|
Страница 1 от 1
|
[ 15 мнения ] |
|
Преди Ман.Юнайтед - Ман.Сити
| Автор |
Съобщение |
|
albertz
|

Преди Ман.Юнайтед - Ман.Сити | 05.04.2013 23:05
Тук съвсем замря, та реших да пусна нещо. vs http://twii.edgeboss.net/download/twii/manutd/mufc_city_preview_050413.theora.ogvСтатистика: http://www.stretfordend.co.uk/opponents/mancity.html Играчите на Юнайтед тренират с настроение преди сблъсъкаГолмайстори в дербито : Уейн Руни (Юнайтед) 10 гола Джо Хейс (Сити) 10 гола Франсис Лий (Сити) 10 гола Боби Чарлтън (Юнайтед) 9 гола Колин Бел (Сити) 8 гола Ерик Кантона (Юнайтед) 8 гола Брайън Кид (Юнайтед, Сити) 8 гола Джо Спенс (Юнайтед) 8 гола Пол Скоулс (Юнайтед) 7 гола Денис Вайълет(Юнайтед) 7 гола
|
|   |
|
 |
|
albertz
|

Re: Преди Ман.Юнайтед - Ман.Сити | 09.04.2013 10:45
След мача Сър Алекс Фергюсън изненадващо заяви, че е доволен от показаното ! От какво е доволен и аз не знам.
Факт е, че след отпадането от Реал Мадрд в ШЛ има спад в играта на Юнайтед, но нещата могат да бъдат определени и по -просто. Ван Перси спря да бележи, а Юнайтед да побеждава. За слабостите на тима ще пиша по - обстойно след края на сезона, ако изобщо пиша.
Като неприятна тенденция се очертава в трети пореден сезон, в заключителната му част, да се получават някои лоши резултати, които водят до спад в играта. Така беше и последния път когато Юнайтед станаха шампиони, през 2011г. Имаха голяма преднина, след това загубиха точки, после се стабилизираха малко, за да дойде равния с Нюкасъл, загубата от Арсенал и измъчената победа срещу Евертън, всичко това през Април, та да се стигне до едва ли не решителен мач с Челси, след като уж цял сезон си държал нещата в свои ръце. Миналия сезон дойде неочакваната загуба от Уигън, после равен мач с Евертън и изведнъж Юнайтед се озоваха в лоша позиция, но за разлика от мача с Челси не бяха домакини, а гости на Сити. (Но в случая със Сити трябва да се признае, че те играят еднакво добре и на двата манчестърски стадиона).
Снощи се получи слаб мач, като за мен и двата отбора бяха далеч от най - добрата си форма. Според мен, с тази игра Сити няма как да спечелят всичките си мачове до края. Юнайтед имат добра програма, а и могат да си позволят още издънки. Дори да не вземат максималното в мачовете си с Уест Хам, Арсенал и Челси, домакинствата на Астън Вила и Суонси, както и гостуванията на Стоук и У.Б.А. би трябвало да донесат максимален брой точки.
|
|   |
|
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: Преди Ман.Юнайтед - Ман.Сити | 09.04.2013 12:16
Не иска да драматизира и да вкарва напрежение, а и няма нужда да го прави при 12 точки преднина. Ако разликата беше 1-3 точки, едва ли би казал, че е доволен.
 |
|
falkenbach
(Thug Slugs)
|

Re: Преди Ман.Юнайтед - Ман.Сити | 09.04.2013 12:35
Гледах го мача. Според мен заслужена победа на Сити. Повече натискаха, повече атакуваха. Освен това на моменти ми се струваше, че съдията подпира Юнайтед (не, че това е нещо ново де). Но не се показваха еднакъв критерий към картоните. Гигс игра много грубо и дори жълт картон не получи, същото се отнася и за Карик и Фил Джоунс. Освен това имаше едно меле, започнато от Рио Фърдинанд, което остана също безнаказано.
Иначе тая преднина от 12 точки, 7 кръга преди края няма как да я изпуснат. Виждам поне 2 сигурни победи, а не виждам освен от Челси и Уест Хем друга възможност за загуба. Демек дори при 2 победи 3 равни и 2 загуби докрая пак са шампиони.
_________________В град като София, никой не е невинен!
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: Преди Ман.Юнайтед - Ман.Сити | 09.04.2013 14:06
 |  |  |  | albertz написа: След мача Сър Алекс Фергюсън изненадващо заяви, че е доволен от показаното ! От какво е доволен и аз не знам.
Факт е, че след отпадането от Реал Мадрд в ШЛ има спад в играта на Юнайтед, но нещата могат да бъдат определени и по -просто. Ван Перси спря да бележи, а Юнайтед да побеждава. За слабостите на тима ще пиша по - обстойно след края на сезона, ако изобщо пиша.
Като неприятна тенденция се очертава в трети пореден сезон, в заключителната му част, да се получават някои лоши резултати, които водят до спад в играта. Така беше и последния път когато Юнайтед станаха шампиони, през 2011г. Имаха голяма преднина, след това загубиха точки, после се стабилизираха малко, за да дойде равния с Нюкасъл, загубата от Арсенал и измъчената победа срещу Евертън, всичко това през Април, та да се стигне до едва ли не решителен мач с Челси, след като уж цял сезон си държал нещата в свои ръце. Миналия сезон дойде неочакваната загуба от Уигън, после равен мач с Евертън и изведнъж Юнайтед се озоваха в лоша позиция, но за разлика от мача с Челси не бяха домакини, а гости на Сити. (Но в случая със Сити трябва да се признае, че те играят еднакво добре и на двата манчестърски стадиона).
Снощи се получи слаб мач, като за мен и двата отбора бяха далеч от най - добрата си форма. Според мен, с тази игра Сити няма как да спечелят всичките си мачове до края. Юнайтед имат добра програма, а и могат да си позволят още издънки. Дори да не вземат максималното в мачовете си с Уест Хам, Арсенал и Челси, домакинствата на Астън Вила и Суонси, както и гостуванията на Стоук и У.Б.А. би трябвало да донесат максимален брой точки. |  |  |  |  |
Всъщност МанЮ ми бяха ултра странни, в тяхното дерби, на техния стадион да играят прибрани и на контри?!? Така бяха и с Реал Мд, така са и с други по-силни отбори, защото този тим е изчерпан откъм идеи. 2:1 е най-малкото, с което си заминаха домакините, имайки предвид разиграването на Сити едва ли не в техния пеналт, не половина. Силва си се разхождаше както си поиска. Показателно е, че и в този мач, както и с Реал, голът за Юнайтед бе автогол. Но с играчи като Йънг и Уелбек - толкова. Щом един Гигс на хиляда години влиза титуляр... драмата е тотална. САФ отдавна показва, че е неадекватен, това изказване стил "Илиян Илиев"... бе какво да ги коментирам... Жалко, защото надали ще изтърват титлата.
|
|   |
|
 |
|
SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 13105 Местоположение: Augusta Vindelicorum
|

Re: Преди Ман.Юнайтед - Ман.Сити | 09.04.2013 14:11
 |  |  |  | navy написа:  |  |  |  | albertz написа: След мача Сър Алекс Фергюсън изненадващо заяви, че е доволен от показаното ! От какво е доволен и аз не знам.
Снощи се получи слаб мач, като за мен и двата отбора бяха далеч от най - добрата си форма. Според мен, с тази игра Сити няма как да спечелят всичките си мачове до края. Юнайтед имат добра програма, а и могат да си позволят още издънки. Дори да не вземат максималното в мачовете си с Уест Хам, Арсенал и Челси, домакинствата на Астън Вила и Суонси, както и гостуванията на Стоук и У.Б.А. би трябвало да донесат максимален брой точки. |  |  |  |  |
Всъщност МанЮ ми бяха ултра странни, в тяхното дерби, на техния стадион да играят прибрани и на контри?!? Така бяха и с Реал Мд, така са и с други по-силни отбори, защото този тим е изчерпан откъм идеи. 2:1 е най-малкото, с което си заминаха домакините, имайки предвид разиграването на Сити едва ли не в техния пеналт, не половина. Силва си се разхождаше както си поиска. Показателно е, че и в този мач, както и с Реал, голът за Юнайтед бе автогол. Но с играчи като Йънг и Уелбек - толкова. Щом един Гигс на хиляда години влиза титуляр... драмата е тотална. САФ отдавна показва, че е неадекватен, това изказване стил "Илиян Илиев"... бе какво да ги коментирам... Жалко, защото надали ще изтърват титлата. |  |  |  |  |
Забрави само да споменеш, че и двата отбора са ти през онази работа и си само фен на Левски.
_________________ GREEN AND GOLD UNTIL THE CLUB IS SOLD!
|
|   |
|
 |
|
Anfield
(Real Green)
|

Re: Преди Ман.Юнайтед - Ман.Сити | 09.04.2013 14:32
Сити определено бяха по-дейния отбор, с повече желание за победа и с по-разнообразна игра. Доста добро първо полувреме за Давид Силва. С действията си испанеца още по-ясно показа че в Ман Юнайтед липсва подобна фигура, която да организира играта. Добри думи и за колегите му в офанзива - Милнър и Тевес. Самир Насри както обикновено бе woman of the match и гледаше играта отблизо. Можем да гадаем какво би станало ако от самото начало в стартовите 11 бе Кун. Мисля много силен мач и на Компани. Игра на познатото си ниво от миналия сезон, но честно казано съм много по-приятно изненадан от играта на Настасич.
В червено мисля че само Фил Джоунс заслужава добри думи. Всъщност и Рафаел, който се възползваше много добре от нестабилността на Клиши. Лошо впечатление ми направи Гигс. Чудех се на какви асоциации ми навява поведението му докато не видях точното описание от Жельо в Не!Засада. Наистина все едно гледах Кишишев в последните си години - грешки, викане, грубости..
На мен не ми се стори лош мача, но може и би и аз очаквах малко повече. Не за друго, а защото този мач не решава нищо и реално си бе за честта на пагона(емблемата). Всяка година обаче нивото на ВЛ леко пада и може би самите ние трябва да си пренастроим очакванията към подобни мачове.
 |
|
oasis
(Крива Нива)
|

Re: Преди Ман.Юнайтед - Ман.Сити | 09.04.2013 14:40
Нейви, отбора не е изчерпан от идеи и Съра не е свършил за футбола, просто половината футболисти не заслужават да играят в тоя отбор и трябва да бъдат изритани като Бербатов, аз това го твърдя не от вчера, а от доста време, отбора няма нужната класа още след продажбата на Роналдо и не закопуването на Тевес, просто тази година липсата на индивидуални качества се компенсира с отборна игра, а защо не се копуват качествени попълнения едва ли точно ние можем да отговорим на тоя въпрос
Последна промяна oasis на 09.04.2013 14:41, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: Преди Ман.Юнайтед - Ман.Сити | 09.04.2013 14:54
Идеите ги раждат индивидуалните характери, а не отбора. Затова цената на някои играчи е космическа. Ако не си съгласен гледай Барса като Меси не играе, макар там да има и още 2-3а суперфутболисти. Гледай и Реал без Кристиано. Аз казвам това, което виждам и мисля, и който не е съгласен с мен си е лично негово право, но и няма основание да ме набеждава в някакви пристрастия - съветвам да не ме чете! В Ман Ю има един-единствен качествен играч и това е Рууни, РВП е добър, но е рано да се кажа класен, или поне за класата, която би трябвало МанЮ да има. Останалото е пълен талаш и житни бегачи. Анфийлд е прав, че вчера само Джоунс бе в час, не само поради съавторството за гола, а и много силни отигравания в защита. Другите смешковци ги видяхме като Агуеро ги влачи 30 секунди като пръскачка из лозе, преди да резне за 2:1. Сравнявам с играчи като Кантона, Бекъм, РВН, че дори и Бербатов - липсва фантазия, класа, лустро и красота в играта. А щом САФ от години го кара така и не придава така нужните играчи - поради това е изчерпан. Може би си въобразява, че с онези селски беци може да се справи - жестоко надценяване и резултата е страхлива и смешна игра с големите. Защото Манчо отдавна е вън от този кръг. Не че Сити са в него, но вчера показаха повече футболни достойнства и най-вече - топки.
|
|   |
|
 |
|
oasis
(Крива Нива)
|

Re: Преди Ман.Юнайтед - Ман.Сити | 09.04.2013 15:08
смешно е да се твърди че Ман Юн не е сред най-големите, има 5-6 отбора, които в каквато и форма да са те са сред най-големите, РВН вкарваше много голове защото тогава тактиката беше такава само с един нападател и всички подаваха на него, нещо което на мен не ми харесваше, аз съм привържаник на схема с двама нападатели и две крела, класическа 4-4-2, колкото до Сити верно е че не са сред най-големите, но според мен те имат може би най-добрата селекция и ако си намерят по-свестен тренер и още едно две нови попълнения съвсем скоро ще са сред най-големите
 |
|
oasis
(Крива Нива)
|

Re: Преди Ман.Юнайтед - Ман.Сити | 09.04.2013 15:17
само да допълня че Ашли Йънг и в ЦСКА и Левски не заслужава да играе
 |
|
navy
|

Re: Преди Ман.Юнайтед - Ман.Сити | 09.04.2013 16:18
Най-големите в момента са все още в битка за ШЛ, а Манчо не е там отдавна, миналата година също бе махнат позорно. Към тях бих добавил и Милан. Иначе за Ашлито -  отвсякъде.
|
|   |
|
 |
|
oasis
(Крива Нива)
|

Re: Преди Ман.Юнайтед - Ман.Сити | 09.04.2013 16:33
това за ШЛ въобще не е вярно, където ти е нужен и голяма доза късмет, неможе да се тварди че отбори като Малага, Дортмунд, Галатасарай, ПСЖ, а дори и Ювентус са по-големи от Ман Юн и Милан, пак повтарям най-големите отбори са 5-6 и Ман Юн ще са винаги сред тях, както и Милан колкото и да ги мразя
 |
|
navy
|

Re: Преди Ман.Юнайтед - Ман.Сити | 09.04.2013 19:29
Барселона, Реал Мд, Борусия Д, Байерн Мюнхен и Ювентус + Милан. Говоря за сегашна спортна форма, предишни постижения и като футбол, който мен ме кефи. Милан имат възможност скоро да се върнат на добрия курс, разполагат с добри младоци. Иначе не брой предишни постижения, защото все си мисля, че Пуул са доста напред пред манчо.
|
|   |
|
 |
|
oasis
(Крива Нива)
|

Re: Преди Ман.Юнайтед - Ман.Сити | 09.04.2013 19:37
Ливерпул, Ман Юн, Реал, Барса, Байерн, Милан, това са шесте най-големи отбора, макар че Барса преди 90-те години нямаха някакви особени успехи в Европа, колкото до Дортмунд и на мен са ми много симпатични и в момента играят най-приятния футбол, но не им е мястото сред най-големите, Ювентус са точно след тези 6 отбора
Последна промяна oasis на 09.04.2013 19:38, променена общо 1 път
|
|   |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 15 мнения ] |
|