Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 20.09.2026 23:56

Отговори на тема  [ 489 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25  Следваща
Efbet Първа лига сезон 2025-2026 
Автор Съобщение
(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Efbet Първа лига сезон 2025-2026   |   19.05.2026 23:14

Боли ме фара кой ще влезе. Искам марулите аут.

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Efbet Първа лига сезон 2025-2026   |   20.05.2026 13:32

Днес да пожелаем на докоциганите да бъдат изнасилени за Купата на България мазно с 1:0, дело на Мохамед Брахими, като бивше канарче ! :moufan: :rock:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Efbet Първа лига сезон 2025-2026   |   20.05.2026 14:29

Локото имат задача да докарат нова лятна истерия и криза в ребрандирания клуб.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Efbet Първа лига сезон 2025-2026   |   20.05.2026 22:02

Купата е червена!
САМО ЦСКА!

:devil: :red_fan:

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Efbet Първа лига сезон 2025-2026   |   20.05.2026 22:53

Резо, Брахими не вкара, ама Запро и Ето'О свършиха работа. :laugh: :laugh: :laugh:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Efbet Първа лига сезон 2025-2026   |   20.05.2026 23:37

https://www.facebook.com/share/r/1Ef4oU81HM/

Червена лудост!

Отварям уискито!

Последна промяна albertz на 20.05.2026 23:42, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Efbet Първа лига сезон 2025-2026   |   21.05.2026 00:52

Чаво видя ли хореографиите? Тази втората беше невиждана по нашите ширини. И най-добрите агитки в Западна Европа биха се гордели с подобно Хорео. Но това едва ли учудва някого. ЦСКА за пореден път демонстира, че е много, много напред с материала и без никаква конкуренция в България като качество на подкрепата. И това е било така още от 80-те години, когато са ми първите ходения по мачове у нас.

За мача какво да кажа. Имаше много битка и много раздаване и от двата отбора и много малко футбол. Победата ни е заслужена, защото в 2/3 от мача нападахме. Но пък Локото имаха най-чистото положение в мача, един на един в продължението, но Лапаухов ни спаси.

На какво се дължи нашата импотентност в предни редици???
В последните 10 мача (включително и този финал, който даже се игра 120 минути) ЦСКА само веднъж вкара 2 гола. В Разград за купата срещу Лудогорец за онзи обрат и победа с 2-1.
В 7 поредни мача ЦСКА не може да вкара повече от 1 гол в мача?!
Всеки мач е едно блъскане, тичане, ритане, да се сборим, да излъжем, да покажем характер и мускули. Ама къде е футбола??? А къде е да се надиграем??? Изключвам наистина мача в Разград, но и Лудогорец е трагичен тази пролет.
Чисто като цифри Христо Янев се предстачи отлично. На 2 място сме в класирането откакто той пое отбора и само Левски е пред нас и то с малко. А Янев дойде, когато бяхме последни в класирането. Взехме и купата на страната и ще играем в Лига Европа. След 3 години, ЦСКА се завръща в Европа, където му е мястото!
Но играта я няма. Играта. Не виждам развитие в отбора, нямаме облик, нямаме стил.
Миналата зима ли беше или ранна пролет не помня вече, но Сираков и компания взеха едно шокиращо решение и уволниха Станислав Генчев и доведоха анонимния Хулио Веласкес, който беше посрещан с огромно недоверие. Но какво стана? Сините с отбор, който е много по-евтин от нашия има облик и има стил. Подредени са и играят някакъв футбол... Особено в преходите в защита и атака и в играта без топка са много по-добре от нас. И се питам това ли е максимума на Христо Янев, защото ако това ще е ЦСКА не виждам как ще станем шампиони, което трябва да е цел номер 1. ЦСКА трябва да атакува, да се надиграва и да вкарава голове. Това винаги е било в ДНК-то на този отбор. А не този скучен и процентен футбол с едно на мъка. От друга страна ако Янев остане то той трябва да бъде твърдо подкрепен от ръководството, да бъдат закупени всички футболисти от които ще се нуждае и догодина да се атакува титла 32 в първенството.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Efbet Първа лига сезон 2025-2026   |   21.05.2026 01:31

Предполагам говориш за хореографията която обхвана и Сектор В. Много хубаво наистина. При Дучето нямаше много хубави хореогеафии, но и тогава у нас още се учехме така да се каже. "Офанзива" правеха страхотни хореографии, но е хубаво и че когато тази групировка я няма, хубавите хореографии останаха. Но за качествена хореография трябва и повече хора. А при нас рядко ги има последните години. Но аз се кефя и на агитката 80-те, началото на 90-те години, когато бяха червените шалове и някое и друго знаме. Важното е да има повече хора. Дори и да не си най-голямата публика в България да си имаш солидна подкрепа по-често. А феновете на ЦСКА които ако не на всеки мач, то често да посещават стадиона се стопиха. Софийската публика на отбора се стопи, като това не е от Ганчев, мисля осезаемо е от времето на Божков. Преди и в летен сезон, ако не 10,000, то ще събереш горе-долу толкова на Армията. Да, имало е и негативни изключения, когато ЦСКА е бил много слаб 90-те години.

За липсата на голове прав си, за мен това идва от стила на игра, тоест от треньора. Христо Янев е симпатично пораснало момче, за временен вариант става, но с него не могат да се гонят големи цели. Бойко Величков обещава голяма селекция, но то само със селекция не става. Трябва да знаеш какво искаш, футболисти които да паснат на някакъв налаган стил.
Много се говори за Веласкес. В Левски явно имат добри връзки в Испания, покрай Танев ли не знам, но преди време четох, че са искали този треньор, който направи фурор в Кипър, сега ми убягва името на треньора, като в последния момент нешата са се провалили.
Но ако се замислим, то можем да дадем много повече примери с провалилили се чужди треньори у нас, отколкото с успешни. Лудогорец колко чуждестранни треньори смени, нито един не се задържа по-дълго. И в ЦСКА Луиджи Симони, Алън Пардю, утвърдени имена не се справиха. Говореше се, че Ганчев е искал СГ Ериксон, но той не е искал да дойде.
Преди Веласкес, можем да посочим предимно сръбски имена за мен - Люпко Петрович, Миодраг Йешич, Драгомир Окука, Славолюб Муслин.
Така че мнението ми е , че това с Веласкес е джакпот, голямо изключение, което трудно ще се повтори.

ЦСКА на този етап няма отбор за пробив в Европа, хубаво е че има гарантирани четири мача в Европа, при един добър жребий спокойно може и да са шест или осем.

Но за Лапоухов четох, че няколко отбора са склонни да извадят сума около 4 милиона евро. Ако е така ще стане като с Коялипо. А Лапоухов прави разликата, видя се и тази вечер.
Но се чудя на акъла на Димитър Илиев, трябва да си много тъп, да опиташ да преодолееш вратар от тази класа, по този елементарен начин.
Не съм доволен, че трябваше да се стигне до дузпи. Но предния път Локо триумфура след дузпи, сега бе ред на ЦСКА.
Червените повече губят на дузпи при мачове в България, от едно 10-12 години назад.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Efbet Първа лига сезон 2025-2026   |   21.05.2026 01:55

За хореото в 3-те сектора с наши легенди и купите.
https://sportal.bg/news-2026052016150366132

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Efbet Първа лига сезон 2025-2026   |   21.05.2026 08:45

Първо честито на Дявола и Чаво и ако пропускам някой и на него.

Съгласен съм абсолютно с Дявола. Играта е безумна. Само 5 минути сравнение между този мач и финала в ЛЕ и всичко става ясно. Липса на преса (или достатъчно добра такава). Супер много грешни пасове. Супер много индивидуални прояви. Взима играч на ЦСКА топката минава през центъра 3-4 играча на буферите. ВТФ?!? Тва къде ще го видиш в Европа? Огромно разстояние между линиите. Дупка от над 30 метра в средата на терена без хора. Бутане и ръгане при статичните (тука поне надминахме ВЛ :laugh: ) . Отвратителен футбол за наблюдаване.

Та Янев хубаво, по-скоро и аз съм на мнение, че за титла и големи неща не става. Трябва да вземете чужденец, но дали ще уцелите? И пак се връщам на моето - единственият (без бай Добри разбира се, да е жив и здрав), който не пострада от чистките е главният ви селекционер. При тия трансферни издънки?!? Аз лично ако съм в ЦСКА бих почнал от там. И бих дефинирал по-ясно ролята на Величков, щото и там е размито. Кой наистина отговаря за селекцията и има последната дума? Величков и Янев, както би било нормално или Томанов?

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Efbet Първа лига сезон 2025-2026   |   21.05.2026 09:28

albertz написа:
Но се чудя на акъла на Димитър Илиев, трябва да си много тъп, да опиташ да преодолееш вратар от тази класа, по този елементарен начин.

Митко Илиев е един от най-добрите дузпаджии, които съм виждал в България. Той винаги гледа до последно вратаря и бие там, където е свободно. Правил го е много пъти, включително под голямо напрежение (имаше един мач в евротурнирите, не помня срещу кого, дето Локо имаха 2 дузпи и той вкара и двете). Коментаторът каза, че явно са подсказали на Лапоухов да го изчаква до последно и затова е спасил, ама по принцип и това не помага - виждал съм му дузпи, когато вратарят си е оставал в средата и той е обръщал глезена и я е вкарвал леко в ъгъла. Така че не е въпрос да е много тъп (той между другото и житейски изобщо не е тъп, даже е един от най-интелигентните ни футболисти), но по някаква причина изпълни дузпата по много нетипичен за себе си начин, не знам защо.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Efbet Първа лига сезон 2025-2026   |   21.05.2026 10:40

Митко Илиев е един от най-интелигентните играчи в България и това което Спърса казва е 100% истина. Твърдя го щото с брат ми са приятели и бяха съученици в една от най-елитните гимназии в Пловдив.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Efbet Първа лига сезон 2025-2026   |   21.05.2026 11:57

Аз определено не симпатизирам на Димитър Илиев. Има добър начин на изразяване, но не веднъж съм намирал негови изказвания за неуважителни. То и за брата на Георги Пеев Даниел се говореше същото, но това не му помогна много във футболната кариера. Димитър Илиев беше голямо дърво, буквално не можеше да отлепи, както се казва. Беше за малко в ЦСКА по времето на Титан, нищо не направи. Мисля беше в Локо София, там също нищо. В Локо Пд по някаква причина му върза на стари години за футболист, не че е някакъв много изявен реализатор, но е един от лидерите им, може би най-големия.

Колкото до селекцията в ЦСКА доколкото съм чел за нея главната роля е поел един Вангелов, май Рангел му беше първото име. Томанов е по на заден план.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Efbet Първа лига сезон 2025-2026   |   21.05.2026 12:17

Вангелов е врачанин и бивш борец. Той е сложен от Папазки да контролира това как се харчат парите в клуба. Селекцията зависи от Томанов.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Efbet Първа лига сезон 2025-2026   |   22.05.2026 20:15

Спартак Варна се спасиха, това е добре за родния ни футбол. Отбор с традиции и публика, а и варненското дерби оцелява. Щеше да е перфектно Берое да е на бараж, а Септември директно да изпаднат. Дано Янтра Габрово играе в елита ни догодина, а не Фратрия или Септември.
Още веднъж жалко за Добруджа, отбор с много публика не заслужава такава съдба, но това е картинката в родния ни футбол. В елитната ни лига е пълно с изкуствени отбори без публика.
И браво днес, игра се истински феърплей футбол, справка Ботев Враца и Добруджа.

Последна промяна Diavolo на 22.05.2026 20:15, променена общо 1 път

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Efbet Първа лига сезон 2025-2026   |   22.05.2026 20:33

Тодор Симов изпрати Берое в Б група. Доволен съм. При Добруджа проблемите (според мои източници) започнаха след премията от Лудогорец. Не са раздали поравно парите и това е взривило съблекалнята.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Efbet Първа лига сезон 2025-2026   |   23.05.2026 08:20

Мъчно ми е за любимите марули, но поне едно радостно предчувствие ме разведрява, че евроидиототе от Подуене ще ни забавляват с нови географски открития. Пожелавам ви да не ходите далече все пак, да не харчите на Насето парите. Ей тука косовски или македонски шиптъри да ви аналят :cheers:

:kn: :kn: :kn:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Efbet Първа лига сезон 2025-2026   |   23.05.2026 08:29

Ще поживеем, ще видим. Вие тези неща ни ги пожелавате всяка година. Нищо ново.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Efbet Първа лига сезон 2025-2026   |   23.05.2026 10:20

Diavolo написа:
Спартак Варна се спасиха, това е добре за родния ни футбол. Отбор с традиции и публика, а и варненското дерби оцелява. Щеше да е перфектно Берое да е на бараж, а Септември директно да изпаднат. Дано Янтра Габрово играе в елита ни догодина, а не Фратрия или Септември.
Още веднъж жалко за Добруджа, отбор с много публика не заслужава такава съдба, но това е картинката в родния ни футбол. В елитната ни лига е пълно с изкуствени отбори без публика.
И браво днес, игра се истински феърплей футбол, справка Ботев Враца и Добруджа.

Абсолютно съм съгласен. Дано Янтра влезнат.

Берое не знам... Кибика да каже, но ако наистина са натрупали толкова дългове, май ще трябва да минат пътя от В група до А на чисто.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Efbet Първа лига сезон 2025-2026   |   23.05.2026 10:25

Трудно изглежда да е Янтра. Новият областен управител е блокирал договор за сътрудничество между обшина Габрово и някаква бетинг компания, от което зависи финансирането на клуба.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 489 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25  Следваща