| Автор |
Съобщение |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: България - Испания - на Васил Левски | 10.09.2025 08:43
В кое от нещата за които отговаря има напредък?
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32268 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: България - Испания - на Васил Левски | 10.09.2025 14:06
Гонзо отдавна мина срока за който обеща, че ще оправи нещата и тръгваме нагоре. Но кой е очаквал нещо повече от един осмокласник?
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: България - Испания - на Васил Левски | 10.09.2025 18:56
Момчи, аз не следя внимателно работата на БФС, може ли с конкретика по всички сектори?
Дяволе, кой, как и кога доказа, че са фалшиви дипломите на Гонзо за средно и висше образование?
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: България - Испания - на Васил Левски | 10.09.2025 23:18
Никой. Левскарите го защитават, само щото е левскар, което е голяма тъпотия, ама те си знаят. После реват Лудогрец това, Лудогорец онова, съдията ги посекал и не знам си кво още. Еми... да си му берат гайлето на ГОН3:0
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: България - Испания - на Васил Левски | 10.09.2025 23:23
Някакво подобрение виждаш ли някъде? Национален отбор - трагедия. Първенството ни - трагедия все по непревликателно. Договора за ТВ - най-смешният в Европа. ДЮШ - трагедия. Инфраструктура - трагедия, но изключенията продължават - стадиона в Добрич, терени като тоя в Кърджали. Скандалие си продължават. Регионалните В групи - трагедия, особено на север. Къде виждаш подобрение? В тегленето на жребия въведоха софтуер през 2025 година - евалата, що не ръкопляскаме? Така е, то и за Шиши никой никъде не доказа, че е корумпиран. 
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32268 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: България - Испания - на Васил Левски | 11.09.2025 03:29
Момчи, Това не е Гонзо, а Фиго!
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: България - Испания - на Васил Левски | 11.09.2025 07:19
Шиши държи всички ключови институции. Не е удачно сравнението.
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: България - Испания - на Васил Левски | 11.09.2025 09:44
ОК, избери си тогава, който си решиш. Примерно ония с терасата.
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: България - Испания - на Васил Левски | 11.09.2025 11:45
Все хора, изпънявали услуги и получили щит.
Колкото до левскарите, масово не са за Гонзо, просто не подкрепят и умнокрасивото папагалско крещене за недоказания Бербатов.
 |
|
Anfield
(Real Green)
|

Re: България - Испания - на Васил Левски | 11.09.2025 13:34
Аз пък това с "недоказания" не го разбирам. Какво следва да е направил за да е доказал се? С какво се е доказал сегашният шеф на БФС, за да е аргумент това. Бербата поне от десетина години има фонадация, която дори само с името си е успяла да събере средства за деца с таланти и т.н. За контактите му (тези и на Марто и Стенли), да не говорим. Иначе повече от видно е, че г-н Иванов е подкрепян само от сини фенове. Не от всички, но почти изцяло от сини фенове и то по остта Левски-ЦСКА. Не защото са видели нещо кой знае какво от него като ръководител в Левски.
 |
|
albertz
|

Re: България - Испания - на Васил Левски | 11.09.2025 14:29
Пак се почна. Аз не мисля, че Гонзо е избор на някаква левскарска общност и тем подобни. По-скоро е избор на задкулисието, за да може всичко да си върви постарому. Но трябва да е ясно, че който и да дойде трябва финансиране, за да се променят нещата коренно. След като държавата не желае или не може да осигури това финансиране, след като няма желаещи хора с възможности, то откъде да дойдат парите? Няма пари за болници и детски градини, какво остава за спорт. Гонзо или Бербо или Стилян ще направят нови стадиони и нови бази и ще променят работата в ДЮШ? Това е абсурд. Да, има начини да се променят нещата донякъде, но промяната няма да се усети силно. Например да има достатъчно решителен и влиятелен човек, който да изкорени лобитата в БФС, да има едно по-обективно съдийство. Да се изисква от този, който взима тв правата, да дава по-големи суми на клубовете. Да се кандидатства за различни програми от УЕФА. Но мисля, че и Борислав Михайлов правеше това и парите стигаха само за помощни игрища, за някакво подпомагане на детския и аматьорския футбол и дотам. Такива решения за повече българи на игрището или за титуляр до 21 години по-скоро не работят. На първо място трябва да се промени самото мислене на собствениците на детски школи и треньорите там, мисленето и на самите родители. Защото шуробаджанащината в крайна сметка не води до нищо хубаво. Само до временно начесване на егото.
|
|   |
|
 |
|
Anfield
(Real Green)
|

Re: България - Испания - на Васил Левски | 11.09.2025 15:07
Чаво, аз както обикновено, съм почти на 100% съгласен това, което пишеш. В случая репликирам, че не съм съгласен с аргумента е избрах Гонзо, защото Бебата не се бил доказал. И тук отговарям на Стенли, но той в конкретния случай се явява като говорител на куп футболни деятели като Венци Стефанов, Вальо Дузпата, че дори и самия Боби Михайлов и т.н.
По това как се гласува за Гонзо бе ясно чий избор е и е ясно, че не е избран (само) за това че е син, а затова че просто ще се направи смяна на поста и нищо друго. Иначе читави хора има, но не мисля че им се занимава с тази клика, която и преди и сега си е БФС. Да, няма гаранция че нещо щеше да бъде направено при други ръководители и си има обективни причини, за които казваш. Но няма как да сме сигурни докато се пробва все пак. Иначе Лъчо Танев имаше хубаво включване при Томислав предната седмица и говореше точно за школите и за това, че клубовете не работят както трябва с тях, че никой не го е търсил за помощ, за контакти, за някакви ходатайства за стаж и т.н. Т.е. тук всичко си знаят хората.. който плаща - играе.
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: България - Испания - на Васил Левски | 11.09.2025 16:03
Перуката беше член на изпълкома на УЕФА, не видяхме полза от въпросните контакти. Едно е фондация, друго е управление на футболна организация. Ама ако трябва да става, на мен ми е все тая кой ще бъде.
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: България - Испания - на Васил Левски | 11.09.2025 16:06
На клубовете им е по - изгодно (съобразно техния късоглед и далавераджийски манталитет) да взимат чужденци, отколкото да изградят качествени школи. Даже, специално повечето от тях биха си закрили школите ако правилата не ги задължаваха да имат такива (по спомен карам, но май е така за задължението).
Т.нар. частни школи пък са на 99% аниматорски бизнес. Поради тази причина, никога не бих насърчил сина ми да тренира футбол, само загуба на време.
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: България - Испания - на Васил Левски | 11.09.2025 16:57
ГОН3:0 беше супер умело използван от задкулисието да се противопостави на опозицията, точно като го използваха за противопоставяне по оста ЦСКА - Левски. Супер умело. Щом се стигна до там на мача с Испания на виковете "кур за БФС" от сектор Г да им се отговаря с "червени боклуци" - смятай... Разни сини шамани, чак се дразня вече на ГОН3:0 и използват г-н Иванов. Лелееее. Абе хора на вас не ви ли е срам от ГОН3:0 президент на БФС. ГОН3:0 ?!? ВТФ?!? Няма такова падение наистина. И само това ще ви кажа, че това противопоставяне по което ви люшкат, работи единствено и само в полза на Лудогорец. Още дълго ще ви мачка Разград, а до тогава ще се задоволявате с някоя и друга купа, някое и друго добро представяне в ЕКТ и много много декларации и псуване на БФС-то на ГОН3:0, пардон г-н Иванов. 
 |
|
Balleta
|

Re: България - Испания - на Васил Левски | 11.09.2025 17:08
Момчи, какво е виновен Гонзо за тия загуби, той тепърва започва да работи, не става тук въпрос кой левскар, кой не е, не може ръководител да подава оставка дошъл, недошъл. Гонзо ли е виновен че в момента няма класа в българския отбор. Нека мине поне един мандат, тогава може да има основа за равносметка. Давайте като с правителството - вот на недоверие след вот на недоверие и после през 6 месеца избори. В момента и с Бербатов България най вероятно щеше да има също толкова точки и голове … освен ако той сам не влезе да играе с Марто ,Стилиян и Гонзо.
|
|   |
|
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: България - Испания - на Васил Левски | 11.09.2025 17:24
А даваме бе, на оня предният му дадохме 17 години.
 |
|
albertz
|

Re: България - Испания - на Васил Левски | 15.09.2025 00:00
Сашко Димитров щял да води мъжете. Той при младежите не се доказа, сега мъжете ще му дадат. Поредния бушон, да се готви следващия. Дано шефовете на съюза имат идея кой ще е той.
|
|   |
|
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: България - Испания - на Васил Левски | 15.09.2025 07:31
Той тоя не е бушон. Тоя е някакъв много толериран от БФС (и предишното), та това назначение се очакваше.
 |
|
spurs
(Arlito)
|

Re: България - Испания - на Васил Левски | 15.09.2025 07:56
Е, вие пък. Не знаете ли какво е най-доброто качество на Сашо Димитров? Че играе карти с правилния човек, на това се дължи цялата му кариера.
|
|   |
|
|