Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 02:20

Отговори на тема  [ 173 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Следваща
~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~ 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   12.04.2013 14:46

Ахахаха, Девола в целия си блясък :rofl: :rofl: :rofl:

По 33% шанс за двойките, 66% шанс да се размине испански сблъсък, но гадната УЕФА не улучи най-нормалното нещо на света - двойките на Деволото :ireful: :rofl:
Реал бяха гости с Манчо, гости с Галата, а днес ги сложили домакини нещастниците мафиотски ..... обаче от УЕФА са балъци, Реал се чувства по добре, като гост в напечени мачове, пак не са проучили до край конспирацията :whistle:
И Платини е идиот, ако искаше да си гарантира поне единия от ''испанските гадни комерси'' на финала, нямаше да свири четворна, двойна засада и да пуска на белите - "най-бързия отбор в света с топка в краката без нито едно слабо звено, нещастно останал на 20 точки от Байерн" -, а да ги пусне лекичко на 6-те в Испания ... ама не, тогава нямваше да има толкова много зрители и приходи, прав е Мишел.
Според мен се обърка човека как да ги наглася тия финали, защото е чел ПМЛ форума, където Деволето първо искаше бижуто на турнира Байерн - Дортмунд на полуфинал - ''финал преди финала'', а после няколко мнения надолу мечтаеше за "първия немски финал" :outofspace: и Мишел му го даде, но тъпака така и не уцели точните двойки и домакинства ... тъпа, гадна кокошка

:rofl: :help: :outofspace:

Последна промяна Balleta на 12.04.2013 14:50, променена общо 2 пъти

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   12.04.2013 15:06

nerra написа:
Prototype_Iblis написа:
redo написа:
Няма как да не са направени всякакви проучвания какво разпределение на оставащите 5 мача би довело до най-голяма тв аудитория и съответно най-големи приходи.

И да не забравяме проучванията за тежестта на топките, наклона на урната, сцеплението на РВН със земята, броя на разбъркванията и други подобни жизненоважни неща, за да са сигурни, че ще излезе правилно жребия им :laugh:

Добре де дай ми поне един реален довод уефа като една корпорация да не се стремят към максимален приход/печалба просто противоречи на всякаква логика. Както казах проблема не е че си въртят бизнеса с профи-футбола, проблема е че още не са се отрекли официално от ала-бала, социален феномен, баща води сина си на мач и т.н.
Това за наклона на урната . ще го подмина, щото реално такъв проблем не съществува, те хората избори нагласят ти ми говориш за 10 топчета. :-D, Питай Боби Шоу или Астор :laugh: как става.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   12.04.2013 16:17

На всички, дето мрънкат за Сашо Диков, ще им припомня как беше теглен жребият за осминафиналите и как така се паднаха едни и същи двойки и в един и същи ред домакин/гост както на "репетицията", така и на същинския жребий.

Иначе на мен ми е все тая как са се паднали, ще се радвам испанците да бъдат изнасилени - Байерн мисля, че ще отстрани Барселона, които се крепят само на Меси и с доста зор стигнаха до тая фаза. Дортмунд за съжаление не са във формата от есента, казах го вече и едва ли Реал ще допусне отново за толкова кратък период канарчетата да ги намажат, но надежда винаги има. Финал Байерн - Реал и Жозе да го духа :football:

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   12.04.2013 16:49

alessandron написа:
На всички, дето мрънкат за Сашо Диков, ще им припомня как беше теглен жребият за осминафиналите и как така се паднаха едни и същи двойки и в един и същи ред домакин/гост както на "репетицията", така и на същинския жребий.

прав си, абсолютно невъзможно е да се случи .

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   12.04.2013 16:57

Всъщност предполагам че както и да се бяха паднали двойките, щеше да има съмнения за нагласен жребий.. Я за тикане на Байерн и Барса към финала, я за нещо пронемско или прошпаньолско и т.н. Просто останаха 3-те основни фаворита за титлата, от които все един ще отпадне.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   12.04.2013 17:06

redo написа:
alessandron написа:

прав си, абсолютно невъзможно е да се случи .

Да, освен това, те като решат да нагласят жребия, на репетицията задължително ще изкарат същите, за да може всички дружно да се усъмним :laugh:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   12.04.2013 17:09

Географското лого ;-) и АйТи спецът ;-) могат сами да сметнат вероятностите 16 отбора в две поредни тегления да се паднат по един и същи начин :wave: Дори и с ограничението да не са от една и съща страна и да не може първи в групите да се падат с друг, освен с втори отбор.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   12.04.2013 17:18

Абе вероятности, всички сме учили теории :-P Ти ми кажи като решиш да лъжеш, така ли ще направиш, ще го пуснеш веднъж на репетицията и след това едно към едно на реалното теглене, та да могат всички теоретици на конспирациите да почнат да повдигат доволно вежди ;-)

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   12.04.2013 17:25

Хах, то вероятността да се случат в 2 поредни тиража еднакви комбинации от 6 числа от общо 49 е хиляди хиляди пъти по-голяма, но преди няколко години се случи. И без Ван Нистелрой ;)

Иначе УЕФА колкото и да се дебелогъзци и хрантутници, трябва да са съвсем изперкали знаейки че тестовото теглене е излязло еди си как и това в днешно време лесно се доставя до милиони потребители, да го спретнат да е точно същото. Поне един мач (два в случая) така за камуфлаж щяха да променят.. :)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   12.04.2013 17:26

Anfield написа:
Хах, то вероятността да се случат в 2 поредни тиража еднакви комбинации от 6 числа от общо 49 е хиляди хиляди пъти по-голяма, но преди няколко години се случи. И без Ван Нистелрой ;)

Иначе УЕФА колкото и да се дебелогъзци и хрантутници, трябва да са съвсем изперкали знаейки че тестовото теглене е излязло еди си как и това в днешно време лесно се доставя до милиони потребители, да го спретнат да е точно същото. Поне един мач (два в случая) така за камуфлаж щяха да променят.. :)

Изобщо не говоря дали сега жребият е нагласен - казах, не ми пука и да е нагласен. Но на 1/8 финалите беше.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   12.04.2013 17:29

nerra написа:
Абе вероятности, всички сме учили теории :-P Ти ми кажи като решиш да лъжеш, така ли ще направиш, ще го пуснеш веднъж на репетицията и след това едно към едно на реалното теглене, та да могат всички теоретици на конспирациите да почнат да повдигат доволно вежди ;-)

А ти мислиш ли, че на някого от тия там му пука, след като реално ФИФА и УЕФА не ги лови закон? Да не припомням редица емблематични случаи как някоя Перука се улавя да гласи мачовете си в собствената страна, почва разследване, логично махат го от президентското място на съответния Футболен съюз и ФИФА веднага "изхвърля" държавата отвсякъде, щото не можело да се меси в делата на футбола?! Всеки си е свободен да си смята каквото иска, аз съм на мнението на Протоипа, че бизнес за стотици милиони не се оставя на "шанса". Поне не и когато идват пиковите моменти.

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   12.04.2013 17:32

В грешка сте, чисто теоритично говоря, за тия 1/8 финали...
Една лъжа е най-добра, когато е масимално близко до истината, това първо...
Второ - една лъжа, повторена няколко пъти (в случая само веднъж) став истина...
И най-вече, трето - колкото по-нагло лъжеш, толкова по-малко вероятно е да те хванат в лъжа...

КУР за УЕФА/ФИФА/ФУФА/ПУФА и всички псевдоорганизацийки...

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   12.04.2013 17:38

Абсолютно нагласена работа, повече от очевадно е.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   12.04.2013 18:30

Е как пък за толкова години освен форумните сашодиковци никой друг не я разкри тая лъжа?

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   12.04.2013 19:14

Иначе прогнозата ми остава в сила

Немски финал

Байерн - Борусия :devil:

Всъщност имам едно неприятно предчувствие, че Реал някак си ще се справи с Борусия :-( Дано не, но Байерн ще измете терена с тикитаката :devil:

И на финала титла за ГЕРМАНИЯ!

Иначе ако трябва да се гледа реално, то Реал и Барса зависят от Роналдо и Меси, имат големи проблеми със защитата, а двата немски отбора нямат слабо място, не че са свъръшенни отбори, но на пръв прочит не се вижда тази неувереност в защита. Това Барса/Реал да си запазят мрежата суха е много мъчна работа. Вярно, че разполагат с много мощ в атака и идеята е да вкарат повече от противника, само дето Байерн и Борусия също имат силно нападение.

От друга страна втора поредна година и двата испански гранда да отпаднат на 1/2 финал ми се вижда в повече... Малко вероятно чисто статистически... :-?

Реал Мадрид пък не са губили финал в ШЛ!! Т.е. май Сандето е най-близко до истината: финал Байерн - Реал и титла за Байерн (т.е. требъл)
Така ми се иска обаче Борусия да вдигне трофея, уф не знам.
Ще са титанични полуфинали :pukanki:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   12.04.2013 20:37

Diavolo написа:

Немски финал

Всъщност имам едно неприятно предчувствие, че Реал някак си ще се справи с Борусия :-( Дано не, но Байерн ще измете терена с тикитаката :devil:

Иначе ако трябва да се гледа реално, то Реал и Барса зависят от Роналдо и Меси, имат големи проблеми със защитата, а двата немски отбора нямат слабо място, не че са свъръшенни отбори, но на пръв прочит не се вижда тази неувереност в защита. Това Барса/Реал да си запазят мрежата суха е много мъчна работа. Вярно, че разполагат с много мощ в атака и идеята е да вкарат повече от противника, само дето Байерн и Борусия също имат силно нападение.

От друга страна втора поредна година и двата испански гранда да отпаднат на 1/2 финал ми се вижда в повече... Малко вероятно чисто статистически... :-?

Реал Мадрид пък не са губили финал в ШЛ!! Т.е. май Сандето е най-близко до истината: финал Байерн - Реал и титла за Байерн (т.е. требъл)

Най-обичам писания на наизуст, но както и да е. Само да питам колко мача гледа на Борусия последния сезон, щото аз повечето и виж статистиката в колко мача са запазили мрежата си суха. Мачовете са 7 срещу 10 за Реал. Толкова по повод защитата на немците. И ако Реал зависи от Роналдо, то Борусия е силно зависима от Левандовски. И ако приемем, че лидерите бъдат неутрализирани, то срещата ще се реши от подгласниците Ройс и Гьотце срещу Йозил и Игуаин, където нещата изглеждат равностойни. Предимството на Реал е ако Ди Мария се разиграе и че Борусия не са отбор, който ще се затвори като Манчо примерно. Както писах не веднъж силно симаптизирам на Дортмунд, но мисля, че Реал ще ги отстрани.
Другия полуфинал не ме вълнува. И двата отбора да доволно неприятни и който и да се класира на финала трябва да яде бой :finger:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   12.04.2013 20:46

Ледо написа:
Diavolo написа:

Немски финал

Най-обичам писания на наизуст, но както и да е. Само да питам колко мача гледа на Борусия последния сезон, щото аз повечето и виж статистиката в колко мача са запазили мрежата си суха. Мачовете са 7 срещу 10 за Реал. Толкова по повод защитата на немците. И ако Реал зависи от Роналдо, то Борусия е силно зависима от Левандовски. И ако приемем, че лидерите бъдат неутрализирани, то срещата ще се реши от подгласниците Ройс и Гьотце срещу Йозил и Игуаин, където нещата изглеждат равностойни. Предимството на Реал е ако Ди Мария се разиграе и че Борусия не са отбор, който ще се затвори като Манчо примерно. Както писах не веднъж силно симаптизирам на Дортмунд, но мисля, че Реал ще ги отстрани.
Другия полуфинал не ме вълнува. И двата отбора да доволно неприятни и който и да се класира на финала трябва да яде бой :finger:

Ама Давола писа, че предчувствие, че Реал ще мине, т.е, не е сложил Борусия фаворит, както и аз. В групите беше съвсем различно, Борусия бяха в силна форма и не изнасилиха Реал. Минимална победа и х като гост е нищо на тоя етап. Освен това Реал сега са в по-добра форма. 65/35 за Реал е тоя двубой според мен, колкото и да ми се иска Дортмунд да вдигне купата.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   12.04.2013 20:49

Ледо написа:

Е ти не си ли свикнал с високопарните емоционални фенски клишета на Деволето :rofl: Неговото си е бля-бля-бля с много емотиконки :laugh:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   12.04.2013 23:11

Ледо за какви сухи мрежи ми говориш?

В ШЛ, Борусия е допуснала 9 гола, а Реал е допуснал 13 гола.
Борусия има 4 сухи мрежи, а Реал само една (срещу Галата на Бернабеу, където турците имаха две чисти положения)
Борусия все още не е побеждавана този сезон (единствения отбор без загуба)

Така че айде да си имаме уважението. Тия цифри от първенствата не ме вълнуват и не би трябвало изобщо да ги взимаш предвид, защото и двата отбора рано, рано отпаднаха от борбата за титлата и насочиха усилията си в ШЛ. Да не кажа, че това е цел номер 1 за сезона и за двата отбора и то е така от самото начало още.

Последна промяна Diavolo на 12.04.2013 23:11, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ 1/2 финали ~   |   13.04.2013 00:30

Може би защото мнозинството от футболните фенове по света са също толкова извисени над "дребната форумна сашодиковщина" като тукашните стълбове на трезвата мисъл, та затова наглите манипулации на европеруките започнаха да се ширят толкова безпрепятствено, че дори вече не си правят и труда да ги прикриват. Онези с вратовръзките си направиха милионите на ваш гръб, ама вие си рупайте там марулята, припадайте в екстаз пред поредния футболен спектакъл с предварителен сценарий и после си трошете клавиатурите в празни спорове за това кой бил по-добър спортно-технически. Ае...

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 173 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Следваща