Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 26.07.2026 10:56

Отговори на тема  [ 245 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Следваща
Манчестър Юнайтед Сезон 25/26 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед Сезон 25/26   |   09.12.2025 02:57

https://youtube.com/shorts/OyFMo8zSBK4?si=pLOuOe8YOIjFl1b7

Страхотния победен гол на Доминик Янсен за победата над Уест Хам при жените.
Капитанката Мая Льо Тисие записа стотен пореден мач във всички турнири, започвайки като титуляр.
След Хана Блъндел, която вече роди и играе, се разбра че и Селин Бизет е бременна и ще отсъства дълго време.

При мъжете хубава победа, макар и над слаб съперник. Домакините изглеждат много зле, в Чемпиъншип има по-силни отбори от тях. Вярно, загубиха Куня, но едва ли е само това причината.
Жал ми е за бившия страж на тима Сам Джонстън, който сега пази за "вълците".
Хубаво включване за Коби Мейно, Хевън пак започна титуляр и пак бе сменен.
Тези непрекъснати ротации в защита всеки мач не са добри. Сега не се усети, но като цяло не носят нищо положотелно. Не че и другите смените на португалския треньор са много успешни. Той прави едни от най-неефективните смени.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед Сезон 25/26   |   09.12.2025 10:55

Аз гледах част от мача и съм силно изненадан от това което се случва с Вълците през тази година. Само 2 точки, не знам имало ли е по-трагичен отбор в последните години, където тенденцията е обикновенно новаците да страдат. Не знам какво са объркали ама тотал щета.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед Сезон 25/26   |   11.12.2025 01:37

Лоша загуба за женския тим на Ман.Юнайтед с 0-3 от Лион на "Лий спортс вилидж".
Разликата в класите си каза думата, но чак 0-3 не трябваше да е.
Марк Скинър каза преди мача, че Юнайтед трябва да атакуват, но беше пуснал подчертано дефанзивен състав. Второто полувреме вкара в игра каквото можеше, но просто няма достатъчно атакуващи играчи. И Терланд не игра тази вечер, може би се е контузила, защото дори не беше в групата.
Първото полувреме Лион бяха много по-добри, но куриозното е, че най-доброто положение за Юнайтед дойде в края на полувремето. Хината Миязава хвърли супер пас към Мелвин Малар, която остана непокрита в наказателното поле, но не можа да намери вратата, след удар с глава.
Второто полувреме беше по-равностойно, но пък тогава Лион вкараха два гола в края.
Чест прави на Юнайтед, че опитваха до последно, както играчите, така и публиката. Малко хора на Лий, но сърцати.
Ман.Юнайтед вече си осигури място за баражите, директно на 1/4 финал едва ли ще успее да се класира, но и това не е лошо, в дебютния сезон в тази надпревара. Предстои много интересно гостуване на Ювентус, което мисля, че могат да вземат. Преди това Тотнъм идва на Лий.
Come on, United!

Младежкият тим до 18 години стартира успешно в младежката ФА Къп, след успех с 1-0 над Питърбро на "Олд Трафорд". Във Вторник вечер за съжаление малко хора дойдоха да подкрепят тима.
Юнайтед имаше превъжодство през цялото време, но направи пропуски, а и играчите често се увличаха по индивидуални действия, които не бяха успешни.
Единственият гол вкара 15 годишния нашумял талант Джей Джей Гейбриъл през първото полувреме. Той получи хубава топка пред наказателното поле и я насочи в ъгъла.
Годуил Куконки, който направи две асистенции срещу Нюкасъл през уикенда, можеше отново да се превърне в асистент, но мерника на офанзивните играчи на тима не беше точен. Топката стигна до Мантато, който стреля, но вратаря спаси, а при добавката удара на негов съотборник беше блокиран от защитник.
Вратарят на Юнайтед Бърн-Хюз трябваше да се намесва само веднъж по-сериозно, когато блокира с вещина две последователни положения.

В следващия кръг Юнайтед пак е домакин, на Дарби или Кеймбридж.

А мъжкият тим ще домакинства на Брайтън в третия кръг на ФА Къп.

Последна промяна albertz на 11.12.2025 01:40, променена общо 2 пъти

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед Сезон 25/26   |   14.12.2025 19:48

В истински спектакъл женските отбори на Ман.Юнайтед и Тотнъм завършиха 3-3 на "Лий спортс вилидж".
Равенството горчи за Юнайтед, защото трите точки бяха в графата задължителни.
Но липсата на амбиция в ръководството е пословична на всички нива. Не всичко е загубено, ако все пак отбора се подсили зимата. С този къс състав на отбора му е много трудно, да е на ниво и в първенството, както и в Шампионската лига.
И все пак ще отправя и критики към играта. Вярно е, че Тотнъм се защитаваха плътно, но Юнайтед бяха прекалено еднообразни и предвидими. Нямаше скорост в действията. Много футболистки чакаха топката на крак, не се движеха достатъчно. И при трите гола на Спърс, които бяха вкарани от наказателното поле централните защитнички липсваха - Льо Тисие и Янсен в този мач. Все крайните Ривиър и Сандберг трябваше да се изправят срещу по-снажни от тях футболистки при първите два гола, недопустимо.
Тотнъм поведоха с 3-0, общо взето като ритнеха към вратата и топката влизаше. Е, първия гол на Бетани Инглънд беше с глава.
Юнайтед удариха четири греди, както направиха и множество други пропуски.
Ела Туун вкара хубав гол и намали резултата на 1-3, по-малко от 20 минути преди края.
Резервата Фридолина Ролфо вкара два гола, но не знам защо не влезе по-рано. За втория си гол тя получи много хубаво центриране от друга резерва - Леа Голтън.

На отбора предстои гостуване на Ювентус в ШЛ и ново домакинството на Тотнъм за Купа на лигата.
Но това беше последен шампионатен мач за тази година.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед Сезон 25/26   |   16.12.2025 02:01

Комедия от грешки на "Олд Трафорд".
Аз лично няма от какво да съм доволен. За мен това не беше мач, а цирк. Това ми е мнението.
Тия Борнмът ще излязат някакъв по-страшен отбор и от Реал Мадрид. В три поредни мача на "Олд Трафорд" вкарват 10 гола.
Юнайтед пак изпуснаха да се намърдат в топ 5 или 4, след наглед мач който може да се вземе.
Няма да се учудя на някоя "изненадваща" победа над Вила.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед Сезон 25/26   |   16.12.2025 02:09

albertz написа:
Комедия от грешки на "Олд Трафорд".
Аз лично няма от какво да съм доволен. За мен това не беше мач, а цирк. Това ми е мнението.
Тия Борнмът ще излязат някакъв по-страшен отбор и от Реал Мадрид. В три поредни мача на "Олд Трафорд" вкарват 10 гола.
Юнайтед пак изпуснаха да се намърдат в топ 5 или 4, след наглед мач който може да се вземе.
Няма да се учудя на някоя "изненадваща" победа над Вила.

Това си е направо италианска защита и двата отбора!

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед Сезон 25/26   |   16.12.2025 11:41

По много идетентичен начин ви вкараха 2 от головете и съответно пропуска накрая. Пробив в центъра на защитата, където техен играч си поема топката. :dunno:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед Сезон 25/26   |   18.12.2025 01:56

Отборът до 18 години разби Бирмингам с 6-0 на Карингтън за "Премиър лийг къп".
Тимът завърши в своята група "Г" с максимален брой точки.
Треньорът Дарън Флечър беше много доволен след края на мача, като беше щедър на похвали.
Единият от головете вкара Кай Рууни, син на Уейн Рууни, а още едно неговo попадение бе отменено, заради засада.

В Петък тима до 21 години посреща Боруся Дортмунд на "Олд Трафорд" за "Премиър лийг интеренешънъл къп".

Женският отбор на Юнайтед завърши подобаващо редовната кампания в дебютния си сезон в ШЛ с победа над Ювентус като гост с 1-0.
Единственото попадение вкара Джес Парк през първата част, след асистенция на Ролфо. Интересен гол стана, въпреки че в мъжкия футбол едва ли може да влезе такъв удар. Не че беше лош.
Мая Льо Тисие напоследък често греши, но вратарката Фалън Тулис-Джойс поправи грешката ѝ.
От другата страна Перо-Менян спаси много хубав удар на сънародничката си Малар. Втората част Юнайтед трябваше да получи дузпа за нарушение срещу Терланд, но съдията прецени друго.
Срещата се игра на представителния стадион на Ювентус, на една от централните трибуни се бяха събрали доволно хора, според статистиката близо 7,000.
Юнайтед също имаха силна агитка.
А посещаемостта е достат добра за Италия, защото имам възможност да гледам женското им първенство и за жалост идват много малко хора.

Последна промяна albertz на 18.12.2025 01:59, променена общо 2 пъти

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед Сезон 25/26   |   18.12.2025 16:01

Атлетико Мадрид за жените на Юнайтед в плейофа в ШЛ.

Вече биха Атлети 1-0 като гост в груповата фаза.
Ако отстранят испанците срещат Байерн.
Реал ако отстранят Париж срещат Барса.
Арсенал ако отстранят Льовен срещат Челси.

Blockbuster!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед Сезон 25/26   |   20.12.2025 02:42

Отборът на Манчестър Юнайтед до 21 години победи Боруся Дортмунд с 2-0 на "Олд Трафорд" в интригуващ мач за "Премиър лийг интернешънъл къп".
Уелският нападател Габриеле Бианкери вкара и двата гола, като пропусна да запише и хет-трик.
В тази възрастова група има чести промени в състава, но в този мач Юнайтед имаше възможност да разчита на имена като Диего Леон и Чидо Оби-Мартин.
Боруся победи преди няколко дни Лийдс с 3-0 на английска земя, така че излезе със самочувствие на легендарния стадион.
Над 3,000 зрители проследиха на живо двубоя от трибуните.

Парагваецът Леон хвана окото с техниката си и бързата мисъл, но в защитен план има още върху какво да работи.
Той пусна хубав пас напред, който не трябваше да е голям проблем за защитата на Дортмунд, но техен играч не успя да го пресече. Топката стигна до Чидо, с леки съмнения за засада, като играчът с датски паспорт намери много хубаво Гейб Бианкери, който стреля по диагонал и откри резултата.
Капитанът на тима за тази среща Джейкъб ́Дивейни трябваше да напусна принудително терена, заради контузия.
Германците отговориха с две опасни положения.
Първо вратарят на Юнайтед Уил Мърдък показа котешки рефлекс след удар с глава. После последва опасно остро центриране в наказателното поле на Юнайтед, но нямаше кой да го засече.
Второто полувреме Юнайтед предпочетоха да действат на контра. Те водеха с 1-0 на полувремето и срещу Андерлехт, но през второто допуснаха неприятен обрат.
Добро впечатлрние направи, че играчите на домакините завършиха много успешни диагонални подавания, които бяха и ползотворни. Не една и две опасности бяха създадени след такива пасове. Скоулс и Карик бяха майстори на подобни подавания.
През второто полувреме пред Боруся се откриха не малко шансове. Те нацелиха напречната греда след изпълнение на пряк свободен удар.
Диего Леон позволи изнесеният нападател на гостите Кегни да му мине зад гърба и да стреля опасно в наказателното поле, но Мърдок спаси с вещина.
Германският отбор имаше и още един чудесен шанс, когато след много добро двойно подаване техен играч излезе сам срещу Мърдок, но вратарят отново беше на мястото си.
Юнайтед нанесе втори удар в 70 минута. Джеймс Сканлън пусна много хубав пас в коридор към Бианкери, който напредна и стреля в близкия на вратаря Остжрински ъгъл и 2-0.
Сам Мадър направи много хубав индивидуален пробив и намери Диего Леон непокрита в наказателното поле. Парагваецът стреля не лошо, но този път Остжрински се намеси добре.
Гейб Бианкери имаше още един добър шанс, но пропусна да се разпише и да оформи хеттрика си.

С успеха Юнайтед излязоха втори в своята група за този турнир, като регламента е такъв, че те не срещат всички отбори в тяхната група. След Нова Година предстои още един мач, срещу Спортинг Лисабон, отново на "Олд Трафорд".

Съставът на Юнайтед срещу Бор.Дортмунд : Мърдок- Фицджералд, Армър, Джаксън, Леон - Дивейни (Овъри), Коне- Сканлън, Т.Флечър, Бианкери - Оби (Мадър)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед Сезон 25/26   |   21.12.2025 23:10

Манчестър Юнайтед загуби от Астън Вила, но изигра мъжки двубой, хубав мач стана.
Много пресечени и отнети топки от Ман Юнайтед, особено първото полувреме.
За мен загубиха, първо защото отсъствието на Фернандеш повлия, друго отпаднаха физически. Разбира се, можеше да се реагира по-добре при двата гола за Вила, особено Лени Йоро. Можеше и Шешко и Куня да бъдат по-прецизни в своите завършващи удари.
Но с тройка в защита определено е по-добре за този тим. И идеята с Мартинес не беше лоша, но липсваше свежест накрая.
Дебют за един от синовете на Дарън Флечър - Джак, както и за Шей Лейси, мисля че не е играл досега за първия тим. Фамилията Флечър се нареди до фамилията Астън, когато пак баща и син представляват клуба.
Контузиите, неспособността на играчите да извличат максимума от мачовете може би ще костват не само ШЛ, но и евроучастие. Но дори и да махнат Аморим, то на негово място ще дойде поредния неудачник, с това ръководство толкова.
10 поредна победа за Астън Вила във всички турнири. И те ще грешат, но засега им върви добре.

Женският тим изигра последен мач за тази календарна година. Обърнаха Тотнъм 2-1 на четвъртфинал за Купата на лигата. Този сезон почнаха направо от това ниво. На полуфинал ще играят с Арсенал, а този съперник е и първия им за п-во след паузата.
Фридолина Ролфо даде асистенция за Джес Парк и вкара победния гол, след асистенция на Малар. И двата гола бяха идентични, пробив по левия фланг, хубав нисък пас и засичане в нак.поле.
В интернет се спекулира, че вече има две нови попълнения, но докато не стане официално, не може да се приеме за факт.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед Сезон 25/26   |   22.12.2025 02:08

Това ви беше един от най-добрите мачове този сезон.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед Сезон 25/26   |   28.12.2025 01:46

https://youtu.be/OzRf7sbgkos?si=wtVRZVUZQqlsB8bi

Класика Ман.Юнайтед - Нюкасъл Юнайтед, сезон 84/85
Пребиваньеее :)

Шведското пиленце Хана Лундквист подписа с женския отбор на Ман.Юнайтед. Тя играе в защита, а на тима му трябват офанзивни играчи, но важното че е хубава.
Чака се и Леа Шюлер от Байерн, тя е нападател, но още няма нищо официално.
Но русокоските ще станат много. А с Лундквист вече има четири шведки срещу три норвежки.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед Сезон 25/26   |   31.12.2025 02:51

Измина една много лоша година. Какво следва? За мен още по-лоша. Това което си пожелавам е просто клубът да го има, защото не се знае. Успехи на терена липсват, дълговете се увеличават. Аз не си спомням в исторически план някой спортен клуб/бранд да има големи дългове и въпреки това да е успешен. Ако новодошлият Ратклиф имаше някакви добри намерения щеше да каже"вижте какво, клубът е много зле, имам план за 3 години, за 5 години, да почнем да го караме по-скромно и постепенно да вдигаме нивото". Вместо това се правят някакви смешни съкращения на обикновен персонал, а се взимат играчи за милиони, без да има особен смисъл от това, заплатите, макар и ревизирани, продължават да са много високи. Грешка след грешка при трансферите. Махнаха Хойлунд, за да дойде Шешко, а можеше и по-лошо, защото първа цел на гея Уилкокс беше...Лиъм Делап! Маха се Камбвала, който имаше потенциал, за да дойде Йоро, който играе слабо. Маха се Алваро Карерас, за да дойде Доргу. Взима се безполезния Угарте, а сега искат техния юноша Джеймс Гарнър, който нямаше да им струва нищо, ако бяха проявили малко далновидност. И как хора като Уилкокс и Бареда са още на работа, не знам. Как се търпят "футболисти", като Шоу и Маунт, които трябваше отдавна да са се махнали. Юнайтед не е санаториум или старчески дом. Но какво се учудвам- един Фил Джоунс колко бе търпян в клуба, без въобще да играе.
Един Том Хийтън, който въобще не пази и тренира за здраве, погледнете из нета каква заплата взима.
Ратклиф един от най-добрите тимове в колоезденето ги направи средняци, има акции в Мерцедес във Ф1, там също има сериозен спад, и другия му футболен клуб (не съм сигурен още ли се води негов) Ница не е прогресирал съществено. Въобще спортните инициативи (мъча се, не ми идва точната дума) на Ратклиф са пълен провал. Човек, неуспял да купи Челси, защото няма достатъчно пари.
Но дори ако се махнат Ратклиф и семейство Глейзър не се знае дали ще дойде по-добър собственик. Всеки си мисли "няма как да е по-зле", но може да се окаже, че има.

За играта няма какво да коментирам. Пълна помия. Докато другите треньори мислят как да подобрят своите отбори, за това нещо край тъчлинията е важно брадата да е каносана и косата гелосана.
Очертава се интересен месец Януари, след който официално сезонът на тима да е на практика приключил.
Но не трябва да се сърдя толкова на това човече, защото някой друг го е назначил и го търпи. И тук, като при евентуалната смяна на собствеността, няма гаранция, че следващия който дойде, ще е по-добър.

И все пак, колкото и да е пародийно, ще направя мини класация за най-добрите и най-лошите мачове през календарната година.

Най-добрите

1.Атлетик Билбао-Ман.Юнайтед 0-3
Вярно е, че в този мач тимът получи числено предимство и дузпа, но още преди това гол на Гарначо бе отменен, а Каземиро откри резултата. Атлетик бяха в много добра форма, някои ги слагаха фаворити, но Юнайтед не им оставиха шансове.

2.Ман.Юнайтед-Олимпик Лион 5-4, след продължения.
Юнайтед можеше да си реши мача много по-рано и да го затвори, но го слагам заради драмата, големия обрат, и в крайна сметка положителните емоции.

3. Ман.Юнайтед-Рейнджърс 2-1.
Мачовете между английски и шотландски тимове лично за мен винаги са били с допълнителен заряд, с драма.Така стана и в случая с късния победен гол на Бруно Фернандеш.

Най-лошите

1. Гримзби-Ман.Юнайтед 2-2(загуба след дузпи)
Каквито и оправдания да се търсят те не вървят. Юнайтед никога не е отпадал от отбор от четвърто ниво в Англия, пък макар и за Купа на лигата.

2.Тотнъм-Ман.Юнайтед 1-0
Загуба във финал, в мач с голям залог винаги боли. Няма значение как си играл, накрая остава резултата.

3. Ман.Юнайтед - Борнмът 4-4
За мен това не беше нормален мач. Юнайтед засега не са заминали за Саудитска Арабия да играят безмислени контроли и да избиват пари, но дали не избиват по друг начин? Дано няма повече такива срещи.

И през новата година ще следя нещата. Ще гледам и да ги отразявам тук.
Не крия, че удоволствие ми носи главно да гледам жените и младежите. За така наречения представителен тим, дали ще гледам Лече-Салернитана или тях чувството е горе-долу еднакво.
Пожелавам хубаво посрещане и хубава Нова година на всички.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед Сезон 25/26   |   31.12.2025 11:51

Понеже форума няма бутонче лайк за постовете, лайк за този пост. :cheers:

Като спомена, че Ница не прогресира, да те корегирам леко -> не само не прогресира, ама и яко затъва. Вървят уверено към зоната за изпадане(в серия от поне 6 поредни загуби са), а в ЛЕ са на последното място с 0 точки и Лудогорец се кефи, че има мач с тях за да може да се класира, смятай!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед Сезон 25/26   |   03.01.2026 01:27

https://youtu.be/6JkqNA1v5t8?si=TzhlIbiJT76esyuf

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед Сезон 25/26   |   03.01.2026 20:05

https://youtube.com/shorts/-OTL0kE4hW4?si=no67N7Vzh0NkSpbh

Как липсваш Харка. Хари, Хари, ти си ангел мой, Хари, Хари, Бог ли те изпрати, да топлиш Харка моето сърце, да те обичам и да ти се радвам.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед Сезон 25/26   |   05.01.2026 13:40

Аре, Чаво честито, добре ви почна годината!

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед Сезон 25/26   |   05.01.2026 15:02

Най-накрая разкараха това недоразумение

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед Сезон 25/26   |   05.01.2026 15:18

bai Momchil написа:
Аре, Чаво честито, добре ви почна годината!

Благодаря!
Една от малкото добри новини. Аз още снощи преди да се знае окончателно мислех да пиша нещо, но бях уморен и не ми се занимаваше.
Смятам, че Омар Бареда и Джейсън Уилкокс също трябва да поемат своята отговорност.
Аморим без съмнение е най-слабия човек седял на скамейката след Алекс Фъргюсън. Не пиша нито треньор, нито мениджър, защото за мен той не е нито едно от двете. Арогантен самохвалко, със самочувствие без никакво покритие. За мен трябваше да бъде уволнен още след загубата на финала в Лига Европа, но може би голямата неустойка преди да бъде уволнен преди да са минали 12 месеца натежа.
Да оставим настрана резултатите, за толкова време тимът не е прогресирал изобщо, няма никакъв стил на игра, тимът продължава да се затруднява много срещу сгъстени защити, не се създават достатъчно положения за гол, въпреки това което сочи статистиката. Статистиката не е всичко. Дори и в серията в която вкарваха по два гола, те идваха по-скоро след хаoс. Да ми казват, че Юнайтед били шести и това било напредък е върховна дебилщина. Защото класирането е много гъсто и след още един-два провала и тима е извън първите десет.
Нямал достатъчно подкрепа, този какво иска? На един Моуриньо не ми купиха централен защитник навремето, при все че е по-голям авторитет.
По желание на Аморим бяха изгонени Рашфорд, Санчо, Гарначо, Хойлунд, Мейно щеше да ги последва. На тяхно място дойдоха други играчи. На крива ракета космоса ѝ пречи.
Фъргюсън да не е имал отбор от супер звезди само? Имаше много средняци и малко над средното ниво - Нани, Андерсон, Джи Сун Парк, Фил Джоунс, Джони Еванс, Дарън Флечър, бтатя Фабио и Рафаел Да Силва, Хавиер Ернандес, по-рано Гари и Фил Невил, Ники Бът, Карел Поборски, Ерик Невланд, Жорди Кройф, даже и Солскяр може да е в този списък.
И въпреки това тимът беше успешен.

Лично аз искам Карик да дойде временно. Ван Нистелрой или Ван Перси също може.
За да бъде Юнайтед истински силен трябва да разполага с повече средства. А дълговете винаги ще го теглят надолу.
Но смятам, че въпреки всичко може да се справя далеч по-добре отколкото при Тен Хаг и Аморим.

Има една песен на Бони "бита карta". Толкова за Аморим, не искам повече да чувам за него. Мисля че като цяло няма да има поводи да се чува името му.

П.С. И Дявола точно се е изказал.

Последна промяна albertz на 05.01.2026 15:25, променена общо 3 пъти

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 245 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Следваща