| Автор |
Съобщение |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Premier League 2024-2025 | 09.03.2025 21:32
Евала на Юнайтед този път. Играха за победа и за мен повече трябва да съжаляват.
 |
|
alexbg
(The Thracian Orphics)
|

Re: Premier League 2024-2025 | 09.03.2025 22:52
_________________ БЪДИ РАЗЛИЧЕН - БЪДИ ГРАМОТЕН...
|
|   |
|
 |
|
albertz
|

Re: Premier League 2024-2025 | 10.03.2025 00:08
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Premier League 2024-2025 | 10.03.2025 00:10
Обиждайте, на 40+ години станали, но обиждат в интернет форум. Жалка история.
 |
|
albertz
|

Re: Premier League 2024-2025 | 10.03.2025 01:04
Така, неприятно ми е, че трябва да занимавам страничните наблюдатели, хората които четат тук, с някакви лични драми, но държа да внеса някои уточнения. Предварително се извинявам на останалите потребители.
Мисля, че когато пуснеш едно мнение под друго, би трябвало да е ясно към кого е насочено то. Използвах емотикони, защото нямах възможност да пиша на момента. Та емотиконите ми бяха насочени към Алекс. Не ми харесва това, че всеки път когато Арсенал претърпи неуспех, то трябва непременно това да бъде изкарано на някой. С Алекс сме се виждали само веднъж, при това доста за кратко, няма как да си изградя мнение от една такава среща, но и не съм имал лоши чувства. Но тук във форума не ми харесва това, което посочих. Колкото и пристрастен да е човек, би трябвало да му е ясно, че с тази трансферна поитика тимът трудно ще стане шампион. Не можеш да играеш с 6-7 халфа, футбола не е само средна линия.
Колкото до мнението на Станислав, мисля че наистина беше малко излишно, при положение, че Ливърпул имат такава преднина да се врпяга излишно за този мач (никак не харесвам думата "филмира"). Дори Арсенал да бяха били това нищо не променяше кой знае колко много. Още повече има директен мач на "Анфийлд". За предното мнение, на което си позволих да отговоря, беше защото той поне 4-5 пъти е писал това за онзи мач между Юнайтед и Сити. И ако човек гледа обективно, то трябва да е наясно, че един тим трябва най-вече да свърши своята работа, не да разчита друг да му я свърши. В онзи сезон Ливърпул не успяха да победят директния си съперник, въпреки че бяха близко като класа до него, но да искаш някой друг да го направи, след като ти не си могъл, за мен идва малко в повече. А и Юнайтед бяха в много лоше форма в края на онзи сезон, след въпросната загуба не спечелиха мач до края, преди това бяха загубили от Евертън като гост с 4-0. Да, клуб от такъв ранг би трябвало да може да се вдигне, но тогава просто не успяха. Макар и мача да беше отдавна, помня че беше 0-0 на полувремето, но второто Сити наложиха волята си, не съм останал с впечатление да има нещо нередно. Но явно нито ще променя мнението на някого, нито пък мен някой може да ме убеди в противното.
Ако трябва да има някой засегнат, то това по-скоро трябва да съм аз. И заради репликата, че само търся повод да оплюя Тен Хаг преди време, откровеното заяждане след едно мое мнение, касаещо баража на ЦСКА, когато загубиха от 1948 или пък ултраската радост след финала за купата на България 2022. И в трите случая аз не приех по дребнав начин нещата, въпреки че за репликите за баража се подразних.
Винаги съм подхождал с уважение към хората с които се познавам, виждал съм се на живо повече от веднъж, пък и с повечето с които съм си писал още от дира. Никой не е длъжен да ме харесва, аз понякога съм избухлив, но не търся излишна конфронтация. Но ако някой не е оценил моето отношение, то аз нищо не мога да направя. На достатъчно години съм, видял съм много неща, хора се сближават и се отдалечават, аз ще си остана с положително отношение към хората с които съм се срещал, пък ако те не са това си е тяхно право.
Още веднъж се извинявам на останалите, просто не го четете това.
|
|   |
|
 |
|
ReZo
(New Mersey Razors)
Регистриран на: 05.06.2012 23:27 Мнения: 2711 Местоположение: planet earth
|

Re: Premier League 2024-2025 | 10.03.2025 11:00
Пичове, не спорете за глупости. Не косете нерви за това, което всички вече знаем, а именно че Румен Аферим и Мигел Артрита са лунатици и непоправими дейдриймъри ! Единия искал да става шампион скоро, а другия - още сега. Мииии не, сори пичове, ама няма да станете скоро шампиони. По-скоро Шити ще рециклират отбора си и с няколко добри попълнения, пак ще се закачат за върха и пак ще има игра котка с мишка с Ливърпул. Единствените две неизвестни за мен в ПШ към този момент за мен са следните: 1. Кой ще открадне треньора на Борнемут за следващия сезон ? 2. Кой ще привлече Милош Керкез пак от там? Този е извънземен ляв бек ! Само вижте какво направи за първия гол на отбора си срещу Тотингам !!! 
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."
|
|   |
|
 |
|
alexbg
(The Thracian Orphics)
|

Re: Premier League 2024-2025 | 10.03.2025 13:07
На кое точно се обиди бре, Стенли?! Ма не знаех, че си толкова докачлив... Или викаш, когато ти говориш глупости може, ама ако друг го прави се обиждаш... Ами 'айде вземи се стегни малко и спри с безумното си заяждане, с неистовото желание на всяка цена нещо да кажеш, дори да е тотален shit. Или и ти си като тия, за които Камен Донев преди време каза: "насран, но на екран" (в твоя случай - "У форумО")? Хубаво, съгласен - всеки има право на мнение. Ама това, че някой казва на черното бяло никак, ама никак не значи, че поради някаква криворазбрана демокрация и свобода на словото, аз ще си затрая - сакън да не му "нараня чувствата". Конкретно - абсурдно е да твърдиш, че Юнайтед търсели и заслужавали повече победата. Това че им върза повече не е същото. Дори да не е гледал човек мача, дори да не вземем предвид броя отправени удари (владеене на топката и корнери съвсем ще ги изключим), дори да не отчетем броя докосвания в противниково поле, дори всякакви статистики за владеене и за пасове да пренебрегнем. И да се фокусираме само върху ударите - ето какво казва сухата статистика: Shots on target: 6 / 6 Blocked shots: 2 / 5 Shots outside the box: 4 / 8 Shots inside the box: 6 / 9 Key Passes: 8 / 12 От общо 10 показателя в графата "Атака" 2 са наравно (голове и точни удари) и в 3 Юнайтед има предимство (удари с глава 1/0 и процент на точност /два показателя - с блокирани и без блокирани удари/). И друго ми е интересно как ще обясниш. Как се връзва с "играта за победа" следната статистика: Tackles: 27 / 13 Clearances: 34 / 13 Total passes in the final third: 83 / 242 А на Чаво да кажа - емотиконите ти въобще не ме обиждат или нещо подобно. Аз в случая нямам какво да кажа за мача - с този състав толкова. Пределно наясно съм, че без нападение не можем да очакваме нещо повече от 0:0/1:1/0:1 в ПШ. Но както казах по-горе, абсурдно е да се твърди, че видиш ли вие сте заслужавали повече да биете. Вие просто извадихте късмет. И понеже не ми се пише второ мнение, имам питане към феновете на Пуул. Всъщност са две: 1. През сезона на няколко пъти казвах ли ви, че сте шампиони? Дори мисля още преди началото ви поставих в най-изгодна позиция с оглед програмата ви. 2. Откакто се знаем виртуално (а с някои и реално) - ако не се лъжа 2001-2002 година в дира. Някога да съм ви се присмивал (на вас конкретно или на отбора ви) за 30-годишната суша без титла?! Може и да бъркам, ама нямам такива спомени - Анфо, Резо, Стенли?!?!
_________________ БЪДИ РАЗЛИЧЕН - БЪДИ ГРАМОТЕН...
|
|   |
|
 |
|
SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 12958 Местоположение: Augusta Vindelicorum
|

Re: Premier League 2024-2025 | 10.03.2025 13:33
Алекс, заеби ги ти тези статистики. Заради тях в последните години сума народ се помислиха за разбрачи на играта и започнаха да флудят киберпространството с тонове безсмислени цифрички и нищо не значещи проценти, коефициенти, графики и прочее.
Всеки, който е гледал вчерашния мач, знае, че Юнайтед имаха повече чисти голови положения и ако не бяха трите извънземни намеси на Райа през второто полувреме, сега щеше да си без нет поне за една седмица.
_________________ GREEN AND GOLD UNTIL THE CLUB IS SOLD!
|
|   |
|
 |
|
borkata
(The Grizzlies)
|

Re: Premier League 2024-2025 | 10.03.2025 13:58
На 100% заставам зад думите на Швабата. Както е казал сър Алекс "статистиката е като миниполата,показва много,но не показва всичко".
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Premier League 2024-2025 | 10.03.2025 15:49
 |  |  |  | alexbg написа: На кое точно се обиди бре, Стенли?! Ма не знаех, че си толкова докачлив... Или викаш, когато ти говориш глупости може, ама ако друг го прави се обиждаш... Ами 'айде вземи се стегни малко и спри с безумното си заяждане, с неистовото желание на всяка цена нещо да кажеш, дори да е тотален shit. Или и ти си като тия, за които Камен Донев преди време каза: "насран, но на екран" (в твоя случай - "У форумО")? Хубаво, съгласен - всеки има право на мнение. Ама това, че някой казва на черното бяло никак, ама никак не значи, че поради някаква криворазбрана демокрация и свобода на словото, аз ще си затрая - сакън да не му "нараня чувствата". Конкретно - абсурдно е да твърдиш, че Юнайтед търсели и заслужавали повече победата. Това че им върза повече не е същото. Дори да не е гледал човек мача, дори да не вземем предвид броя отправени удари (владеене на топката и корнери съвсем ще ги изключим), дори да не отчетем броя докосвания в противниково поле, дори всякакви статистики за владеене и за пасове да пренебрегнем. И да се фокусираме само върху ударите - ето какво казва сухата статистика: Shots on target: 6 / 6 Blocked shots: 2 / 5 Shots outside the box: 4 / 8 Shots inside the box: 6 / 9 Key Passes: 8 / 12 От общо 10 показателя в графата "Атака" 2 са наравно (голове и точни удари) и в 3 Юнайтед има предимство (удари с глава 1/0 и процент на точност /два показателя - с блокирани и без блокирани удари/). И друго ми е интересно как ще обясниш. Как се връзва с "играта за победа" следната статистика: Tackles: 27 / 13 Clearances: 34 / 13 Total passes in the final third: 83 / 242 А на Чаво да кажа - емотиконите ти въобще не ме обиждат или нещо подобно. Аз в случая нямам какво да кажа за мача - с този състав толкова. Пределно наясно съм, че без нападение не можем да очакваме нещо повече от 0:0/1:1/0:1 в ПШ. Но както казах по-горе, абсурдно е да се твърди, че видиш ли вие сте заслужавали повече да биете. Вие просто извадихте късмет. И понеже не ми се пише второ мнение, имам питане към феновете на Пуул. Всъщност са две: 1. През сезона на няколко пъти казвах ли ви, че сте шампиони? Дори мисля още преди началото ви поставих в най-изгодна позиция с оглед програмата ви. 2. Откакто се знаем виртуално (а с някои и реално) - ако не се лъжа 2001-2002 година в дира. Някога да съм ви се присмивал (на вас конкретно или на отбора ви) за 30-годишната суша без титла?! Може и да бъркам, ама нямам такива спомени - Анфо, Резо, Стенли?!?! |  |  |  |  |
Кога съм те обидил някога лично? Точка по въпроса. Колкото до мача, след като съм го гледал, не ме интересува статистиката.
Последна промяна Vendome на 10.03.2025 15:51, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
ReZo
(New Mersey Razors)
Регистриран на: 05.06.2012 23:27 Мнения: 2711 Местоположение: planet earth
|

Re: Premier League 2024-2025 | 03.04.2025 11:13
Чудесна победа вчера над 11 косачки в синьо в дербито на Ливърпул! Цяло чудо е, че тези не контузиха тежко някой от нашите ! Необяснимо спестен червен картон за рендето в синьо, за влизането с два крака срещу Макалистър.... Необясними съдийски решения цял мач. Пикфорд изритва Нунез за спорна топка, ЖК за Нунез ...wtf ?!?! След това погледах малко от Атлетико - Барса, мама миа, каталунците си играха на котка с мишка срещу бедните чоловци.... Определено фаворит за ШЛ ако играят така. Не ги бях гледал отдавна, но това вчера беше луд футбол . Почти напълно автоматизиран, близо до съвършенство...
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Premier League 2024-2025 | 03.04.2025 12:44
Хареса ми обяснението на Слот за Макалистър - Алексис е от Южна Америка и за него подобни влизания били рутинни.
Относно Барса, направиха удар с Ханзи Флик, който е човекът, способен да развие този отбор.
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32163 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Premier League 2024-2025 | 03.04.2025 13:23
Аз така и не разбрах защо съдията не даде дузпа за Пуул, а жълт картон за Дарвин Нунес? За мен и дузпа за Брентфорд нямаше. Изобщо трагикомични съдии са английските.
|
|   |
|
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: Premier League 2024-2025 | 03.04.2025 15:47
Защото преди тази ситуация, съдията на два пъти свири играта да спре, защото имаше фал (или засада не помня точно), но Еволюцията или не го чу или се направи че не го чу и продължи да играе. Съдийската свирка се чу два пъти както казах по телевизията, така че логичен ЖК.
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32163 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Premier League 2024-2025 | 04.04.2025 14:14
Не съм гледал повторенията, защото гледах 4, 5 мача едновременно. Ако е така както казваш, а ти вярвам, значи правилно е отсъдил.
|
|   |
|
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: Premier League 2024-2025 | 04.04.2025 19:03
Да, иначе имаше 2 спорни момента - претенциите на Пуул са за ЧК на Тарковски в началото. Имат основание донякъде, въпреки че Търговски игра с топката определено но след това продължи в крака на ливърпулеца, а нашите претенции са за засада при гола на Пуул, щото Жота си влияеше на играта, въпреки че не игра с топката. Но и двете положения са много спорни и квото и да бяха свирили щеще да има недоволни. Като цяло според мен съдийството беше на много добро ниво. Ако има грешки пи при двете ситуации то виновен е ВАР, а не главният свирочко.
 |
|
borkata
(The Grizzlies)
|

Re: Premier League 2024-2025 | 08.04.2025 07:29
Челси , кралете на измамата ________ Челси го направи отново. За да възстанови финансите си, лондонският клуб използва стратегия, която познава добре. Сините са продали женската си секция на друго дъщерно дружество на BlueCo 22 Ltd, групата, която също контролира лондонското дружество. Тези методи, които надхвърлят правната рамка, изглежда не притесняват нито Висшата лига, нито ФА... Удобното в това да продадеш нещо на себе си е, че купувачът и продавачът няма да спорят за цената. Каквото иска единият, това ще пожелае и другият. Просто попитайте Chelsea, който търгува силно на затворени вериги, откакто Todd Boehly и инвестиционната фирма Clearlake поеха контрола. Видяхме два хотела да сменят собствениците си (отляво надясно) по този начин през 2022-23 г.; и този път участват жените от клуба. _______ https://www.eurosport.fr/football/premi ... tory.shtml
|
|   |
|
 |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Re: Premier League 2024-2025 | 10.04.2025 10:07
 |  |  |  | borkata написа: Челси , кралете на измамата ________ Челси го направи отново. За да възстанови финансите си, лондонският клуб използва стратегия, която познава добре. Сините са продали женската си секция на друго дъщерно дружество на BlueCo 22 Ltd, групата, която също контролира лондонското дружество. Тези методи, които надхвърлят правната рамка, изглежда не притесняват нито Висшата лига, нито ФА... Удобното в това да продадеш нещо на себе си е, че купувачът и продавачът няма да спорят за цената. Каквото иска единият, това ще пожелае и другият. Просто попитайте Chelsea, който търгува силно на затворени вериги, откакто Todd Boehly и инвестиционната фирма Clearlake поеха контрола. Видяхме два хотела да сменят собствениците си (отляво надясно) по този начин през 2022-23 г.; и този път участват жените от клуба. _______ https://www.eurosport.fr/football/premi ... tory.shtml |  |  |  |  |
Челси е подводен камък, там ще ни е тегъв мач!
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Premier League 2024-2025 | 10.04.2025 14:53
Не че не беше ясно, но вече и официално, топ 5 в Англия ще играят в ШЛ, сезон 2025/2026 г. Ако Тотнъм или Ман Юн спечелят Лига Европа, то догодина ще гледаме цели 6 отбора от Англия в ШЛ?! 
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: Premier League 2024-2025 | 10.04.2025 15:11
...по теория на вероятностите те могат да имат и 7 отбора - ако Астън Вила завърши извън 4-та в Англия, но спечели ШЛ 
|
|   |
|
|