|  |  |
 | Цитат: Ок, алтернатива, ама алтернатива на какво? Какво се цели с подобно събитие? Ето, Русия е изключена от всички спортни надпревари, вече имаме някакъв footprint. Ако си наканят други страни с подобен статус - ясно, няма проблем. Само че според източниците (ако ги приемем за сигурни де) те имат намерение да канят отбори, отпаднали в квалификациите. С доста уговорки, пак го бих приел в известна степен.
И тук вече стигаме до момента с политизирането. Турция, Сърбия, Китай, Венесуела, Азербайджан и т.н. - все дружки на Вовата - кой повече, кой по-малко. Беларус и КНДР и тях ги вижам потенциално поканени. Що не ни поканят нас примерно? Грузия, Прибалтиката нещо? Задавам отговори, нали? |  |
 |  |  |
Ами не знам какво да ти кажа... Освен, че ме е яд колко много хора са облъчени от въпросните еврейско-джендърско-либерастки... не знам и аз какви да ги нарека... чиито лакомия за власт и богоизбраност обричат западния свят и цивилизация...
Само ми е интересно едно нещо - въобще задавате ли си въпроса, които сега ще ви задам? И какви отговори търсите, евентуално.
Така - значи имаме Русия, навлезнала в територията и нападнала Украйна. Русия съответно е изключена от спортни надпревари. Украйна продължава да участва.
И сега - имаме Израел, навлезнал в територията и нападнал Палестина. Палестина продължава да участва. Израел изключен ли е от спортни напревари? (Каза ли нещо за footprint?)
И въпросът не го задавам аз - Ерик Кантона го задава (ако случайно някъде сте го видели през ситото на западните медии)...
Ако може - без тъпите мантри за създадения през 80те от Мосад Хамас... Какво беше казал основателя на Тойота - в отговора на петия зададен въпрос "защо" се крие истинската причина. Не в първоначалния, най-плоския, удобно наложен отговор...
(Ако ме разбирате какво искам да кажа.)