Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 00:50

Отговори на тема  [ 85 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Монте Карло 2013 - тема за коментари 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло 2013 - тема за коментари   |   16.04.2013 18:04

Който и да е от двамата, Григор ще го мине като малка гара.
Но е до 1/4 финала, защото там ще го чака Рафа Надал!

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло 2013 - тема за коментари   |   16.04.2013 19:29

Той да стигне до Рафа, пък после ще има смехххх в залата :laugh:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло 2013 - тема за коментари   |   16.04.2013 19:33

Григор трябва да стигне до мач с Надал.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло 2013 - тема за коментари   |   16.04.2013 20:14

А дано стигне до мач с Надал. А и не знам дали знаете, но Джокович ще участва на този турнир.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло 2013 - тема за коментари   |   17.04.2013 09:37

IchWill написа:
А дано стигне до мач с Надал. А и не знам дали знаете, но Джокович ще участва на този турнир.

Джокович е в другата част на схемата, та не знам кво ни интересува в случая с Григор.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло 2013 - тема за коментари   |   17.04.2013 13:52

Отчайващо некадърен Раонич в тайбрека! :question: :-(
Тоя смач и аз сигурно щях да го вкарам в корта.

Последна промяна Naki на 17.04.2013 13:59, променена общо 1 път

ICQ YIM WWW
(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло 2013 - тема за коментари   |   18.04.2013 16:19

ЛОЛ, разсипвате се от коментари и анализи, поспрете малко, за да мога да изчета всичко!

Григор очаквано отвя дъртия Майер и утре очакваме да торпилира мангала. Хареса ми играта на Цонга, който явно е пасувал ИУ и Маями и ще насочи всички сили към домашния ГШ турнир. Утре на 1/4 финал го чака Вавринка, който се справи с Енди Мърей за по-малко от час. :first: Двамата си имат хистори на клей, така че очаквам най-накрая един здрав трисетов двубой в този турнир. Гаске получава отличен шанс за втори пореден полуфинал на Мастърс след изненадващата загуба на Бердих от Фонини, а защо не и финал - Джокович очевидно има проблеми с крака и вчера доста мъчно спечели срещу МиХа Южни, а сега изостава с ранен пробив срещу Монако. Това е по-интересното засега. :-)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло 2013 - тема за коментари   |   18.04.2013 17:52

Лично аз изгледах мача на Григор от-до и мога да кажа, че Гришата вече е на ниво, в което може да бие абсолютно всеки от номер 10 до номер безкрай. А ако някой от десетката е по-слабичка форма, Григор спокойно пак бие. Сега остава да дойде по-голямото постоянство в играта и да почне да потупва от топ 5 до топ 10 по-редовно, да дойде и някоя победа над първите четирима и вече звярът ще е отвързан.
Вавринка, без да съм го гледал, го надуших, че е във форма, но дори при прогнозата ми 2:0 за него срещу Мъри съм яко изненадан от тоя побой. Освен всичко друго Вава връща Фед под номер 2 в света :laugh: Не знам как е Цонга, явно се е надъхал, но със Стан ще е някоя епична драма, просто швайцът много обича червеното, а каквото и да говорим на Цонга това си му е все още най-слабата настилка. Утре ще е много интересно.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло 2013 - тема за коментари   |   18.04.2013 22:20

Баси... тука вместо да се коментира яко след днешните двубои... едва 3 коментара. Аре аз ся се прибирам, дай да напиша 2 реда...
Гледах Григор и много ми хареса. Току що прочетох някой коментар в кафето и се скъсах от смях :rofl:
Сек'ви уонабита си мечтаят за победа утре... :laugh:
Както е писал Сандро, Гришо в момента треа да гази докато не се надъни на някои топ играч. В момента от топ 10 съм сигурен, че има 2-3 които може да победи.
Утре се надявам само на едно нещо - да няма чоук от страна на нашия. Само това искам, да се забавлява и да не мисли за срещите с Джокович и Мъри, където сдуха зверски.
Ако вземе >8 гейма ще съм щастлив. Мисля, че сет му е още рано срещу Рафа на клей (мани Ротердам).
Нещо повече от 6-4 6-4 би било супер :-)

А дървото Делпо вчера му се смях и не знам как не отпадна, та днеска си писах доволно за Ниеминен и ето, че "изненадата" е на яве :laugh:

Гледах и Гаске - Чилич... което си беше женски мач, 700 пробива.. направо ме отказаха.

Джоката явно първите сетове си загрява и после наказва, но не ми харесва много играта, която показва. Страхливо играе нещо... ако се довлече до финал, Надал ще го отнесе като миналата година.

И Цонга гледах малко, хареса ми, но не е онзи звяр. Утре не вярвам да се напрегне много...

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло 2013 - тема за коментари   |   18.04.2013 22:28

До тук не съм гледал нито един мач от МК, което е абсолютен негативен рекорд в моята история като тенис фен... :-o

А колкото до писането, ами пишете де. Хем гледате хем не пишете, не знам кой чакате да пише, аз ли?
Написах се за 9 години в дира и там щях да съм също толкова активен. Сега съветвам някои да пишат като мен навремето, сами да си пишете и отговаряте, да пишете фермани и да чакате от време на време да се закачи Нажата посред нощите и да стане диалог... :wave: :-D

Последна промяна Diavolo на 18.04.2013 22:29, променена общо 1 път

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло 2013 - тема за коментари   |   18.04.2013 22:44

аз гледах Мъри и Вава, част от Рафа и Ноле-Пико до 3-1 в третия сет. очаквах,че Мъри може да падне, щото още вчера не ми хареса, но все се надявах,че и Вава може да се самоубие както е правил много пъти,а и рискувах,за да настигна Санде, но още толкова се закопах- както и да е, Манията тая година е постна, няма го нервът от други години- традиционно силни играчи липсват, други само фигурират, всеки да си прави сметката защо е така.
качеството на тениса не е високо дотук на турнира, много грешки се допускат, играчите не се движат добре по корта, единствения светъл лъч е Гришката, но най-вероятно утре и той ще угасне. Ноле като гледам повече театралничи отколкото наистина да има сериозен проблем (ок, има нещо, но той засилва ефекта доста драматично с гримасите си и маниерниченето), но май ще додрапа до финала. Рафа също не блести, но е толкова напред на тая настилка,че трябва да се случи нещо черезвичайно,за да не спечели. като цяло ми се струва, че тоя турнир трябва да се измести с 1 седмица по-напред и да има един подготвителен турнир (Барселона примерно) преди това, за да пристигнат играчите по-подготвени и уверени.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло 2013 - тема за коментари   |   19.04.2013 01:06

A.Agassi написа:
Единствения светъл лъч е Гришката, но най-вероятно утре и той ще угасне.

Добре казано :-)

A.Agassi написа:
Като цяло ми се струва, че тоя турнир трябва да се измести с 1 седмица по-напред и да има един подготвителен турнир (Барселона примерно) преди това, за да пристигнат играчите по-подготвени и уверени.

Абсолютно съм съгласен.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло 2013 - тема за коментари   |   19.04.2013 02:56

Цонга и Вава също играят добре. А Ноле доста театралничи наистина, срещу Монако след края на първия сет изглеждаше все едно се отказва, вместо това се върна на корта и пак почна да връща всичко...

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло 2013 - тема за коментари   |   19.04.2013 08:30

Някой успя ли да гледа Фонини - квото и да е, тая победа срещу Бердих си е доста убедителна. Предвид това какъв е лигльо Ричи дали в тоя мач не може да стане някоя изненадка?

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло 2013 - тема за коментари   |   19.04.2013 09:24

Henman написа:
ЛОЛ, разсипвате се от коментари и анализи, поспрете малко, за да мога да изчета всичко!

Григор очаквано отвя дъртия Майер и утре очакваме да торпилира мангала. Хареса ми играта на Цонга, който явно е пасувал ИУ и Маями и ще насочи всички сили към домашния ГШ турнир. Утре на 1/4 финал го чака Вавринка, който се справи с Енди Мърей за по-малко от час. :first: Двамата си имат хистори на клей, така че очаквам най-накрая един здрав трисетов двубой в този турнир. Гаске получава отличен шанс за втори пореден полуфинал на Мастърс след изненадващата загуба на Бердих от Фонини, а защо не и финал - Джокович очевидно има проблеми с крака и вчера доста мъчно спечели срещу МиХа Южни, а сега изостава с ранен пробив срещу Монако. Това е по-интересното засега. :-)

Добре че поне му се нареди лесен жребий на Джоко.Иначе досега можеше и да е стегнал куфарите.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло 2013 - тема за коментари   |   19.04.2013 14:06

На линия ли сте :wave: ?

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло 2013 - тема за коментари   |   19.04.2013 14:24

Добре че Вава и Цонга са се позабавили та да не изтърва даже гейм от Рафа-Гриша 8-) Пробив за Надал.За кой сте :dunno: :laugh:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло 2013 - тема за коментари   |   19.04.2013 14:27

joy_r написа:

На черта сме! :laugh: :laugh:
Боят настана!!! Тупкат сърца ни. :-)

ICQ YIM WWW
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло 2013 - тема за коментари   |   19.04.2013 14:43

A.Agassi написа:
Манията тая година е постна, няма го нервът от други години- традиционно силни играчи липсват, други само фигурират, всеки да си прави сметката защо е така.

Тази година Манията е много по-трудна, вижда се от резултатите, конкуренцията е по-голяма, защото има много нови играчи.
Това че ти, Хенман и Сандро (досега) се представяхте слабо си е ваш проблем, не в новия форум.
Сериозните играчи които липсват са Нажа и Ноле, като Нажа вече изобщо не пише в целия форум, дори в ПМЛ. Ноле игра в Мелбърн и остана извън Топ 3, това че не играе си е негов проблем и не мисля, че тук щеше да е същия фактор, да играе и да докаже противното, ако не играе както казах негов проблем, последното нещо което трябва да се твърди е че нивото било по-слабо, как ще е по-слабо като Анфо например ви бие всичките дираджии във всяка една игра досега. Та така стига сте мрънкали, а докажете безспорната си класа. Останалото са лузърски извинения.
Моят добър приятел Родик изобщо няма време и да е обръсне, спря форуми, спорт всичко, та така.
Не сме на 18 години Агаси, младата вълна да поема щафетата, ако ги няма или не искат не е наш проблем, а в реалността в която живеем...

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло 2013 - тема за коментари   |   19.04.2013 14:45

Naki написа:
joy_r написа:

На черта сме! :laugh: :laugh:
Боят настана!!! Тупкат сърца ни. :-)

Нема що, ебати боя :-D
Григор е като спаринг партньор на Рафа в момента.
Топсина на Надал от сервис и от игра адски много го мъчи.
Не става мач.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 85 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща