Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 20.09.2026 22:57

Отговори на тема  [ 175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Следваща
Квалификации за СП 2026 - Зона Европа 
Автор Съобщение
(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Квалификации за СП 2026 - Зона Европа   |   20.11.2025 20:57

ReZo написа:
Северномакедонските лайна ще гледат световното по ТВ, украинските също и това е чудесна новина от жребия.
Жалко за Ейрето, труден жребий, но нищо не е загубено. Чехия избощо не е тази сила, която беше преди години , така че , шансове има. Дано Трой Парът да е запазил малко голове и за плейофа. Тази приказка трябва да има хепиенд, за да си струва чудото от Будапеща :)
Ако има изненади, очаквам да са от Албания или Косово, определено !
И още нещо...задачата пред Италия избощо няма да е лесна. Да кажем, че бият ирландците, ок....НО в едно гостувате на Уелс в решаващ плейоф като нищо могат да омажат кълките....да не забравяме, че са кажи речи без треньор, на самотек е всичко

Не съм сигурен, че Ейре ще се справи лесно с Чехия, но да видим, по-скоро да, Америка си иска Ирландия!

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Квалификации за СП 2026 - Зона Европа   |   20.11.2025 21:13

ReZo написа:
Северномакедонските лайна ще гледат световното по ТВ, украинските също и това е чудесна новина от жребия.
Жалко за Ейрето, труден жребий, но нищо не е загубено. Чехия избощо не е тази сила, която беше преди години , така че , шансове има. Дано Трой Парът да е запазил малко голове и за плейофа. Тази приказка трябва да има хепиенд, за да си струва чудото от Будапеща :)
Ако има изненади, очаквам да са от Албания или Косово, определено !
И още нещо...задачата пред Италия избощо няма да е лесна. Да кажем, че бият ирландците, ок....НО в едно гостувате на Уелс в решаващ плейоф като нищо могат да омажат кълките....да не забравяме, че са кажи речи без треньор, на самотек е всичко

Резо, промени си посланието моля, само второто от трите е вярно! :yes: ;-)

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Квалификации за СП 2026 - Зона Европа   |   20.11.2025 21:19

Значи Тръмп е магьосник. Първо, убеди унгарците да паднат. Сега още два отбора. :)

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Квалификации за СП 2026 - Зона Европа   |   20.11.2025 21:25

Vendome написа:
Значи Тръмп е магьосник. Първо, убеди унгарците да паднат. Сега още два отбора. :)

Какви унгарци, към кого е поста?

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Квалификации за СП 2026 - Зона Европа   |   21.11.2025 08:35

Към теб, не помниш ли какво си писал?

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Квалификации за СП 2026 - Зона Европа   |   21.11.2025 15:51

Кое от многото неща, какво Тръмп и унгарците и в кой подфорум?

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Квалификации за СП 2026 - Зона Европа   |   21.11.2025 17:15

:pukanki: :pukanki: :pukanki: :pukanki:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Квалификации за СП 2026 - Зона Европа   |   21.11.2025 17:20

TheExorcist написа:
Кое от многото неща, какво Тръмп и унгарците и в кой подфорум?

Твърдиш, че Америка си сака ирландците на световното. Достигането им до баража стана след победа в Будапеща. Колко му е Тръмп да е натиснал Орбан? :)

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Квалификации за СП 2026 - Зона Европа   |   21.11.2025 22:09

SUBXERO написа:
:pukanki: :pukanki: :pukanki: :pukanki:

Да, Америка си предпочита Ирландия, заради етносите си там. Не знам обаче защо намеси Тръмп и Орбан, нищо такова не съм споменавал. Иначе геройсйа победа на Ирландия, въпреки, че бях за Унгария!

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Квалификации за СП 2026 - Зона Европа   |   21.11.2025 23:33

Ебавам те. Само ти не схвана. Иначе, не се учудвам, че си бил за Унгария, както и се надяваш на паралелното световно.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Квалификации за СП 2026 - Зона Европа   |   22.11.2025 02:15

Vendome написа:
Ебавам те. Само ти не схвана. Иначе, не се учудвам, че си бил за Унгария, както и се надяваш на паралелното световно.

Не ме интересува паралелното световно, Аз съм за Австрия по принцип и ти го знаеш отдавна, за Англия по дифолт, но още повече сега заради Тухел, но няма да се получи играха с тия САМО победи в квалификациите, ти освен за Англия за кой си?

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Квалификации за СП 2026 - Зона Европа   |   22.11.2025 02:34

Колкото и да съм с австрийски произход, никога не съм бил там, но трябва да отида към Тирол-а, откъдето ми е част от родата, иначе любимите ми места от континентална Европа са Чехия и Унгария! :-)

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Квалификации за СП 2026 - Зона Европа   |   22.11.2025 12:29

Родата ти е от Тирол и никога не си бил там? :outofspace:

Томич, това ти е най-голямата грешка в живота. :laugh: Поправи я.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Квалификации за СП 2026 - Зона Европа   |   22.11.2025 12:42

Вчера се завъртя новината, че Швеция само с 2 точки в квалификациите има шанс да се класира на СП. То хубаво, ама Швеция си спечели това право през ЛН, където от 6 мача направи 5 победи и имаше само 1 равен. Така че тия приказки не са сериозни. Всъщност нещата можеха да бъдат още по-брутални, ако да речем Румъния бяха втори в групата, за сметка на Босна, както и С.Ирландия за сметка на Словакия, то тогава в баражите щяха да играят победителите в лига Д - Молдова (с 1 точка) и Сан Марино (с 0 точки и 2-39 голова разлика). Но тези отбори Швеция, Молдова и Сан Марино са се класирали в турнир в който са спечелили групите си и са се представили добре. Така че това, което се писа е малко или повече неточно.

Не така стои въпроса с любимците на ФУФА КонМе(е)Бал. Боливия отива с 10 загуби в квалификациите от 18 мача и това постижение, а не някакво друго в друг турнир, както е с Швеция ги праща на бараж. Е тва вече е абсурдно и скандално. Квалификациите в кон ме е ебал са най-скандалното и несправедливо нещо спрямо останалите федерации. Фуфа съвсем скоро ще увеличи отборите от 48 на 64, това вече се обсъжда, нищо че още не се е провел формата с 48 отбора. Тогава колко ще е квотата на кон ме е ебал? 9 + 1? Или направо 10 и да няма квалификации... :uuu: :uuu: :uuu:

Последна промяна bai Momchil на 22.11.2025 12:44, променена общо 1 път

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Квалификации за СП 2026 - Зона Европа   |   22.11.2025 13:24

А можеш и да добавиш, че Суринам неясно защо не са в Конмебол, а в Конкакаф (малко като Австралия и Израел)...

Попаднах на едно клипче за билетите догодина - някакъв голям скам май че е с платформата на ФИФА, през която се продават и препродават (доколкото успях да разбера). Дадоха два примера, които ми направиха впечатление:
1. рекламиране на евтини билети по 65-70$, които се оказват най-горе в самото ъгълче между къса и дълга страна (практически нищо не се вижда);
2. най-евтин билет за финала, който бил продаден за 2000+$ и минути след това препродаден за 25000$. И от всичките теи продажби/препродажби ФИФА получавала май 30%, ако не бъркам.

Ако е вярно - просто поредното доказателство колко много са ни (нас човеците) изкривили парите......

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Квалификации за СП 2026 - Зона Европа   |   22.11.2025 15:20

Няма да се изненадам, Алекс. Не съм проверявал как стои въпроса с билетите, но си спомням преди време като играха Ливърпул с Реал финала на Стад дьо Франс за ШЛ. Та на тоя стадион с капацитет 80К билетите които бяха дадени за феновете на Реал и Ливърпул бяха, ся не се сещам точно ама нещо между 15-20К на отбор. Със сигурност под 50% от билетите.

Виж за Суринам не се бях замислял. Австралия избяга от пародията на нейната федерация, за да играе все пак някакви смислени мачове. Що беше допусната е наистина добър въпрос. За Израел е ясно. На тях би им било много по-изгодно да играят в Азия, щото биха се класирали, ама проблема е че ще се изтрепят там.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Квалификации за СП 2026 - Зона Европа   |   22.11.2025 18:48

Поправи я.

Естествено!!! :cheers:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Квалификации за СП 2026 - Зона Европа   |   01.04.2026 03:19

От ФИФА са пълни идиоти на световното да ми играят разни анонимници и сватбари от знайни и незнайни части по света, а отбори като Италия, Дания, Полша, Ирландия, Уелс и т.н. от Европа да ги няма.
Крайно време е УЕФА да тропнат по масата и да видим какво ще правят ФИФА без европейските отбори.
Дебили!

Много ме боли за любимите адзури.
Това е истински кошмар за италианския футбол!!!
Но все пак има повече от реален шанс Иран да не участват и Италия да се класира като най-напред в ранглистата на ФИФА от некласиралите се национални отбори.
Безумен червен картон на Бастони. Само пълен безхаберник ще направи такова нещо в толкова важен мач. Защо? Защото откъсването на босненеца не е сигурен гол. Донарума може да спаси, нападателя може да бие в аут. Това не е гарантиран гол. Но ти оставаш гарантирано отбора си цяло полувреме с човек по-малко в най-важния мач за последните 4 години за страната си. КРЕТЕН! :-x
Мойс Кийн като изтърва онова положение за 2-0 си казах, че нещата не отиват на добре. Уви, така и стана. Не било писано. Но трябват кардинални, кардинални промени в италианския футбол.

Дания как не се класираха не знам. Огромно предимство имаха през второто полувреме срещу чехите, които се защитаваха все едно са трима на петима в хокея. Но някак си оцеляха. Просто нямам думи какво се разигра и в Прага. Безобразно изпълнени дузпи от динамита. Дания също като Италия пропуска трето поредно световно първенство.

Поляците също в големи части от мача надиграваха Швеция, но шведите в малкото моменти в които упражниха натиск стигнаха до гол. Слаба игра в защита за дружина полска. Швеция със само 1 победа в своята квалификационна група ще играят на световното заради силното си представяне в Лигата на нациите.

Турция също не бяха убедителни, но заслужено спечелиха. Косово със силно първо полувреме и силни последните 10, 15 минути. Но като цяло логична и заслужена победа за турците.

Преди малко ДР Конго в изключително грозен антифутболен мач победи Ямайка. Така че освен Кюрасау и т.н. сбирщини ще гледаме и конгоанците, но Италия и Дания ги няма.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Квалификации за СП 2026 - Зона Европа   |   01.04.2026 03:50

Diavolo написа:
Но все пак има повече от реален шанс Иран да не участват и Италия да се класира като най-напред в ранглистата на ФИФА от некласиралите се национални отбори.

Яд ме е за Италия, но ще е голяма простотия да вземат мястото на Иран, не става така!

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Квалификации за СП 2026 - Зона Европа   |   01.04.2026 04:10

Иначе Аз си бях за Чехите срещу Дания, любима моя страна, нищо, че на световното ще ги бият като маче у дирек!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Следваща