Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 02:12

Отговори на тема  [ 46 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
~ Шампионска лига ~ 1/4 финали ~ 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/4 финали ~   |   10.04.2013 03:29

Много съм радостен за Борусия, полудях от кеф при двата гола в продължението.
Каква уникална загуба щеше да бъде ако Малага бяха продължили, единия полуфинал с тяхно участие щеше да е без абсолютно никаква интрига. Изобщо не ги харесвам, играят един типичен испански футбол от който ми се повръща вече.
Борусия имат прекрасен отбор, игратя вдъхновяващ футбол, имат огромна армия от верни фенове и се надявам да спечелят за втори път в своята история ШЛ.

:cheers: :football:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/4 финали ~   |   10.04.2013 03:38

bai Momchil написа:
Не знам как ще се паднат, ама който се падне с победителя от Малага - Дортмунд, ще извади късмет и респективно го виждам на финала.

Не съм съгласен. На нито един отбор няма да му лесно срещу Борусия. Аз ги виждам на финал. А и определено и съдбата гледам си ги е избрала, ако не се пече нещо голямо тук нямаше да се стига до тази драма в продължението... ;-)

Мечтая си за сблъсък между Байерн и Борусия, това ще е върхът на сладоледа. Да ме прощавам много феновете на Барса и Реал, но от техните мачове на всички ни е писнало. Освен това досега в ШЛ не е имало германски финал. Имало е испански, италиански, английски, но не и германски. Ако не сега не знам кога ще е друг път...

Иначе реално погледнато всичко може да стане. И Реал и Барса и Байерн и Борусия имат реални шансове за трофея (дано Барса и Байерн продължат де, за да гледаме велики полуфинали) и както да се паднат двойките на полуфиналите зрелището ще е гарантирано.

И малко за шоуто: Борусия би имала предимство срещу Барса ; Барса би имала предимство срещу Байерн ; Реал би имал предимство срещу Барса ; Байерн би имал предимство срещу Реал. Поне на хартия и изхождайки от стил на игра, моментен потенциал, история на срещите...

Така че за да има немски финал жребия трябва да е:
Байерн - Реал
Борусия - Барса

Дявола ще задвижи връзките, за да стане заверата :devil:

Последна промяна Diavolo на 10.04.2013 03:42, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/4 финали ~   |   10.04.2013 03:40

Нема Значка написа:
Трябваше да си паднат без драма с 2 гола разлика и да не им е криво сега, та и засади и масади да коментират. Било каквото било...

100% засада при победния гол на Сантана за Борусия. 95% засада при гола на Елисеу за 1-2
Така че квит.
Но тия грешки при засадите станаха вече фрапантни. Досега 1/4 финалите се превръща във фестивал на грешките от съдиите :uuu:

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/4 финали ~   |   10.04.2013 08:12

Diavolo написа:
Нема Значка написа:
Трябваше да си паднат без драма с 2 гола разлика и да не им е криво сега, та и засади и масади да коментират. Било каквото било...

100% засада при победния гол на Сантана за Борусия. 95% засада при гола на Елисеу за 1-2
Така че квит.
Но тия грешки при засадите станаха вече фрапантни. Досега 1/4 финалите се превръща във фестивал на грешките от съдиите :uuu:

Дяволе, и двата споменати гола са абсолютни засади, Малага изигра перфектно второ полувреме, но и имаше ужасяващ късмет, който обаче накрая се сдуха :rofl:
Заслужен успех на Клоп§сие!
Аз също бих искал Борусия да премери сили с Барса на 1/2 финала, ще е интересно! Но без капчица интрига :rofl: :laugh: :rofl:

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/4 финали ~   |   10.04.2013 09:28

Много съм впечатлен от Галатасарай- Реал и Борусия Дортмунд-Малага.
Какви обрати! Изобщо в тези два мача се показаха най-хубавите страни от футболната игра ,включително обратите в резултата и елементът изненада. Съжалявам за Малага, те се виждаха полуфиналисти. Същевременно поздрав за Борусия Дортмунд.Желая им финал, макар и трудно на практика и даже купата! :-D :-)

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/4 финали ~   |   10.04.2013 10:14

Дяволе, прекалено много уважавам Борусия, точно заради феновете и жълто-черното море на Вестфален, ама това не е достатъчно условие да играят на 1/2 финал, щото по твоята логика Ботев трябва да е неизменно минимум в групите на ШЛ. 8-)

Борусия вчера игра ганкиното и не заслужаваха да продължат. Да и гола на Малага беше от засада, ама Малага си изигра мача точно както трябва имаше по-чисти положения и заслужаваше повече да продължи.

Спокойни, неспокойни, Борусия има огромни пробойни и няма да може да се противопостави в 2 мача на Барса/Реал или Байерн. Ако беше 1 мач, може би, но в 2 нямат шанс. Другото кофти за Борусия е че другите 3 отбора няма за какво да играят и ще се съсредоточат единствено и само за ШЛ. Иначе няма спор, че ще се изкефя на макс ако се окажете прави и ако Борусия спечели ШЛ, но ... тая година нали има някакъв юбилей и точно поради това избраха Уембли, въпреки че преди 2 години беше пак там. Какъв по-добър комерс финал от Барса - Реал на най-комерсиалният стадион Уембли??? Затова и не знаем 1/2 финалните двойки, но аз вече се досещам:

Борусия - Реал (че ако Реал се паднат с Байерн, може да гризнат дръвчето)
Барса - Байерн

И точно в тоя момент чувам превъзбуденият и изпаднал в оргазъм Сукачев как възхвалява най-великият финал в ШЛ :finger:

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/4 финали ~   |   10.04.2013 11:52

Diavolo написа:
Мечтая си за сблъсък между Байерн и Борусия, това ще е върхът на сладоледа.

абе какъв връх на сладоледа, гледал ли си последните мачове помежду им?

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/4 финали ~   |   10.04.2013 12:49

redo написа:
Diavolo написа:

Ееее, ти май не сгряваш за какво иде реч - ако Реал Мд е на финал, то може да го спечели и да дръпне с още една КЕШ пред Милан :laugh: :laugh: :laugh:
На мен пък ми се гледа Реал - Борусия :laugh: :laugh: :laugh:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/4 финали ~   |   10.04.2013 14:07

Хахаха, засадата при третия гол на Дортмунд е направо БРУТАЛНА! Първо при центрирането четирима (!!) бяха зад защитата, а после и при последния шпагат Сантана беше в очевидна засада. Но и вторият гол на Малага беше абсолютно нередовен, тъй че няма какво да реват тия цигани мръсни!

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/4 финали ~   |   10.04.2013 14:18

Мейджър написа:
Хахаха, засадата при третия гол на Дортмунд е направо БРУТАЛНА! Първо при центрирането четирима (!!) бяха зад защитата, а после и при последния шпагат Сантана беше в очевидна засада. Но и вторият гол на Малага беше абсолютно нередовен, тъй че няма какво да реват тия цигани мръсни!

Засадата е при центрирането, след това няма. Едно, че Сантана излиза след шута, второ - че получава топката на самата голлиния от вратаря или играча, който е зад голлинията.
Но е факт, че и двата гола са от засада, факт е, че на няколко пъти не се дадоха картони на Дортмунд, както е и факт, че лично ми е кеф, че продължиха. То стана като Булгаристан, всеки с право или без право си риве :laugh:

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/4 финали ~   |   10.04.2013 14:23

Абе и след това си има засада, не излезе след шута, а я получи от другия нападател, не от вратаря или защитника.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/4 финали ~   |   10.04.2013 14:30

И във втората ситуация има засада - съотборникът му я чукна с шпагат.

livesport.bg/Obirat-na-veka-–-zasada-prati-Dortmund-na-polufinal--a-Malaga-zagubi-6-mln.-evro-(VIDEO%2BSNIMKI)-87717

Последна промяна Medved на 10.04.2013 14:30, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/4 финали ~   |   10.04.2013 17:13

redo написа:
Diavolo написа:

Да, гледал съм им всичките мачове. Редовно следя бундеслигата.
Гледал съм и всички мачове на Барса - Реал. Гледа ми се Борусия - Байерн в ШЛ, не мач за първенството... Може и на 1/2 финал да се паднат, пак ще съм доволен. :-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/4 финали ~   |   10.04.2013 17:20

bai Momchil написа:
Спокойни, неспокойни, Борусия има огромни пробойни и няма да може да се противопостави в 2 мача на Барса/Реал или Байерн.

И къде са тези огромни пробойни? ;-)
Не им се получи играта в един мач и веднага са отписвани от всички... А Барса как изглеждаше на Меаца, или Реал в груповата фаза, ами Байерн срещу Арсенал в Мюнхен? Всеки си има своите слаби моменти. Но потенциала и възможностите остават, а те при Борусия са много големи. Отборът е отлично сработен и нямат слабо звено. Защитата им е силна, полузащитата също, имат страхотно нападение. Играят най-бързия футбол с топката в краката в момента. Ест. че могат да загубят от Барса, Реал или Байерн, но спокойно могат и да ги бият. А вие директно ги запокавате все едно са Малага примерно...
Байерн играе трудно срещу Борусия. Биха ги едвам, едвам за купата с 1-0 в мач в който Борусия игра много слабо, а мюнхенци правят най-уникалния сезон в историята си, смятай... Борусия надигра категорично Реал Мадрид и в двата мача в груповата фаза на ШЛ. Срещу Барса не са играли, но имат един стил на игра, който според мен ще е адски неудобен за тикитаката. В най-лошия случай много по-добре е Борусия на 1/2 финал отколкото Малага, Порто, ПСЖ или дори Юве. С тях ще е много по-вълнуващо, зрелищно и много по-непредсказуемо. :-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/4 финали ~   |   10.04.2013 18:26

Diavolo написа:
[ А вие директно ги запокавате все едно са Малага примерно...

Да бе знаем, Клоп треньор на годината в сезон, в който отпадна от групите на ШЛ, а след това в следващия остана на 20+ точки от Байерн :rofl: :rofl: :wave:

Относно цитата по горе, след снощния мач не мислиш ли, че звучиш идиотско ??? какво значи, все едно Малага, точно тая Малага беше на път да ги елиминира при първото си участие в ШЛ, трябваше им очевидна ДВОЙНА засада в 90+ минута за да се класират с кански мъки.
Аре стига с тая Борусия, ясно, че е всеобщ любимец на форума, ама снощи беше избождаща очите гавра със скромния отбор на Малага.

Последна промяна Balleta на 10.04.2013 18:26, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/4 финали ~   |   10.04.2013 18:40

Балет, излишно хиспанопоклонничество демонстрираш в случая. И двата отбора получиха по един голям подарък снощи. Бих казал дори, че този на Малага беше по-голям, щото нали знаеш онази приказка за гола на чужд терен, които се броял за два...

Иначе Малага играе това, което преди време чичо Венци беше нарекъл "измекярски футбол" и едва ли някой, освен болните испанофили, съжалява за отпадането им снощи ;)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/4 финали ~   |   10.04.2013 18:48

Мейджър написа:
Балет, излишно хиспанопоклонничество демонстрираш в случая. И двата отбора получиха по един голям подарък снощи. Бих казал дори, че този на Малага беше по-голям, щото нали знаеш онази приказка за гола на чужд терен, които се броял за два...

Иначе Малага играе това, което преди време чичо Венци беше нарекъл "измекярски футбол" и едва ли някой, освен болните испанофили, съжалява за отпадането им снощи ;)

Баце изобщо не ми дреме за Малага, но тия хвалебствия и превъзнасянаия на Борусия ми идват в повече, хеле пък от Девола, който си мени настроенията всеки ден - преди две години Барса, миналата година Байерн, сега Борусия :-D
Иначе не знам дали двойна засада в 90+ е по малко от гола за който споменаваш, при това имаме засада на цели 4-ма души, това е твърде много за да се брои като грешка и недоглеждане. :-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/4 финали ~   |   10.04.2013 20:47

Победа на ПСЖ се плаща 8.40. Залагайте смело в сайта на баничката, катунията са пътници, Ибра ще им мушне един, два :-D

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/4 финали ~   |   10.04.2013 20:55

Balleta написа:
Diavolo написа:
[ А вие директно ги запокавате все едно са Малага примерно...

Да бе знаем, Клоп треньор на годината в сезон, в който отпадна от групите на ШЛ, а след това в следващия остана на 20+ точки от Байерн :rofl: :rofl: :wave:

Относно цитата по горе, след снощния мач не мислиш ли, че звучиш идиотско ??? какво значи, все едно Малага, точно тая Малага беше на път да ги елиминира при първото си участие в ШЛ, трябваше им очевидна ДВОЙНА засада в 90+ минута за да се класират с кански мъки.
Аре стига с тая Борусия, ясно, че е всеобщ любимец на форума, ама снощи беше избождаща очите гавра със скромния отбор на Малага.

Ако някой звучи идиотско това си ти :uuu:

Борусия не игра добре срещу Малага може би защото Малага игра много стегнато и силно, може би Борусия показаха прекалено голямо самочувствие и успокоение не знам, но знам, че Дортмунд могат много повече, а Малага не може.
А забравяш и първия мач в който Борусия спокойно можех да победят с 3:1 примерно. Много по-добрия отбор заслужено продължи напред. Не мога да разбера какво ти е сторил този отбор та така скачаш като ужилен.
Ако си се надявал на жребий със съперник като Малага на 1/2 финала, е сори, но няма да стане :wave:

Последна промяна Diavolo на 10.04.2013 20:56, променена общо 1 път

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/4 финали ~   |   10.04.2013 22:14

След отпадането на Галатасарай, ми остана Дортмунд, така, че искам тях с КЕШ, ако не са те, нека е Байерн или ПСЖ (ако стори чудо днес).

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 46 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща