конкретен.
С какво точно не си съгласен?

Томич,
Как ги виждаш меките китки от Арсенал с техния футбол с къси пасчета и без нападател да се противипоставят на Реал? Ти сериозно ли? Реал ще ги развинтят

Последна промяна Diavolo на 14.03.2025 00:00, променена общо 1 път

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига 2024-2025   |   14.03.2025 00:51

Diavolo написа:

Томич,
Как ги виждаш меките китки от Арсенал с техния футбол с къси пасчета и без нападател да се противипоставят на Реал? Ти сериозно ли? Реал ще ги развинтят

Принципно на теория ДА! Но нали знаеш, че в конкретни скучаи логиката не винаги надделява!!! Ако имах повечко пари, щях да сложа изненада за Арсенал, а и е крайно време някой да го начука на Реал, но да не е Байерн, Интер или Барселона!

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига 2024-2025   |   14.03.2025 01:03

Междрудругото Дяволе, вашия предател изигра един от най-големите си мачове, жалко, в Милан щеше да е легенда!

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига 2024-2025   |   14.03.2025 01:16

[quote="Diavolo"]
Много ми се иска гнусния мангал Винисиус да направи някоя чутовна глупост (близко е до това) и да изгори за много дълго време. Или от Реал да го изгонят.
Няма такъв мръсен провокатор. Един от най-противните футболисти в света.

Абсолютно неприятен футболист, така е! :give5:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига 2024-2025   |   14.03.2025 01:36

Diavolo написа:

Не съм съгласен с теорията ти за "разкриването" на Байерн. Байерн са доста неубедителни този сезон и това е очевидно. Не е като да са били покрити от някакъв зверски късмет, че да бъдат разкривани. Откровено издрапаха до елиминациите и тези два мача с тотално смазания и извън форма Леверкузен им бяха най-силните до момента. Ако Интер ги отстрани, няма да е никаква сензация.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига 2024-2025   |   14.03.2025 02:04

Окей, съгласен съм с теб.
Значи сме на едно мнение за играта и нивото на Байерн.
Иначе никъде не съм казал, че ако Интер отстрани Байерн ще е сензация. На хартия си е 50 на 50, но аз лично съм сигурен, че нераздурите ще ги изработят.
Иначе аз така си пиша просто. На по-кръчмарски език. Не сме някакви професори тук като естетите в Диема дето чертаят разни линийки и правят дълбоки анализи (в повечето случаи говорят глупости).
Пуул например играят силно, не като Байерн, но при първото по-сериозно препятствие се препънаха. А иначе в шампионата газят като Байерн, но пак подчертавам, играят по-добре. Под разкриване, първи топ отбор и си аут. А и иначе и двата клуба е ясно какво искат - ушатата.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига 2024-2025   |   08.04.2025 23:59

Такива ПСУ-та отдавна не бях гледал. А вторият беше топ :moufan: :moufan: :moufan:

Алекс, аре избухвай. :cheers:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига 2024-2025   |   09.04.2025 00:14

Честито на Алекс.

Аз съм меко казано шокиран.
Феноменален мач на Арсенал. Може би най-добрия в цялата им история. Не знам, Алекс да каже.

Деклан Райс направи ПСУ-та като по учебник. Такива голове се виждта веднъж на година.

Байерн без Мусиала не е същия отбор, но има го и това във футбола. Част от нея е.
Интер излъгаха Байерн по техния си начин. Изключително ефикасен и много сработен отбор. Скрития фаворит за титлата.
Чисто тактически Симоне Индзаги сготви Компани.

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига 2024-2025   |   09.04.2025 01:31

Не знам какво да кажа - още съм в шок...
Надявах се някак да бием (или поне да не загубим), молех се Кивиор да не прави шокиращи грешки (той започна още в 38та секунда), реших, че при 1:0 ще пазим резултата...
Но никога не ми е идвало на акъла, че можем да бием 3:0 Реал...

Определено ни върза, също така - с оглед на състава ни не очаквах нещо повече от "достойно представяне" в "домашния" турнир на Реал.
Те го и казаха по МаксСпорт - от 86та насам Реал не е падал с такава разлика в ШЛ. Райс пък никога досега (в над 300 мача) не е вкарвал от фаул - днес да поредни вкара!!! И какви само изпълнения... С един приятел точно коментирах, че няма какво да си проси фаул Сака толкова далеч от вратата - че ще трябва някой хем да я бие точно, хем силно. И не виждам кой ще го направи. И в следващия момент Райс избухна (неслучайно дадоха Роберто Карлос на трибуните след първия гол). И отново - говоря на моя гост, че тоя път няма как, още по-далече е, по-централно е, от другата страна. И тоя Деклан направо ме остави в ступор - ЕБАСИ гола беше втория...

Отделно - Микел Мерино!!! С един гол срещу Пуул есента и втори на 1 януари срещу Брентфорд. И после - дефанзифен защитник зорлем станал нападател преди по-малко от два месеца. В първия си мач като такъв - 2 гола за 2:0 срещу Лестър. И за 50 дни и 10 мача за Арсенал - 6 гола!!!

Дано не сме изхабили много късмет в този мач и Фъртуна да реши да ни връща още на реванша... Макар че - колко пъти Куртоа и защитниците (включително и нашия Салиба) спасиха Реал от голове... Абе - надиграхме си ги. Явно ние в момента сме отбора с по-малко приблеми от двата...

Имам обаче едно лошо предчувствие - да не се повтори сезон 05-06. Тогава отстранихме Реал (още на 1/8 финал), за да загубим на финала от Барса след нелепата грешка на Леман и ЧК. А преди това бяхме с 4 поредни мача в групите без допуснат гол и после в още 6 мача в елиминациите без да ни вкарат - срещу Реал, Ювентус и Виляреал. Десет поредни мача без допуснат гол и вървяхме към 11тия, но 15 минути не ни стигнаха...
Макар че още е много рано - сега е важно другата сряда да не допуснем гол първите 15 минути. В противен случай Реал са способни да ни изравнят още на полувремето...

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 301 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 16  Следваща