Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 26.08.2026 00:45

Отговори на тема  [ 349 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 18  Следваща
Световно клубно първенство - САЩ (14.06 - 13.07) 
Автор Съобщение
(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световно клубно първенство - САЩ (14.06 - 13.07)   |   26.06.2025 08:00

Преди четири лета (в Несебър) се запознах с баща и син - българи. Таткото от Нюкасъл, но шокът за мен дойде от това, че десетгодишният му син беше върл фен на Уотфорд.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световно клубно първенство - САЩ (14.06 - 13.07)   |   26.06.2025 12:06

Vendome написа:
Преди четири лета (в Несебър) се запознах с баща и син - българи. Таткото от Нюкасъл, но шокът за мен дойде от това, че десетгодишният му син беше върл фен на Уотфорд.

Темата за фенството на мен винаги ми е била интересна и това за Уотфорд е любопитно. При условие че бащата е фен на аглийски отбор, вероятно в тях се гледа английски футбол, а 2019 детето би трябвало да е било 7-8 годишно, тогава Уотфорд играха финал за фа къп срещу Ман С и въпреки че загубиха с 6:0, участие във финала и самият път на underdog до Уембли може доста да впечатли дете. Открита остава и възможността родителите му да са го завели на негов първи мач точно на Уотфорд или някой да му е подарил фланелка и от там да се е почнало.

Иначе и ти и Spurs сте прави, категорично сред децата, ако става въпрос за дете не повлияно от родител набори 2012-2016, болшинството харесват точно 5 отбора: Реал М, ПСЖ, Ман Сити, Барса, Ливърпул, точно в тоя ред в който съм ги написал. И говоря за извадка на деца, които наистина имат шанс да станат фенове, защото по принцип са поискали да ги запишат в някоя детска футболна школа, стотици ми минаха през очите от 2019 насам, с наистина задълбочено опознаване в ковид периода в който така или иначе не сме ходили по никави срещи из Европа много време прекарах по детските турнири и тренировки.
Сега ми предстрои да се почна да се запознавам с тенденциите на децата с набори около +/- 2020. след 2-3 години ще ви кажа :-D

ПП: Тука в във форума Момчи беше спомел за Васко Петров, аз 2019 година се запознах с него покрай тези детски истории и той найстина ми направи впечатление че зная какво да прави с децата и аз лично съм му казвал че ако приеме предложението на Спартак Варна единствено ще загуби, няма какво да спечели, дори и пари, но той тогава се изкуши да влезе в мъжкият футбол.

Последна промяна Prototype_Iblis на 26.06.2025 12:12, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световно клубно първенство - САЩ (14.06 - 13.07)   |   26.06.2025 12:06

Ривър играха силно ама само първите 20 минути. След това мач в центъра. Тактически. Но цялостно през първото полувреме Ривър повече нападаха, но и това 0:0 устройваше Интер предвид факта, че Монтерей вече бяха подкарали Урава. Т.е. Ривър трябваше да търсят гола. Но да, аржентинците са далеч от това което бяха на клубно ниво. Изобщо не е учудваща тази доминация на бразилските отбори в копа Либертадорес. Но ключовия момент беше първия червен картон за Ривър. За мен малко спорен. Интер с човек повече напълно овладяха мача и гола беше въпрос на време. Закономерна победа за Интер, които обаче в пореден мач не убедиха.
Феновете на Ривър бяха уникални. Пяха дори и при 0:2 в 90 мин. Атмосферата беше супер, но не може да се сравнява с тази на Бока и Байерн. Просто там стадиона беше пълен, тук не. Но и Бока играха във Флорида, където е фраш с аржентинци.

Твърде много надцених Урава. Или просто ми се искаше да вземат нешо от мача с Монтерей, за да се класират Ривър и Интер в пакет. Много слаб мач за японците. Бяха изчерпани сякаш. Нищо общо с мачовете им срещу Интер (особено) и Ривър.
Монтерей заслужено продължават напред. Вкараха най-много на японците, не бяха победени нито от Интер, нито от Ривър. Но този отбор ми е доста скучен, а и нямат никаква публика. Снощи играха през празен стадион, а се водеше решителен мач за класиране. На мексиканците или не им пука за този турнир или Монтерей няма фенска маса.

1. Интер
2. Монтерей
3. Ривър Плейт
4. Урава Ред Даймъндс

Нова порция 1/8 финали
Интер - Флуминензе
Борусия Дортмунд - Монтерей

Европа 3:2 Южна Америка
Две победи над Бока и Ривър + една победа над Ботафого.
Победите за ЮА са дело на Фламенго и Ботафого.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световно клубно първенство - САЩ (14.06 - 13.07)   |   26.06.2025 12:27

Аз въобще не съм съгласен с подредбата кой колко фена има. За мен човек трябва да има по-обширни впечатления от лични разговори, от видяното на улицата, не най-вече от някакви форуми. Трябва да се прави разлика и колко от тези хора са запалени фенове, а не просто да се интересуват донякъде.
Иначе сред младите, не говоря само тинейджъри, има доста хора които харесват ПСЖ и Ман.Сити.

Не съм останал с впечатление, че Милан има много фенове у нас. Да, имаше не малко хора, които се интересуваха от тях, когато бяха силни през 90-те, но това дали един отбор е успешен или не също влияе. Имам двама съседи от блока, единия беше за Милан, после стана за Ливърпул, другия с който не си говоря много, преди време също носеше фланелка на Милан, някъде от 10 години вече ходи с артикули на Реал Мадрид. Един друг от квартала беше за Интер, после и той стана за Ливърпул. 2001 година на ЦСКА-Милан не знам дали в агитката на Милан имаше и един итаклианец, но тя така или иначе беше мижава. Нищо общо с хората които гледаха Левски срещу Ливърпул 2004. Така че за мен Милан да е по-харесван у нас от английските отбори е просто абсурдно.
За мен най-обичания италиански отбор в България е Рома, следван от Ювентус. От по-старото поколение има не малко хора които харесват Атлетико Мадрид, Лийдс и Аякс.
Байерн Мюнхен е традиционно харесван отбор в България, такъв беше и Боруся Дортмунд през 90-те години, сега не знам, по-скоро вече не.
Ливърпул от английските беше най-харесван дълго време, после стана Манчестър Юнайтед, сега от 10 години пак е Ливърпул. Но Юнайтед продължава да има доста фенове. И има и малки деца, харесващи Юнайтед, най-вече защото Роналдо е играл там.

За Реал и Барса ясно. Навремето заради тези които харесват Стоичков и тези които не го харесват, в по ново време най-вече заради Роналдо и Меси.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световно клубно първенство - САЩ (14.06 - 13.07)   |   26.06.2025 12:28

На китайчето му вкараха два гола от Джумаята. Слаб вратар.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световно клубно първенство - САЩ (14.06 - 13.07)   |   26.06.2025 12:29

Prototype_Iblis написа:

ПП: Тука в във форума Момчи беше спомел за Васко Петров, аз 2019 година се запознах с него покрай тези детски истории и той найстина ми направи впечатление че зная какво да прави с децата и аз лично съм му казвал че ако приеме предложението на Спартак Варна единствено ще загуби, няма какво да спечели, дори и пари, но той тогава се изкуши да влезе в мъжкият футбол.

След като от Спартак яко се изгавриха с него, стана треньор на Фратрия. Абе не се справя лошо в Б група, така че и за мъже става. Ся последно и от там са го сменили ама от това което чета е че ще ходи да изкарва про лицензили нещо такова.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световно клубно първенство - САЩ (14.06 - 13.07)   |   26.06.2025 13:04

Той Виктор (собственика) ст. треньор го направи зимата, преди това се занимаваше с търсенето на футболисти. Последно говорихме миналата есен, той собственика покрай вноса си за Берьозка който в момента е осново от балтийските държави, Беларус и Украйна уж има някакви познанства и се пробват да намерят някой нешлифован украински диамнат, ама това е търсене на игла в купа сено при условие че ситото ти е с размер за камъни. Няма знаение какво са направили Спартак, мисълта ми беше че той според мен е силен при малките, трябваше да се занимава с деца, предполагам щеше да е по-добре. Примерно аз съм далеч от Софийските дела ама, как се справя Пелето на Раковски?

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световно клубно първенство - САЩ (14.06 - 13.07)   |   26.06.2025 13:07

Поне набор 2013 им е посредствен.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световно клубно първенство - САЩ (14.06 - 13.07)   |   26.06.2025 13:58

Prototype_Iblis написа:
Той Виктор (собственика) ст. треньор го направи зимата, преди това се занимаваше с търсенето на футболисти. Последно говорихме миналата есен, той собственика покрай вноса си за Берьозка който в момента е осново от балтийските държави, Беларус и Украйна уж има някакви познанства и се пробват да намерят някой нешлифован украински диамнат, ама това е търсене на игла в купа сено при условие че ситото ти е с размер за камъни. Няма знаение какво са направили Спартак, мисълта ми беше че той според мен е силен при малките, трябваше да се занимава с деца, предполагам щеше да е по-добре. Примерно аз съм далеч от Софийските дела ама, как се справя Пелето на Раковски?

Е, да ама с деца как да издаяни? Нито пари има в това, нито пък някаква кариера може да направи. А според мен при малко повече късмет може да стигне до големият футбол.

При Пелето нещата са средна убост (или поне бяха, отдавна не ги следя). Опитва се ама базата му е доста зле. Раковски си е развалина както и да го гледаш.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световно клубно първенство - САЩ (14.06 - 13.07)   |   26.06.2025 14:02

Поне оправи голямото игрище.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световно клубно първенство - САЩ (14.06 - 13.07)   |   26.06.2025 19:09

Хора в сериозна заблуда сте за Милан.
Има страшно много фенове на Милан в България. И стари и млади. :)
Аз познавам много. Нашия фенклуб е втория най-голям в България след този на Арсенал. Форума/сайта на Милан ни е най-добрия и развит в страната от чуждестранните отбори. Навремето в БгПлей феновете на Милан също бяха най-много, а италианския форум много по-добре развит от английския.
Не сравнявам Милан с никого, нито правя класации, но Милан ако не в топ 3 е в топ 5 на най-популярните чуждестранни отбори в България.

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световно клубно първенство - САЩ (14.06 - 13.07)   |   26.06.2025 19:17

Ауу - фенклуба на Арсенал ли е най-големия... Ебаси смешната работа - членувах една година там и освен да ми поискат парите като дойде време за втората година, абсолютно нищо не видях от тях. Ама нищо - кръгла нула...

Ако и другите "фенклубове" са такива - ясна е работата...

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световно клубно първенство - САЩ (14.06 - 13.07)   |   26.06.2025 19:25

Diavolo написа:
Аз познавам много. Нашия фенклуб е втория най-голям в България след този на Арсенал. Форума/сайта на Милан ни е най-добрия и развит в страната от чуждестранните отбори. Навремето в БгПлей феновете на Милан също бяха най-много, а италианския форум много по-добре развит от английския.
Не сравнявам Милан с никого, нито правя класации, но Милан ако не в топ 3 е в топ 5 на най-популярните чуждестранни отбори в България.

В БГ Плей да заради активист като теб, но в Дира имаше само Фенклуб Британия.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световно клубно първенство - САЩ (14.06 - 13.07)   |   26.06.2025 19:27

alexbg написа:
Ауу - фенклуба на Арсенал ли е най-големия... Ебаси смешната работа - членувах една година там и освен да ми поискат парите като дойде време за втората година, абсолютно нищо не видях от тях. Ама нищо - кръгла нула...

Най-големият сте. Иначе, Нюкасъл България имат отлична организация. Всяка година канят бивши звезди на отбора, бащата за когото споменах по-горе ми разказа, че на срещата с Биърдсли в Търново са били около 200 човека.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световно клубно първенство - САЩ (14.06 - 13.07)   |   26.06.2025 22:15

Diavolo написа:

Да ме извиняваш ама сайта на БГ фенклуба ви не можа да стъпи на малкият пръст на тези на Сити и Тотнъм.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световно клубно първенство - САЩ (14.06 - 13.07)   |   26.06.2025 22:15

alexbg написа:

Другите фенклубове не са такива. Някой може и да са, но има доста дето не са.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световно клубно първенство - САЩ (14.06 - 13.07)   |   26.06.2025 23:12

Игор Тудор явно много иска да играе с Реал Мадрид.
Не мога да разбера защо Консейсао, Йълдъз и Коло Муани са резерви.

Бай Момчи, не сайт на фенклуба, а фенски сайт на самия отбор.
acmilan-bg.com

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световно клубно първенство - САЩ (14.06 - 13.07)   |   26.06.2025 23:45

bai Momchil написа:
alexbg написа:

Ма той и на Арсенал не е такъв всъщност, напротив супер организиран и активен е, не знам защо Алекс е останал с такова впечатление.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световно клубно първенство - САЩ (14.06 - 13.07)   |   26.06.2025 23:53

spurs написа:
bai Momchil написа:
alexbg написа:

Ма той и на Арсенал не е такъв всъщност, напротив супер организиран и активен е, не знам защо Алекс е останал с такова впечатление.

Организирани са ама май билети нъцки. То може и да не е заради фенклуба де. Ливърпул са много зле. От МЮ нямам преки впечатления. Вашите са големи стабиляги. Сити са топ. Нашите също ама там вероятно и съм пристрастен. Иначе при нас грижи за билети няма.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световно клубно първенство - САЩ (14.06 - 13.07)   |   27.06.2025 00:12

Познавах и то доста отдавна фен на Сити. Откъде се взеха тези над 20 години?

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 349 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 18  Следваща