Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 21:08

Отговори на тема  [ 25 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
НИКОЙ, АМА НИКОЙ ВЕЧЕ ДА НЕ СЕ СЪМНЯВА В ГРИГОР 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  НИКОЙ, АМА НИКОЙ ВЕЧЕ ДА НЕ СЕ СЪМНЯВА В ГРИГОР   |   19.04.2013 16:27

Който гледал днес, гледал. НАДАЛ НЕ ЗАСЛУЖАВАШЕ ДА СПЕЧЕЛИ !!! Само от тоя мач има поне 10 точки, които са ЕТАЛОН ЗА ТЕНИС и ВСИЧКИТЕ СА НА ГРИГОР !!!

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: НИКОЙ, АМА НИКОЙ ВЕЧЕ ДА НЕ СЕ СЪМНЯВА В ГРИГОР   |   19.04.2013 17:09

Ако беше в другата половина в тази си форма, Григор щеше да е на финал най-вероятно. Лош късмет отново, пореден за него. Досега в кариерата си никога не е имал късмет с жребиовките... Факт.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: НИКОЙ, АМА НИКОЙ ВЕЧЕ ДА НЕ СЕ СЪМНЯВА В ГРИГОР   |   19.04.2013 17:27

Diavolo написа:
Ако беше в другата половина в тази си форма, Григор щеше да е на финал най-вероятно. Лош късмет отново, пореден за него. Досега в кариерата си никога не е имал късмет с жребиовките... Факт.

Значи все някога ще му се изсипе, знаеш, че баланс винаги има ;-)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: НИКОЙ, АМА НИКОЙ ВЕЧЕ ДА НЕ СЕ СЪМНЯВА В ГРИГОР   |   19.04.2013 20:46

Пичове като Григорчо бие некой силен тогава ми се обадете, кво ме занимавате с достойни загуби и морални победи!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Отговори с цитат
Мнение  Re: НИКОЙ, АМА НИКОЙ ВЕЧЕ ДА НЕ СЕ СЪМНЯВА В ГРИГОР   |   19.04.2013 21:02

Побеждавал е такъв. Въпросът е ти къде си бил през това време?

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: НИКОЙ, АМА НИКОЙ ВЕЧЕ ДА НЕ СЕ СЪМНЯВА В ГРИГОР   |   19.04.2013 21:03

IchWill написа:

Като бие Надал или Федерер тогава ми философствай ако се сещаш. Не ми дреме кво е ставало с некакви бездарници като него! =)

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: НИКОЙ, АМА НИКОЙ ВЕЧЕ ДА НЕ СЕ СЪМНЯВА В ГРИГОР   |   19.04.2013 21:06

Крал Блуфен написа:
IchWill написа:

Като бие Надал или Федерер тогава ми философствай ако се сещаш. Не ми дреме кво е ставало с некакви бездарници като него! =)

Бездарници са феновете на Левски пребили днес екип на БНТ, счупили камерата и спукали гумите на операторите.

От тенис не се интересувам, но евала на това момче Григор. ;-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: НИКОЙ, АМА НИКОЙ ВЕЧЕ ДА НЕ СЕ СЪМНЯВА В ГРИГОР   |   19.04.2013 21:10

Не предполагах, че Томаш Бердих е бездарник :blink:

Последна промяна IchWill на 19.04.2013 21:11, променена общо 1 път

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: НИКОЙ, АМА НИКОЙ ВЕЧЕ ДА НЕ СЕ СЪМНЯВА В ГРИГОР   |   19.04.2013 21:13

IchWill написа:
Не предполагах, че Томаш Бердих е бездарник :blink:

А аз не предполагах,че има тенесист с такова име - е сметай колко е добър!

Отговори с цитат
Мнение  Re: НИКОЙ, АМА НИКОЙ ВЕЧЕ ДА НЕ СЕ СЪМНЯВА В ГРИГОР   |   19.04.2013 21:19

Когато не се интересуваш от тенис и не знаеш друг тенисист освен Надал и Федерер, така се получава обикновено. Дай Боже един ден и Григор да е "бездарен" като него.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: НИКОЙ, АМА НИКОЙ ВЕЧЕ ДА НЕ СЕ СЪМНЯВА В ГРИГОР   |   19.04.2013 21:23

IchWill написа:
Когато не се интересуваш от тенис и не знаеш друг тенисист освен Надал и Федерер, така се получава обикновено. Дай Боже един ден и Григор да е "бездарен" като него.

Пич, не е нужно да разбирам от тенис за да имам критерии. Или биеш Надал или Федерер или си Гришо. Нема средно положение =)

И между другото навремето съм тренирал тенис на Заимов, на Златния телец и на Академик при Кестена. Мисля,че ше те смачкам ако хвана ракетата така както ми се правиш на много големия разбирач!

За тенис на маса не коментираме - там нещата отиват на унижаване и гавра!!! Е питай Кени!

Последна промяна Крал Блуфен на 19.04.2013 21:23, променена общо 1 път

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: НИКОЙ, АМА НИКОЙ ВЕЧЕ ДА НЕ СЕ СЪМНЯВА В ГРИГОР   |   19.04.2013 21:31

tonzos_justice написа:
Крал Блуфен написа:
IchWill написа:

Бездарници са феновете на Левски пребили днес екип на БНТ, счупили камерата и спукали гумите на операторите.

От тенис не се интересувам, но евала на това момче Григор. ;-)

ако фенове на Левски наистина са били екип на БНТ мога само да им кажа ПОКЛОН, момчета ! :moufan: :moufan: :moufan:
в БНТ са духовни и физиологични педерасти всичките до един !

Тонзосе, ти ми оправи деня
искам видео ! :laugh:

Отговори с цитат
Мнение  Re: НИКОЙ, АМА НИКОЙ ВЕЧЕ ДА НЕ СЕ СЪМНЯВА В ГРИГОР   |   19.04.2013 21:59

Лол, темата е за Григор Димитров, но незнайно как се появиха Левски :laugh:
А за фена на Левски, който твърди, че "се правя на голям разбирач" само да припомня, че Рафаел Надал е действащ шампион в този турнир през последните 8 години като ако не ме лъже паметта има само 1 единствена загуба преди 10 години, когато е само на 17 години. Тук е мястото съвсем без бой да си призная, че си нямам никаква представа колко сета е загубил испанеца в този турнир през последните 8-9 години. Факт е, че Григор го затрудни максимално в този мач, с което не могат да се похвалят много тенисисти. Наистина щеше да е истинска сензация, ако нашия го беше победил, но и това е похвално.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: НИКОЙ, АМА НИКОЙ ВЕЧЕ ДА НЕ СЕ СЪМНЯВА В ГРИГОР   |   19.04.2013 22:15

IchWill написа:
Тук е мястото съвсем без бой да си призная, че си нямам никаква представа колко сета е загубил испанеца в този турнир през последните 8-9 години.

За последно загуби сет от Анди Мъри - 2011 г. на 1/2 финала.

Загубил е общо 7 сета (като единствените, които са му взимали сет тук са Новак Джокович, Роджър Федерер, Анди Мъри, Гастон Гаудио, Гилермо Кория, Ришар Гаске и Григор Димитров).
По-уникалното е, че за последните 7 години единствените, които са печелили сет срещу Надал в МК са Анди Мъри и Новак Джокович (любопитното е, че с един и същ резултат - 6-2 :blink: ) и сега изведнъж Григор Димитров се нареди до тях!!! :-o
Но Надал когато загуби сетовете с 2-6 от Ноле и Анди след това в третия сет ги разсипа с 6-1, докато днес се мъчеше до последно.
По-скоро това не говори добре за състоянието на Надал според мен, но в никакъв случай не бива да се омаловажава постигнатото от Григор, което за мен се равнява на титла от категория 250 например, че даже и повече...

:-)

Последна промяна Diavolo на 19.04.2013 22:29, променена общо 2 пъти

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: НИКОЙ, АМА НИКОЙ ВЕЧЕ ДА НЕ СЕ СЪМНЯВА В ГРИГОР   |   19.04.2013 23:05

Крал Блуфен написа:
Пичове като Григорчо бие некой силен тогава ми се обадете, кво ме занимавате с достойни загуби и морални победи!

Не си прав, Блу, изобщо при това. Григор израства ден след ден - когато видим който и да е български отбор, да не казвам Левски директно, да стигне до номер 27 в света, щото Григор от следващата седмица е там, тогава ше си говорим. А Григор ще бие и Надал, и Федерер - просто още малко време му трябва.

п.п. И не дразни ИхВил, дама е все пак ;-)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: НИКОЙ, АМА НИКОЙ ВЕЧЕ ДА НЕ СЕ СЪМНЯВА В ГРИГОР   |   19.04.2013 23:10

alessandron написа:
Крал Блуфен написа:

Не си прав, Блу, изобщо при това. Григор израства ден след ден - когато видим който и да е български отбор, да не казвам Левски директно, да стигне до номер 27 в света, щото Григор от следващата седмица е там, тогава ше си говорим. А Григор ще бие и Надал, и Федерер - просто още малко време му трябва.

п.п. И не дразни ИхВил, дама е все пак ;-)

Като му требва време нека си тренира бе баце. Омръзна ми да слушам за великите достойни отпадания на Григорчо и да ми се натрапва какъв невероятен герой бил щото паднал...достойно. Нема нищо лошо да имаме един читав тенесист, но докато не спечели голем турнир е нищо. Скивай сърбина кво прави? Мачка наред. А ние се радваме на достойна загуба...

ИхВил не знаех,че е жена...сега шанса да се влюби в мен се увеличава с 86%!

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: НИКОЙ, АМА НИКОЙ ВЕЧЕ ДА НЕ СЕ СЪМНЯВА В ГРИГОР   |   19.04.2013 23:12

Не е така, бацек - Джокович като беше на 21 години, къде беше? Всичко с времето си - и турнири ще печели, и най-големите ще бие. Само да е жив и здрав. Всички от неговото поколение в момента дори не се доближават да затруднят най-големите, с изключение на Милош Раонич донякъде, но той е доста лимитиран около сервиса си.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: НИКОЙ, АМА НИКОЙ ВЕЧЕ ДА НЕ СЕ СЪМНЯВА В ГРИГОР   |   19.04.2013 23:15

alessandron написа:
Не е така, бацек - Джокович като беше на 21 години, къде беше? Всичко с времето си - и турнири ще печели, и най-големите ще бие. Само да е жив и здрав. Всички от неговото поколение в момента дори не се доближават да затруднят най-големите, с изключение на Милош Раонич донякъде, но той е доста лимитиран около сервиса си.

Еми ше поживееме ше видиме нема лошо. То и за Божинката така викахме,че след 5-6 години ше е новия Стоичков+Гунди наведнъж ама видехме как се..."разви".
Мисля,че ако всички продължавате да се прехласвате по отпаданията и непечеленето на купи на Гришо може да стане същото, но дано съм лош пророк.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: НИКОЙ, АМА НИКОЙ ВЕЧЕ ДА НЕ СЕ СЪМНЯВА В ГРИГОР   |   19.04.2013 23:17

Крал Блуфен написа:
alessandron написа:

Еми ше поживееме ше видиме нема лошо. То и за Божинката така викахме,че след 5-6 години ше е новия Стоичков+Гунди наведнъж ама видехме как се..."разви".
Мисля,че ако всички продължавате да се прехласвате по отпаданията и непечеленето на купи на Гришо може да стане същото, но дано съм лош пророк.

Има една голяма разлика между Григор и Божинката - Григор почти се не връща в БГ и не седи в една държава, че да дойдат вещиците с магиите. Така че надеждата е голяма.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: НИКОЙ, АМА НИКОЙ ВЕЧЕ ДА НЕ СЕ СЪМНЯВА В ГРИГОР   |   19.04.2013 23:47

alessandron написа:
Не е така, бацек - Джокович като беше на 21 години, къде беше?

Със сигурност в топ 20 (а май и в топ 10), с 2 титли от АТП турнири. Не ме разбирайте погрешно - мисля, че Димитров е най-добрият тенисист, който някога сме имали, а да си в топ 30 на популярен спорт като тениса е прекрасно постижение - само че нека запазим похвалите за момента, в който той всъщност спечели "истински" турнир. Леко тъпо е да го превъзнасяме след достойни загуби.
Едит: то всъщност нали 2008 Джокович спечели откритото първенство на Австралия - значи може на 21 и титла от Голям шлем да е имал... посмалете малко хвалбите за нашия, че ще стане унизително.

Последна промяна Shifter на 19.04.2013 23:52, променена общо 1 път

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 25 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща