Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 09:08

Отговори на тема  [ 80 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
НХЛ 2025 - Плейофи 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: НХЛ 2025 - Плейофи   |   01.05.2025 13:18

Капс официално е в 2 кръг. Очаквано. Много силен мач снощи. Първа елиминация за нас след шампионския сезон от 2018 г. :devil: :hockey:
И сега имаме шанса да си върнем на Каролина, които мега драматично ни изхвърлиха през 2019 г.

Шампионите от Флорида също са на полуфинали. Явно са неудобен за Тампа отбор. Не вярвам да защитят титлата си, но това не означава да не се класират на финал. Много силен отбор.

Уинипег с ключова победа в мач номер 5 и дано затворят всичко в шестия, макар и да не вярвам Блусарите да спечелят два пъти подред. Джетс най-накрая изиграха много солиден мач в защита и въпреки получните три шайби (което само показва колко силен и ефикасен отбор са Сейнт Луис) до голяма степен ограничиха мощта на Блус в атака. Много тактически мач за Уинипег и те са на крачка от полуфиналите. Дано да успеят.

А тази нощ дано Ойлърс затворят серията, че после в Ел Ей ще е кошмар.

Надявам се и на победи за Отава, Колорадо и Минесота най-вече.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: НХЛ 2025 - Плейофи   |   03.05.2025 12:16

Уф, супер, Ойлърс заключиха серията без излшини усложнения.
6-4 и 4-2 в серията срещу много неприятен отбор във форма. Това предвещава нещо добро. Да видим. И вкараха 6 гола без машината Драйзайтъл да има точка в мача. Има много дълбочина в атаката. Но остава проблема със защитата и вратарския пост. Едмънтън са като Барса на Флик. Феноменално нападение, но отзад...

За Уинипег без Марк Шайфле ще е много, много тежко. Но вярвам, че ще е на линия за мач 7. Не игзлежда да е тежка контузията му и по-скоро го съхраниха, защото и с него и без него е истински ад да се играе като гост на Блусарите в момента. В страховита домакинска серия са.
Хелебък трябва най-накрая да покаже защо е смятан за един от най-добрите вратари в света.
Айде Джетс! :hockey:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: НХЛ 2025 - Плейофи   |   04.05.2025 15:30

Далас обърна Колорадо от 0-2 и само за по-малко от 5 минути вкара 3 гола. 2 от ПП.
5 поредна загуба като гост в мач номер 7 за Колорадо (нямат победа като гости в мач номер 7), за 3 път Далас обръща Колорадо от пасив в мача. Дори и традицията от 76% от случаите в цялата история на НХЛ не спаси лавината. Че отбора, който поведе първи в мач номер 7 печели срещата.
Първи гол на Нейтън Маккинън в мач номер 7, но разбира се голямата звезда беше великия Лос, Мико Рантанен. Бившата звезда на Колорадо наказа отбора си след като ръководството сглупи да го даде точно на местния враг. Хеттрик за Рантанен, който общо взето собственоръчно зарина лавината. 12 точки в серията и номер 1 засега в плейофния сезон по показателя гол + пас.
За втора поредна година Далас изхвърля Колорадо в 1 кръг и общо за 3 пореден път. Кошмарния баланс на Колорадо в мач номер 7 се задълбочи още повече.

Като цяло заслужени Далас продължават напред.

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: НХЛ 2025 - Плейофи   |   04.05.2025 19:32

Голям обрат за Далас. А трите гола на Рантанен са доста сериозен удар по ръководството на Колорадо, които решиха да го разменят в Каролина, а от там пък се озова в Далас. Далас бяха и без голмайстора си Джейсън Робъртсън и въпреки това се справиха.

Тази вечер е и решителния седми мач между Уинипег и Сейнт Луис. Ще е лудница в Уинипег :hockey:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: НХЛ 2025 - Плейофи   |   05.05.2025 11:31

Джеееееетсссссссс :outofspace: :moufan: :rock: :celebrate: :first:

:hockey: :hockey: :hockey:

Няма такъв изродски мач. Без Марк Шайфле, шампионите от редовния сезон показаха, че са готови за нещо голмо и то срещу един от най-неприятните отбори и отбори намиращи се в супер форма точно за плейофите.
Да, бяга погалени от Фортуна, няма как, ама те си го търсиха и настояваха и нито за момент не престанаха да си гонят своето.
За мен бяха по-добрия отбор от средата на втората третина та чак до края на мача, но не влизаше и не влизаше. Е, влезна два пъти на празна врата?! :outofspace:

2 минути преди края беше 1-3, вадиш вратаря и се надяваш на чудо. Това се случва веднъж на 10 години сигурно. Уникално.
Вкараха чрез Наместников, 2-3, натиска стана зверски и буквално 2 секунди преди финалната серена, отново Перфети (той вкара при ПП за 1-2) отклони шайбата и взриви Уинипег. Ама буквално.
Супер продължения след това с огромно предимство за Джетс, но и Блус имаха шансове.
Все пак логичното стана. 4 минути преди края на второто продължение. Адам Лаури вкара победния гол.

Исполински мач и каква паметна, шампионска победа за Унипег! :devil:

Последна промяна Diavolo на 05.05.2025 23:25, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: НХЛ 2025 - Плейофи   |   05.05.2025 11:34

2 кръг / полуфинали

Изток
Торонто - Флорида 3-4
Вашингтон - Каролина 4-2

Запад
Уинипег - Далас 4-2
Вегас - Едмънтън 3-4

Виждате моите прогнози. В 1 кръг имам 7 от 8 познати. Само Колорадо ме подведоха. :devil:

Очаквам много завързани срещи. Няма слаб отбор. Може би сякаш на Уинипег ще е най-лесно. Имам такова усещане просто. Може Джетс да ги разбият с 4-1.
Вегас също усещам, че не са онзи отбор, ама като знам защитата на Ойлърс на какво ниво е...

Последна промяна Diavolo на 05.05.2025 23:25, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: НХЛ 2025 - Плейофи   |   05.05.2025 23:40

Голът на Перфети 2 сек. преди края на мача е най-късния изравнителен гол при празна врата в мач 7, в цялата история на НХЛ. :cheers: :hockey:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: НХЛ 2025 - Плейофи   |   06.05.2025 07:37

Супер зрелище в Торонто и феноменален старт на полуфиналите :hockey:
Като цяло заслужена победа за кленовите листа, въпреки много силната трета третина за пантерите.
Според мен ключови за мача бяха двете поредни нарушения по 2 мин. в средата на третата третина срещу Флорида. Таман намалиха от 1-4 до 3-4 за 2 минути и Торонто се ошашавиха и вместо да яхнат вълната както се казва безумни нарушения, които не доведоха до гол за Торонто, но наруши целия ритъм в играта на пантерите и им разруши моментума. Аз винаги съм казвал, че едно нарушение от 2 мин. води след себе си други пакости. Не трябва да се гледа само дали си получил гол или не. Малко след това стана 5-3. И пак втори пореден мач се вади вратар и на празна врата се вкарва гол 6 на 5, но този път някак си Торонто се опазиха от изтавняване, като пред вратата им вреше и кипеше.

Втория мач за мен ще е ключов за цялата серия. Ако Торонто победи и стане 2-0, не вярвам Флорида да направи обрат, защото серията е много изравнена. Стане ли 1-1 си е 50 на 50.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: НХЛ 2025 - Плейофи   |   07.05.2025 05:13

Кошмарен старт за Капс :-x :uuu:
Безобразна игра в атака и само вратаря и късмета ни държаха в резултата. Логично Каролина победиха. Да имаш 14 удара за 3 третини и половина е безумие.
Много лош старт за Вашингтон. :dunno:

А гледам, че орките бързо са повели с 2-0.
Ест. Марк Стоун, че кой друг. Добре, че са канадците да им печелят титли на американските отбори. :ireful:

Кошмарна нощ се очертава :-(

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: НХЛ 2025 - Плейофи   |   07.05.2025 12:55

Ее, сега ме е яд, че се отказах да гледам мача, след като видях 2-0 за Вегас :-D
Ама това беше и афект след загубата на Капс.

Изгледах сега репортаж. Знаменит обрат за Ойлърс. Тотално мачкане. Положения, удари към вратата. Едмънтън буквално са нов отбор след като минаха през ада на Ел Ей... :rock: :devil:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: НХЛ 2025 - Плейофи   |   09.05.2025 08:35

Макдейвид към Драйзайтъл и ГОООООЛ :hockey:
Нефтодобивниците удавиха в маз гадните орки :rock: :devil:
Какъв мач. Пореден шедьовър в този сезон.
Много равностоен мач с няколко обрата, но в крайна сметка по-добрия отбор заслужено спечели.
6 поредна победа за Ойлърс! В 80% от случаите отбор, който поведе с 2:0 след две победи като гост печели и серията, така че съм спокоен за Едмънтън. Трябва им план минимум, една победа у дома. Могат да танкират единия мач... :-D
Орките поведоха след първата третина, така че втори пореден мач Ойлърс правят обрат и то срещу един от най-тегавите отбори в лигата. Шампионски характер.
Друго за отбелязване е, че абсолютно всички нападатели на Едмънтън вкараха гол в серията дотук, което показва и страхотната дълбочина в атакуващ план за канадския отбор.

Овъртайма в интерес на истината си беше за Вегас. Взривно начало и няколко топ положения за гол, но дойде едно безумно нарушение на Нико Роа, удар със стик в лицето, аут от мача и 5 минути наказание. Е, как не влезе шайбата във вратата на Вегас не знам. Поне 5 супер положения за гол имаха Ойлърс. Но не вкараха. Трети пауър плей в мача и 0 гола! Вегас 2 от 4! Огромна разлика. След края на наказанието при 5-5, Едмънтън имаше 2 100%-ви положения за гол след груби грешки в защитата на златните рицари, но две греди! Малшанс. След удари на Хайман и Макдейвид.
Вегас пак натиснаха, но при една контра, Кори Пери към Конър Макдейвид, супер финт на скорост и безупречен пас към Леон Драйзайтъл и той на празна врата вкара.
Край на серията от 42 поредни победни мача на Вегас в плейофите след като са вкарали 3 или повече гола. Абсолютния рекорд е на Монреал от 52 поредни победи.

:hockey:

Капппппппссссссссс
Изравняваме 1-1 срещу Каролина. Това беше жизненоважен мач за нас и си го взехме комфортно.
Мача беше много силов, много тактически, но и двата отбора изповядват този стил. Преди години Капс играеха футбол шампанско, но отдавна това го няма вече.
Не ми харесва, но това положението.
Сега идва тежката задача да пробием Каролина в техния дом. Ако стане 3-1 за ураганите сме пътници.
Вярвам обаче, че ще измъкнем тази така важна една победа като гост.
:hockey: :devil:

Последна промяна Diavolo на 09.05.2025 10:10, променена общо 2 пъти

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: НХЛ 2025 - Плейофи   |   13.05.2025 13:12

Ами отпаднахме!
Да се спечели в Каролина явно е Мисия невъзможна... Том Круз трябваше да има някаква подобна мисия в последния си филм, който предстои да излезе сега този месец, но и да викне Чък Норис за подкрепа. :dunno: :outofspace:
Просто ние не трябваше да губим мач във Вашингтон. Е, загубихме в овър тайм, но пък загубихме логично в този мач, просто не бяхме достатъчно агресивни и настоятелни в атака. Само с рушене на играта не става.
В чудеса не вярвам, а Каролина са твърде добър отбор, за да допуснат обрат от 1-3

Поне Ойлърс ме зарадваха. В тях ми е надеждата да видим канадски отбор шампион, а и това ми е най-любимия канадски отбор от години. Заради стилът им на игра. Най-нападателния, бърз и зрелищен хокей в света се играе от Едмънтън.
Орките са пътници. Очаквам още в мач 5 да бъдат доубити!

Тази нощ е ключовия мач за Уинипег, който ще е показателен за целия им сезон.
Гоу, Джетс! :hockey:

А идиотите от Макс Спорт не са давали нищо от седмица насам.
Диема Спорт дават всички НБА плейофи, тези убитаци само избран брой мачове. Явно им е скъпичък пълния пакет. Е, за какво тогава се захващате изобщо? :uuu:

Последна промяна Diavolo на 13.05.2025 13:14, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: НХЛ 2025 - Плейофи   |   15.05.2025 11:52

Орките бяха удавени в петрола! :devil: :hockey:
Скинър герой с 24 спасявания спаси отбора след поредните безумни пропуски на Макдейвид и Драйзайтъл.
Капанен добута шайбата при златното меле.
Втори пореден шутаут за Скинър, което е негов личен рекорд.
Ойлърс от мач на мач играе все по-силно и солидно. Не мисля, че Далас или Унипег ще са заплаха за финала. :hockey: :devil: Но с Далас ще падне яка голеада, защото и те играет много открит и нападателен хокей.
Трета поредна победа в Овъртайм за Едмънтън!

Пантерите обаче като някакъв страшен валяк изглеждат изключително внушително и направо се чудя кой може да ги бие??? :outofspace:

Тази нощ започва тежкото бутане на сизифския камък за Капс и Джетс. Успех! :rock: :hockey:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: НХЛ 2025 - Плейофи   |   16.05.2025 15:45

Само с рушене на играта и игра в защита и сблъсъци няма как да стане, а и видимо Капс не бяха във форма и нямаха сили.
Не мога да разбера за какво толкоа много се влагат в редовния сезон, че дори и емоционално. И идват плейофите и нема никой.
Разочарован съм.

Уинипег обаче продължават борбата. Да видим дали ще стане изнендващ обрат. Все още ме съмнява, но си мечтая за канадски финал на Запад, това означава, че със сигурност ще има канадски отбор на финала.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: НХЛ 2025 - Плейофи   |   19.05.2025 11:34

Пантерите за трета поредна година ще играят финал на Изток! :outofspace:
Уникален отбор са, ако ираят така не виждам как просто може да се играе срещу тях... Попиляха Торонто в мач номер 7.
Флорида вече с 27 поредни плейофни победи след като водят след две третини игра.
Торонто с 7 поредна загуба в мач 7 - изравниха вечения антирекорд за най-много поредни загуби в мач 7 на Колорадо и вече 28 години са без успех в подобен мач.
А техните смешни фенове пак хвърляха пуловери. :laugh:
Остин Матюс е силно надценен хокеист и се видя за поредна година. Дойдат ли плейофите и важните за сезона мачове се крие като мишок.
Целия този проект в който се вложиха толкова много пари и надежди отиде по дяволите. Очаквам от догодина да има сериозни промени.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: НХЛ 2025 - Плейофи   |   19.05.2025 11:38

3 кръг / Финали в конференциите

Изток
Каролина - Флорида 2-4

Запад
Далас - Едмънтън 2-4

Очаквам Ойлърс да доминират!
При Каролина и Флорида е близо до равенството, но все пак 55/60 на 45/40 за Пантерите. Прогнозирам, че няма да има пробиви в мачовете, т.е. домакините ще си взимат своето, т.е. само с една победа като гост. Флорида ще реши серията.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: НХЛ 2025 - Плейофи   |   22.05.2025 11:35

Няма такива идиоти като Ойлърс :ireful:

Водят ми с 3-1 и доминират, стоят по-добре на леда и изведнъж започват да правят идиотски нарушения срещу един от най-ефикасните на пауър плей отбори в НХЛ, Далас.
Особено пък като ти свирят две поредни наказания в рамките на минута (и след като си получил гол от ПП) за високо вдигнат стик (?!) И то на толкова опитни играчи като Кори Пери и Ивандър Кейн. :besnyo:
3 пауър плея за Далас и 3 гола и всичко това в рамките на 4 минути макс. И от 1-3, стана 4-3?!
Ходи играй после.

ИДИОТИИИИИИИ :-x

Звездите със 7 поредна домакинска победа. Те са типичен моментум отбор, още откакто си ги помня. Някои от най-великите и безумни обрати в историята на плейофите са именно тяхно дело.
Имат страшен късмет, но и умения, то само с късмет не става. Но така както са умрели и за броени минути могат да ти вкарат 3, 4 гола.
Но явно това не е фактор за големите примадони от Едмънтън, които се видяха на финал.
Мач номер 2 е от жизненно важно значение за Ойлърс.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: НХЛ 2025 - Плейофи   |   22.05.2025 12:57

Форесте, в Канада критикуват ли играчите на Едмънтън?
Как може да водиш с 3-1 и да направиш три поредни очевидни нарушения и да си опропастиш целия мач. Така се ядосах, че не можах да спя. :besnyo:
По принцип в плейофите се свири по-фриволно, но когато правиш очевидни нарушения, ама буквално от наръчника дет се вика, няма съдия, който да си затвори очите.

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: НХЛ 2025 - Плейофи   |   22.05.2025 17:50

Diavolo написа:
Форесте, в Канада критикуват ли играчите на Едмънтън?
Как може да водиш с 3-1 и да направиш три поредни очевидни нарушения и да си опропастиш целия мач. Така се ядосах, че не можах да спя. :besnyo:
По принцип в плейофите се свири по-фриволно, но когато правиш очевидни нарушения, ама буквално от наръчника дет се вика, няма съдия, който да си затвори очите.

Дяволе, аз от две седмици съм във Варна и затова на практика не съм следил нищо от НХЛ. В понеделник се прибирам от другата страна на океана и ще гледам мачовете. Иначе, принципно в Монреал ги интересува основно Канадиен, а всичко друго е на много по-заден план. Покрай отпадането на Торонто имаше някое друго приятелско заяждане с "кленовите листа". Дори бих казал, че повече внимание се отделя на филиала на Монреал - Лавал Рокетс, които спечелиха редовния сезон в АХЛ, а в момента са на път да се класират за финала на Източната конференция (водят с 2-1 в серията с Рочестер Американс, които са филиал на Калъмбъс).

Колкото до Едмънтън, това е само първия мач в серията, не избързвай с крайните мнения ;-) Ако не друго, Ойлърс са доказали в последните сезони, че са в състояние да се измъкват и от по-неприятни ситуации. Така или иначе те останаха единствената надежда на Канада за Стенли.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: НХЛ 2025 - Плейофи   |   23.05.2025 14:08

Флорида нямат спиране. :outofspace:
Баси отбора. Всичко имат. Мощ, сила, бързина, разнообразие. Имат и гадна тактика да провокират съперника и това да води до наказания. Изобщо 100 номера в торбата с изненади както се казва.
Аз хубаво се ядосвам за Едмънтън ама Далас ми изглеждат като детска залъгалка в сравнение с пантерите. :unsure: :no:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 80 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща