Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 20.09.2026 23:48

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 55 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
● RED OR DEAD - DEMBA BOYZ ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, първи мач) 
Автор Съобщение
(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - DEMBA BOYZ ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, първи мач)   |   06.04.2013 23:40

tonzos_justice написа:
Е може ли толкова много да ви връзва бе братче..... Тези педераси от ПСВ да вкарат два късни гола и да излезе това 1:3?

Просто спирам да се занимавам с тази игра и напускам. Пускам едни последни потоци другата седмица и тва е.

Не е истина просто.

Е пак почна , имате 2 мача утре и двата са много опасни . Дано поне в единия ни се размине .

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - DEMBA BOYZ ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, първи мач)   |   07.04.2013 01:12

Тоноз подходи много неправилно към мача още с първото си изявление
отбора ни бил от говедца
да ма мозъка т.е. АЗ съм от вликия червен отбор наречен
ЦСКА
ЦСКА
ЦСКА
затова заслужавате да падате

(New Mersey Razors)
Аватар

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - DEMBA BOYZ ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, първи мач)   |   07.04.2013 02:12

Diavolo написа:
А изтървате и 2-0 на Твенте, имате някакво странно 1-1 там.. :О
Обаче това ботско 2-0 за Твенте никой не го хваща, доста изненадващо. Масово се избира от капитаните домакини, но никой не го отиграва 2-0 :О
Интересно ние как ли щяхе да го отиграем :blink: :-D

Ми ботско е да, аз защо им дадох гол на Рода ( 2-1 ) щото мислех, че като се борят да не изпаднат поне ше се опълчат,а Твенте са слаби в момента. Требеше да си го ботна както ми хрумна на прима виста, ама нали трее и да се мисли понякога ... :besnyo: :oops: И другата ни прогноза е 1-0. На Мьонхенгладбах пък давам 2-0 срещу последния Гройтер, тия ми правят 1-0, при положение, че Гройтер играе 25 минути с 10 човека. :dunno:

Последна промяна TheExorcist на 07.04.2013 02:19, променена общо 1 път

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - DEMBA BOYZ ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, първи мач)   |   07.04.2013 04:29

Както казах и преди мача Дембите са фаворит заради по-доброто си представяне през сезона.
Тонзо няма нужда да драматизира, при тоя малшанс на отбора му през сезона и последния билет за баражите си беше успех.
Слаб сезон за тях гарниран с голяма доза малшанс (подобен сценарий на нас миналия сезон) - нормално е да не са добре и в плейофите.
Има достатъчно време до новия сезон, ше се смени бойлера тва - онова и отново ше се надъхат =)

Без драми! Все пак сезона свърши...сега всичко е ролетка :thumbs:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Последна промяна Крал Блуфен на 07.04.2013 04:29, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - DEMBA BOYZ ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, първи мач)   |   07.04.2013 11:05

TheExorcist написа:
Diavolo написа:
А изтървате и 2-0 на Твенте, имате някакво странно 1-1 там.. :О
Обаче това ботско 2-0 за Твенте никой не го хваща, доста изненадващо. Масово се избира от капитаните домакини, но никой не го отиграва 2-0 :О
Интересно ние как ли щяхе да го отиграем :blink: :-D

Ми ботско е да, аз защо им дадох гол на Рода ( 2-1 ) щото мислех, че като се борят да не изпаднат поне ше се опълчат,а Твенте са слаби в момента. Требеше да си го ботна както ми хрумна на прима виста, ама нали трее и да се мисли понякога ... :besnyo: :oops: И другата ни прогноза е 1-0. На Мьонхенгладбах пък давам 2-0 срещу последния Гройтер, тия ми правят 1-0, при положение, че Гройтер играе 25 минути с 10 човека. :dunno:

Направо е цяло чудо, че уцелваш къде да си пуснеш прогнозите ... :laugh:

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - DEMBA BOYZ ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, първи мач)   |   07.04.2013 16:54

Победа. Сега остава да видим , колко ще е резултата .

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - DEMBA BOYZ ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, първи мач)   |   07.04.2013 21:20

Честита победа на Гонзо!

Напълно заслужена. Победа, която решава всичко на 60 %. Не сте се класирали още, но определено мястото ви е в А група.
Тъпото е, че след като бяхте трети в Б група, след като вероятно ще отстраните и РОД, то ви предстоят още цели 2 стъпки до това последно свободно място в А група. Малко досаден регламент.

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - DEMBA BOYZ ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, първи мач)   |   07.04.2013 21:25

tonzos_justice написа:
Честита победа на Гонзо!

Напълно заслужена. Победа, която решава всичко на 60 %. Не сте се класирали още, но определено мястото ви е в А група.
Тъпото е, че след като бяхте трети в Б група, след като вероятно ще отстраните и РОД, то ви предстоят още цели 2 стъпки до това последно свободно място в А група. Малко досаден регламент.

А странното е , че се променя всяка година . Не виждам , кво печелим като сме били силни през сезона :dunno: :dunno:

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - DEMBA BOYZ ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, първи мач)   |   07.04.2013 21:33

Гонзо написа:
tonzos_justice написа:
Честита победа на Гонзо!

А странното е , че се променя всяка година . Не виждам , кво печелим като сме били силни през сезона :dunno: :dunno:

Тази година определено формата на Б група е много добър. Имаше интрига, борба, почти всички отбори до последно играеха и имаше смисъл. Обаче третият в Б група трябва или да влиза директно в А група, или след победа в баражите на Б група. Доколкото си спомням победителят от баража в Б група ще играе с 10-ия от А. И ако го загуби какво правим? Не е редно така.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - DEMBA BOYZ ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, първи мач)   |   07.04.2013 22:28

Баража си е трънлив път към класирането. Все пак не забравяйте,че групата е от 10 отбора. Ако беше от 12 или повече щеше да е друго ама така третото място не е достатъчно само по себе си да те класира в А група.

(New Mersey Razors)

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - DEMBA BOYZ ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, първи мач)   |   08.04.2013 09:22

tonzos_justice написа:
Честита победа на Гонзо!

Регламента си е ок, според мен. Ако си 6 в класирането на Б /като нас, примерно/ е повече от нормално да родиш камила, за да влезеш в А.
А иначе, не бързай да честитиш на Гонзо отстраняването ни. Има още един мач, все пак.
Иначе да им е честита тази победа. Биха си ни както си требе :petku: .

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - DEMBA BOYZ ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, първи мач)   |   08.04.2013 14:01

Бате Петку написа:
tonzos_justice написа:
Честита победа на Гонзо!

Регламента си е ок, според мен. Ако си 6 в класирането на Б /като нас, примерно/ е повече от нормално да родиш камила, за да влезеш в А.
А иначе, не бързай да честитиш на Гонзо отстраняването ни. Има още един мач, все пак.
Иначе да им е честита тази победа. Биха си ни както си требе :petku: .

Написах, че на 60 % са се класирали, т.е. оставям 40 % за нас, което след загуба 1:3 е ОК.

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - DEMBA BOYZ ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, първи мач)   |   08.04.2013 22:28

Е Тонзе , разочарова ме :no: Да имаш възможност за двеа пъти Англия -Ш и да не ги дадеш , това си е престъпление . :no:

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - DEMBA BOYZ ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, първи мач)   |   08.04.2013 22:31

Гонзо написа:
Е Тонзе , разочарова ме :no: Да имаш възможност за двеа пъти Англия -Ш и да не ги дадеш , това си е престъпление . :no:

Мисля че спечелихме баража с тези потоци. Не ви виждам в реванша. Върти ми се нещо от рода 1:5 или 2:6. Очаква ви пълно фиаско :laugh: ;-)

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - DEMBA BOYZ ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, първи мач)   |   08.04.2013 22:35

tonzos_justice написа:

Мисля че спечелихме баража с тези потоци. Не ви виждам в реванша. Върти ми се нещо от рода 1:5 или 2:6. Очаква ви пълно фиаско :laugh: ;-)

:laugh: :laugh: :laugh: :whistle: Говори ми :whistle:

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - DEMBA BOYZ ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, първи мач)   |   08.04.2013 22:38

Гонзо написа:
tonzos_justice написа:

:laugh: :laugh: :laugh: :whistle: Говори ми :whistle:

Мисля че тази нощ ще сънувам как продължаваме напред ;-) Реално погледнато вие си вкарахте положенията, сега е наш ред :laugh:

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - DEMBA BOYZ ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, първи мач)   |   08.04.2013 22:41

tonzos_justice написа:

Мисля че тази нощ ще сънувам как продължаваме напред ;-) Реално погледнато вие си вкарахте положенията, сега е наш ред :laugh:

След като мине мача Юве - Байерн , ще обърна внимание и на този мач :football:

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - DEMBA BOYZ ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, първи мач)   |   08.04.2013 22:50

Гонзо написа:
tonzos_justice написа:

След като мине мача Юве - Байерн , ще обърна внимание и на този мач :football:

Аз съм за Баварския колос. Не харесвам Госпожи, особено Стари ;-)

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - DEMBA BOYZ ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, първи мач)   |   09.04.2013 09:48

tonzos_justice написа:
Аз съм за Баварския колос. Не харесвам Госпожи, особено Стари ;-)

Баш стари госпожи харесваш, не се прави :laugh: Иначе не знам как мислиш да вкарате поне три гола, като на Гонзо и компания тоя сезон като домакин в един мач толкова не са вкарвани. Ние например имахме четири точни удара и Гонзо хвана цели три, така че ще трябва яко дублажи да цепите, ама точните, а Гонзо едва ли ще ви даде много такива шансове ...

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● RED OR DEAD - DEMBA BOYZ ● (ПМЛ "Б" Лига, Плейоф, полуфинал, първи мач)   |   09.04.2013 10:13

tonzos_justice написа:
Гонзо написа:

С Бундеслигата на троен все сте спечелили мача. Както би се изразил Гонзо: по-добре да не бяхте излизали
изобщо за мача =)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 55 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща